![]() |
Bjk:5 1:V. manisa (BEŞİKTAŞ Uefa Liginde)
Ayıb oluyor ama :'(
|
Alıntı:
sen o kadar ayıp ettin ki beşiktaş taraftarına bu sözleri bir beşiktaşlıdan duymak özellikle beni çok sinirlendirdi kontrolü kaybetmiş olabilrim kusura bakma ;) bu da benim hassas noktam işte beşiktaşıma haksız eleştiri de bulunulmasına dayanamıyorum ama şu an bir ilki yaşadım ilk defa karakartalı bir beşiktaşlıya karşı savundum :'( inan bana çok üzgünüm keşke olmasaydı :'( :'( :'( bir beşiktaşlı bunları düşünmeseydi :'( |
Alıntı:
TEBRIKLER BESIKTAS. YOLUN ACIK OLSUN |
Sümeyye lütfen üzülme....
Boşver benim gibi taraftar zaten olmasada Beşiktaş büyüktür zaten... En iyisi temelli bırakmak Beşiktaş'ı... :'( Bundan sonra Milli Takımı tutayım bari... :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
hayır hem beşiktaşlısın hem takip etmiyorsun üstüne bir de sefil diyorsun :( yani ne diyeceğimi şaşırdım inan beşiktaşlılar sohbet mekanın son sayfalarına bakar mısın beşiktaş taraftarı hakkında gsli arkadaşlar neler söylemiş beşiktaşımızın beşiktaşı kalben seven ''taraftarlara'' ihtiyacı var ama bir dk aslında yok! çünkü inan bizde diğer takımlara oranla fazlasıyla var ;) beşiktaş'ı temelli bırakmak diyorsun valla gönlün izin verirse bırak zaten bunu düşünüyorsan! yani ne bileyim ya sen bilirsin ben burda yetkili merci değilim ben karar veremem senin beşiktaşlı olup olmadığına sen benden çok daha fazla seviyorsundur belki beşiktaşı lütfen benim yüzünden ne takım bırak ne de tut! :-* |
akkparti sana ne demiştim? bjk uefaya gitcek demedimmi :)
|
Alıntı:
demiştin sanırım :-X birde benim için beşiktaş gelecek sezon şampiyon olacak der misin? ;D |
Alıntı:
|
gozun doysun poli ;D
|
Alıntı:
olmaz artık yeter bak şampiyon olamadığımız için beşiktaşlılar takımlarını bırakmaya başladı :D |
bu dönem en fazla gol attıgımız mac sanırım :-\ Keske her mac boyle oynasalardıya ..Artık uefa ile bu sene tatmin olcaz ama seneye artık sampiyonluktan baskasını istemem..Tek istegım ne olur defansla kanat oyuncusu alsınlar :-*
|
Yatın kalkın Fener'e dua edin. ;D
Gerçi fener yenseydi maç 7-0 gibi biterdi.Yani her iki durumda da Beşiktaş uefaya gidecekti. ;) |
All times are GMT +3. The time now is 19:20. |