Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Doğan Medya'sının yalan haberlerini protesto ediyoruz...! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23420)

mavera 04-03-2008 20:29

BAŞBAKANIMIZI SEVİYORSAK HÜRRİYET POSTA VE VATAN ALMAYINIZ ALDIRMAYINIZ

Postayi filan sallada Hürriyeti köse yazilari nedeniyle almisligim vardir ve bundan sonrada almayacagim gibi kesin konusamam..
Internetten takip etme olayida bir yere kadar oluyor, bazi durumlarda internetten mahrum kalabiliyoruz ve ben kendi adima bir gün gazete okumazsam kendimi cok sey kaybetmis gibi görüyorum nedense..

meridyen 04-03-2008 20:34

bu sizlerin fikri....

aydın dogan ve o zıhnıyettekı medya grubuna verdiğiniz desteğe devam edin ozaman....

eğer ak parti için okudugunuz gazeteden de bile fedakarlık edemiyorsanız başka şeyler için konuşmaya gerek bile yok...

bu konuda yzacagım son mesag....

mavera 04-03-2008 20:38

Bu konuda hic duygusal degilim kardes..
Nasilki birileri bizleri daha iyi tanimak adina vakit, yeni safak, star aliyorsa bizimde onlari, fikirlerini daha iyi tanimak adina her daim olmasada belli dönemlerde o gazeteleri almamiz cok anormal karsilanmamali..
Bu konuyu ak parti sevgisiyle esdeger tutmak cok yanlistir, kimse bilemez benim icimdeki ak parti sevgisini herkesin gazeteyi bir alma nedeni vardir..
Evet almayacagim gazeteler yok mu var posta, takvim gibi kagit parcalariyla isim olmaz hürriyet, cumhuriyet gibiler ise yanlida olsa, yalanda olsa, taraflida olsa haber ve fikir beyan ediyorlar ve bende beni asagilayan, kücümseyen bu kesmin benim hakkimda ne dedigini ögrenmek adina o gazeteyi aliyorum..;)

Duygu'Seli~ 04-03-2008 20:38

Alıntı:

meridyen Nickli Üyeden Alıntı
bu sizlerin fikri....

aydın dogan ve o zıhnıyettekı medya grubuna verdiğiniz desteğe devam edin ozaman....

eğer ak parti için okudugunuz gazeteden de bile fedakarlık edemiyorsanız başka şeyler için konuşmaya gerek bile yok...

bu konuda yzacagım son mesag....

Ne yani biz vatan haini mi oluyoruz şimdi..Ak parti düşmanımıyız..Ne kadar saçma bir düşüncedir bu böyle..Ben okuyorum bundan kime ne kardeşim..Ak partiliyim ama yinede okuyorum..Bu kimseyi ilgilendirmez..Hele siz hiç hiç ilgilendirmez..İşe bak ya..Bir gazete okumayarak partiye katkı sağlayacağımı düşünen bir zihniyet var karşımda..Gerçekten ilginç.. ;) son mesaj yazma konusunda isabet etmiş olursunuz bu arada..Yoksa kendime hakim olamıyacağım..

akpartiii 04-03-2008 20:42

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Nasilki birileri bizleri daha iyi tanimak adina vakit, yeni safak, star aliyorsa bizimde onlari, fikirlerini daha iyi tanimak adina her daim olmasada belli dönemlerde o gazeteleri almamiz cok anormal karsilanmamali..
Bu konuyu ak parti sevgisiyle esdeger tutmak cok yanlistir, kimse bilemez benim icimdeki ak parti sevgisini herkesin gazeteyi bir alma nedeni vardir..
Evet almayacagim gazeteler yok mu var posta, takvim gibi kagit parcalariyla isim olmaz hürriyet, cumhuriyet gibiler ise yanlida olsa, yalanda olsa, taraflida olsa haber ve fikir beyan ediyorlar ve bende beni asagilayan, kücümseyen bu kesmin benim hakkimda ne dedigini ögrenmek adina o gazeteyi aliyorum..;)

Sana ilk kez katılıyorum.

mavera 04-03-2008 20:44

Alıntı:

HAKAN CANTÜRK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

oda bir baslangictir be hakan kardes ;)

akpartiii 04-03-2008 20:45

Alıntı:

Alıntı:

HAKAN CANTÜRK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

oda bir baslangictir be hakan kardes ;)

