Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Erbakan'a sahip çıkmanın kolay yolu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=33683)

soliç fadıl 06-29-2008 22:39

Erbakan'a sahip çıkmanın kolay yolu

Alıntı:

Aşk-ı İlahi Nickli Üyeden Alıntı
of...saçmaladın ya...

maaşAllah ukalalıkta sınır tanımıyorsun....

müminin mümine dusa makbuldür...

biz burada hocama dua ediyoruz...

istersen sanada edelim..

ya rabbi..:FADIL kardeşime sen akıl ihsan eyle...

benim aklım yerinde ama genede saol.fazlası göz çıkarmaz :-*

LoNeLiNeSS 06-29-2008 22:40

İsmi de güzel bunun biraz daha zorlarsa marka olur bu marka soliç fadıl Ayraniç gibi

:D :D :D :D Sırpmıdır nedir. :o :o :D :D :D :D

soliç fadıl 06-29-2008 22:40

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

soliç fadıl Nickli Üyeden Alıntı
birinci mantıksızlık erbakanın sahip olmaya ihtiyacımı var.
ikincisi siz kimsiniz koskoca erbakana sahip çıkcaksınız
üçüncüsü erbakanın değil sizin sahip çıkılmanız lazım.
siz kimsinizki

evet biz kimizki erbakan hocanın yanında....
bakın arkadaş haklı siz kimsinizde hocama sahip çıkıyosunuz...
siz kimsinizki milleti sahip çıkmaya çağırıyosunuz...
evet biz kimizki...
hocam bir idol idolllere sahip çıkılırmı?
:-*

olaydan anlayan biri çıktı.

aşk-ı ilahi 06-29-2008 22:41

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
İsmi de güzel bunun biraz daha zorlarsa marka olur bu marka soliç fadıl Ayraniç gibi

:D :D :D

soliç fadıl 06-29-2008 22:42

Alıntı:

yok ben sırp değilim ama senin ismine göre ispanyolsun galba.katalanlardanmı.

Hıfz-ı lisan 06-29-2008 22:43

Alıntı:

çok güldüm :D :D ++

isimsiz 06-29-2008 22:44

arkadaşlar lütfen artık uzatmayalım konu zaten amacından sapacağı kadar saptı. :-*

soliç fadıl 06-29-2008 22:44

Alıntı:

Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

çok güldüm :D :D ++

yukardaki ispanyol arkadaş ismi ile tuzağa düştü hep bana saklama birazda ona gül :D

Beritan 06-29-2008 22:46

Alıntı:

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

birinci mantıksızlık erbakanın sahip olmaya ihtiyacımı var.
ikincisi siz kimsiniz koskoca erbakana sahip çıkcaksınız
üçüncüsü erbakanın değil sizin sahip çıkılmanız lazım.
siz kimsinizki

evet biz kimizki erbakan hocanın yanında....
bakın arkadaş haklı siz kimsinizde hocama sahip çıkıyosunuz...
siz kimsinizki milleti sahip çıkmaya çağırıyosunuz...
evet biz kimizki...
hocam bir idol idolllere sahip çıkılırmı?
:-*

olaydan anlayan biri çıktı.

ben anlarım senden iyi anladım baksana ...
ama milli mücahide aşkı ilahi bakın bana ne diyo :D

Beritan 06-29-2008 22:47

Alıntı:

,
ben bu tesbiti onaylarım + :D

LoNeLiNeSS 06-29-2008 22:48

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar lütfen artık uzatmayalım konu zaten amacından sapacağı kadar saptı. :-*

:-* :-* :-*

Katılıyorum standup cıya ayıracak vakit yok.. :-* :-* :-*

Beritan 06-30-2008 01:19

hakan can hoşgeldin :-*

Meftun 06-30-2008 01:20

zeynep gerekli cevabı sana verecektir ama ilk cümeln için söylüyorum eklenen bilgiler resmi iblgidir...
yani lafla olmuyor..
ayrıca çok imam hatip açmak kıstas mıdır?

tayyipleyiz 06-30-2008 01:23

Bu hayır hizmet edenlerin içinde eksik görüyorum sanki ... :)

hakan can 06-30-2008 01:24

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı

Nasıl yani ??

Berika 06-30-2008 01:25

hoşgeldin kısmını yeni gelenler başlığın konuşsanız daha isabetli olur heralde....

