Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Kim? Kimdir? (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Prof.Dr. Necmettin Erbakan (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=249)

Hasan ERBEK 07-11-2007 15:13

Prof.Dr. Necmettin Erbakan

arkadaşlar burda bunları konuşmasak.ikiside bizim.

CenneT-GüLü 07-11-2007 15:23

Alıntı:

akparti38 Nickli Üyeden Alıntı

haklisiniz...ama cok saygisizca konusulanlar var, bunlara cevap vermedende olmuyor...

merve 07-11-2007 15:47

terbiyesizce konusmuyor sadece onu sevmediğini açık ve net bir şekilde dile getiyor...

herkes herkesi sevmek zorunda değil...

betul 07-11-2007 16:14

bosveriin keyifli bi adam işte o da ;)

Diriliş 07-11-2007 16:19

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
terbiyesizce konusmuyor sadece onu sevmediğini açık ve net bir şekilde dile getiyor...

Bunu daha önce biz de dile getirdik, ama Erbakan Hoca'ya "terbiyesiz adam" denilmesi sevmemekten daha farklı bir durum.

nuh 07-11-2007 16:30

Alıntı:

FatihSinan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

CenneT-GüLü Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

akparti38 Nickli Üyeden Alıntı

haklisiniz...ama cok saygisizca konusulanlar var, bunlara cevap vermedende olmuyor...

Özellikle Nuh isimli üye hoca hakkında çok terbiyesizce konuşuyor

bravo

nuh 07-11-2007 16:31

Alıntı:

Diriliş Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bunu daha önce biz de dile getirdik, ama Erbakan Hoca'ya "terbiyesiz adam" denilmesi sevmemekten daha farklı bir durum.

kusura bakma ben senin hocanı sevmek zorundamıyım neden zorluyorsun!

nuh 07-11-2007 16:32

Alıntı:

teşekkür ederim vereceğim cevabı verdiğin için

nuh 07-11-2007 16:34

http://www.mustafatasar.gen.tr/yayin...cegi/yanar.htm

http://www.mustafatasar.gen.tr/yayin...cegi/refah.htm

http://www.mustafatasar.gen.tr/yayin...i/refahimf.htm

http://www.mustafatasar.gen.tr/yayin...i/rpozeltv.htm

http://www.mustafatasar.gen.tr/yayin...cegi/tatil.htm

http://www.mustafatasar.gen.tr/yayin...rcegi/spor.htm

http://www.mustafatasar.gen.tr/yayin...i/ayasofya.htm

http://www.mustafatasar.gen.tr/yayin...cegi/dokun.htm

buyurun erbakanın yaptıkları ortada belgeleriyle!! ben daha ne anlatayımki buyurun

Diriliş 07-11-2007 16:42

Burda belge filan olmadığını tamamen iftira ve yalandan ibaret olduğunu söylemiştim.

Bu sitede belge filan yok.

Ölünün ardından konuşulmaz aslında ama bu Mustafa Taşar saçma sapan bir insanın tekidir.. Kendisi hakkındaki yolsuzluk iddialarına cevap vermez, RP ile uğraşırdı. Çünkü 28 şubat döneminde RP ile uğraşmak insanların rezil iken vezir olmalarına imkan sağlayabiliyordu.

Bu sitedeki saçmalıklara itibar etmeyiniz. Bu din ve millet düşmanı nasibsiz herifin sözlerine itibar etmeyiniz.

Kendisi şu an yalanlarının, iftiralarının hesabını Allah'a vermekle meşgul..

nuh 07-11-2007 16:45

kesinlikle herşey belgeleriyle orada mevcuttur. neyse müşrikler gözleriyle mucizeleri gördükleri halde sihir demişler! anlatabildim sanırım!

nuh 07-11-2007 16:55

fatihsinan arkadaşım patırtıyı gürültüyü kes sizle tartışan yok artık! doğrunuzda size kalsın yanlışınızda hocanızda. esenlikler kardeşim aeo

Diriliş 07-11-2007 17:00

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle herşey belgeleriyle orada mevcuttur. neyse müşrikler gözleriyle mucizeleri gördükleri halde sihir demişler! anlatabildim sanırım!

