![]() |
Ak Partiye Neden Oy veriyorsunuz ? 1 cümleyle yazın !
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Muhafazakarım.
İhracatçıyım. En azından bir işe başlarken BİSMİLLAH diyorum. işte ortak yanlarım. ve oy verme nedenim. |
yusuf sen kendi beynini yemişsin be yavrum acilen en yakın bir hekime gitmeni öneriyorum ;)
|
Yepyeni bir aşkla yola çıkmış, bu ülke için altı yıldır gecesini gündüzüne katmış, her türlü kösteğe rağmen ülke adına birşeyler yapabilmeyi başarabilmiş ve tüm yaptıklarını yapabileceklerinin teminatı olarak gördüğüm için, bugün, yarın ve her daim Akparti diyorum. (Akpartiye neden oy verildiği bir cümleyle açıklanamaz)
|
ilk başlarda guvendiğim ,şimdi is başka alternatifim olmadığı için....
|
Alıntı:
|
inancıma, manevi değerlerime yakın olmasından ve adaletsiz bir ülkeye adalet getireceği inancını taşıdığımdan.
|
inancıma, manevi değerlerime yakın olmasından ve adaletsiz bir ülkeye adalet getireceği inancını taşıdığımdan.
|
Alıntı:
|
Yorum silinmiştir :)
|
Başka parti olmadığı için ..
(ama bir de cümle yerine geçmesin, geçse de toleransım olsun:) Recep Tayyip Erdoğan . |
Çocuklarımın geleceği için
|
neden ak parti mi?
ben antalyalıyım.yıllarca chp birinci partiydi burda.ama hiç iş yapmadılar.akp geldi antalya tarihinin en iyi hizmetini aldı ve hala alıyor.yapılamaz denilen kale-finike-kemer sahil yolu bitti.neydi o yolların rezilliği.çalıştıkları için akp.
|
Zalim rejime muhalif olduğu için oy vermiştim ama... artık Erdoğan TSK ile ittifak kurdu maalesef.
|
sosyal demokrat hukuk anlayışı ile hareket ediyorlar
|
MYo mezunları için kısa dönem askerlik için Ak partinin desteğini bekliyoruz.Adalet ve Kalkınma Partisine bu yakışır ancak
|
MYo mezunları için kısa dönem askerlik için Ak partinin desteğini bekliyoruz.Adalet ve Kalkınma Partisine bu yakışır ancak.Diğer Patilerin MYO luların kısa dönem askerliği çin elimizden geleni yaptık AK PARTİ kabul etmedi demesine fırsat vermeyelim ve bu adaletsizliğin Kalkmasınıa katkıda bulunalım.
|
Yahu birisi çok şahane bir pankart yazmıştı. Ne yazıyordu ;
OY NEKİ SANA CAN FEDA İşte olay bu-dur. |
Halka hizmet, hakk'a hizmettir! politikasını izleyen tek parti oldugu için.
Türkiyenin muasır medeniyetler seviyesine kavuşturacak tek parti oldugu için. Aydınlık gelecek hedefleyen tek parti oldugu için. Tek bir insanı Halk,Halkı tek bir insan gibi gören bir parti oldugu için. Bu liste uzar, umarım anlatabilmişimdir.. |
Avrupa Birliği nin hukuk kriterlerini ülemize getirmeye çalıştığı ve yaşam biçimimle uğraşmayacağı için oy veriyorum.
|
Türkiye ve Türk milletini çok sevdiğim için.
|
TÜRKİYE'DEKİ TABULARI YIKTIĞI İÇİN OYUMU,BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANA VERDİM.
|
AYNI MAHALLEDE KOMUŞU OLMAMIZ VE BABAMIN, OGLU BURAGIN HOCASI OLMASI SEBEBİYLE GAYET İYİ TANSIYORUZ KENDİSİYLE .. BU SEBEBLE GÖRÜŞLERİNİ BAŞKALARINDAN DEĞİL DİREK KENDİSİNDEN ÖGRENİORUM... VE ONU CANI GÖNLÜDEN DESTEKLİYORUM...(HERKESİN ONU DAHA YAKINDAN TANIMASINI İSTERDİM, ÇÜNKÜ O TÜRKİYEDE KIYASI OLMAYAN BİR LİDER ...)
|
Alternatifi olmadığı için.(Ab ve Abd yanlılığımızdan uzaklaşırsak çok daha iyi olacak)
|
adalet ,kainatın temelidir. Sıratı müstakim tektir. bu yoldan ayrılamayan idareci harun reşid dönemi yaşatır. akparti şayet anavatanlılaşmaya doğru giderse o zaman yanarım işte. inşallah gitmez. anap zamanında ilçe başkanlarının işi ona buna iş bulmak,tayiin çıkarmak,sürgün etmek, ucuz yada ödenmeyesiye kredi kullanmak kullandırmak vb... gibi yaptılar .ne oldu millet tarihe gömdü attı. şimdilerde bakıyorum hala anapın o yiyicileri akpartiyi sarmaya çalışıyorlar. ama genellemiyorum.içlerinde dürüst olanları da vardır mutlaka. yolu şaşırmaz inşallah partimiz.
|
inancım gelecegim için ümit buldugum tek lider parti olduguna inandıgım için oyumu büyük bir zevk ve heyecanla AK PARTİ'ye verdim
|
her işi ve kişileri ile kaliteli
|
Çünküü...
SOrun DEğil ÇÖZüm Üretiyor :) |
Alıntı:
İsmimden de anlaşıldığı gibi benim düşündüklerimi yazmışsın. :merhaba: :güzel: Sorun değil çözüm ürettiği için ve yapacağım dediği işi yarım bırakmayıp tamamladığı için.:güzel: |
milletimizi temsil ediyor..
|
Seçkin insanları ve kaliteli, güvenilir siyaseti için Ak partiye oy veriyorum.
Halktan gücünü alan ve HAKKI tutan parti olduğu için Ak partiye oy veriyorum |
Alıntı:
Bir konuya mesaj yazacağın zaman o konunun başlığına hiç bakımıyor musun ! Kedini egonu mu tatmin ediyorsun ! |
Alıntı:
Yada yok mu hiç öyle soruların sorulduğu bir forum?.. Burada 'alakaya maydanoz' gibi kalmış yorumunuz.. (Elhamdülillah) |
turkiyeyi kucakliyor.
|
Recep Tayyip Erdogan'a guvendigim icin yurtdisindan gelip oyumu(zu), veriyorum(uz)
|
En iyisi olduğu için
|
Neden mi Perez'e haddini bildirdiği için!
|
Güçlü bir Türkiye olabilmek için....
|
Başka partimi var?
|
All times are GMT +3. The time now is 10:18. |