Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Yahudi Malları !! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=32015)

LoNeLiNeSS 06-26-2008 11:56

Yahudi Malları !!

Alıntı:

susuz Nickli Üyeden Alıntı
Pepsinin anlamını da ben yazayım.

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

Anlamı: HER KURUŞUNU GÜÇLÜ İSRAİL İÇİN ÖDE!

Buyur benden de bir paranoya isimlerinde V harfi bulunan tüm büyük markalar Yahudi lerindir.. ;) ;) ;)

Vestel gibi...

:D :D :D :D

bilgi müdavimi 06-26-2008 14:36

Yahudi Malları !!

Şu adamları fazla önemsemeyin.Onlar 1 avuç değil.Arkasında duran direkleri var.ABD.
Onlarda kurşun varsa,silah varsa,bizde de akıl ve delikanlı var.

isimsiz 06-26-2008 14:44

Yahudi Malları !!

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı
Şu adamları fazla önemsemeyin.Onlar 1 avuç değil.Arkasında duran direkleri var.ABD.
Onlarda kurşun varsa,silah varsa,bizde de akıl ve delikanlı var.

evet kardeşim bizde aklıl var ama kullanmasını bilen yok :-*

susuz 06-26-2008 15:40

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

ben böylelerine kisaca paranoyak! diyorum... :).. kardesim icmeyin, protesto edin amenna ama böyle sacma seylerle neden inandiriciliginizi kaybedersiniz ki..
Birce coca cola nin ters anlamini yazsana :)..

“Ya Rabbi içimizdeki cahiller yüzünden bizi helak mi edeceksin”.

[color=blue]Hiçbirşey tesadüf değildir.Ancak anlamayanlar şaçmader çıkar.

Bir başa ilginç değilde gerçek olan bir şey açıklayayım.

Bilgisayarımızdan office proğramından word giriyoruz.Worda şunu yazıyoruz Q33 NY.
Yazdığımız yazının sitili olan Arial Rounded MT Bold şöyle Wingdings değiştiriyoruz.Yazının büyüklüğünü 70 filan yapın ne gürüyorsunuz ?

Neden Q33 NY yazdık başka şey yazmadıkta bu noyu yazdık nedir bunun sırrı ??

Q33 NY nosu 11 eylül ABD ikiz kuleler saldırısında kullanılan uçak nosudur !!!

TIKLAYAMADIYSAN OZAMAN GÖR !!!

http://www.hizliresim.com/2008/6/26/2322.jpg

[color=blue]HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİLDİR ....
ANLAYANA TABİKİ...

susuz 06-26-2008 16:21

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Alıntı:

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

ben böylelerine kisaca paranoyak! diyorum... :).. kardesim icmeyin, protesto edin amenna ama böyle sacma seylerle neden inandiriciliginizi kaybedersiniz ki..
Birce coca cola nin ters anlamini yazsana :)..

“Ya Rabbi içimizdeki cahiller yüzünden bizi helak mi edeceksin”
.

Coca colanın gerçek yüzü...
Birilerinin yüzü kızaracak ...
CAHİLİN KİM OLDUĞU BELLİ OLACAK !!!
ALLAH (cc) dua etmeyi bilmeyenler inanacak mı? acaba merak ediyorum !!!
(cahilin kim olduğunu bilmeden dua edenler için söylenmiştir...)

http://www.hizliresim.com/2008/6/26/2152.jpg

Demokrat 06-26-2008 18:29

Yahudi Malları !!

