![]() |
***Haziran Ayı İçin En'ler Başlamıştır.***
Teşekkürler Ahmet abim ;)
|
Demokrat (Ahmet) abi enlerinizde banada yer verdiğiniz için teşekkür ederim... :)
|
teşekkür ederim enlerinde banada yer verdğin içim ahmet abii
|
teşekkür ederim :)
|
ahmet abi teşekkurler benide enlerin arasında koydun için
|
Teşekkür ederim; Demokrat Ahmet Bey kardeşim. Gönlünüze sağlık... :)(öncekiler için de)
|
çok sağol demokrat abi çok sevindim :)
|
vayy ahmet abi bana karizmatik dedin ha...teşekkürler...
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) |
Çok teşekkür ederim Demokrat Ahmet abi diyebilirim sanırın izninizle...listenizde ismimi görmek mutlu etti sağolun..:)
|
Ahmet abi çooook teşekkür ederim :) şeref duydum
|
En İyi Sevilen Üye:Politikaci, bir baska, sümeyra, Yavuz Sultan Selim
teşekkür ettim demokrat ;) |
Beni enlerinde bulunduran, bulundurmayan herkese teşekkürler. 8) Demokrat'a da ayrı bi teşekkür. :-*
|
En İyi Aktif Üye:kara eşref..dolunay kadim....özgün genç...acizane44...feyza
En İyi Yardımsever Üye:...tabikide dolunay kadim başkan...hakkını helal et başkanım ::) En İyi Ciddi Üye:tayyipleyiz...yalçın....gönülden...ravza rüveyda....esra başkan....dolunay kadim :) En İyi Şair Üye:ayşe berra....duygu... :D nazande ::) En İyi Çok Rastladığınız Üye:maaşallahınız var hepiniz...şimdi herkes teşekür etsin :D En İyi Sevdiğiniz Üye: dolunay kadim..kara eşref...tayyipleyiz.hüdaverdi....hakan 53...alemdar..akgençlik56..oguz...ali...yavuzsulta n selim..rıdvan..(hep isyançıkarıyosun ismim diye işte şimdi yanlış değil 8)) özgün genç..gölge..gizli şair..gönülden...feyza...acizane..ak kelebek...politikacı...birbaşka...dildade...duygu. .cnn..semm..ethemkara..çilik.dilek.neşe....vuslata özlem...merve..fındık_güseli..eddie...sümeyra...ka musalmış..ayşe berra...hıfzı lisan..selinay...unuttuklarım varsa affola :-* En İyi Fanatik Üye:hüdaverdi...politikacı...oguz En İyi Tatlı Başbelası üye:yavuz sultan selim...(kardeşime benzetiyorum çok seviyorum) :) En İyi Geveze Üye: :-X :-X En İyi Karizmatik Üye:dolunay kadim...feyza...kara eşref..gönülden.. En İyi Kibar Üye:bayanların hepsi 8) En İyi Komik Üye:espiri anlayışını beyendiğim herkes En İyi Daimi Üye:ben 8) En İyi Hızlı Paylaşım Üye:kavga anındaki herkes :D En İyi Yavaş Paylaşım Üye:demem dersem oklar bana döner :'( En İyi Paylaşımcı Üye:tayyipleyiz...gölge...gönülden... En İyi Sevilen Üye:hmmm...ben olmadığım kesin :( En İyi Sevimli Üye:merve..seba. En İyi Sinirli Üye:bazen özgün genç ama ben yorumlarını bazen accayip beyeniyorum En İyi Kültürlü Üye:kültür demeyin bir tuhaf oluyorum...hepınız kulturlusunuz :-* En İyi Sabırlı Üye:dolunay kadim başkan...feyza....duygu..sümeyra...gönülden ..ak kelebek bana çok sabrediyolar...zor iş zoor :D En İyi Sakin Üye:ben 8) En İyi Bayan Üye:gönülden...feyza...acizane..akkelebek.enfal...... ..seba...bedea..politikacı..efser...birbaşka...dil dade...duygu..cnn....ethemkara...dilek.neşe....vus lata özlem...merve..fındık_güseli..eddie...sümeyra...ka musalmış..ayşe berra...hıfzı lisan..selinay...unuttuklarım varsa affola :-* En İyi Erkek Üye:dolunay kadim..kara eşref...tayyipleyiz.hüdaverdi....hakan 53...alemdar..akgençlik56..oguz...ali...yavuzsulta n selim..rıdvan..özgün genç..gölge..gizli şair En İyi İmza: En İyi Nick:vuslata özlem...aşkı ilahi...hıfzı lisan En İyi Efendi Üye:kara eşref..dolunay kadim... En Muhalefet üye: :D :D hiç kimse ;D En Tekrarcı üye: :-X En iyi en küçük üye:politikacı..ak mehmet En Çok istekte Bulunan Üye:ak mehmet |
sağol ümmü seleme teşekkürler