Ben bulduğum imam hatip kronolojisini sundum orada hangi hükümetin ne kadar açtığı var.Bunun istatistiği tutuluyor merak etmeyelim...

Erbakan ak partiilere cehennemlik dememiş(!)..neyse erbakan da yanılabilirmiş demek ki..ne de olsa cehenneme dönmedi hiçbiryer...

Kayıp trilyon davasına bişey dediğimiz yok zaten..

LoNeLiNeSS 06-30-2008 01:37

Refah partisi dönemini hatırlayalım.. 28 Şubatı bu ülke neden yaşadı.. 28 Şubat ta neden dik durulamayıp darbecilere o imkanlar verildi..

28 Şubat ta o yapılanlar gerekli mi idi. Tarikat liderlerine İftar yemekleri Libya Gaddafinin çadırında yaşananlar.. Önce bunları cevaplayın bir dönemdi bitti bu konuyu neden uzatıyosunuz anlamıyorum.. Saadet partisi bize neyi kanıtlamaya çalışıyor..

tayyipleyiz 06-30-2008 01:40

Alıntı:

hakan can Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Nasıl yani ??

Tayyip Erdoğan diyorum ... O da ceza alıp, hizmet ettiği dönemde cazasını çekmek durumunda kalmıştı. :)

Berika 06-30-2008 01:41

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, AK Parti'yi sert bir dille eleştirdi !

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, AK Parti'yi eleştirerek, "Din kitaplarının içine haç resmi koydular, din kitaplarından ayet mealleri çıkardılar. Geliyorlar buraya, 'biz hocanın öğrencileriz' deyip oy istiyorlar. Kendi günahlarınıza beni alet etmeyin, sizin yaptığınız manevi tahribattır" dedi.
Erbakan, Saadet Partisi'nin Konya Hükümet Meydanı'nda düzenlediği mitingde, 2 gün sonra yapılacak seçimin Türkiye için "var ya da yok olma" seçimi olduğunu savundu.

Siyonizmin kendi hükümetleri döneminde de yüzünü gösterdiğini ifade eden Erbakan, şöyle konuştu:

"Ülkede yapılan tahribatın ardından AK Parti'nin kurulduğunu ileri süren Erbakan, AK Parti'nin icraat olarak "ekonomik yıkım, manevi tahribat, siyonizmle işbirliği" yaptığını iddia etti.

AK Parti'nin "48 yıldır hizmet veren Kur'an kursunu yıktığını, 742 kiliseyi devlet koruması altına aldığını, 2 trilyon harcayıp Akdamar Kilise'sini onarttığını" söyleyen Erbakan, "Din kitaplarının içine haç resmi koydular, din kitaplarından ayet meallerini çıkardılar. Geliyorlar buraya, 'biz hocanın öğrencileriz' deyip oy istiyorlar. Kendi günahlarınıza beni alet etmeyin, sizin yaptığınız manevi tahribattır" diye konuştu.

internethaber.com

hakan can 06-30-2008 01:42

Alıntı:

Refah partisi dönemini hatırlayalım.. 28 Şubatı bu ülke neden yaşadı.. 28 Şubat ta neden dik durulamayıp darbecilere o imkanlar verildi..

28 Şubat ta o yapılanlar gerekli mi idi. Tarikat liderlerine İftar yemekleri Libya Gaddafinin çadırında yaşananlar.. Önce bunları cevaplayın bir dönemdi bitti bu konuyu neden uzatıyosunuz anlamıyorum.. Saadet partisi bize neyi kanıtlamaya çalışıyor..

Benim anlatmaya çalıştığım.YANLIŞKRI DÜZETLMEK .İFTAR ÇADIR OLAYLARI BENİ İLGİLENDİRMEZ O HOCANIN CEVAPLIYACAĞI İŞTİR.Ve ben hoca HERZAMAN haklıdır demiyor belki bu saydıklarınızda HAKSIZDIR.BİRDE BENİM SAADET PARTİLİ OLDUĞUMU NERDEN ÇIKARDIN BEN OYUMU 2DÖNEMDİR AK PARTİDEN KULLANDIM.VE 2 AK PARTİDEN SEÇİMDESANDIK GÖREVLİSİ YAPTIM.Ben sadece doğruları söylerim bu doğruları söylemem AKPARTİ'li olmamı engellemez.

hakan can 06-30-2008 01:45

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Nasıl yani ??