:D Doğrudur :D

Duygu'Seli~ 04-03-2008 20:45

??? ortamda bir barış kokusu seziyorum..Yanlış değildir inşALLAH.. ;) :)

mavera 04-03-2008 20:47

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı

Ben hakan kardes dahil kimseye dargin, kizgin yada sinirli degilim..evet sürtüsmelerim olmustur, elestirmisimdir, tenkit etmisimdir ama asla kinci biri degilimdir heleki dava kardesime karsi asla..
Ben bana 1 adim gelene 3 adim giderim, gecmiste tatsizlik oldu diyede asla önyargili olmam onun icin hic bir zaman savasin müdahili olmadigim icin varin adina baris deyin ;)

akpartiii 04-03-2008 20:49

Alıntı:

Alıntı:

Ben hakan kardes dahil kimseye dargin, kizgin yada sinirli degilim..evet sürtüsmelerim olmustur, elestirmisimdir, tenkit etmisimdir ama asla kinci biri degilimdir heleki dava kardesime karsi asla..
Ben bana 1 adim gelene 3 adim giderim, gecmiste tatsizlik oldu diyede asla önyargili olmam onun icin hic bir zaman savasin müdahili olmadigim icin varin adina baris deyin ;)

Zaten ben burada şahsi tartışmaların hepsini gereksiz buluyorum.Hiçbir anlam ifade etmiyor.Saçmalık, zaman kaybı.

_Yeniden_ 04-03-2008 20:51

Yahu bunlar zaten yalan haber konusunda usta gazeteler değil mi ??

Zaman gazetesi bunların yalanını ortaya çıkardıkça görüyoruz ne yazıp ne çizmişler :)

Ama yalan olmasın netten göz atarım :)

Duygu'Seli~ 04-03-2008 20:51

Peki..sevindim.. :) konuyu daha fazla meşgul edip sohpet ortamına çevirmesek daha güzel olacak.. :)

mavera 04-03-2008 20:52

Alıntı:

Peki..sevindim.. :) konuyu daha fazla meşgul edip sohpet ortamına çevirmesek daha güzel olacak.. :)

Sende basimiza yönetici kesildin ha 8)

Duygu'Seli~ 04-03-2008 20:53

Alıntı:

Alıntı:

Sende basimiza yönetici kesildin ha 8)

:D :D evet..ne sanıyorum ben kendimi..Her şeye karışıyorum..Neyse sustum yöneticiler konuşsun.. :) ??? ::)

akpartiii 04-03-2008 20:58

Neyse son mesajımı göndereyim ve arkadaştanda bir mesaj hakkını yöneticilerden isteyim,burda başladık burada bitirelim görüşmemizi.
Şimdi soruyorum sana Mavera. Küs mü ? Barış Mı ::) ::) ::) ::) ::)
http://www.resimvadisi.com/data/media/35/bebek.jpg

_Yeniden_ 04-03-2008 21:00

Bu resimden sonra ne küslüğü :D

Çok tatlı maşallah :D

turankartal 04-03-2008 21:09

illa sizi tutan gazetelei alamak zorunda degil kşimse bir gazte kaldı onada karsaksınız inadına sol

mavera 04-03-2008 21:12

Bir Müslüman kardesime küs kalmak ne haddimize, Su mübarek aksamda Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun..
Bize uzatilan eli biz her daim sikariz...

mavera 04-03-2008 21:13

Alıntı:

turankartal Nickli Üyeden Alıntı
illa sizi tutan gazetelei alamak zorunda degil kşimse bir gazte kaldı onada karsaksınız inadına sol

Seni gidi inatci seni... 8)..burada kimseden bahsedilmiyor, ak parti üyelerinden bahsediyor o yüzden haddin olmayacak konularda yorum yapma ;)

turankartal 04-03-2008 21:20

sen dogru konus ak partili diye sadece vakit mi okuyacak isttedigi gazteyi okur sen hadini bil ak partililer ozgur degilmi

mavera 04-03-2008 21:22

Alıntı:

sen dogru konus ak partili diye sadece vakit mi okuyacak isttedigi gazteyi okur sen hadini bil ak partililer ozgur degilmi