Adam RP hakkında sorulan soruların altına atılan imzaları belge diye sunmuş.

Hoş, Refah Partisini kapatan "o büyük hukuk adamı" saçma-salak asılsız irtica haberleriyle dolu gazete küpürlerini belge diye dosyalara yerleştiriyorsa, onunla aynı zihniyetteki bu insanın (?) daha mesnedli bir belge kullanması düşünülemez..

nuh 07-11-2007 17:02

hı hı evet sizin dediklerinizin hepsi doğru dostum bak kabul ediyoruz artık tartışmayalım ne dersin ;)

nuh 07-11-2007 17:04

23 temmuz sabahı veya 22 temmuz gecesi görüşmek üzere yüzünüz varsa bekleriz aeo

Bîçâre 07-11-2007 17:17

Allah (c.c.) sizlere akıl evveliyatı versin. Hem Ak Parti'nin ahlâkına uygun davranmayıp milli görüşe saldıranlara, hem de Ak Parti muhafazakârlığını hiçe atıp gönüllerinde bu parti olanları düşman sayanlara..

Bîçâre 07-11-2007 17:17

Alıntı:

Bîçâre Nickli Üyeden Alıntı
9-10 yaşlarında iken mitinglere gider, başımıza üzerinde Arapça; "Lâ ilahe illallah" yazan bandajlardan takar, siyasetten anlamayacak yaşta olmamıza rahmen feyz ile bayrak sallardık. O dönemler çatı birdi, siyasi iradede tecelli etmesi lazım yegane oluşumdu, ülkede muhafazakâr çizgide bu sayede yürüyordu.

Muhterem Erbakan Türkiye'ye '80 sonrası kaybettiği manevi havayı siyaset ile kazandıran faktörlerden biridir, Kıbrıs hususunda ki becerisi ve diğer hamleleri takdire şayandır. Eee o dönemlerde (İTÜ'yü) üniversiteyi 4.00 ile bitirmek her babayiğidin harcı değildir. Velhasıl bu oluşum sıklaşarak Refah Partisi adı altında zirve dönemini yaşadı, o dönemde yetişen siyasetçiler ülkemizi başarıyla yönetmekteler şu an, bunlarda emeği geçen biri her insanda olan (siyasette daha fazla olan) yanlışlar da olsa yaşarken dahi yâd edilmeye layıktır.

Milli Selamet Partisi, Refah Partisi ardından Fazilet Partisi. İşte bu noktada nokta konulmuştur. Bazı çevrelerce bunca açılıp/kapanma Dep, Hadep, Dehap gibi bir kapanış sergüzeşti ile benzetilmeye başlanmıştır. Bunun milli görüşe ne denli zararı olduğu ortadadır. Milli görüş bir sistem değil, bir ufuktur. Bunun adı ne bir siyasi parti ile, ne bir birim ne de kurum ile konulamaz. Nasıl ki Müslümanlığı bir parti, halkçılığı öteki parti, ırkçılığı falanca parti üstlenemiyorsa milli görüşte üstlenemez. Bu anlamda şu an Saadet Partisi masal kitaplarının ön sözleri misalî sadece tartışmaların, haberlerde adı kısaca geçilen partilerin, bir sansasyon olmadıkça adı dillenmeyen oluşumun adı olmuştur. Tek hedeflerinde; kendi görüşlerine göre giden oylarının tamamını alan Ak Parti yer almaktadır. Eskiden inançsızlığa savaş açan bir görüşün, Ak Parti'ye cephe alması onların kaleleri sayılan Konya'da dahi Ak Parti'ye ilgi/alakayı artırmıştır.

