![]() |
Eger Ak Parti Kapatilirsa naparsiniz?
yoksulluk sence ne alemde insanlar hayatlarından çok memnunlarmı her gün onlarca dükkan kepenk kapatıyor sen bu ülkede hiç çiftçinin ve esnafın meydanlara indiğini gördünmü ben gördüm eğer görmediysen sen bu ülkede yaşamıyorsundur yada akp nin paylaştığı pastada seninde payın vardır.Ben o kadar çok insan tanıyorumki büyük şirket sahipleri bankalarda bol sıfırlı hesaplara sahip insanlar o kişiler hiçbir şekilde akp savunduğunu söylediği dindar kimliğiyle alakalı değil kesinliklede akp ye oy veren insanlar değil ama pastadan pay kapmak için son derece kaliteli akp yandaşı rollerindeler.
Bankalarda kaç yüzbin protestolu senet çek ve kredi mağduru insanların olduğundandamı haberin yok yolsuzlukla ilgili söyleyecek hiç bie şey yok zaten r.t.e istanbul belediye başkanıyken hakkında açılan davaların olduğunu bilmiyomusun şu anda hiçbirinden yarğılanamıyor milletin vekili olduğu için dokunulmazlık zırhından faydalanıyor.haklısın aslında sadece uzanla uğraştı onun sebebinide bilmiyor değilsindir. o kadar şey yazdım akp hakkında ancak sen sadece yolsuzluk ve yoksulluk maddesine takılmışsın onu sormuşsun yoksa diğer söylediklerime sende katılıyomusun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşım kocTürk yazdığın bütün maddelere de açıkca cevabımız var tabiki ne sizin gibi körü körüne inanıyoruz nede gözümüzde at gözlükleri takılı! Zaten ülkenin son 50 yılına baktığımızda en iyi Türkiye dönemi son 5 yılda yaşanmış olduğunu, hiç bişeye bağlı olmadığmızı ve hatta ilk defa bu kadar bağımsız olduğumuzu at gözlüğü takmayan, cahil olmayan insanların göreceğinden eminim...(ki bu cahilliğe kesinlikle okuma manasında söylemiyorum, okuyan fakat bilgilerini gerçekle bağdaştıramayan yobazların olduğunu biliyorum...)
Arkadaşlar yeter artık gerçekleri görün, görün ki MENFAATÇİLERİN merdiven basamağı olmayın sonra sizden prim sağlayıp sizide bi kibritle yakıverirler... Eğer okumayı araştırmayı o kadar biliyosan kocTürk arkadaşım bu dediklerimi bi araştır bakalım ama belgeler istatistikler üzerinde olsun, etraftan duyduklarınla, kulaktan dolma laflarla değil gerçek belgelerle, kayıtlara dayanarak olsun bu suçlamaların acaba hangisinin arkasında durabileceksin gerçekleri görünce merak ediyorum doğrusu... |
AKP kapatılırsa ,ne olacak ki ? Hayat , devam ediyor .
Fazla birşey olacağını sanmam. |
Alıntı:
ilk maddeler özellikle o kadar saçmaydı ki aradan bir madde alayım ispatlayabileceği birşey olsun inandırsın bakalım dedim ama nafile :) görüyorum ki hala çiftçi şöyle halk böyle diyorsunuz... evet ben meydanlara inen insanlar gördüm... üçlü koalisyon zamanında yazarkasaları yerlere fırlatan insanlar gördüğüm meydanlar dün gibi hafızamda...tıpkı seçim zamanı ellibin kişilik mitinglerde meydanlara inen 'ak insanlar'ı gördüğüm gibi... eğer senin pasta dediğin ekonomik istikrardan doğan huzur,refah,kalkınma seviyesi ise evet nemalanıyorum! ve bunu sarsan dış dalgalanmalara müdahale edemesem de içerideki dalkavukların karşısında duracağım.... ve senin gibiler hamasetle konuşmaya devam ettiği müddetçe çocuklarıma göstereceğim...işte bunlar ülkenin ilerlemesini engellemeye çalıştılar diye ;) |
Kurulacak olan yeni parti ile yola devam ederim ...durmak yok yola devam dedi Başbakanımız ;) |
Yen Kurulacak Partiye Oy Veririm (:.Allah'ın İzniyle .
Ve Rekorlarıda Kırarız. |
ben AKP kapatılırsa 40 gun 40 gece göbek atarım...BUNUN DA OLUCAĞINA EMINIM çunku ben her akşam hepinizden az dua ediyorum vede bılıyoruzkı temız kalplılerın dua sı tutar
;D ;D ;D ;D :-* :-* :-X :-X |
Alıntı:
|
Alıntı:
biz dua ederiz kabul olunur mu bilinmez..çünkü insan herşeyden emin değildir..anlatmak isterim ama anlamayacaksın.. ''yorma.''. :) |
Yarına çıkacağımıza senedimiz yok .