Tayyip Erdoğan diyorum ... O da ceza alıp, hizmet ettiği dönemde cazasını çekmek durumunda kalmıştı. :)

Sn ERDOĞAN'ın hizmet ettiği için ceza aldığını biliyorum.Ve Dikkat edersinizki Aldığım üç kişi tarihe damga vurmuş kişilerdir.Her hayır hizmette bulunup ceza alanları yazamayız heralde...yazmaya kalksak bitiremeyiz anlatabiliyor muyum?

tayyipleyiz 06-30-2008 01:46

Bizde doğruları söyler ve söylediklerimize de inanırız kardeşim. Müsterih olunuz. :)

LoNeLiNeSS 06-30-2008 01:47

Alıntı:

Alıntı:

Benim anlatmaya çalıştığım.YANLIŞKRI DÜZETLMEK .İFTAR ÇADIR OLAYLARI BENİ İLGİLENDİRMEZ O HOCANIN CEVAPLIYACAĞI İŞTİR.Ve ben hoca HERZAMAN haklıdır demiyor belki bu saydıklarınızda HAKSIZDIR.BİRDE BENİM SAADET PARTİLİ OLDUĞUMU NERDEN ÇIKARDIN BEN OYUMU DÖNEMDİR: AK PARTİDEN KULLANDIM.VE 2 AK PARTİDEN SEÇİMDESANDIK GÖREVLİSİ YAPTIM.Ben sadece doğruları söylerim bu doğruları söylemem AKPARTİ'li olmamı engellemez.

İster üzerine alın ister alınma karar senin.. Ama bence bu Erbakan mevzusunu çok uzatanlar artık üzerine alınsınlar..

tayyipleyiz 06-30-2008 01:49

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Nasıl yani ??

Sn ERDOĞAN'ın hizmet ettiği için ceza aldığını biliyorum.Ve Dikkat edersinizki Aldığım üç kişi tarihe damga vurmuş kişilerdir.Her hayır hizmette bulunup ceza alanları yazamayız heralde...yazmaya kalksak bitiremeyiz anlatabiliyor muyum?

Ben anlıyorum kardeşim. Rahat ol lütfen. Anlatabiliyormuyum demene gerek yok, anlamadığım yerde sorarım merak etme ... Ama Sayın ERBAKAN ı yazıpta Ak parti forumda Tayyip ERDOĞAN ı atlamak olmaz değil mi? :) Doğruları söyleyeceksek hani ... :)

hakan can 06-30-2008 01:58

Benim en çok kızdığım nokta hocaya atılan iftiralardır.Ben bu konuda çok hassasımdır.Deniz baykalda olsa iftiraya karşıyım.Yıllardır hocanın izinden gitmiş olarak bunu içime sindiremiyorum.
Bu forumda okudum aklım donacak gibi oldu.Erbakan hoca hakkında cehenmlik ilan etti ve şunu söyleme cehennemlik olursun gibi alay etmeler bize yakışmaz.

Medyada AK PARTİ HAKKINDA BİR DÜZÜNE YALAN HABER ÇIKIYOR BUNLARA İNANANALIM MI?Medya müslümanın sevmez bu zamanda kiö olursa olsun onun için hangi görüşlü olursa olsun iftiraya karşı olmalıyız.Bir yığın EFENDİ Hz hakkında yalan dolan haberler çıkyor buna inanalım mı?Bunlara inanmayıpta neden cehennemlik lafına inanıyoruz.KAÇ KİŞİMİZ ARAŞTIRDI BU CEHENNEMLİK MESELESİNİ !!!

Ben araştırdım.Sİzde araştırın göreceksiniz İFTİRA !!!

FASIKTAN GELEN HABERİ ARAŞTIR DOĞRU MU? DİYE BELKİ YALANDIR TIPKI CEHENNELİKTE OLDUĞU GİBİ.

Üç mevsim 06-30-2008 02:06

Yarın da erken kalkmam lazım ama dayanamadım o videoyu bulup izleyeceğim şimdi. Hoca bu sözleri Flaş Tv'de Hakan Aygün'ün programında söylüyor. Başka bir yerde söylediyse bilemem, ben o seçim dönemi köydeydim, gündemi pek takip edemedim ama bu video, arşivimde duruyor.