bana demogoji yapma istersen!
Cahilsin cünkü ;
Sacma sapan komplo teorilerine inanip, bunlarida baskalarina inandirmaya calisiyorsun! yok söyle yapinca 11 eylül cikiyor, pepsi su anlami iceriyor, coca cola yi ters cevirince ortaya vahim bir durum cikiyor gibi seyler bana göre sacmanligin daniskasidir!..
Yok adamlarin öyle bir niyeti varsa öyle kelime oyunlar, harf oyunlari yapmaz direkt olaya girerler.. Tamam yahudi mali diye icmeyelim, tamam parasi israile gidiyor diye protesto edelim ama böyle deli sacmalariyla kendimizi güldürmeyelim...
Yok birde cok önemli sey bulmus gibi kasilmalari yokmu ben bir saat ugrassam senin o sacmaliklardan daniskasini bulurum, mailime böyle aptal teorilerden yüzlercesi geliyor, ancak coluk, cocuk bu gibi komplo teorilerine inanip sanki birsey buldugunu saniyor!..
Ya bu kadarmi aciziz biz, bu kadar mi aklimizi kullanamiyoruz, bu kadar mi paranoyagiz anlamadim gitti!..
Ne yazik ki ben böyle sacmaliklari savunan biriyle tartisarak resmen cahille, cahil oluyorum...buyur söylediklerini kanitla desem bana google den buldugu seyleri kopyalayacak zihniyetle tartisiyorum!..
Colayi icmeyeni anliyorum, protesto edeni takdir ediyorum iradelerine sahip olduklari icin ama böyle sacmalayanlara sadece ama sadece aciyorum! o yüzden dua mi tekrarliyorum “Ya Rabbi içimizdeki cahiller yüzünden bizi helak mi edeceksin”. ...

Mcht_Ln 06-26-2008 18:46

Yahudi Malları !!

Eskiden bende inanırdım.Yaş ilerledikçe herşeyin farkına varıyosun. :)

Hıfz-ı lisan 06-26-2008 18:47

Yahudi Malları !!

Alıntı:

P(pay)

E(every)

P(penny for)

S(strong)

İ(İsrail)

bunun için çok uğraşmış olmalısınız.. :)

Demokrat 06-26-2008 18:48

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Mcht_Ln Nickli Üyeden Alıntı

Kardes tamam bazi durumlar vardirki gercekten esrarlidir, gercekten icinde bir cok gizem barindirir ama bu arkadasin paylastiklari resmen sacmalik!..
israili, abd yi protesto edecegiz diye kendielrini gülünc duruma düsürüyorlar ya ona yaniyorum yok birsey bilseler tartisayim, google den kopyala, yapistir 8)..
Ah kurtlar vadisi sen basimiza sardin bu komploculari :)

Demokrat 06-26-2008 18:51

Yahudi Malları !!

Bende cola nin gercek anlamini acikliyorum

Cahillerin
Olmazsa olmasi
Cehalletlerini
Asikar etmesidir

Cahile sorsan
Onlar gercegi savunuyor
Lakin ne gercegi
Acikca sacmaligi savunuyorlar...

Mcht_Ln 06-26-2008 18:54

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Alıntı:

Mcht_Ln Nickli Üyeden Alıntı

Kardes tamam bazi durumlar vardirki gercekten esrarlidir, gercekten icinde bir cok gizem barindirir ama bu arkadasin paylastiklari resmen sacmalik!..
israili, abd yi protesto edecegiz diye kendielrini gülünc duruma düsürüyorlar ya ona yaniyorum yok birsey bilseler tartisayim, google den kopyala, yapistir 8)..
Ah kurtlar vadisi sen basimiza sardin bu komploculari :)

Zaten moda oldu bu kopyala/yapıştır.İki laf edemiyorlar... :)
Kendiside inanmıyor bunlara ama işte... :)

LoNeLiNeSS 06-26-2008 18:54

Yahudi Malları !!

Google yi de kullanma yerse Office de kullanma Windows işletim sistemi de kullanma Kullandığın pc kimin ürünü acaba niye kullanıyorsun :o :o :o

Başkasını eleştireceğine başkasına engel olarak harcıyacağın zamanda neden sende çıkıp onlarla yarışmak için bir şeyler yapmıyorsun..

Mcht_Ln 06-26-2008 18:55

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Bende cola nin gercek anlamini acikliyorum

Cahillerin
Olmazsa olmasi
Cehalletlerini
Asikar etmesidir

Cahile sorsan
Onlar gercegi savunuyor
Lakin ne gercegi
Acikca sacmaligi savunuyorlar...

:D :D

Demokrat 06-26-2008 18:58

Yahudi Malları !!