Ben haddimi biliyorum o yönden süphen olmasin eger benim yukarida yazdigim mesaji okusaydin böyle büyük konusmazdin..
Arkadasimiz kendince bir öneride bulunmus, basbakanimiza camur atan bu gazeteleri almayin diye telkinde bulunmus buna saygi duymamak kimin haddine isine gelmiyorsa gecer gidersin bu kadar basit..
Kimse sana bizim gibi düsün demiyor biz sana sadece düsün diyoruz sadece düsün o aklini biraz düsünmeye sevket ve ondan sonra yorum yaz lütfen ;)

turankartal 04-03-2008 21:25

sayın mavera seninle dogru konusuyorum akp gencligini tanıyıcam ama siz o kadar setsini insablar vakit okumak zorundmı fikrini acıklamıs o gazteler heman hkaret sen bende sitede cok buyuksun ama ben uyusyım yetkili olarak haddinizi biliniz lutfrn

mavera 04-03-2008 21:35

Kendi yazdigini anla, idrak et ve ne demek istedigini bize güzel bir dille anlat..
biz diyoruz ki kimse birine zorla vakit okutturamayacagi gibi kimse birine sen sunu okuyamazsin diyemez sadece rica eder, telkin eder ben arkadasin bu görüsüne katilmadigimi yukarida belirttim ama zathmet edip bakmadiginiz icin böyle celiski yasiyorsunuz..
isteye vakit okusun, isteyen cumhuriyet ama birakta arkadasta kendince önerisini, uyarisini yapsin ;)

nury 04-03-2008 22:02

benim arkadaşım alıyooo :(

kupon biriktirdiği için almak zorundaymış öyle diyo :o

ümitli_bekleyis 04-03-2008 23:35

Üslubumuza dikkat edelim lütfen.Aksi takdirde yorumlar silinecektir.

turankartal 04-03-2008 23:36

din bezirganları insanlara zorla iktidar şaksakcısı gaztelerle kandırmayın insalah partiniz kapanır akıllı olun ataturk zolundan gidin

mavera 04-03-2008 23:37

Alıntı:

mavera sacmalıyosunuz oneriniz gazteleri kotulmek sizin şakşakcınızı okutmak inslah partiniz kapanır haliniz ne olucak sizin

Bu aksam mübarek cuma aksami belki senin duanda kabul olurda kemik filan yagar 8)..yazilani bile anlamayacak beyne sahip olanlara ne anlatsak bos ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum size laf anlatmaktan daha zor olmasa gerek ;)
Sen yeterki okuda ne okursan oku hic degilse okurken Türkcenin nasil kullandildigina dikkat edersinde böyle berbat yazmazsin!

turankartal 04-03-2008 23:40

Konuyla alakasiz mesaj yazildigi icin mesajin icerigi silinmistir ;)
Mavera 8)

parabol 04-04-2008 00:48

Alıntı:

sumeyra Nickli Üyeden Alıntı
Alan varmı ki aramızda >:(

Ben varım...Esas gazetem sabahtır..ama fikirlerimize tezat olsada o gazeteleride okumamız gerektiği kanısındayım....

Ben hergün cumhuriyet alırım mesela çünkü düşmanı tanımak lazım çünkü bir yerde bir konu açıldiğinda tüm olaylardan haberdar olmak lazım...onları cevapsız bırakabilmek için kendı dillerinde cevap verebilmek lazım....

RDönmezs 04-04-2008 00:56

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sumeyra Nickli Üyeden Alıntı
Alan varmı ki aramızda >:(

Ben varım...Esas gazetem sabahtır..ama fikirlerimize tezat olsada o gazeteleride okumamız gerektiği kanısındayım....

Ben hergün cumhuriyet alırım mesela çünkü düşmanı tanımak lazım çünkü bir yerde bir konu açıldiğinda tüm olaylardan haberdar olmak lazım...onları cevapsız bırakabilmek için kendı dillerinde cevap verebilmek lazım....

İyi ama bunu para verip alarak yapma hem trajlarını artırıyorsun hem ceplerini dolduruyorsun..
ZAMAN hepsine bedel..

Beritan 04-04-2008 00:57

iyide onların bu nedenle değil genel haberlerinin yalan olması yüzünden alınmaması gerekiyo :-\

Benide_Kapatın 04-04-2008 01:15

Kendinizle birazcık barışıksanız almayın derim bende .! :-X

mavera 04-04-2008 01:24

Alıntı:

kkkerem Nickli Üyeden Alıntı
mavera beni hatırlamısndır ben posta okuyorun onun dıdında okumamam ama başbakanı kotuledigi icin degil sadace ben begniniyorum

seni hic unutmadim süt oglani kerem 8)..ee chpgencliginde ne var, ne yok burada yaptigin cakalliklari orada mi aktariyorsun birde benim fikirlerimi kimse cürütemedimi diyorsun bakayim sen :D :D..
Evet sadece posta okudugun belli bulmaca cözmekten beynin sulanmis, resimlere bakmaktan okuma yazmayi unutmussun 8)

