![]() |
Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler
ne kadar da cahilsin hala uzatıyorsun ne diyeyim ben sana
senin yolun açık olsun daha fazla üstüme gelme lütfen ALLAH için gelme üstüme ha korktuğumu zannetme yanılırsın.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kutan'a Kırıkkale şoku! SP Genel Başkanı Recai Kutan, Kırıkkale mitinginde büyük kısmı boş meydanda konuştu ve 'Böylesine sıcak günlerde seçim yapılmasına vesile olanları kınadığını' söyledi...11 / 07 / 2007 05:17 Kutan, partisince Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte böylesine sıcak günlerde seçim yapılmasına vesile olanları kınadığını söyledi. Yasaya göre, 4 Kasım'da seçim yapma imkanı bulunduğunu anımsatan Kutan, ''ancak bir baktık ki AKP ve CHP horoz dövüşüne girdiler, sonra Temmuz ayı ortasına seçim koydular. Bunun hesabı sorulacak'' dedi. Her seçimin önemli, ancak 22 Temmuz seçimlerinin diğer seçimlerden daha önemli olduğuna dikkat çeken Kutan, Türkiye'nin tam bir yol ayrımında ve büyük sıkıntılar içerisinde bulunduğunu söyledi. Buda kapak olsun.. Tıkla |
Alıntı:
|
Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım.
Hz. mevlana Nedense bu söz aklıma geldi birden. Kardeş %21 lerin ardından konuşma artık. Geçmişte kaldı onlar. Yenilen insanların bahanesi çok olur o hesap kılıf uydurmayı geç. merak ediyorum siz saadetlilerin bu ezber laflar dışında bildiğiniz bir şeyler var mı???? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili kardeşim sen burda neyi savunuyorsun ...
Temsil hakkını %3 ün üzerine çıkaramayacak bir partinin hangi tarafını ... Türkiyede siyaset yapma şansı artık bulamayacak bir oluşumu mu? Bulsa da resimlerle kendini avutacak, Hocaya ayıp olmasın diye, kalabalık görünsün diye onu yalnız bırakmayan bu insanların katkısı ile olduğu gerçeğini görmezden gelen fikirlerinle mi? Biz bunu da yapacak kadar vefalıyız hani ... Senin buradaki varlığının nedenini bilmiyorum ancak; senden öğreneceğimiz bir şey yok... Biz bunları yaşadık ve bi hakkın karara vardık ki; Alternatifimiz yok ... Olduğundan farklı gösterme senaryolarını CHP iyi yapıyor, istersen kendini onlarla aynı safha koyma ... Sonuna kadar AK PARTİLİYİZ, alternatifimiz şu anda yok ... Tek benzerimiz, öteki tekimiz ... ;) Son olarak; başkalarının anlayışını küçümseyen, beyninin farkına varamamış; beyin kortekslerini sadece hayvani şeyler için kullanan basit yaratıklardır. İnşaallah sen onlardan değilsindir ;)... Sevgilerimle ... :) |
Son zamanlarda dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama siteye giren Saadetçiler ve CHP'lilerin konuşma tarzları, hakaretleri, tavırları birbirinin tıpatıp aynısı...
Tek farkları; birisi uğunda hiçbirşey yapmadığı laiklik konusunu malzeme yapıyor diğeri uğrunda hiçbirşey yapmadığı Filistin konusunu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Son soruma cevap versene çok merak ettim. Başka cümle kurabiliyor musunuz? Bop eş başkanlığı, filistin, sizin oylarınızı çalmış olmamız... dışında. yani bu standartları aşan cümleleriniz var mı??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yorumları baştan aşşağı okudum ve sen bu sayfalarda büyük bir şansı yakalayıp çok değerli insanlarda cevap görme lütfuna sahip olmuşsun ama kötü olan şu ki çok ağır cevaplar almışsın ve hiçbir cevabın olmamış...Ben senin yerinde olsam hüngür hüngür ağlardım (: |
Alıntı:
varsa Hakaretim gösterin |
Alıntı:
|
Yanlışın var...