Ya mail kutum böyle deli sacmalariyla doldu, tasti... yok birde 7 kisiye gönder diyorlar ya delirecem gecende arkadasin birinde bu mailleri "ti" ye alan mesaj geldi, cok hosuma gitmisti :).. sizlerlede paylasayim, tabi biraz sansürledim 8)..

iletmezsen ölümü gör :)
Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim;Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanıldığı öğrendiğim kolayı içemez oldum. Aids virüsü taşıyan iğneler bana batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum.Deodorantlar kanser yapıyor diye sayelerinde artık bir domuz gibi kokmaya başladım.Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum.İçinden fare ya da fare zehiri çıkar diye hiçbir kutu içeceği içmiyorum.Çok sevdiğim içecegime ilaç koyup beni uyuturlar,organları mı çalarlar ve buz dolu bir küvetin içindeuyanırım diye bana yaklaşanları da tersliyorum.Neyim var neyim yoksa satıp hastanede yatan ve büyük ihtimalle ölmek üzere olan çocuklara yatırmayı düşünüyorum.Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden dışarı çıkamaz oldum.Tuz Gölü'ne Konya'nın katkılarından dolayı yemeklerim tuzsuz tatsız.Msn paralı olacak;Adam yeşerecek mi,sararacak mı beklemekten de gına geldi.Excel hala ne zaman emekli olacağımızı da bildirmedi.Bir maili forward etmedim, başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı dakaybettim.Multipl skleroz olunuyormuş diye diyet ürünleri düşmanıma bile tavsiye etmiyorum.Yerli malı kullanacağım derken marketlerde barkodu 869 ile başlayan ürünleri aramaktan da gözleriminbiraz daha bozulduğunu farkettim.Sevgili dost ve arkadaşlarımdan gelen;'lütfen okuyunuz', 'çok önemli', 'aman virüse dikkat', 'bilmem kim para dağıtıyor', 'en az beş kişiye yolla', 'inanmadım ama doğruymuş', 'kişiliğini test et', 'tıkla para yolla, tıkla yardım et', 'bilmemkim seni gözetliyor', 'bilmem kime mail at, haddini bildir', 'onu yeme bunu ye' şeklinde başlayan kerameti kendinden menkul, nev'i şahsına münhasır bu mailler sayesinde hep beraber 'kafayı çizme'ye ne kadar yakın olduğumuzu da müşahade etmiş oldum. ŞİMDİ: Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiyegöndermezsen; Bilesin ki bir kuş sabah akşam kafana pisleyecek ve hayatı sana dar edecektir.
Bir Dost...

Beylerbeyi 07-02-2008 00:23

Yahudi Malları !!

forum ikiye bölünmüş kimisi protesto edilmeli diyor kimisi edilmemeli gibisinden bir şeyler yazıyor.

protesto edilmesine karşı olanların, protesto edenler için "cahil, saçmalıyor, bir şey bilmiyor" gibi tabirler kullanmaları hiç hoş olmamış.

ayrıca ben bu yazıyı google'dan kopyala yapıştır yapmadım. kopyala-yapıştır yapmayı da pek sevmem. kişi özgün olmalı. elimde böyle bir metin vardı. bu konu hakkında diyeceklerimi çok iyi şekilde karşıladığı için forumda paylaşmak istedim.

bizim için "iki laf edemiyorlar da kopyala-yapıştır yapıyorlar" diye tabir kullanıyorsunuz. bizim gibi düşünenler için yazdıklarımıza "deli saçması" diyorsunuz. sizi diğer konularda hiç böylesine ateşli bir savunucu olarak görmedim. siyonizme hizmet eden hiç bir ürünü kullanmam. eğer bu yaptığım "deli saçması", "cahillik", "bir şey bilmeme"yse öyle düşünmeye devam edin.

ayrıca şu düşüncenize bayılıyorum. hani protestoyu savunanlar için diyorsunuz ya: "kardeşim protesto edecegine, git yahudiler gibi kaliteli ürün yapta biz de onu kullanalım". ne kadar harika bir görüş ;D sizler çok akıllı, çok şey bilen, "deli saçması" denen şeyden eser taşımayan muazzam, çağdaş insanlarsınız!

isimsiz 07-02-2008 00:24

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
forum ikiye bölünmüş kimisi protesto edilmeli diyor kimisi edilmemeli gibisinden bir şeyler yazıyor.

protesto edilmesine karşı olanların, protesto edenler için "cahil, saçmalıyor, bir şey bilmiyor" gibi tabirler kullanmaları hiç hoş olmamış.

ayrıca ben bu yazıyı google'dan kopyala yapıştır yapmadım. kopyala-yapıştır yapmayı da pek sevmem. kişi özgün olmalı. elimde böyle bir metin vardı. bu konu hakkında diyeceklerimi çok iyi şekilde karşıladığı için forumda paylaşmak istedim.