Gönülden 04-04-2008 10:54

Beş kuruşumu bile onlara vererek destek olmam...başkanımızı karalamadan öncede almadım şimdide alam...Zaman ve Vakit gibi okunacak gazeteler dururken , çarpıtılmış yazıları,ahlaksız resimleriyle süsledikleri o sayfalara bakınca bile uyuz oluyorum...illede merak edersem yorumları internetten takip ediyorum..onlara verdiğimiz her kuruş özümüzden uzaklaşmamıza yol açan bir zihniyete destektir..

mustafakemal 04-04-2008 18:03

MAVERA UYELİGİ NEDN SİLDİNİZ BİLMİYORUM KEEİNİN KUYRUGUNZ BAŞMIS GİBİSİNİZ DEMOKRATİKLİK BU KADARMI AKP KPATILMASI

mavera 04-04-2008 18:07

Alıntı:

mustafakemal Nickli Üyeden Alıntı
MAVERA UYELİGİ NEDN SİLDİNİZ BİLMİYORUM KEEİNİN KUYRUGUNZ BAŞMIS GİBİSİNİZ DEMOKRATİKLİK BU KADARMI AKP KPATILMASI

adam olana kimse dokunmaz..demokratiz dediysek sana burada salyangoz sattiracak degiliz ya git salyalalarini baska yere akit burayi bir zahmet kirletme...

mavera 04-04-2008 19:04

Alıntı:

akgencligim Nickli Üyeden Alıntı
İNSANLARIN UYELERİNİ NEN SİLİYOSUNUZAQ AKPARTİ KAPANACAK TURKİYE KAZANAC DİN CİLER

insanlarinkini silmiyoruz ama malesef sizin familyaninkileri silmek zorundayiz taki insan gibi yazana kadar yada en azindan insan taklidi yapana kadar!..

akpartiii 04-04-2008 19:05

Alıntı:

Alıntı:

akgencligim Nickli Üyeden Alıntı
İNSANLARIN UYELERİNİ NEN SİLİYOSUNUZAQ AKPARTİ KAPANACAK TURKİYE KAZANAC DİN CİLER

insanlarinkini silmiyoruz ama malesef sizin familyaninkileri silmek zorundayiz taki insan gibi yazana kadar yada en azindan insan taklidi yapana kadar!..

:D

jules 04-05-2008 18:13

Kanal D Haberi Ve MEHMET ALİ BİRAND'I Protesto Ediyorum!!!!!!!!!!!!

Bence komik biri ???
Mehmet Bey sunduğu haberin inandırıcılığını en alt seviyeye çekiyor..
Kanal D Mehmet Beyden iyisini bulamazdı bence ???

kabardey_06 04-06-2008 01:09

Kanal D Haberi Ve MEHMET ALİ BİRAND'I Protesto Ediyorum!!!!!!!!!!!!

başbakanıma:beraber yürüdük biz bu yollarda,beraber ıslandık yağan yağmurda,açılan tüm kapatma davalarında daha bir bileniyoruz tayyip erdoğanım,,az gittik uz gittik,dere tepe düz gittik ürkeği erkeği ahada belli ettik,sen varolasın tayyip erdoğanım,,kimse leke süremez tertemizdir o ten,gelir geçer bugünler tasalanma sen,namertleri bekliyor müthiş bir son,adınla yaşa tayyip erdoğanım,,asımın neslidir bu dönmez geri,durmak yok dedin sen hep bir adım ileri,üçyüz onikileri,yüz altmış üçleri,tarihe gömdük tayyip erdoğanım,,ülke kazanımlarına komünist eli sürdürtmeyiz,,kırarız da o eli vatanı böldürtmeyiz,ayyıldızlı bayrağı yere indirtmeyiz,endişelenme tayyip erdoğanım,,istiklal şairine dil uzatanları,apo itiyle elele fink atanları,vatanı gerçek manada satanları,ezeceğiz elbet tayyip erdoğanım,,sana isnat edilen tüm suçları,bu suçları(!)istismar eden tüm p.ştları,bülbülü çekemeyen o baykuşları,öttüreceğiz tayyip erdoğanım,,hele bir bak şanlı tarihine,nasılda uyuyorsun yiğidin tarifine,ne mutlu bu milletin o pak talihine,,iyiki varsın tayyip erdoğanım,sana düşman olanlar olamaz insan,her sokak başında ağzı salyalı yam yam,sabret başbakanım yüce allaha dayan,seni seviyoruz tayyip erdoğanım,,

All times are GMT +3. The time now is 20:26.