Berika 06-30-2008 02:07

Arkadaşım mitinglerde dinledik erbakanı,flash tvnin meşhur programı hala hafızamızda..biz iftira atmıyoruz..forumun neresende erbakana hakaret edilmiştir göster bakalım..nerde iftira attık.

ERBAKAN : AK PARTİ'YE OY VEREN CEHENNEME BİLET ALIR
Flash TV’de ‘Seçim Kulübü’ programında AK Parti hükümetine ağır eleştir yönelten Necmettin Erbakan, ‘AKP’ye oy vermek, cehenneme bilet almak demektir’ dedi. 02 Temmuz 2007 Pazartesi 07:07Necmettin Erbakan, Flash TV’de Seçim Kulübü programına katıldı. ‘Bunlar bir numaralı işbirlikçidir’ dediği AK Parti’ye 22 Temmuz’da oy verenlerin cehenneme bilet alacaklarını ifade etti.

Erbakan, geçmiş dönemlerde yaptıkları icraatleri anlatırken, ‘Ey köy kahvenesindeki Ahmet, ben senin için çırpınıyorum. Bu sese kulak ver’ diyerek vatandaşlara seslendi.

ERBAKAN GELDİ BEREKET GELDİ

Erbakan, milli görüş iktidarında 100 alan memura 256 verdiklerini söyledi. ‘Yurt gezilerinde, gördüğüm vatandaşlar, yaptığım zam için bana minnettar’ dedi.

CHP VE AKP İŞBİRLİKÇİ

Sağ ve solun farkı kalmadığını söyleyen Erbakan, 'CHP de AKP de bir. Çünkü ikiside işbirlikçi, ikisi de IMF'ci' dedi.

30 SENE ANLATTIK, ANLAMAMIŞLAR

Erbakan, 'Refah Partisi'nden ayrılanların 'bizi hoca kurdurdu, hoca öyle dahi ki iki koldan çalışıyor, bizim kuruluş gayemiz hocayı Cumhurbaşkanı yapmak' dediklerini' iddia ederek, 'Millet bir defa aldanır iki defa aldanmaz, şimdi aynı şeyi yapıyorlar ama olmuyor' dedi.

Erbakan, Ak Parti'ye yönelik iddialarda bulunarak, 'O paralardan biraz da biz istifade edelim dediler, AKP'li öğrenciler... AKP demek arka kapıdan kaçanlar demek. Biz bunlara 30 sene anlattık. maalesef anlamamışlar, tam tersini yapıyorlar, sandalye hırsından dolayı' dedi. 'AKP gelir gelmez memleketin idaresini IMF'ye teslim etti. IMF ne yaptı, gelir gelmez yeni bir devlet kurdu, üst kurul, bunlara hükümet karışamaz. Devlet içinde devlet kurdu IMF' diyen Erbakan, en büyük tahribatın bu dönemde yapıldığını, 'ekonomik yıkım, manevi tahribat, dış politika faciası' yaşandığını iddia etti.

AKP KİM Kİ LAİKLİĞİ KALDIRSIN

AKP'ye yönelik eleştirilerin dozunu artıran Erdoğan, ortalıkta gezinen 'AKP laikliği kaldıracak' söylentileri için 'Korkmayın, bu AKP hiçbir iş yapamaz' dedi.

3 ÇÖKÜNTÜ YAŞATTILAR

AK Parti iktidarı döneminde ülkenin, ekonomik, ahlaki ve dış politika alanlarında çöktüğünü belirten Erbakan, aç, işsiz, dinden uzak bir ülke ortaya çıkmıştır dedi.

SOLUCAN GİBİ OLDULAR

Erbakan, 'Cumhurbaşkanlığı sürecinde çok büyük beceriksizliğe imza atan AKP iktidarı Genelkurmay'ın muhtırasından sonra, bırakın eğilip bükülmeyi solucan gibi oldular' dedi.

ERDOĞAN BENİ DUY!

Erdoğan'ın karşısında olduğunu düşünerek, Erbakan şunları söyledi: Kendine gel. Büyüklerinin duasını unutma. Sen benim kardeşimsin. Sen benim öğrencimsin. Sevdiğim için bunları söylüyorum. Uyan artık, domuz kredisini bırak. Halk seni seviyor. Bu yüzden seni birkez daha iktidar yapmayacak' dedi.