(2002 seçimleri, Konya; Ak Parti %54.94, SP %4.78)

Hâlâ buna devam edilmesi ne kazandırır manidâr, Necmettin Hocamızı, Recai Hocamızı ve diğer bu işe gönül vermiş herkesi seviyoruz. Biz üvey evlat değiliz, sizler de değilsiniz. Bizim evlerimizde hâlâ aynı melodiler çalmakta, aynı iştahla manevi meyvaları tüketmekteyiz. Fakat üzülmekteyiz, Recep Tayyip Erdoğan gibi birini karalamanıza üzülüyoruz, Necip Fazıl Kısakürek'in, Necmettin Erbekan'ın talebelerini karalamanıza üzülüyoruz. İzmir gibi bir meydanda 150 bin kişiyi "Camiler kışlamız" dediği için hapis yatan bir adam topluyor, İzmir yani solun kalesi.. Biraz da iftihar edin, gerçekten birşeyler için uğraşıyor deyin. O vakit bizim için zaten önemli olan Necmettin Erbekan ve milli görüş saygınlığını kazanacaktır.

murselyavuz 07-11-2007 17:18

Alıntı:

ukde Nickli Üyeden Alıntı

bizim 3 kasımda da yüzümüz vardı 23 temmuzda da olacak merak etmeyin..

bizler inandığımız davanın peşinden gidiyoruz..

arkadaşım ne güzel işte sen inandığın davanıon peşine git, bizde inandığımız davanın peşinden gidelim....
ama burada yapılan resmen
--AK Parti Bölücü
--Ak Parti yıkıcı
--Ak Parti dinsiz
--Ak Parti siyonist

bu ve buna benzer suçlamalar...
eğer ülkenin siyasi sorunlarını hakaret emeden adam akıllı tartışacaksak tartışalım
yok eğer hala suçlamalara ve karalamalara girecekseniz bu size son mesajım....

Fahrenheit 07-11-2007 17:37

Alıntı:

Alıntı:

murselyavuz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ukde Nickli Üyeden Alıntı

bizim 3 kasımda da yüzümüz vardı 23 temmuzda da olacak merak etmeyin..

bizler inandığımız davanın peşinden gidiyoruz..

arkadaşım ne güzel işte sen inandığın davanıon peşine git, bizde inandığımız davanın peşinden gidelim....
ama burada yapılan resmen
--AK Parti Bölücü
--Ak Parti yıkıcı
--Ak Parti dinsiz
--Ak Parti siyonist

bu ve buna benzer suçlamalar...
eğer ülkenin siyasi sorunlarını hakaret emeden adam akıllı tartışacaksak tartışalım
yok eğer hala suçlamalara ve karalamalara girecekseniz bu size son mesajım....

Ak Parti Bölücü Mhp nin sloganıdır oy olarak diyorsan biz böldü değil çaldı diyoruz

yıkıcı doğru maddi ve manevi yıkım yapılmıştır

dinsiz ilk defa duydum dendiğini ayrıca Bazı akp liler Saadete oy vermeyin dinsiz Chp gelir diyorlar burda kullanııyor

Akp siyonizme hizmet etmiştir yoksa siyonist değildir zaten siyonist olman için yahudi yahudi olman içinde Annenin yahudi olması gerekir sonradan yahudi olunmzaz anca Mason olabilirsin zaten masonlarda AKP yi destekliyor

sizi özellikle mi yolladılar buraya bitmiş bir kavga için boşa çene yoruyosunuz ...

nuh 07-11-2007 18:32

fahrenheit dostum bunlar kumbaradaki bozukluklar kendi mekanlarından dışlanmışlar galiba gelmişler burada yorum yapıyorlar

nuh 07-11-2007 18:38

Alıntı:

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı
fahrenheit dostum bunlar kumbaradaki bozukluklar kendi mekanlarından dışlanmışlar galiba gelmişler burada yorum yapıyorlar

dışlandığım yok ayrıca bu siteden daha büyük 5 tane site yönetiyorum

enaniyetin gururun kibirin bu kadarı

nuh 07-11-2007 18:47

bütün enerjimizi 22 temmuz akşamına saklıyoruz kolalar benden maklube kimden :D

nuh 07-11-2007 18:57

Alıntı:

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı

Demek Maklube oda benden olsun Abilerimiz öğretmişlerdi sağolsunlar

beraber yürüdük biz bu yollarda fatih sinan ;)

nuh 07-11-2007 18:58

Alıntı:

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı

yalnız böyle şeyleri alakasız başlığa yazıyorsun

Başka başlık bilmiyorsun

yo arkadaşındediki başka cevap veremiyosun bende enerjimizi 22 temmuza saklıyoruz dedim bundan daha doğal ne olabilirki :)

herzamanheryerde 07-11-2007 19:34

arkadaslar sizdemi kapisiyorsunuz yoksa

erbakan recep tayyipi uyariyor diyen arkadasa cevabim:

akpartiye vereceginiz oy cehenneme bilet almaktir sozu nekadar demokratik ve nekadar sevgi dolu.

aslinda herkesin sevgi anlayi farklidir bunu biliyorum kimi oksayarak sever kimi guzel sozlerle kimide doverek..

erbakan hocaniz dovmeyi seciyor galiba.

oda onun sevgi anlayisi ne diyelim :D

birde su var

yillarca sagci ve solcu adlari altinda birbirlerini vuran kiran yillarca bu nedenle olen bir cok insan olmadimi.bu sag ve solcular sosyal demokratlarla milliyetci adi altindaki mhpciler diilmiydi iyi hatirlayin lutfen.bu birbiirni doven demiyorum olduren zihniyet simdi dost oldu.gec kalmis dostluk ama olsun.

heeeeeeeeeeeeeee pardon onlarda birbirlerini seviyorlardi ozaman tipki sayin erbakan gibi DOVEREK:)

DEMEKKI BU DURUMDA MHP CHP VE ERBAKAN BIRBIRLERINI COK SEVIYORLAR AMA DOVEREKKK:)

bennur 07-11-2007 22:05

şuan Başkent Tv de sayın veya saymayın işte sözü geçen şahısın,yaşına hürmeten(başka hiçbir açıklaması yoktur inanın) toplanan insanlığa karşı Tayyib Erdoğan'ı kışkırtması yayınlanmakta.ve bunu dinlerken Sayın Recep Tayyib Erdoğanın takdire şayan sabrını sizlerin yorumuna bırakıyorum...Ayıp gerçekten yazıklar olsun

bennur 07-11-2007 22:06

tayyor 2 falan...ayıp cidden yaa

bennur 07-11-2007 22:14

yaşına hürmeten saygımız ve sevgimiz sonsuz ama saygıda sevgide karşılıklı.rica ediyorum şimdi aç ve dinle...hoş gerçi orda yuuuhh die bağıran kardeşler arasındasındır belki ama...neeeyse ben bu konuyu kapattım

murselyavuz 07-11-2007 22:15

sükut her zaman ikrar değildir....

Erdoğan saygısından susuyor, Erdoğan saygısından cezaevini ev hapsine dönüştürüyor....
Erbakan Hoca sevgisinden yerden yere vuruyor....

Selametle....

betul 07-11-2007 23:33

Alıntı:

sükut her zaman ikrar değildir....

Erdoğan saygısından susuyor, Erdoğan saygısından cezaevini ev hapsine dönüştürüyor....
Erbakan Hoca sevgisinden yerden yere vuruyor....

Selametle....

helal olsun işte budur!

murselyavuz 07-11-2007 23:35

helal olsun diyorsun ama beğeni mi arttırmıyorsun oldu mu şimdi....

bennur 07-12-2007 00:06

bi beğenide benden abimize ;)

Berra 07-12-2007 01:18

masallah hocamin yüzünden nur damliyor.allah uzun ömürler versin..

gülbahcesi 07-12-2007 01:26

Allah basimizdan eksik etmesin mazallah ak parti varken neolur neolmaz basimiz heran hersey gelebilir

Irem 07-12-2007 01:31

Alıntı:

Spy Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Siz gidin KanalTürkle anlaşın. Siz onların mitinglerine (Sözde Cumhuriyet Mitingi) Destek verin onlarda sizin konuşmalarınızı veya herhangi bi saadetlinin konuşmasını ve mitinglerinizi yayınlasınlar. Bu mu Sizin anlattığınız Müslümanlık? İnsanların Sırtından vurmak mı Müslümanlık? Utanın. Sadece Kendi Menfaatlerini Düşünen GERİ KALMIŞ bir parti.