|
Ümmü Seleme Teşekkür ederim. :)
|
Ümmü seleme ve Çilik teşekkürler.. :)
|
bu arada beni enlarine layik gören görmeyen herkese teşekkürler yazanlar hatırlamış yazmayaanlar nasıl hatırlamamış beni hayret :D
|
Bir arkadaş dile getirmişti,kim olduğunu unuttum ama bende getireyim :-*
Sürekli aktif olanları yazmak garip kaçıyor,özellikle listeyi doldurmak. 'üyeler' değil 'üye' yazmakta,bu yüzden ne kadar az kişi yazılırsa o kadar sağlıklı olur bence :-* 'Üzülüyorlar,kırılıyorlar' düşüncesini bir tarafa bırakmak lazım. Bana göre tabi ;D |
Bir forumun çok değerli kişiliklerinden, "en" adına zirve olmuş bir karakterinden en diye bahsedilmek onur verici, haketmesekde ... Hakperest bir ruh bunu yazınca çok da sorgulanır olamıyor. Teşekkürü bir borç bilirim sevgili kardeşim Ahmet . :)
|
Teşekkürler ümmü_seleme :)
|
ilk senin listene girdim ümmü_seleme.. teşekkürler :)
|
[color=maroon]
En İyi Aktif Üye: Tayyipleyiz, acizane44, Ayşe_Berra,Ak_Kelebek, Demokrat, Duyguseli, Sümeyra En İyi Yardımsever Üye: Dolunay_Kadim En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl, Karaesref, Lügat En İyi Şair Üye: Necip Fazıl En İyi Çok Rastladığınız Üye: Yalçın, Sümeyra, Ayse Berra En İyi Sevdiğiniz Üye: Dolunay Kadim, Sümeyra, Tayyipleyiz, Lügat, Demokrat, Necip Fazıl, Gönülden En İyi Fanatik Üye: Oguzdesouza, Gölge En İyi Tatlı Başbelası üye: Ümmü Seleme En İyi Geveze Üye: Yalçın En İyi Karizmatik Üye: Demokrat, En İyi Kibar Üye: Tayyipleyiz, Yalçın, Berika, Nusret, Ak saliha, En İyi Komik Üye: Hüdaverdi En İyi Daimi Üye: Duyguseli, Sümeyra, Bir_Başka, YavuzSultanSelim, Cartman, By_Çakır En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Bir_Başka, Berika, Benide_Kapatın En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: Tayyipleyiz, Nazende, En İyi Sevilen Üye: Sümeyra, Dolunay Kadim ,Demokrat, Engineer, Yavuz Sultan Selim En İyi Sevimli Üye: Politikacı, Bir_Başka, Ak_Kelebek En İyi Sinirli Üye: Hüdarverdi, Necip Fazıl, Alemdar, Engineer, Demokrat En İyi Kültürlü Üye: Gönülden, Lügat, Tayyipleyiz, Yalçın, Demokrat, Anatolia, Kırık_Çocuk, Engineer, Parabol En İyi Sabırlı Üye: Dolunay Kadim En İyi Sakin Üye: En İyi Bayan Üye: Sümeyra, Ümitli_Bekleyiş, Gönülden, Ak_Kelebek, Bir Başka En İyi Erkek Üye: En İyi İmza: Necip Fazıl, Tayyipleyiz En İyi Nick: Lügat, Dolunay_Kadim En İyi Efendi Üye: Dolunay Kadim, Abdullah Kaç, Lügat, En Muhalefet üye: Kırık_Çocuk, Kemalist59, Milli_Mücahide En Bilimsel üye: Asimov En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: Politikacı, En Çok istekte Bulunan Üye: -- En'lerine dahil eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. |
En İyi Sevimli Üye: Politikacı, Bir_Başka, Ak_Kelebek
sağol şemm teşekkürler :) |
semm sağol :)
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Demokrat 8),Kara Eşref,Çilik ve Ümmü Seleme çook teşekkür ederim enlerinizde yer almak beni hem mutlu etti hem de gururlandırdı :)
:) |
En İyi Tatlı Başbelası üye:yavuz sultan selim...(kardeşime benzetiyorum çok seviyorum)
Çok teşekkür ederim :) |
Teşekkür ederim Semm :)
|
En İyi Daimi Üye: Duyguseli, Sümeyra, Bir_Başka, YavuzSultanSelim, Cartman, By_Çakır
En İyi Sevilen Üye: Sümeyra, Dolunay Kadim ,Demokrat, Engineer, Yavuz Sultan Selim Teşekkür ederim Semm |
enlerinde yer veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim :)
|
10 sayfa mesaj sildim arkadaşlar..Herkes kavrayabiliyor sanırım..Lütfen yorum ve önerilerinizi özel olarak tartışın ,paylaşın..Aksi halde tekrar yasak gelmesi kaçınılmaz olacaktır..
