![]() |
Ak Parti Forum yilin en leri baslamistir!...
teşekkür ederim
|
En İyi Aktif Üye:Oğuzdesouza
En İyi Yardımsever Üye:meçhul En İyi Ciddi Üye:duyguseli En İyi Şair Üye:ayşe berra En İyi Çok Rastladığınız Üye:nagihan En İyi Sevdiğiniz Üye:islam En İyi Fanatik Üye:Oğuzdesouza En İyi Tatlı Başbelası üye:ümmüseleme En İyi Geveze Üye:alemdar En İyi Bayan Üye:neşe En İyi Erkek Üye:meçhul En İyi Karizmatik Üye:politikacı En İyi Kibar Üye:gönülden En İyi Daimi Üye:oğuzdesouza En İyi Sevilen Üye:efser En İyi Sevimli Üye:neşe En İyi Sinirli Üye:demokrat En İyi Kültürlü Üye:hıfzılisan En İyi Sabırlı Üye:abrek En İyi Sakin Üye:kamusalmış en iyi imza:neşe en iyi nick:benide kapatın En İyi Efendi Üye:ravza ruveyda En Bilimsel üye:demokrat En Tekrarcı üye:duyguseli En iyi en küçük üye:akmehmet akif En Çok istekte Bulunan Üye:ümmüseleme En iyi siyasi yorum yapan üye:nusret En iyi edebi yorum yapan üye:anatolia En iyi dini yorum yapan üye :aşkıilahi En iyi spor yorumu yapan üye :oğuzdesouza En Demokrati :ağa En Özgürlükcüsü :birbaşka En iyi Hazir cevap vereni :akkelebek En lafi gedigine koyani :herkes :D |
İslam ve Kadir Han...çok teşekkürler..
|
˙·٠٠•● Şaşırmış durumdayım tarihte ilk defa biri beni geveze olarak tanımladı ˙·٠٠•●••٠·˙
|
nusret abicim çok mutlu oldum..
kadirhan.. karizmalı oldum sağol :D |
en iyi hazır cevap veren politikacı :)
|
teşekkürler Kadir_han :)
|
ya en iyi en küçük üye yada en iyi en sevimli üye olucam durumlar biraz öyle gösteriyor :)
|
En İyi Aktif Üye:haritaci70 En İyi Yardımsever Üye:Dolunay.KAdim En İyi Ciddi Üye: LuGaT En İyi Şair Üye:Ayşe_Berra En İyi Çok Rastladığınız Üye:Alamet-i Farika En İyi Sevdiğiniz Üye:Demokrat En İyi Fanatik Üye:Oğuzdesouza En İyi Tatlı Başbelası üye:politikaci En İyi Geveze Üye: ---! En İyi Karizmatik Üye:---* En İyi Kibar Üye:ummu seleme En İyi Komik Üye:---? En İyi Daimi Üye:ENGINEER En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Turkiye Icin Akparti En İyi Yavaş Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Paylaşımcı Üye:dildade En İyi Sevilen Üye:Demokrat En İyi Sevimli Üye:Politikacı En İyi Sinirli Üye:Necip Fazıl En İyi Kültürlü Üye:Kara Eşref En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim En İyi Sakin Üye: Enfal En İyi Bayan Üye:Bir Başka En İyi Erkek Üye:Yalçın En İyi İmza:Parantez En İyi Nick:özgürtutsak En İyi Efendi Üye:efser En Muhalefet üye:Kemalist59 En Bilimsel üye:Lugat En Tekrarcı üye:ak mehmetakif En iyi en küçük üye:akgenclik56 En Çok istekte Bulunan Üye:---? En iyi siyasi yorum yapan üye:Nusret En iyi edebi yorum yapan üye:---? En iyi dini yorum yapan üye :Necip Fazıl En iyi spor yorumu yapan üye :Oğuzdesouza En Demokrati : En Milliyetcisi :Hun YAbgu En iyi Hazir cevap vereni :Demokrat |
KaDir_Han ve murat kurt teşekkürler
|
enlerinde yer veren herkese teşekkürlerde..murat kurt'a ayrı bir teşekkürler..en kibar üyeye yazmışsın sağolasın :)
|
sağol murat kurt :)
|
teşekkürler murat kurt
|