SP SEÇİMLERDEN 1. PARTİ ÇIKACAK

AK Parti iktidarından yüzde 20 oy alacaklı olduklarını söyleyen Erbakan, 'Seçime girmeyen ANAVATAN'dan, BBP'den bizlere gelecek oylarla, seçimlerden birinci çıkacağız' dedi.

Haber7

..

hakan can 06-30-2008 02:10

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Yarın da erken kalkmam lazım ama dayanamadım o videoyu bulup izleyeceğim şimdi. Hoca bu sözleri Flaş Tv'de Hakan Aygün'ün programında söylüyor. Başka bir yerde söylediyse bilemem, ben o seçim dönemi köydeydim, gündemi pek takip edemedim ama bu video, arşivimde duruyor.

Arkadaşım konuşmanın tamamını dinlede gör yok 5 dk 10 dk 15 dk 20 dk.olmaz tamamını dinlede benimle aynı düşüncede olacaksın.Konuşmayı baştan beri dinlersen anlıayacaksın gerçekleri.Cimbizle çekilmiş dk video ları izlersen birşey anlamazsın.

Üç mevsim 06-30-2008 02:10

"... Ne yapalım başka alternatifimiz yok, gene Ak Parti'ye verecez galiba, hadi ordan bakiyim.. Ne yapiyim efendim başka çare yok gene cehenneme bilet alacaz denir mi yau"

Özlemişim Hocayı be :)

Not: Hoca üstteki konuşmasında Ak parti demiyor A,K,P diyor, sitemiz bu üç harfin yanyana gelmesini otomatik olarak engelliyor.

LoNeLiNeSS 06-30-2008 02:12

Alıntı:

Onu araştır birde Tuncay ÖZKAN gibi bir başörtü düşmanının kanalında ne işi vardı onuda araştır..Arkadaşlar kimsenin kimseye iftira attığı yok her şey ortada zaten

hakan can 06-30-2008 02:14

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım mitinglerde dinledik erbakanı,flash tvnin meşhur programı hala hafızamızda..biz iftira atmıyoruz..forumun neresende erbakana hakaret edilmiştir göster bakalım..nerde iftira attık.

ERBAKAN : AK PARTİ'YE OY VEREN CEHENNEME BİLET ALIR
Flash TV’de ‘Seçim Kulübü’ programında Ak Parti hükümetine ağır eleştir yönelten Necmettin Erbakan, ‘Ak Parti’ye oy vermek, cehenneme bilet almak demektir’ dedi. 02 Temmuz 2007 Pazartesi 07:07Necmettin Erbakan, Flash TV’de Seçim Kulübü programına katıldı. ‘Bunlar bir numaralı işbirlikçidir’ dediği Ak Parti’ye 22 Temmuz’da oy verenlerin cehenneme bilet alacaklarını ifade etti.

Erbakan, geçmiş dönemlerde yaptıkları icraatleri anlatırken, ‘Ey köy kahvenesindeki Ahmet, ben senin için çırpınıyorum. Bu sese kulak ver’ diyerek vatandaşlara seslendi.

ERBAKAN GELDİ BEREKET GELDİ

Erbakan, milli görüş iktidarında 100 alan memura 256 verdiklerini söyledi. ‘Yurt gezilerinde, gördüğüm vatandaşlar, yaptığım zam için bana minnettar’ dedi.

CHP VE Ak Parti İŞBİRLİKÇİ

Sağ ve solun farkı kalmadığını söyleyen Erbakan, 'CHP de Ak Parti de bir. Çünkü ikiside işbirlikçi, ikisi de IMF'ci' dedi.

30 SENE ANLATTIK, ANLAMAMIŞLAR

Erbakan, 'Refah Partisi'nden ayrılanların 'bizi hoca kurdurdu, hoca öyle dahi ki iki koldan çalışıyor, bizim kuruluş gayemiz hocayı Cumhurbaşkanı yapmak' dediklerini' iddia ederek, 'Millet bir defa aldanır iki defa aldanmaz, şimdi aynı şeyi yapıyorlar ama olmuyor' dedi.