bizim için "iki laf edemiyorlar da kopyala-yapıştır yapıyorlar" diye tabir kullanıyorsunuz. bizim gibi düşünenler için yazdıklarımıza "deli saçması" diyorsunuz. sizi diğer konularda hiç böylesine ateşli bir savunucu olarak görmedim. siyonizme hizmet eden hiç bir ürünü kullanmam. eğer bu yaptığım "deli saçması", "cahillik", "bir şey bilmeme"yse öyle düşünmeye devam edin.

ayrıca şu düşüncenize bayılıyorum. hani protestoyu savunanlar için diyorsunuz ya: "kardeşim protesto edecegine, git yahudiler gibi kaliteli ürün yapta biz de onu kullanalım". ne kadar harika bir görüş ;D sizler çok akıllı, çok şey bilen, "deli saçması" denen şeyden eser taşımayan muazzam, çağdaş insanlarsınız!

hoşgeldiniz :)

Hıfz-ı lisan 07-02-2008 00:31

Yahudi Malları !!

Protesto edilcek bir durum varsa almazsın..bana göre en uygun protesto budur .. içinde ne var ne yok diye yazmakla olmaz..

(şahsa özel değil düşüncem bu yönde :) )

Beylerbeyi 07-02-2008 00:34

Yahudi Malları !!

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
Protesto edilcek bir durum varsa almazsın..bana göre en uygun protesto budur .. içinde ne var ne yok diye yazmakla olmaz..

(şahsa özel değil düşüncem bu yönde :) )

içinde yazılanlar konumuz değil zaten. konumuz "siyonizme hizmet eden ürünlerin protestosu" dur. kimisi ediyor kimisi etmiyor. edenler sadece saygı istiyor :)

Hıfz-ı lisan 07-02-2008 00:38

Yahudi Malları !!

Anladım.. :) dikkat etmeye çalışıyoruz diyelim ama alanlara birşey diyemez :) konu uzayınca her yorumu okumamıştım kusura bakmayın ; )

Beylerbeyi 07-02-2008 00:54

Yahudi Malları !!

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı

hoşgeldiniz :)

eyvallah teşekkürler :)

çok basit bir tartışma yüzünden şutlandım da azcık. keşke foruma kaydolurken şunları yazsalardı:

"ey üye! sakın ola genel bölüm yetkilisi ve üstündeki üyelerle tartışmayasın. genel bölüm yetkilisi sana istediği hakareti etmekte serbestir fakat sen ağzını açmayacaksın. haddini bilecen üye haddini. sen ki basit bir üyesin ne haddine senin tartışma???"

"üyelerimizin düşünce alanı sınırlıdır, her şeyi düşünmeleri her işe maydanoz olup yorum yapmaları yasaktır. onu ancak genel bölüm yetkilileri yapar!"

keşke yukarıdaki iki maddeyi de ekleselerdi foruma üye olurken. forumun AKlığına hiç yakışmayan anti-demokratça davrandılar. bir de demokratlıktan bahsediyorlar. 6000 üyemiz var 800 ü de banlandı diyorlar. aklı sıra üye sayısının ne kadar çok olduğunu göstermek için 800 üyeden bahsediliyor. çok değil mi 6800 üyeden 800 ünü banlamak???

duyguseli diye bir genel bölüm yetkilisi var. kendisi belki farkında olmadan kutsal gördüğüm değerlere hakaret etti. saygıdan sevgiden bahsetmesine rağmen ağza alınmayacak sözler söyledi. üstelik tartıştığımız konu hakkında zerre kadar da bilgisi yoktu. 6-7 yaşlarındaki çocukların dahi bildiği konudan habersizdi. habersiz olabilir ama bilmediğin konu hakkında neden tartışıyorsun? hadi tartıştın neden hakaret ediyorsun? tartışma sürerken bir diğer genel bölüm yetkilisine "çok aradınız mı bu bölüm yetkilisini" dedim. bu bence hakaret değil. tartışma esnasında söylenebilecek bir sözdür. erdoğan baykal için "cibilliyetsiz" diyor. demet akalan hande yenere "aptalın teki" diyor mahkeme bunlarda suç bulmuyor. kişisel bir eleştiri yaptım, kendisini beğenmediğimi söyledim. o da beni beğenmiyordur, olabilir. tek bu cümlem yüzünden şutlandım. yine söylüyorum. beğenmiyorum o genel bölüm yetkilisini!!

