![]() |
Erbakan bu sözleri söyledi mi?
Ben burada banlanmak ve artislik yapmak için söylemiyorum.Görüşümü beimsediğim için buradayım
Doğruları söylüyorum ve milleinde bunu görmesini istiyorum Konu tehlikeli boyuta gelince kilitleyiniz diyeyim elimden birşey gelmez.Ben Allah katında mesul olmaktan kurtulayım dedim... |
medya tarafsız olmalı müslümanları savunmuyor diye gazeteden aboneliğini kesmişsin olabilir kendi görüşün. Zaman nerede nasıl davranacağını bilir ve bu yüzden dünya gazeteleri arasında ve ödüle sürekli doymayan bir gazete. haftalık tırajlara bak bu onun göstergesi. Müslümanlığı gerektiği yerde savunmasını da bilir
ZAMAN >>> NAMAZ |
zaman da neymiş bee :-X
|
Sadeleştirilmiş hali anlamını bilmeyenler için
Bekaret : EVLİLİK ÖNCESİ ZİNA |
bu arada o cümleyi siz öyle algılarsınız ben de şu şekilde algılarım ;
töre cinayetiyle öldürülen bir sürü kız var..tecavüz ediliyor,bekareti bozulan kızlar suçlu ilan ediliyor ve ÖLDÜRÜLÜYOR!!!! işte tam da bu yüzden yeniden gazetemi destekliyorum!! |
Alıntı:
burada sloganvari konusmak görüs mü oluyor!.. bir kez daha diyorum ben sana beyinsiz, embesil dersem bu görüs mü olur ama ben neden beyinsiz ve embesil oldugunu gerekceli olarak aciklarsam bu görüs olur!.. sirf konusmus olmak icin konusmayalim varsa bir bildiginiz hakaret etmeden buyrun belirtin yada susmaniz daha evla ;) |
Alıntı:
dediğiniz gibi olsaydı neden aydınlatmak için iki kelime koyamızmıydı buda İKİ |
Ulemalar yine basladi fetva vermeye :).. sanal mücahidler gazaniz mübarek ola! 8)
|
Alıntı:
orta yolu nasıl bulacağız... sizin gibi su i zanla mı!!! bir dindar olarak hüzn ü zanı tercih ederim!!! |
insanoglu haset olunca ne yapacagini sasirir :) bunlar sözde dindar ama kendi gibi düsünmeyenlere hakaret etmeyi "kul hakki" olarak görmezler.. böyleleri yüzünden zaten o camiaya karsi önyargim her gecen gün artiyor :)
|
Alıntı:
hadi hata yaptı diyelim neden tek bir hatayla yargılayalım köşe yazılarının süper olması yalan haber olmaması GERÇEK gündemi göstermesi çok mu önemsiz :-\ önemli olan sadece verdiği reklam mı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben zaman gzt. nasıl kalıp içinde basıldığını çok iyi biliyorum. Gzt köşe yazarıyla ölçülmez. Zalimlere karşı lanet mitinginde neden bahsetmedi.Bende gittim oraya zalime lanet etmek için oaray herkes geldi akçısıda saadetçisi mhpsi bbpçiside geldi ama zaman yoktu zaman tek kelime bile çok gördü.Ancak sporda gs-fb maçı olunca başta veriyor. ANCAK vakit haberi nasıl verdiğini araştırında görün. Zaman birkere hükümete destek olduğu yok (çok az var ama orası ihmal edilmiştir) ancak vakit desteğini görmeyen yok.Gzt dediğin böyle olur. |
Alıntı:
|
biz gazeteyi hükümete verdigi destege göre okumuyoruz :).. herkesin gazete okuma kriteri farklidir senin bir gazeteden beklentinle, benimki arasinda daglar kadar fark vardir.
Böyle göreceli bir konuda bile populizm yapanlara helal olsun! |
Alıntı:
Bu hata bana göre basit bir hata değil |
Alıntı:
|
Alıntı:
ilk cümleye lafım yok da 'doğru' olanın bu olduğuna nasıl karar veriyoruz... bir komite falan vardı da bizim mi haberimiz yoktu? tühh sen subjektif kelimesini bilir misin? hani kişiye göre değişir.. bu öyle bir konu işte... benim bir gazeteye güvenmem için taraf olmasından önce DOĞRU HABER yapması önemlidir. BANA GÖRE DE DOĞRU BU! ne olacak şimdi ;) |
Zaman birkere hükümete destek olduğu yok (çok az var ama orası ihmal edilmiştir) ancak vakit desteğini görmeyen yok.Gzt dediğin böyle olur
destek isteyen mi var gerçekleri yazsın yeter ! İsteyen istediğini alır bırakalım tirajlar konuşsun kimsenin alnına silah dayamıyoruz şunu alın diye. vakit okurları bu yaklaşımla biraz zor fetheder gönülleri bu sözleri her duyduğumda vakitten uzaklaşıyorum buyrun okuyun gazetenizi. |
˙·٠٠•● Tartışma varda haberimiz mi yok nerede o muhalif provakatörler ˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
ben o yazıdan bunu kesinlikle anlamadım...gazeteyi ve tüm okurları geçtim sadece benim üzerimdeki hakkı bile nasıl ödeyeceğini düşünmüyor musun? |
Alıntı:
sonra doğru habere bakarım BU İKİSİ OLMAZSA OKUMAM. zaman ilk maddede kaybetti. VAKİT GZT NE ZAMAN YALAN YAZDI HEP DOĞRUHABER YAPTI. |
Alıntı:
Sizin gibilerin cigerini bilirim,amaciniz belli üzüm yemek degil o yüzden burada ne yazsak bos ha sana anlatmisim, ha duvara siz ezberlediginiz seyleri yapistirip duracaksiniz, biz ne desek bos! |
vakitle zamanı kıyaslamıyoruz...zamana attığın iftiraları ve damgaladığın okurlarını tartışıyoruz...farkında mıısn?
|
Herkese doğrunu kabul ettrimek zorundalığınmı var senin?Kendin söylüyosun onaylayan yine sensin...Bir yerlere çamur atmakla liderlik ele geçmez....Belki ban göre de Zaman Yapıyodur en iyi desteği..Aldınmı da biliyosun.... ;) ;)
|
bizim zaten vakitle sorunumuz yok
taraf ı da severiz zamanı da vakiti de 8) |
Alıntı:
|
˙·٠٠•● Zaman gazeteside bu millet için değerli bir gazetedir Tarafsızlık ne kadar tarafsızsın Milli Gazeteyi okuyormusun sana göre oda doğru yazıyor ama bazılarına göre yalan yazıyor gelde çık bakalım işin içinden ˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Birde bunu "cihad" adi altinda yapiyoralr ya hasta oluyorum, böylelerini dikkate bile almiyorum zaten böyleleri yüzünden ülkemizde tam anlamiyal birlik yok.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kim karar veriyor neyin doğru olduğuna paşazade!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu olayı tek araştırmadığımı yazmıştım okuduysanız |