![]() |
Almanya'yı Yenebilecek Miyiz?
abi bugün kadroya şöyle bi baktım da daha kötü kadrolarla maç kazandık biz
Anlamam abi almalıyız :) Fransız ş..ler Türkiye avrupa ülkesi değil niye şampiyonada diyormuş..bak bak bak onlara bi kapak kapatmamız gerek.. |
Alıntı:
|
Şampiyon olacağımızdan eminim
|
70 milyon yürek
lay lay lay lay lay ooooo oooo ooooo |
Yarın komşular ne derse desin son ses milli takım marşları açıcağım
|
İlk golü biz atmayız inşallah.Bütün maçlarda ilk golü biz yedik ama kazandık.Bana öyle geliyor ki ilk golü biz atacaz ve... :'( Ben olsam Löw'ün yerinde ilk golü yemeleri için talimat verirdim. :D
|
Evet 0-0 ken gol kaçırdığımızda üzülmeyin arkadaşlar ;D
|
Alıntı:
:D :D :D :D :D |
İnşallah yine işi son dkkada kurtarmayız açıkçası.. çünkü okadar heyecana bir defa daha dayanabileceğimi sanmıyorum :'(
|
Bu arada Bilic'in açıklamalarını okudum çok hoşuma gitti.Okumayan varsa kesin okusun. :D
|
korkmuşlar baya ya :D
|
Biraz önce spor haberlerinde dinledim. Sağlam ve oynayabilecek durumda olan 14 futbolcumuz varmış. :o Üstelik 2 si kaleci. Bu durumda kulübede 2si futbolcu 1i kaleci, toplam 3 yedeğimiz olacak. Yani 3 futbolcu değişikliği bile yapamıyoruz. Ancak 3. kaleciyi futbolcu niyetine sahaya sürebiliriz. İşimiz zor. Başarırsak dillere destan olur.
|
Allah yardımcımız olsun ne diyelim.. 2 oyuncu değişikliği hakkımız var ozaman bir nevi.bir futbolcu sakatlansada tolga zengin girecek mecburen değilmi 2 si dışında.
|
Hırvatlar ayıkmıştı zaten
o yuzden son dakkada attılar yemeyelim diye yine yediler ne çare.. Uyuyan devi uyandırmayın hooop..! |
Bu oyuncu çağırma işinde de ayrımcılık yaptılar.96 Kupasında Almanya'ya futbolcu eksik diye izin vermişler.Alman'a var bize yok! >:( >:(
Gerçi çağırsan ne kadar yararı dokunur orası şüpheli.Formsuz, tatilden çıkıp gelen adamda bişey yapamaz ki. :( |
oo mcht_ln anlamıyormusun önümüzü kesmeye çalışıyorlar Ama türm Müslümanların duaları biizmle siz şu haberi okumadınızmı:
Filistine bir gazetecimiz gitmiş çatışmalar içersinde ortam. Türkiye maçında her yer sessizleşmiş bir kaç evin penceresinden bakmış bu gazeteci herkes türkiye maçını izliyor ve ellerini açıp dua ediyorlar. |
Rıdvan Dilmen maç sonrası yoorumunda da yukarıdan da yardım geldi dualarla ve güzel akıllara durgunluk veren mücadeleyle kazandık
|
kesin yeneceğiz :) :)
|
Yer Gök İnlesin
Bu Sesi Dinlesin Hep Seninleyiz TÜRKİYEM :) Kazanıcaz İnşaallah. :) |
1 2 3 :o mucizelerle kazandık Allahım nolur bu sefer de diyorum... İnşAllah kazanırız... :-\
|
Ben bugüne kadar hiç ''Mağlup oluruz'' dediğimi hatırlamıyorum.Alırız be bu maçı.
|
O maçta yenileceğiz.Çünkü,adam kalmadı.
|
valla bilmem ama annem bu sabah kalktı dediki rüyamda 3 0 yeniliyorduk :D :D
inşallah tersine çıkar |
Rüyalar tersine çıkar derler ama mütemadiyen öyle değildir.Bu istisna bize denk gelebilir :)
|
Arkadaşlar ne olur ümitli olalım. Allah yardımcımız olsun da şu almanları da yenelim, tüm dünya müslümanların gücünü görsün.
Bugün günlerden Çarşamba, öğleden sonra yapılan dualar mutlaka kabul oluyor, ben denedim her çarşamba yaptığım dualar kabul oldu, lütfen bugün öğleden sonra dua edelim de şu almanyayı yenelim :) |
HAYIRLISIYLA İNŞALLAH YENECEĞİZ!!!! |
rüyamı farkettimkide söyleidm burdada söyliyim ne dersem tersi çıkıyor ne rüya görsem tersi çıkıyor ya dün rüyamda yenmiştik ama ortalık sessizdi kutlama yoktu finaldeki rakibimizde portekizdi ama portekiz çoktan elendi..bu rüya hayrıalamet değil bana göre :'(
|
aaa moralinizi bozmayın ama bu ne böyle kızıyorum >:(
iyi düşünün iyi olsun demi...biz son dakikada gol yediğimiz halde,inancımızdan ve dualarımızdan vazgeçmediğimiz için buradayız... hayırlısı olsun deyip dua edelim bence... Allah futbolcularımıza güç kuvvet versin.... keşke okunmuş pirinç yedirseydik :D |
ya ben hep böyle tersi çıkar herşeyi isviçre maçında rüyamdfa 13.dk da gol yemiştik maççta 13 n tersi 31 de yedik yaa 2-1yenilmiştik rüyamda 2-1 yendik
|
Alıntı:
hani vardı ya bir adam çelakıl kuranın şifreleri diye konuşup duruyordu...ona döndü bu iş...şunun tersi bunun düzü derken... tamam rüyalarınızı birleştirip hesap yaptım iki seçenek var ya 2-1 yeneceğiz ya da penaltılarda yeneceğiz.... senin rüyandaki kutlama yapmamayı da yorumladım...maçtan sonra olay çıkıyor ya hani maganda...onun hüznü.. lütfen arkadaşlar negatif enerji vermeyelim etrafa ;) |
valla ben senin gibi ağzınan bal damlıyan insan görmedim saliha :D
|
Alıntı:
neyse gül şöyle aferin...hadi ben gidiyorum...milli maçla birlikte bana da dua edin yüksek lisans için tamam mı ;) hadi iyi dualar... |
Rüyalar bir garip
Portekiz maçından önce rüyamda Türkiyenin maçı geriden gelip çevirdiğini gördüm Bahse girdim.. tutmadı bir daha oynamadım O maç dışında bütün maçları geriden gelip kurtardı :'( Belki oynamasam onu da alırdık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yer gök inlesin bu sesi dinlesin Hep Seninleyiz Türkiye [b]OOoooOoO oOoOOOooOOooo 8) :-* Hep Seninleyiz TÜRKİYE! 8) :-* |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D ;D Bikaç marş daha biliyorum eşref ;D kırmızııı beyaazzz şampiyoonn türkiyee! :P |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok istemiyorum bu marş eski moda + yı hak etmedi :-X bu iyi niyetin için ben sana + veriyorum :-* ;) |
All times are GMT +3. The time now is 09:25. |