Berika 07-02-2008 01:02

Yahudi Malları !!

eee bunları burada niye anlatıyorsun şimdi? bu şov yapmaktır.özel mesajla ifade edebilirdin .biz çok beğenioruz duyguyu :)

CeVHeR 07-02-2008 01:22

Yahudi Malları !!

TArtışma konusuyla alakalı pek bir bilgim yok ama konu Duygu' nun yöneticiliği ise asıl konuyu bilmesem de olur. Duygu o görevi layıkıyla yapıyor ki orada. Eğer yetersiz kalsaydı orada olamazdı zaten. Ayrıca muhalif görüşlü hiçbir arkadaşa kendimizi beğendirmek durumunda değiliz. BU foruımda gösterilen müsamahayı başka hiçbir forumda bulamazsınız...

tayyipleyiz 07-02-2008 01:30

Yahudi Malları !!

Bu forumun kuralları evrenseldir. Heryerde olduğu gibi burada da kırmızı çizgiler vardır. Forumun yapısı düzen bakımından budur. İyi olmayabilir, iyi görülmeyebilir. Daha iyisi adına eleştiriye her daim açığızdır. Demokratik söylevler, bakıldığında demokratikmidir; buda tartışılır. Bu tür başlıklar ve konular açıktan yapıldığında yapıcılığını da samimiyetini de kaybeder. Kişisel husumet foruma yakışıcı değildir. Güruhu olumsuz etkilemek asla ve asla kabul edilemez. Bunu demokrasi adına yapmak da demokrasinin, demokratlığın tanımını ve kulvarını bilmemektir.

Herkes istediğini söyleyecekse, görüşünü aktaracaksa bunun sınırlarını da birileri belirlemeli sanırım. Yapıcı olmak istiyorsanız bunu daha değişik dile getirmenizi beklerdim. Kimse demokrasi dersi vermeye kalkmasın. Umarım demokrasi dersi verceğinize söylevlerinizi demokratik platforma taşıyıcı olursunuz ki; "banlanma " gereği duyulmaz.

Biz bir bütünüz kimseyi dışlamayız, ancak ihtimas da geçmeyiz. Adil olma adına da bunu sorgulatmayız. Çoğu kararımız istişare ile verilir. İstişare yük atmaktır. "İstişare eden yanılmaz." da düsturumuzdur. Umarım daha güzel şeyler göreceğiz hep birlikte ... Yeter ki birbirimizi olduğu gibi kabullenelim, kendimiz gibi yapmaya çalışmayalım.

Nice AK günlere inşaAllah ...
:)

Beylerbeyi 10-17-2008 18:52

konuyu tekrar açtığı için kadim başkanıma teşekkür ediyorum

vatansever35 10-18-2008 03:40

ülkenin tüm mallarını araplara satarken iyide hergün kullandığımız malların sahiplerimi kötü oldu şimdi.
Colada Philio marriste ve bunun gibi diğer firmalarda emeği ile çalışanları ne yapacaksınız peki onlardamı yahudi.
Önce ineyi kendimize batıralım sonrada önümüze bir bakalım biz nerde hata yaptık diye.
Böyle popilist sloğanlarla ancak kendimizi kandırırız okadar.
Madem bunların hepsi kötü ve hepsi Yahudi öyleyse hükümet bunların fabrikalrını kapatıp ülkeden çıkartsaya ama yapamaz çünkü ençok vergiyi bu firmalardan alıyor.EEE neolacak şimdi hani Yahudi popilizmi nerde kaldı.

FarukARSLAN. 10-18-2008 04:41

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 334521)
murat cidden yazdiklarina inaniyor musun!..burada yazilanlar bile belli basina reklamdir ayrica yukaridakilerin bazilari bana göre deli sacmasidir!..
yok ters cevirince mekkeye hayir yaziyor ya adamlar ticaret yapiyor neden buna gerek duysun ki!..
bence protesto daha iyisini üretip, onu kullanmakla olur ;)

http://ekim04.kucukresim.com/uploads...enlerca0de.jpg

Bu mu ne gerek duysun ki, ticaret yapıyor.
?
!