sahiden..bumu müslümanlik? gercekleri göremeyecek kadar körlesmis insanlarimiz..yazik..Kendi menfaatini düsünen insan yan gelip yatar ugrasmaz Türkiye ve Islam icin..Adam 80küsür yasinda hala cirpiniyor ülkemiz icin..

betul 07-12-2007 02:23

Alıntı:

helal olsun diyorsun ama beğeni mi arttırmıyorsun oldu mu şimdi....

arttırabilsem kuru bi helal olsun demezdim ama olmuyo yeniyim daha ama söz ilk begenim sana olacak:)

yasinkirac 07-12-2007 02:59

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı
hoca değil bence sayın necmettin erbakan hoca nerden geliyor yaw

niyemi hoca Necmettin Erbakan isminin önünde ne yazıyor bir bak bakalım Prf Dr. niyemi hoca o bir bilim adamı öz geçmişini oku.leopar tanklarının motorunda almanyada emegi geçmiş, türkiyedeki pancar motorunu ve zamanında devrim otomobilini üretime geçirmiş bir kişi.niyemi hoca zamanında 600 dan fazla imamhatip okullarını açmış bir kişi.niyemi hoca 100 üstünde agır sanayi hamlesi yapmış bir kişi.ve daha fazlasıı. haa bunlarda yetmezse Başbakanımızın hocası.Başbakanımız 35 yıllık siyasi hayatı var.bunun 4 buçuk 5 yılı Ak Partide geçti.Başbakanımızın bu birikimi vahiy yoluyla gelmedi.Bizlerinde içinde bulundugu MİLLİ GÖRÜŞ yuvasında 30 yıl boyunca çalıştı çabaladı.Hocanın en baştaki ögrencilerinden.Soruyorum sizlere Başbakanımızı Hocam İstanbul büyükşehir belediye başkanlıgına getirmeseydi şimdi ülkemizin başında görebilirmiydik.Şimdi siz biz diye ayrılmaya gerek yok.bir 10 yıl geriye gidin.Hocamızın seçim zamanındaki konuşmalarında aynı tasfirleri görüyoruz. o zaman sayın başbakanımızda o partideydi.o da bizim gibi alkışlardı.şimdi nolduda Erbakan Hocamı Başbakanımız bu şekilde eleştirmezken Bülent Arınç bu şekilde eleştirmezken bu sitedeki arkadaşlarımız yerden yere vuruyor.Hocanın seçim zamanı konuşmaları her zaman aynı olmuştur.belki bu yüzden kaybetmiştir bilinmez.ama arkadaşlar bu siyasetin bir oyunudur.zamanı gelir Hocamla Başbakanım aynı masada yemek yerler aynı camide saf tutarlar.ama siz napıyorsunuz birbirinizi kırıyorsunuz.onlar görüşürler ama siz aranızdaki bu olaylardan sonra birbirinize kinlenirsiniz.Hocayı kötülemek Ak partiye oy kazandırmaz aksine kaybettirir.ben ikinci oyumu kullanıcam.ilkini Ak partiye kullandım ikinciside Allah nasip ederse yine Ak parti.ama başbakanımız eger sizin gibi hocayı degerlendirseydi oyumun rengi degişik olurdu. bu hocamızın taktiklerini başbakınımızın iyi bildigini gösteriyor. bunu lütfen artık sizde anlayın ve burdaki kimseyi kırmayın.çünkü hepimiz kardeşiz

betul 07-12-2007 03:07

Alıntı:

yasinkirac Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı
hoca değil bence sayın necmettin erbakan hoca nerden geliyor yaw