En İyi Yardımsever Üye: FEYZA En İyi Ciddi Üye: LÜGAT En İyi Şair Üye: AYŞE BERRA En İyi Çok Rastladığınız Üye: En İyi Sevdiğiniz Üye: LONELİNESS En İyi Geveze Üye: YAVUZSULTANSELİM En İyi Karizmatik Üye: ENGİNEER En İyi Kibar Üye: DOLUNAY KADİM En İyi Kültürlü Üye: DEMOKRAT En İyi Sakin Üye: SÜMEYRA En İyi Bayan Üye: AKSALİHA En İyi Erkek Üye: LONELİNESS En İyi Efendi Üye: ALAMET-İ FARİKA En Bilimsel üye: HOGE_MERA En iyi en küçük üye: KÜBRA En Çok istekte Bulunan Üye: DUYGUSELİ En iyi siyasi yorum yapan üye: LÜGAT En iyi edebi yorum yapan üye: YALÇIN En iyi spor yorumu yapan üye : NUSRET En Demokrati : DEMOKRAT En Milliyetcisi : ENGİNEER En Özgürlükcüsü : ŞEHREMİNİ En aykirisi :NECİP FAZIL En lafi gedigine koyani : BENİDE KAPATIN En iyi Hazir cevap vereni : DEMOKRAT |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
En İyi Aktif Üye: Ümmü_Seleme
En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl En İyi Şair Üye:Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye: Hüdaverdi En İyi Sevdiğiniz Üye: Ümmü_Seleme En İyi Fanatik Üye: Parantez En İyi Tatlı Başbelası üye: :-\ En İyi Geveze Üye: sadeceali ;D En İyi Karizmatik Üye: Kırık_Çocuk En İyi Kibar Üye:Yalçın En İyi Komik Üye: Aksa-34 En İyi Daimi Üye: Alamet-i Farika En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: :-\ En İyi Paylaşımcı Üye:benide_kapatın En İyi Sevimli Üye:politikacı En İyi Sinirli Üye:Alemdar En İyi Kültürlü Üye:Engineer En İyi Sabırlı Üye:Dolunay_KAdim En İyi Sakin Üye: özgün_genç En İyi Bayan Üye: Berika En İyi Erkek Üye: Demokrat En İyi İmza: Meftun En İyi Nick: Loneliness En İyi Efendi Üye: Lügat En Muhalefet üye: Kemalist59 En Bilimsel üye: hipermuhafazar_sağlıkçı ( Ergenekon meselesindeki çalışmaları ) :-* En Tekrarcı üye:ALİ BORAN 8) Büyük Tekrarcı... En iyi en küçük üye: politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: Duyguseli En iyi siyasi yorum yapan üye: Şehremini En iyi edebi yorum yapan üye: RDönmezs :-X En iyi dini yorum yapan üye : sümeyra En iyi spor yorumu yapan üye : nusret En Demokrati : Yaren En Milliyetcisi : OnlyBullet34 En Özgürlükcüsü : parabol En iyi Hazir cevap vereni :Demokrat En aykirisi :erenon En iyi DJ: Efser Genelde herkesi 1 kere yazmaya çalıştım... Bu arada niye En iyi DJ yoktu listede... Ben ekledim gerçi ya :-X |
sağol oğuz abicim çok teşekkürlerr :-[
|
alemdar abicim daha yeni gördüm enlerini sanada çok sağol :)
|
teşekkürler oğuz :)
|
Alıntı:
|
Oğuz sağolasın ablacım..Bıktığın için yazmışsın benide belli.. ;) birdaha istemem bişe.. :P :) |
En İyi Aktif Üye: Ak Kelebek ( Kendimi bildim bileli burada ) En İyi Yardımsever Üye: Yavuz Niksar ( Yardım ve muhabbet konusunda üzerine kimseyi tanımam ) En İyi Ciddi Üye: ;) En İyi Şair Üye: Ayşe Berra ( Gönül telime dokunmuştur zaman zaman ... ) En İyi Çok Rastladığınız Üye: Dolunay Kadim En İyi Sevdiğiniz Üye: Mavera ( Eskimeyen bir dost, eski nickli ile yazılsın istedim ... ) En İyi Fanatik Üye: En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye: Yalçın ( Anlayışı ile karizmasını tescilletmiştir ... ) En İyi Kibar Üye: Tayyipleyiz ( İslam'ın hoş görüsünü yüreklere estiren bir dost ... ) En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye: En İyi Hızlı Paylaşım Üye: En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: Ak Zeynep ( Haber portallarını aramanız gerekmez ... ) En İyi Sevilen Üye: Biraz vefasız bir ortam, duruma göre herkes sevilebilir ... En İyi Sevimli Üye:oguzdesouza En İyi Sinirli Üye: Alemdar En İyi Kültürlü Üye:Lugat ( Siyaset kültürü her zaman ilgimi çekmiştir ... ) En İyi Sabırlı Üye: En İyi