|
Melike Hanım, enlerinizde olmak onur verdi; teşekkür ederim. :)
|
Artık bir iş insanı olduğum için fazla uğrayamıyorum o yüzden hazır boşken bu listeyi yapmak istiyorum..Bu liste ''ayın enleri'' diye geçtiği için objektif olmak istiyorum...O yüzden kim bu ay nasıl ise onu kouyuyorum yani kimseyi sevdiğim için bu listeye yazmanın sanırım bir anlamı yok ve öyle olursak inandırıcılığımızı kaybederiz...O yüzden 'sevdiğiniz üye'' kısmını kaldırdım çünkü oraya yazacaklarımın sayısı en az 50'yi bulur...Bazı yerleride kaldırıp kendi istediğim bazı manidar eklemeler yaptım...
Bir daha ki ay başka kardeşleri koymak üzere inşallah :) En iyi Zeki Üye : Demokrat, Lügat, Yeniden, Berika, Reddiye, Kırık Çocuk, Ruh-i Zar En iyi İkili: Zeynep&Saliha..........çağlar&dilek En temiz yürekli : Sümeyra En İyi Ciddi Üye: yalçın En İyi Şair Üye: Nazende, Sümeyra, Necip Fazıl, Ayşe Berra, Semm En İyi Fanatik Üye: Hüdaverdi, akkparti, Rdönmezs, Politikacı En İyi Karizmatik Üye: Demokrat, Nusret En İyi Kibar Üye: Hıfz-ı Lisan, Sümeyra, Nazende, Efser, Enfal vs vs...çok var gerçekten... En iyi DJ: Efser 8) En İyi Komik Üye: Çok var :) En İyi Paylaşımcı Üye: Ümitli Bekleyiş, Hüdaverdi, Rdönmezs, Berika, Dildade.. En iyi organizatör: acizane44 :) En İyi Sevilen Üye: Demokrat, Alemdar, Rdönmezs, yalçın, tayyipleyiz, Şehremini, Lügat...Berika, ak_saliha, Sümeyra, Nazende, Hıfz-ı Lisan, Efser, Semm En Sırdaş üye: Bir Başka, Yavuz Sultan Selim... En Güvenilir: Kamusal mışş En İyi Sinirli Üye: Valla bu alana beni görüyorsanız bişey söyleyemem ama yeri geldiğinde sinirlenmek iyi oluyor 8) En İyi Kültürlü Üye: Demokrat, yalçın, tayyipleyiz,Benide Kapatın, Lügat, Semm, duyguseli, Karaeşref, Şehremini En İyi İmza: neşe, Hıfz-ı Lisan En İyi Nick: Semm En İyi Efendi Üye: Karaeşref En Muhalefet üye: özgün genç En Bilimsel üye: Lügat, By_Çakır En delikanlı: Karaeşref Burada olması gerekenler: parabol, Şehremini... |
En Sırdaş üye: Bir Başka, Yavuz Sultan Selim...
Sevdim bunu teşekkür ederim emre ;) :) |
şimdi en iyi fanatik üye bölümünde olduğum için teşekkür edersem garip olurmu 8)
|
teşekkür ederim emre 8)
ama ben pek sevilmiyorum ;) |
Emre çok sağol..hayırlı olsun bu arada :)
Alıntı:
|
En Güvenilir: Kamusal mışş
8) :D Teşekkür ederim Emre Güvenimiz karşılıklı :) |
sağol emre :-*
müşerref oldum :D |
teşekkürler semm :)
|
All times are GMT +3. The time now is 17:20. |