Beylerbeyi 10-18-2008 11:36

demokrat yaşasaydı da görseydi :) toprağı bol olsun rahmetlinin

MILLI DAVA 10-18-2008 13:48

Arkadaslar Kesinlilkle Boykot taraftariyim, amma velakin Bu konunun Cogunlugu Dinlerarasi Diyalog ve ne yaparlarsa yapsinlar yinede hosgörücülerin forumda Yönetimi elinde bulunduranlarin Akp forumda tuhafima gitmistir:neki:.Akp kadinkollarinin Düzenlemis oldugu Programma Israilli Belediye baskanina ödül vermeleri,Fatih Universitesinde Basörtülü Kardesimizin Davet edilen belediye baskanina cicek vermesi,Tbmm davet edilen Israilli Devlet baskana Memleket istiyorum Siirinden Duygulanan akp li Mv lerin alkis tutmasi Boykot un Misyonlarina ters düstügü anlamini cikarirken gerek gülen bey in gerek Bop es baskani olan Basbakanimizin isini zora cokmasin ???

hafız genç 10-18-2008 13:57

almamaya çalışıyoruz

akgençlk 10-18-2008 16:26

Ben yıllardır protesto ediyorum. Sanırım 10 yılı buldu. Maalesef halkımız bu konuda çok bilinçsiz.

Not: Böyle bir başlığa siyaset karıştırıp, parazit yapmazsak daha iyi olur.

MILLI DAVA 10-31-2008 01:58

Arkadaslar onlar tas atiyorsa biz Cicekle yaklasalim, zor olani onlara cicekle yaklasmak varken kolay olana yani Düsmanlik Beslemeyelim Boykot etmeyelim

Dinlerarasi Diyalog Ve Hosgörü diyerek yaklasalim

Baris yakindir belki yarin belkide 10 Yillik Diyalog Salismalarindanda yakin

Hosgörü arkadaslar

Beylerbeyi 11-01-2008 14:03

Alıntı:

MILLI DAVA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 450530)
Arkadaslar onlar tas atiyorsa biz Cicekle yaklasalim, zor olani onlara cicekle yaklasmak varken kolay olana yani Düsmanlik Beslemeyelim Boykot etmeyelim

Hosgörü arkadaslar

diyalogu çok fazla abartıyorsunuz. diyaloga açık olmak yahudi mallarını protesto etmeme anlamına gelmiyor. her şeyi diyalogla karşılaştırmayalım.

siyah gül 07 11-01-2008 14:18

Alıntı:

MILLI DAVA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 450530)

Hosgörü arkadaslar

Neyin barışı tabi o dökülen kanları unutalım diyorsun sanırım ben sizin gibi düşünmüyorum çiçekle yaklaşılacak bir durum olsa zaten bu boykotu başlatılmazdı murat arkadaşımda böyle bir konu açmazdı resimlere tekrar bak istersen ve ondan sonra çiçek vermekte karalı isen birşey diyemeyiz şahsı düşüncene ama biz bu konuda hoş görülü değiliz olamayızda

MILLI DAVA 11-01-2008 14:19

Kardesim abartiyorsun Yahudi mallarini etmeye mani degil diyene kadar

Boykot etmektense Israilli8leri davet edip cicek vermeyin tavir koyun daha etkili olmaz mi?

Beylerbeyi 11-01-2008 14:20

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 451083)

Neyin barışı tabi o dökülen kanları unutalım diyorsun sanırım ben sizin gibi düşünmüyorum çiçekle yaklaşılacak bir durum olsa zaten bu boykotu başlatılmazdı murat arkadaşımda böyle bir konu açmazdı resimlere tekrar bak istersen ve ondan sonra çiçek vermekte karalı isen birşey diyemeyiz şahsı düşüncene ama biz bu konuda hoş görülü değiliz olamayızda

milli dava nickli kardeşimiz 'ironi' yapmış orda. ama diyalogla ilişkilendirmesi biraz abartılı geldi bana. diyaloga açık olmak onların düşüncesini kabul etmek, onların mallarını almak anlamına gelmiyor.