Sakin Üye: En İyi Bayan Üye: En İyi Erkek Üye: AkTunahan ( Yorum yok ) En İyi İmza: En İyi Nick: En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye: En iyi edebi yorum yapan üye: En iyi dini yorum yapan üye : En iyi spor yorumu yapan üye : En Demokrati : Yaren ( Hangi konuda ne yazacağını önceden kestirmekte zorlanırdım zaman zaman ... ) En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü : En iyi Hazir cevap vereni : En aykirisi : En lafi gedigine koyani : Belki zamanla devamı gelir ... .. |
En İyi Aktif Üye:Demokrat
En İyi Yardımsever Üye:RDönmezs En İyi Ciddi Üye:Lügat En İyi Şair Üye:Necip Fazıl En İyi Çok Rastladığınız Üye:Alamet-i_Farika En İyi Sevdiğiniz Üye:Meftun En İyi Fanatik Üye:Parentez En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye:Engineer En İyi Karizmatik Üye:Demokrat 8) En İyi Kibar Üye:Hıfz-ı_Lisan En İyi Komik Üye:Demokrat En İyi Daimi Üye:Dolunay Kadim En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: :-\ En İyi Paylaşımcı Üye:Gönülden En İyi Sevilen Üye:Alamet-i_Farika En İyi Sevimli Üye:Parentez En İyi Sinirli Üye:Necip Fazıl ??? En İyi Kültürlü Üye:Lügat En İyi Sabırlı Üye:DolunAy_Kadim En İyi Sakin Üye:nar En İyi Bayan Üye:ayşe berra En İyi Erkek Üye:nusret En İyi İmza:ümitli bekleyiş En İyi Nick:Hüdaverdi :D En İyi Efendi Üye:öztürks En Muhalefet üye: :-\ En Bilimsel üye:Yaren En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye:Alamet-i_Farika En iyi edebi yorum yapan üye:Yalçın En iyi dini yorum yapan üye :Sümeyra En iyi spor yorumu yapan üye : En Demokrati :Demokrat En Milliyetcisi :Engineer En Özgürlükcüsü :Meftun En iyi Hazir cevap vereni :Demokrat En aykirisi : En lafi gedigine koyani :Lügat yaa çok zordu niye bir tane yazıyoruz ki anlamadım yine sayardık eskilerden kimseyi yazamadım :( |
En İyi Aktif Üye: Ak Kelebek
En İyi Yardımsever Üye: Bir Baska En İyi Ciddi Üye: Gönülden En İyi Şair Üye: Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye: Parantez En İyi Sevdiğiniz Üye: Acizane44 En İyi Fanatik Üye: Hüdaverdi En İyi Tatlı Başbelası üye: Ümmü Seleme En İyi Geveze Üye: Ümmü Seleme En İyi Karizmatik Üye: Alamet-i Farika En İyi Kibar Üye: Kartaliçe En İyi Komik Üye: Ümmü Seleme En İyi Daimi Üye: Dolunay Kadim En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Berika En İyi Yavaş Paylaşım Üye: Çağlar En İyi Paylaşımcı Üye: Duyguseli En İyi Sevilen Üye: Revza Ruveyda En İyi Sevimli Üye: Politikacı En İyi Sinirli Üye: Alemdar En İyi Kültürlü Üye: Ümmü Seleme En İyi Sabırlı Üye: Nazende En İyi Sakin Üye: Efser En İyi Bayan Üye: Neşe En İyi Erkek Üye: Demokrat En İyi İmza: Berika En İyi Nick: Kayısı Kentli44 En İyi Efendi Üye: Efser En Muhalefet üye: Kemalis59 En Bilimsel üye: Alamet-i Farika En Tekrarcı üye: AkMehmet En iyi en küçük üye:Politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: Meçhul En iyi siyasi yorum yapan üye: Nusret En iyi edebi yorum yapan üye: Yalçın En iyi dini yorum yapan üye : Milli Mücahide En iyi spor yorumu yapan üye : Parantez En Demokratik : Dolunay Kadim En Milliyetcisi : Engineer En Özgürlükcüsü : Politikacı En iyi Hazir cevap vereni : Lügat En aykirisi : RikoPaşa En lafi gedigine koyani : Murat Kurt |
Teşekkür ettim KaraEşref.. :-* Allah razı olsun.. |
En İyi Aktif Üye: Alamet-i_Farika:.