Ola ki çıkarsak ; Rabb'ımızın emaneti bu bedenden gitmez ise ve olası bir seçim gündeme gelirse yine partim MHP'ye mührü vuracağım. Hayırlısı olsun . |
Yeni kurulacak partiye oyumu veririm.Gidipte AKPARTİ'ye tuzak MHP'ye oy vermem!
|
Ak partiye çok iyi düşünülmüş bir tuzak kuruldu.(kimler tarafından kuruldugunu hepimiz biliyoruz)
ve maalesef bugünlere gelmiş bulunuyoruz partimiz yaklaşık bir ay sonra kapatılacak. 2. bir tuzak ise Abdullatif şener veya benzer kişilerin önderliğini yapacagı siyası partiler kurdurularak ak partide bütünleşmiş halk birliğini kırmak oyları bölmek... o yüzden ben SAYIN BAŞBAKANIMIZIN işaret edicegi yeni partiye oy atacagım. |
Kapatılırsa yerine yenisi gelecektir.Fakat Erdoğan gibi konuşma sanatını bilen biri gelir mi bilmem.Ama A.Babacan konuşma sanatını ve hitap sanatını bilmesede çok zeki.Bence o başa geçsin.Adam 30 yaşlarında Dış İşleri bakanı oldu.
|
Erdoğanın doğrultusunda hareket edeceğiz..Bakalım her şeyin hayırlısı olsun...
|
Alıntı:
amaaaa başbakan her daim bizim liderimizdir.... |
ADAK ADADIK BAKALIM INSALLAH.
|
Alıntı:
|
AKPARTİYE ESKİSİ KADAR DESTEK VERMİYORUM RUH HALİMDE BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ ÜZÜLÜRÜM AKPARTİ 2002 KASIM AKPARTİSİ DEĞİL. MUHSİNE OYUMU VERİRİM
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bizim derdimiz ak parti degil halk o yüzden ak partinin kapanmasi ilk etapta sadece biraz hizimizi yavaslatir ancak bu yavaslama daha sonra dahada hizlanmamiz icin hayirli olacaktir..
Halk 3 kasim 2002 de devrim yapmistir bu öyle bindirme kitalarla, postalla, medya gücüyle yapilan bir devrim degil halkin istegi dogrultusunda demokratiklesme adina yapilmis bir devrimdir ve halk bu devrime sahip cikmaya devam etmektedir.. Halkin bu yürüyüsü karsisinda birileri sandikta basedemediler, askeri öne sürdüler aldilar boyunun ölcüsünü, derin devletle önünü kesmeye calistilar ellerine yüzlerine bulusturdular son care olarakta yargiyi isin icine soktular ama buda ters tepecektir.. buyursunlar ak partiyi kapatsinlar ama gönlümüzdeki ak partiyi kapatabilecekler mi, bu halkin zihnine pranga vurabilecekler mi bu sarki burada bitmedi, bitmeyecek! |
işte O noktadan sonra dağılmamak lazım..
Kapatılsın, kapatmak için bir adım atıldıysa bu kesin sonuçlanır ve Ak Parti kesinlikle ,işin içinde CHP'nin cübbelileri varsa kapatılır, ve girişimin
yapıldığı vakitte zaten kapatılmıştır. Ben tabi ki, bu noktadan sonra , bir araya gelip, sandıkta bu zihniyete darbe yapmış isek, bunu devam ettirmemiz gerektiği kannatindeyim. Yanlış bir hareket ile, asla toplanamayacağımız, tesbih ipinin koparılması ile tesbih boncukları gibi dağılacağımız, bir siyasi oluşuma yönelmemeliyiz. Çünkü, bizi kapatan zihniyet biliyor ki, bu kadar farklı görüş bir daha bir araya gelemez, biri MHP biri SP diğeri şener'in partisi, dağılır, gider. Öyle olmamalı, burada elbette Erdoğan neyi işaret ederse ona yönelmek bizim hayrımızdır... Görelim Mevlam neyler, neyler ise en güzelini eyler... |
Alıntı:
|
yine ipini koparmis bir pravakatör buralardaymis :)
|
evet abi müsadenle iki çift laf söyleyeceğim..bıkmadı gitti de :D
bu yüzden tayyip erdoğan bir dünya lideri... bu yüzden Türkiye artık sadece 'istanbul' olarak anılmıyor,tanınıyor... herkesi düşman ilan eden zihniyete inat, herkesle görüşürüz,konuşuruz,çıkarlarımız çevresinde işbirliği yaparız... o yüzden biz bir kapatma davasıyla yıkılmayız... sendelediğimiz yerden doğrulur daha güçlü geliriz... sizin gibiler de 'Türkün türkten başka dostu yok' edebiyatıyla dar perspektifinizle azınlık partisi olarak kalırsınız |
Kesilen ağacın yerine yenisi daha gür çıkar
|
parti kapatilir ama ya düsüncemiz ? parti kapatmakla olmuyor bu isler .türkiyenin yarisi akpyi secti o secmenlere dur diyebilecek var mi ?
|
eger kapatilirsa bence buyuk çapta bir protesto yuruyuse olur ve buyuk bir olay olur ve 16 milyon seçmen ak partinin , Erdoganin arkasinda olur çunku biz ne diyoruz DURMAK YOK YOLA DEVAM ve Erdogan ne demisti
Biz beyaz çarşaflarla yola çıktık. Biz bu bedele hazırız |
hayat kaldıgı yerden devam eder....
|
cok iyi olur...
|
All times are GMT +3. The time now is 16:37. |