Ben daha önce Saadetçilerin foruma girdim direk banlandım ama bu sitede senin arkadaşların cirit atıyor üstelik milli görüşçü saygılı bir arkadaşımızda yöneticilik yapıyor..Bizde kimseye baskı yok... Ama hakaret edersen evet o zaman seni siteden atabilirz doğal olanda bu zaten.. Siteye insanları alıyoruz biz...(: |
Alıntı:
banlansan ne yazarki sende yüz yokki, yüz kere banlandin yine geldin ve yine gelirsin!..sen yazdiklarini normal saniyorsun herhalde ak partiye, basbakanimiza yalan, ifira, karalama yapiyorsun sonrada ben hakaret etmedim diyorsun.. Sen gösterdigimiz hosgörüyü her zaman artniyetli kullandin o yüzden hic bir zaman barinamadin bak aramizda bir cok milli görüscü arkadas var hepsi kendi görüslerini cok güzel sekilde, medeni sekilde savunabiliyorlar ve hic bir zaman uyari almadilar ama sen yüzlerce kez banlandin, agir hakaretler yaptin, iftiralar attin, pravakatörlük yaptin, terbiyesizlik yaptin, artistlik yaptin sonrada adalet diyrosun.. |
Alıntı:
|
Ahmet abi sen bununla tartışma bununla tartışması için Liberal Demokrati ayarlıyalım.
Forum Yönetimi ile muhatap olmasın bence. |
Alıntı:
bundan sonra bu arkadaslar forumda partimiz, basbakanimiz aleyhinde bir mesaj yazamayacaklar! kimsede adalet nerde diye sormasin, biz yeterince adil ve hosgörülü olduk bunun gibi gereksiz kisiler onu sömürdü! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
al birini, vur ötekine misali yok farkiniz!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Erbakan Hoca gerçekten değerli bir şahsiyetti ama onun öğrencilerinin bu kadar ahlaksız olabileceğine inanamıyorum...
Adamların her hareketinde cıvıklık, ahlaksızlık ve saçmalık var... |
Bu forum neden bu kadar çekici biliyormusunuz, Tahammül sınırımız çook geniş ... ;) Farklıyız yani .. İyi ki bu forum var, iyi ki buradasınız dostlar ... :)
|
Alıntı:
Bence milli görüs böyle karektersiz insanlari temizlemeli bunlar Müslümaniz diye dolaniyorlar ama yalan, dolan, iftira, karalama ne varsa atiyorlar ne adina iki tane oy adina!... O yüzden de halk bu gibi gereksiz insanlar yüzünden sp yi cezalandiriyor!.. |
Gereksiz kisilerin, gereksiz mesajlari silinecektir..kisacasi "Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan giceceksin" ;) ya bu forumda saygili yazilar yazacaksin yada yol alacaksin ;)
|
Alıntı:
Bakın bu konuda ki arkadeş bence milli görüşçü değil tam aksine CHP'li gibi tavırları var...(: |
Emre bu tiplerin argümanlari ayni benim gözümde böylelerin chp lilerde den farki yoktur cünkü böyle tiplerde ayni chp liler gibi cikarcilar, kiskanclar ve sadece demogoji yapiyorlar
|
ben ülkücüleri ve saadetçileri S E V E R İ M..onlara laf yok: )Bunu herkes bilir..:::::::)))
|
Alıntı:
bilmem mi muratcim :)..onlar seni sevmiyor ama nedense :) |
Alıntı:
neden acaba?Bak ne kadar üzüldüm.. Onlar benim eski dava arkadaşlarım... Tüh..Bir düşüneyim ne yaptım ben ya vah ki vah. |
Konu hakkinda yorum yapan pravakatörülerin gereksiz mesajlar silinecektir!..Banlanan 10 larca nickiyle terbiyesizlik yapanlarin "hodri meydan" demesi gibi komik bir durum olmaz..
Eger terbiyesizlik yapmasaydin, millete hakaret etmeseydin ilk actigin nickle devam ederdin ;) |
Alıntı:
|
Birileri bize isimizi ögretmesin 8).. emre arkadsimiz az bile demis..bu konuya yorum yapan arkadas gibi haset arkadaslar cirkeflestigi zaman ne diyeceklerini sasiriyorlar ;)
|
| All times are GMT +3. The time now is 03:51. |