Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamız & Recep Tayyip ERDOĞAN (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23172)

Demokrat 06-11-2008 22:50

Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamız & Recep Tayyip ERDOĞAN

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
gözlerim yaşardı ağlıyacağım :)

sogandan dir :) oradaki güzellik erbakan yada erdogandan ziyade , ülkemizin iki degerli sahsiyetinin ellerinin Yaradana acilmasidir.. Iste bizim böyle yöneticilere ihtiyacimiz var ;)

isimsiz 06-11-2008 22:50

Alıntı:

hakan_53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

hakan_53 Nickli Üyeden Alıntı
NECMETTİN ERDOĞAN :D :D :D

komik olan ne?

Espri anlayışın pekte kıtmış yaa senin ;)

hakaret edip konuyu mahfetmeyelim lütfen karşınızdaki bir bayan unutmayın. bana sen diyebileceğinizide söylediğimi hatırlamıyorum. SAYGILARIMLA...

tayyipleyiz 06-11-2008 22:51

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

gözlerim yaşardı ağlıyacağım :)

sogandan dir :) oradaki güzellik erbakan yada erdogandan ziyade , ülkemizin iki degerli sahsiyetinin ellerin Yaradana acilmasidir.. Iste bizim böyle yöneticilere ihtiyacimiz var ;)

Tebrik ederim. (+)

Ayşe_Berra 06-11-2008 22:54

Alıntı:

Hic bir zaman milli görüscü olmadim, oyda vermedim, olmamda ama Erbakan hocaya karsi ayri bir sempati, sevgim var..

Hiçbir zaman milli görüşcü olmadım, oyda vermedim, sempatim de olmadı... Bu resimlerde ise tek gördüğüm Başbakanımızın her zaman var olan asaleti ve net duruşu...

isimsiz 06-11-2008 22:56

Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hic bir zaman milli görüscü olmadim, oyda vermedim, olmamda ama Erbakan hocaya karsi ayri bir sempati, sevgim var..

Hiçbir zaman milli görüşcü olmadım, oyda vermedim, sempatim de olmadı... Bu resimlerde ise tek gördüğüm Başbakanımızın her zaman var olan asaleti ve net duruşu...

onu görmenizde yeter :-*

Ayşe_Berra 06-11-2008 22:59

Alıntı:

Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

onu görmenizde yeter :-*

İnsan görmek istediğini görür. ;)

HAKK_DAVA 06-11-2008 23:06

Yani üye arkadaşlar, içinizden birileri çıkıpta şu konuları, amacının dışına çıkarmasa olmaz değil mi?

Neden bu tür uygunsuz yorumlar yapıyorsunuz... Bir bayana hitab şeklini öğrenmeden yorum yapmayınız...

Seviyenizi belli ediniz...

Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymanız gerekmektedir...

Selametle...

>:( >:( >:( >:(

tayyipleyiz 06-11-2008 23:14

Alıntı:

HAKK_DAVA Nickli Üyeden Alıntı
Yani üye arkadaşlar, içinizden birileri çıkıpta şu konuları, amacının dışına çıkarmasa olmaz değil mi?

Neden bu tür uygunsuz yorumlar yapıyorsunuz... Bir bayana hitab şeklini öğrenmeden yorum yapmayınız...

Selametle...

Biraz daha sakin arkadaşım ... Arkadaş yanıt yazmadı. Bu derece hiddete gerek yok sanırım. O gereken cevabı zaten yazdı. Biz de buradayız, herhangi bir durumda bizde gerekeni yaparız.
Saygılarımla. :)

isimsiz 06-11-2008 23:15

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

HAKK_DAVA Nickli Üyeden Alıntı

Selametle...

Biraz daha sakin arkadaşım ... Arkadaş yanıt yazmadı. Bu derece hiddete gerek yok sanırım. O gereken cevabı zaten yazdı. Biz de buradayız, herhangi bir durumda bizde gerekeni yaparız.
Saygılarımla. :)

hassasiyetiniz için sizlere teşekkür ediyorum. konu kapandı inşALLAH biz esas konuya devam edelim. :-*

All times are GMT +3. The time now is 11:37.