![]() |
En Çok Hangi Ülkeyi Seviyorsunuz?
seçeneklerden tabi ki direnişin adresi Çeçenistan :-*
kanayan yaram, güzel Bosna'm... :-* bir de unutulan Filistin'im var... :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
maşALLAH çeçenistan 6 oldu :)
|
filistin.. :-*
o ülkenin dayanışması ve mücadelesine hayranım Allah yar ve yardımcıları olsun |
En sevdiğim ülke kuşkusuz irandır.. en sevdiğim lider mahmud ahmedinejaddır.. en sevdiğim siyaset politikası yine iranda (savaş politikasını kastettim sonra irticaccı diye gazetelere haber olmayım) :D
|
suriye yok
|
Alıntı:
|
Türkiye ama,şıklarda yok.Fransa diyiyorum.
|
Ben sadece türki cumhuriyetlere sempati duyarim, iran'nin neden sevdiginizi daha detayli belirtseydiniz keske, neyse ankete dönecek olursak galiba anket önce pek sevilmeyen ülkeler için yapilmis gibi geldi ama madem her isteneni ekliyorsun, wantedturk, kktc yi de ekle eminim en çok oyu alir bunun yaninda Azerbaycan Türkmenistan ...eklenebilir :)
|
sevip sevmediğimi henüz bilmiyorum ama fas ve mısıra gitmek istiyorum :)
|
Rusya saygılarımla...
|
Bosna Hersek :)
|
İSPANYA diyorum ...
Madrid ,Almeria ,Valensiya,ve özellikle Cordoba 'yı görmek çok isterim ... Oraya gidip Endülüs havasını sezmeyi çok isterim ... |
Filistin - Bosna - Çeçenistan...
|
Otoritesinden dolayı İran.
|
Nedenini bimiyorum ama İtalya'ya bi sempatim var..
|
endonezya - malezya ve bangladeş...
kurtuluş savaşı yıllarında İslama yıllardır hizmet eden bir millete yardım etmemiz şart diyerek para toplayan malezya ve bangladeş halkı ... kktc yi azerbaycan ve diğer türk ülkelerinin tanımamsına rağmen bu ülkeyi tanıyan ülkelerin arasına pakistanla beraber giren bangladeş ( suan tanıyan yok ama ) kültürü örf ve adetiyle islamı en güzel yaşayan ülkelerin başında gelen endonezya benim tercihlerim arasında...... şıklarda bu üç ülkede olmadığı için ... azerbaycandan kat be kat kardeş ülke bosnaya verdim oyumu :D |
Arjantin...
|
Filistin...
|
Hep Filistin'de ölmek istemişimdir.Neden bilmem ama Filistin deyince aklıma her ne kadar "ölüm" gelsede insanın özgürlüğü ve sevdiği bir şey için ölmesi güzel şeydir!Filistin en sevdiğim ülkedir ki ne kadar yanlış yapsalar da değişmiyor bu.Filistin'de ölmek birşeylerin kadrini bilmek gibi geliyor insana...
|
Mısır, yok ki listede.. :karasız:
|
Suriye, Filistin..
|
Norveç...
|
İtalya'nın yemekleri,
Fransa'nın kültürü, Amerika'nın hoş,tarihi,gösterişli ve devasa mekanları,yapıtları.. Suriye'nin takıları(hastayım altınlarına (: ) ve süsleri, İngiltere'nin edebiyata ve sanata kazandırdıkları ve verdikleri önem..(othello,Shakespeare) İspanya'nın muhteşem adaları,okyanusa yakın o harika adaları.. Filistin ve Kudüs.. Ve burda adı anılmayan, sevdiğim diğer ülkelerden;(her ne kadar gitmemiş olsamda (: ) Hollanda,isviçre,Arabistan ve Afrika.. Klasik olacak ama her ülkenin birbirinden şahane güzellikleri var bana göre.. :) Elimde olsa hepsini ayrı ayrı gezmek isterdim.. Dolayısıyla en sevdiğim değilde en sevdiklerim,beğendiklerim bunlar.. Ama hepsinden önce gitmek ve bütün yerlerini(köyünden kasabasına,mahallesine,sokağına kadar) görmek istediğim İstanbul var..Bütün dünyanın gözünün kaldığı bu şehri yâr'i görmekte nasip olur inşaAllah.. |
yalnız afrika ülke değil
|
filistin
|
Hindistan
|
Japonya
|
Filistin...Bir filistinlinin Abdullah Gül'ün karşısına geçip yalvarır, ağlamaklı ve biraz da kızar bir tonla "Niçin buraya gelmiyor, burayı yönetmiyor sunuz? Atalarınız buraları yönetiyordu!!!" demesini hatırlıyorum.
Filistin ne zaman özgür kalacak? :(( |
Arjantin :) futbol aşığı biri olarak söylüyorum :)
|
Makedonya ve kosova:) memleketimdir kendileri :):)
|
benden baska kim yunanistan demiş merak ettim =)
|
özbekistan diyecektim yok oda
|
Seçeneklerde Yok Ama Arjantin...:)
|
Filistin.
|
Şeyh Şamile selam olsun
|
Japonya İran'dan daha fazla oy almış.
ayrıca mesajda ondan fazla üye İran'ı seçmiş fakat ankette sadece 7 kişi görünüyor, bu işte şaibe var :) bir de keşke çoklu oy kullanabilseydik. Irak; İspanya ve Rusya'dan daha az oy almış. AK Partililerin forumunda Filistin veya İran'ın değil de Bosna Hersek'in 1. olmasına da şaşırdım.. |
ameriikaa
|
En düzgün ülke iran diyenlere İran'a gidip görmelerini tavsiye ederim, bakalım dönüşte gene aynısını dicekler mi ;ı: adamlar yasak olan herşeye uygun bi kulp bulmuşlar..tek gecelik ilişki için evlenip boşanıyolar ilginç ??? he bide İranlılar Şia mezhepli olduğu için dini epey bi yozlaştırmışlar, ramazan orucu bile yok..
|
All times are GMT +3. The time now is 21:33. |