En İyi Yardımsever Üye: feyza En İyi Ciddi Üye : necip fazıl En İyi Şair Üye: gizli şair En İyi Çok Rastladığınız Üye:Alamet-i_Farika:. En İyi Sevdiğiniz Üye:milli mücahide En İyi Fanatik Üye:sadeceali En İyi Tatlı Başbelası üye:ümmü seleme En İyi Geveze Üye:berika En İyi Karizmatik Üye: Loneliness En İyi Kibar Üye:kara eşref En İyi Komik Üye:duyguseli En İyi Daimi Üye:Alamet-i_Farika:. En İyi Hızlı Paylaşım Üye: En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:ümmü seleme En İyi Sevilen Üye:dildade En İyi Sevimli Üye:efser En İyi Sinirli Üye: :-X En İyi Kültürlü Üye:Loneliness En İyi Sabırlı Üye:ak kelebek En İyi Sakin Üye:Gönülden En İyi Bayan Üye:feyza En İyi Erkek Üye:özgürtutsak En İyi İmza:neşe En İyi Nick:islam En İyi Efendi Üye:nusret En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:aksavaşcı En Çok istekte Bulunan Üye:ak mehmet En iyi siyasi yorum yapan üye:özgün genç En iyi edebi yorum yapan üye: En iyi dini yorum yapan üye :ravza rüveyda En iyi spor yorumu yapan üye :oğuzdeseuza En Demokrati :ümmü seleme(bence) En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü : En iyi Hazir cevap vereni :duyguseli En aykirisi : En lafi gedigine koyani : |
demokratik he beni tanımayanlar utansın...teşekkürler :)
|
teşekkürler Aşk-ı İlahi
|
Çok teşekkürler Aşk-ı ilahi. Allah razı olsun senden. Enlerinde yer almak çok mutlu etti beni.
|
En'lerinde yer veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Birçok listede pek objektiflik olmadığını düşünsemde objektif olmaya çalıştım... yazmak istediğim cok kisi vardı ama malum yer yok... ::) ::)
En İyi Aktif Üye: Berika En İyi Yardımsever Üye: Dolunay kadim En İyi Ciddi Üye: Lügat En İyi Şair Üye: Necip FAzıl En İyi Çok Rastladığınız Üye: Ak kelebek En İyi Sevdiğiniz Üye: Duyguseli ( Çok zor bir cevap :'( :'( ) En İyi Fanatik Üye: Oguzdesouza En İyi Tatlı Başbelası üye: Duyguseli En İyi Geveze Üye: Politikacı :-X En İyi Karizmatik Üye: Berika En İyi Kibar Üye: Ümitli Bekleyiş En İyi Komik Üye: Duyguseli En İyi Daimi Üye: Berika En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Demokrat En İyi Yavaş Paylaşım Üye: Şehremini En İyi Paylaşımcı Üye: Nusret En İyi Sevilen Üye: Alamet-i Farika En İyi Sevimli Üye: Ak saliha (meftun) En İyi Sinirli Üye: Alemdar En İyi Kültürlü Üye: Yalçın En İyi Sabırlı Üye: dildade En İyi Sakin Üye: Ümitli bekleyiş En İyi Bayan Üye: sümeyra En İyi Erkek Üye: Alamet-i farika En İyi İmza: Nazende En İyi Nick: Dildade En İyi Efendi Üye: Yalçın En Muhalefet üye: kemalist59 En Bilimsel üye: Parabol En Tekrarcı üye: Ali boran En iyi en küçük üye: politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: Ak mehmet En iyi siyasi yorum yapan üye: Şehremini En iyi edebi yorum yapan üye: Alamet-i farika En iyi dini yorum yapan üye : semm En iyi spor yorumu yapan üye : rdönmezs En Demokrati : Demokrat 8) En Milliyetcisi : Engineer En Özgürlükcüsü : Yaren En iyi Hazir cevap vereni : Demokrat En aykirisi : Kırık Çocuk En lafi gedigine koyani : Demokrat |
Beni hatırlayıp enlerinde yer veren herkeze teşekkürler arkadaşlar... :-* :-* :-*
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Demek Ayşe bizi sevmiyor .Hıh küstüm işte ... :( Kapalı kutuyum ya ondan değil mi ? Ah ah ... :'(
:D Şaka şaka ..Teşekkür ederim canım :) :D ;) İyi ki varsın .... Bu arada Berika, Demokrat, Hüdaverdi, Nusret... Ve listesinde yer veren, vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Umarım yer verdiğiniz kategorileri hakediyorumdur .. :) |
Alıntı:
|
Ne anlamda geveze dendiğinin farkındayım
Gurur duyuyorum gevezeliğimle kahretmesin 8) Ayşem çok sağol ciddi ciddi karizmatik olduğumu düşünmeye başlıycam :D :D |
Berika, Aşkı-ilahi ve Kara Eşref enlerinizde yer almak çok güzel teşekkürler...
|
karaeşref abim çok sağol
|
Beni yazan,yazacak olan ..herkese teşekkür ediyorum..ismimi listenizde görmek mutlu etti..sağolun :)
|
:) Peki madem çok şey istiyorum bari yakıştırıldığım kritere uyayım.. Bir artı verirmisiniz..? ::)
|
benide enlerine koyan arkadaşlara çok teşekkürler :)
|
All times are GMT +3. The time now is 13:50. |