Erbakan, Ak Parti'ye yönelik iddialarda bulunarak, 'O paralardan biraz da biz istifade edelim dediler, Ak Parti'li öğrenciler... Ak Parti demek arka kapıdan kaçanlar demek. Biz bunlara 30 sene anlattık. maalesef anlamamışlar, tam tersini yapıyorlar, sandalye hırsından dolayı' dedi. 'Ak Parti gelir gelmez memleketin idaresini IMF'ye teslim etti. IMF ne yaptı, gelir gelmez yeni bir devlet kurdu, üst kurul, bunlara hükümet karışamaz. Devlet içinde devlet kurdu IMF' diyen Erbakan, en büyük tahribatın bu dönemde yapıldığını, 'ekonomik yıkım, manevi tahribat, dış politika faciası' yaşandığını iddia etti.

Ak Parti KİM Kİ LAİKLİĞİ KALDIRSIN

Ak Parti'ye yönelik eleştirilerin dozunu artıran Erdoğan, ortalıkta gezinen 'Ak Parti laikliği kaldıracak' söylentileri için 'Korkmayın, bu Ak Parti hiçbir iş yapamaz' dedi.

3 ÇÖKÜNTÜ YAŞATTILAR

Ak Parti iktidarı döneminde ülkenin, ekonomik, ahlaki ve dış politika alanlarında çöktüğünü belirten Erbakan, aç, işsiz, dinden uzak bir ülke ortaya çıkmıştır dedi.

SOLUCAN GİBİ OLDULAR

Erbakan, 'Cumhurbaşkanlığı sürecinde çok büyük beceriksizliğe imza atan Ak Parti iktidarı Genelkurmay'ın muhtırasından sonra, bırakın eğilip bükülmeyi solucan gibi oldular' dedi.

ERDOĞAN BENİ DUY!

Erdoğan'ın karşısında olduğunu düşünerek, Erbakan şunları söyledi: Kendine gel. Büyüklerinin duasını unutma. Sen benim kardeşimsin. Sen benim öğrencimsin. Sevdiğim için bunları söylüyorum. Uyan artık, domuz kredisini bırak. Halk seni seviyor. Bu yüzden seni birkez daha iktidar yapmayacak' dedi.

SP SEÇİMLERDEN 1. PARTİ ÇIKACAK

Ak Parti iktidarından yüzde 20 oy alacaklı olduklarını söyleyen Erbakan, 'Seçime girmeyen ANAVATAN'dan, BBP'den bizlere gelecek oylarla, seçimlerden birinci çıkacağız' dedi.

Haber7

..

Kardeşim tamam anladık birinci parti filan falan bunlarda bir şey yok ki ....
Bu onun görüşü türkiyede görüş farklılığı olmasıda normal olmasa sadece BİR PARTİ olur.Halkı ümütlendirmek için söylenecek sözlerdir.Bunda ben bir hata görmüyorum.VE gayet normal olaylardır.AK pati tunceliden 2 aday kesin .ıkyor dedi ancak HİÇ çıkmadı buna ne diyeceksin.Bu gibi olaylar gayet normal isasetin işi bu ...
Cehennemlik kelimesine gelince flash tv konuşmasını tamamını dinle bakalım aynı görülte olalım.Dklık videolarıseyrederek birşey öğrenemezsin.Birşeyi araştırmak istiyorsan HER YÖNÜ İLE İNCELİYECEKSİN.

hakan can 06-30-2008 02:17

Alıntı:

Alıntı:

Onu araştır birde Tuncay ÖZKAN gibi bir başörtü düşmanının kanalında ne işi vardı onuda araştır..Arkadaşlar kimsenin kimseye iftira attığı yok her şey ortada zaten

Kardeim benim anlamadığım şu ADam istediği kanala çıkar oy toplamak için kanal türkede çıkar tv5 çıkar stv MELTEM'e çıkar bunda hiçbirey yok insanlar dinler beğenirse oy atar beğenmezse oy atmaz.KESİN biliyormusun tuncay özkanın Sn Erdoğanın çağırdığı taktide çıkmayacağını...Bilmezsin kişi istediği yere çıkar konuşur bunda birey yok ki...