MILLI DAVA 11-01-2008 14:27

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 451083)

Kardesim Ben bu Yaziyi yazarken elestiri babinda yazdim

Senin bu yazdiklarina aynen katiliyorum

Senin bu Yazdiklarini

Tbmm Israil Basbakanini agirlayip konusmasinda Vatan Istiyorum Siirini okudugu icin ayakta alkislayanlar

Israilli Belediye baskanini Davet edip cicek veren bir Partinin Kadin kollari

Fatih universitesinde Israilli ye cicek verenler

Israil ziyareti sirasinda Kacirilan israilli askerlerin Ailelerini ziyaret eden Cumhurbaskani

onlara okutun

siyah gül 07 11-01-2008 14:29

Alıntı:

MILLI DAVA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 451084)
Kardesim abartiyorsun Yahudi mallarini etmeye mani degil diyene kadar

Boykot etmektense Israilli8leri davet edip cicek vermeyin tavir koyun daha etkili olmaz mi?

Ben abarttığımı düşünmüyorum aksine siz hafife alıyorsunuz sanırım o karikatürleri çizenlerde müslüman kardeşlerimizin kanını akıtanlarda onlar bizim çabamız belki yangın sönsün diye gagasıyla su taşıyan serçenin çabası gibi olabilir ama bunun çabasını göstermekte bizi mutlu etmeye yetiyor aynı düşünmeyebiliriz bunun için size söyleyecek biz sözüm yok
Selam ve dua ile kalın.....

MILLI DAVA 11-01-2008 14:30

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 451087)
milli dava nickli kardeşimiz 'ironi' yapmış orda. ama diyalogla ilişkilendirmesi biraz abartılı geldi bana. diyaloga açık olmak onların düşüncesini kabul etmek, onların mallarını almak anlamına gelmiyor.

hem onlarla iyi iliskide olacaksin okullarinizda cicek verecek en üstün sekilde agirlayacak bu tavriniz icin su dan bahane uyduracaksiniz

sonradan benim yazdiklarimi abartili bulacaksin

bun ikili oynamak denir kardesim

Beylerbeyi 11-01-2008 14:42

Alıntı:

MILLI DAVA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 451094)
hem onlarla iyi iliskide olacaksin okullarinizda cicek verecek en üstün sekilde agirlayacak bu tavriniz icin su dan bahane uyduracaksiniz

sonradan benim yazdiklarimi abartili bulacaksin

bun ikili oynamak denir kardesim

her yorumunda diyalogu örnek gösteriyorsun. o yüzden abartıyorsun dedim. tüm bu olanları diyaloga mal etmek bana abartılı geldi.

okullarda çiçek verildi diye protesto etmek gereksiz mi olur?

ilk cümlende hem onlarla iyi iliskide olacaksın demişsin. sen istemez misin iyi ilişkide olmayı? bizim yahudiyle hıristiyanla sorunumuz yok. bizim kötü niyetli gayrimüslimlerle, siyonizme hizmet eden yahudilerle sorunumuz var. bir yahudi kendi halindeyse, müslümana karışmıyor saygı duyuyorsa bende ona saygı duyarım. ama kazandığı parayla silah alıp filistinli kardeşime karşı kullanıyorsa o zaman karşı çıkarım.

gerçi sana da hak veriyorum, eleştiriye programlanmışsın.!! sizin gibi düşünenler de böyle bir hastalık var malesef. ne olursa olsun eleştiri. hiç mi güzel şeyler görmüyorsunuz? hiç mi takdir edeceginiz bir hadise yaşanmıyor? kimse eleştirmeyin demiyor ama biraz insaflı olun. kabuklarınızı kırın, içinize hapsolmayın. sizin gibi düşünmeyen insanlara saygılı olmaz, sorunlarını dinlemezseniz %3 ü biraz zor geçersiniz.

MILLI DAVA 11-01-2008 15:13

Türkiyeyi ziyaret edip agirladigimiz Israil Basbakani hangi katagoriye giriyor söylemisin ,

Görünen o ki sizde Dünyayi Fazlasi ile Pembe görmeye endekslenmissiniz

ayriza merak ettigim 10 Yila askin Dinler arasi Diyaloga endekslenere iyi niyetli gayrimüslimlerle bir yere varamadiginiz ortada

Irak,Filistin simdi suriye yarin iran yakinda Türkiye

Görünen köy kilavuz istemez

Domuz dan Post Gavurdan Dost olmaz diye bosuna söylememis atalarimiz

Sen onlardan olmadiksa onlar seni asla dost görmezler diye ayet inmemis bosuna

Söyle arkadaslarini söyleyeyim senin kim oldugunu

Yüzde 3 demissin bunlarin hepsi imtihan

All times are GMT +3. The time now is 07:00.