niyemi hoca Necmettin Erbakan isminin önünde ne yazıyor bir bak bakalım Prf Dr. niyemi hoca o bir bilim adamı öz geçmişini oku.leopar tanklarının motorunda almanyada emegi geçmiş, türkiyedeki pancar motorunu ve zamanında devrim otomobilini üretime geçirmiş bir kişi.niyemi hoca zamanında 600 dan fazla imamhatip okullarını açmış bir kişi.niyemi hoca 100 üstünde agır sanayi hamlesi yapmış bir kişi.ve daha fazlasıı. haa bunlarda yetmezse Başbakanımızın hocası.Başbakanımız 35 yıllık siyasi hayatı var.bunun 4 buçuk 5 yılı Ak Partide geçti.Başbakanımızın bu birikimi vahiy yoluyla gelmedi.Bizlerinde içinde bulundugu MİLLİ GÖRÜŞ yuvasında 30 yıl boyunca çalıştı çabaladı.Hocanın en baştaki ögrencilerinden.Soruyorum sizlere Başbakanımızı Hocam İstanbul büyükşehir belediye başkanlıgına getirmeseydi şimdi ülkemizin başında görebilirmiydik.Şimdi siz biz diye ayrılmaya gerek yok.bir 10 yıl geriye gidin.Hocamızın seçim zamanındaki konuşmalarında aynı tasfirleri görüyoruz. o zaman sayın başbakanımızda o partideydi.o da bizim gibi alkışlardı.şimdi nolduda Erbakan Hocamı Başbakanımız bu şekilde eleştirmezken Bülent Arınç bu şekilde eleştirmezken bu sitedeki arkadaşlarımız yerden yere vuruyor.Hocanın seçim zamanı konuşmaları her zaman aynı olmuştur.belki bu yüzden kaybetmiştir bilinmez.ama arkadaşlar bu siyasetin bir oyunudur.zamanı gelir Hocamla Başbakanım aynı masada yemek yerler aynı camide saf tutarlar.ama siz napıyorsunuz birbirinizi kırıyorsunuz.onlar görüşürler ama siz aranızdaki bu olaylardan sonra birbirinize kinlenirsiniz.Hocayı kötülemek Ak partiye oy kazandırmaz aksine kaybettirir.ben ikinci oyumu kullanıcam.ilkini Ak partiye kullandım ikinciside Allah nasip ederse yine Ak parti.ama başbakanımız eger sizin gibi hocayı degerlendirseydi oyumun rengi degişik olurdu. bu hocamızın taktiklerini başbakınımızın iyi bildigini gösteriyor. bunu lütfen artık sizde anlayın ve burdaki kimseyi kırmayın.çünkü hepimiz kardeşiz

benden sana bi beğeni

murselyavuz 07-12-2007 03:14

yasin kardeş iyi diyorsun, hoş diyorsun, söylediklerine sonuna kadar katılıyorum....
ortamı yumuşatmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum...
kaç kere her iki tarafı uyardım bile!

ama yasin AK Partililerden beklediğimiz hassasiyeti biraz olsun biraz da SP'liler gösterse hani hiç fena olmaz diyorum!
Alıntı:

gülbahcesi Nickli Üyeden Alıntı
Allah basimizdan eksik etmesin mazallah ak parti varken neolur neolmaz basimiz heran hersey gelebilir

yasinkirac 07-12-2007 03:25

mürsel hocam iki üç gündür bu sitedeyim.keşke bu başlık açılıp hemen kitlenseydi.merak eden arkadaşlar hocamızın öz geçmişini okusalardı.evet biliyorum bende uyardım sen benden daha çok uyardın.ama bazı arkadaşlarımız gerçektende uslubu düzgün olmayan bir şekilde hocayı yerden yere vurdular.bunlar silinmedi.mürsel hocam yazdıklarını görünce bakıyorum sende refah zamanından gelmesin.hocamızın konuşmasını bilirsin.bakış açısını eleştirisini bilirsin.bunu sayın başbakanımız bizden daha iyi bilir.o yüzden susuyor.ama burdaki arkadaşlar resmen kin nefret savurma noktasına geldiler.bu benim mensubu oldugum bir partiye yakışmıyor.yedigim tasa tükürmem kimseninde tükürmesine izin vermem.ben milli görüşlüyüm.refah tabanından gelmeyim 8 yaşımdan beri.ama bu yazılanlar iki tarafada yakışmıyor.bırakalım başbakanımız gereken degerlemeyi hocamızla yapsınlar.emin olun yapıyolardır

All times are GMT +3. The time now is 19:06.