Üç mevsim 06-30-2008 02:18

Arkadaşlar bu menfi tartışmaların hiçbirimize faydası yok. Bunları bırakalım. Ben, Milli Görüş camiasına karşı (fanataik SPliler hariç) bir husumet beslemiyorum, onları kardeş görüyorum. Milli Görüş camiası mensupları da bize biraz daha anlayışla yaklaşırsa biribirimizin düşüncelerinden faydalanabiliriz ve kardeş kavgası melanetinden sıyrılırız.

hakan can 06-30-2008 02:24

Alıntı:

"... Ne yapalım başka alternatifimiz yok, gene Ak Parti'ye verecez galiba, hadi ordan bakiyim.. Ne yapiyim efendim başka çare yok gene cehenneme bilet alacaz denir mi yau"

Özlemişim Hocayı be :)

Not: Hoca üstteki konuşmasında Ak Parti demiyor A,K,P diyor, sitemiz bu üç harfin yanyana gelmesini otomatik olarak engelliyor.

Dikakat ederseniz burdan bile anlaşılıyor BENZETME KULLANILMIŞ.Türkçeyi iyi bilenler bilirler benzetme mecaz anlam gerçek vs....

Üç mevsim 06-30-2008 02:30

Alıntı:

Alıntı:

Arkadaşlar bu menfi tartışmaların hiçbirimize faydası yok. Bunları bırakalım. Ben, Milli Görüş camiasına karşı (fanataik SPliler hariç) bir husumet beslemiyorum, onları kardeş görüyorum. Milli Görüş camiası mensupları da bize biraz daha anlayışla yaklaşırsa biribirimizin düşüncelerinden faydalanabiliriz ve kardeş kavgası melanetinden sıyrılırız.

Açıkça söylüyorum.Benim saadet partili çok arkadaşım var hepsine yakın anlayışlı ve canayakın kişiler hiçbir zaman kalp kırdıklarını görmedim.ANCAK BAZI KİŞİLER FARKLI...BU FARKLI KİŞİLERDE SAADET PARTİSİNDE aynı düşünce oranı 1000000 bir etmez.

Eyvallah

Demokrat 06-30-2008 12:38

Bir maca gittik neler kacirdik böyle :).. bu arada arkadasin birisi milli görüsten nefret ediyorsun demis ben milli görüs dahil hic kimseden nefret etmem kaldiki esim dahil bir cok yakinim milli görüscüdür ve kendimde bir milli görüs camiisine üyeyim.
Benim hazzetmetmedigim, samimi bulmadigim kendilerini hak görüp, baskalarini batil gören sp lilerdir(bu konuda da yeterince mevcuttur 8) ) ve o kisiler benim gözümde chp lilerle aynidir!..
Erbakan hocaya gelecek olursak o bir dahidir, iyi bir devlet adamidir ama bana göre iyi bir lider degildir, zamanlama hatalari yapmistir..
Birde konuda ihl muhabbeti gecmis kimin ne kadar ihl actiginin hic bir önemi yok önemli olan bu konuda ne kadar samimi olduklaridir yoksa halkimizin manevi duygularini sömüren coban sülü yüzlerce camii, kuran kursu, ihl acsa ne yazar, acmasa ne yazar ;)

KaDir_Han 07-05-2008 02:32

ben erbekenı çok severdim ama seçimlerde akpartiye oy veren cehenneme bilet alıyor demesi beni ona karşı soğuttu

Demokrat 07-05-2008 11:54

Polemik cikartici mesajlar tarafimca silinmistir!

Beritan 07-05-2008 12:48

Alıntı:

KaDir_Han Nickli Üyeden Alıntı
ben erbekenı çok severdim ama seçimlerde akpartiye oy veren cehenneme bilet alıyor demesi beni ona karşı soğuttu

pilav yenidemn önümüüzde...teşekkürler :)

TRKN 07-05-2008 16:44

sadece o söz değil Eğer Erbakan Hoca dünyayı değiştirecek nitelikte bir insandır fakat acımasız eleştrileri ve herşeyi bildiği halde bilmezden gelmesi Hocamızı da partisini de bu hale getirdi...söyleyişlerini biraz yumuşatsaydı, birazdaha anlamaya çalışsaydı herşeye bugün bu durumda olmayacaklardı...Rabbim herkese at gözlüklerini çıkarabilmeyi nasib etsin...

All times are GMT +3. The time now is 15:55.