![]() |
Başbakanımızın Mutlaka Alınmasını İstediği 5 Belediyede Seçimler Nasıl Olur?
O arkadaşımızın adı Recep Tayyip değil..Bu yüzden söylemler hoş durmuyor.. Dikkat edelim yinede lütfen..Fikirlerimizi kişiselleştirmeden belirtelim ve halledelim.. :-*
|
Alıntı:
|
Biliyorum farkındayım.. O arkadaşında ismi öyle değil kısaca r-t-e şeklindede yazmayın..Çok çok mesajını alıntı yapar ona yazdığınızı bu şekilde ima yada ifade edebilrsiniz..
|
sorun olan şey ismim ama yapacak birşey yoq... :-*
|
kişisel tartışacağımıza konu hakkında yorumda bulunsak daha iyi olur galiba :-\
|
DİYARBEKİR ALIN MALI ÖNCE TERÖR AZALIR DİE DÜŞÜNÜYORUM
|
Hem terör azalır hemde halka daha iyi hizmet sunulur,halka bütünleşme sağlanır.
Diyarbakır çok önemli bu yüzden. |
biz izmirliler Atatürk ün actıgı yolda devam edecez ölene kadar C.H.P
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Susuzluktan öleceksiniz o halde :D |
Alıntı:
suyumuz var Allaha sukur belediyemizden de memnunuz |
Alıntı:
|
chp nin tüm kirli çamaşırları ortaya çıksa bile partimizin bu ili alacagını zannaetmiyorum. tuncelide hiç umut yok. diyarbakır düşük ihtimal çankaya zor. batman da dtp li belediye inanılmaz bir çalışma başlattı banko görüyordum batmanı ama burası da kritik
|
ben batman diyar bakır ve cankaya diyom gerisini bence alamaz ama akpli olrak almasını isteriz
|
Beşini de almak zor ama eğer biri alınabilirse o da İzmir olurdu herhalde...
|
Kısaca söyleyeyim tahmin ve yorumlarımı:
Batman: Batman petrolden dolayı çok çabuk gelişme gösteren illerden biri. Tabi ildeki ekonomik gelişmeler Batman'daki seçmenlerin ne kadar umrunda, o başka bir tartışma konusu. Batman'ın temelinde oturan muhafazakar zihniyet sayesinde Ak Parti belediye başkanlığını alacaktır. Diyarbakır: Diyarbakır artık bir metropol. Her milletten ve her yerden vatandaşımızın yaşadığı bir şehir. Ve artık öyle taa Edirne'den Hakkari'ye oy kullanmaya gelme devri kapandı adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ile. Ayrıca Baydemir artık eskiyen bir yüz ve yeri DTP için kolay kolay doldurulamayacak bir yer. Sözün özü; Ak Parti seçime sağlam girerse ( Ben adayın Şah İsmail Bedirhanoğlu olması durumunda olaya garanti olarak bakıyorum.) Ak Parti rahatça alacaktır belediyeyi. Tunceli: Kısa ve öz: Tunceli'ye kimi aday gösterirseniz gösterin, isterseniz Tunceli'ye deniz götürün; Ak Parti alamaz başkanlığı. İzmir: Ahmet Piriştina gerçekten iyi bir sosyalist idi. İzmirli de onu çok seviyordu. Taşıdığı CHP rozetine yakışmayan bir isim idi. Ancak ondan sonra gelen isim özellikle şu su meselesinde zaten olmayan karizmasını yerle bir etti. Sağlam bir aday ile İzmir Ak Parti'nin. Çünkü İzmir'in de çok büyük olması münasebetiyle kozmopolit bir yapısı var ve her an her şey değişebilir. Bir Çankaya ya da Tunceli'ye benzemiyor. Çankaya: Bakınız Tunceli yorumu. |
Tunceli hariç her yerde şansı var gibi gözüküyor... Dünya tersine dönse yine de Tuncelide ak parti başarılı olamaz....
|
Su İzmir hayirlisi ile bir alinsa.
İlce olarak da Kadikoy :( |
Diyarbakırda bu seçimlerde akp alacağı kesin..Çünki mevcut başkan çok ileriye gitti..Halk'ta bundan hoşnut değil..
|
Alıntı:
|
İzmir,Batman ve Diyarbakır'ı Ak Parti'nin alması düşünülebilir ve mümkün de görünüyor.Fakat Çankaya ve Tunceli çok zor hatta imkansıza yakın.Çünkü Tunceli'de halk Akparti'yi tasnif etmiyor nedense,Çankaya da da durum aynı Chp faktörü var burada da.Ben de Çankaya'da yaşayan biri olarak Çankaya'nın Akparti'ye geçmesi oldukça zor olduğunu düşünüyorum fakat İzmir,Diyarbakır ve Batman bir ihtimal alınabilir...
|
Batman, Diyarbakır: Buraların yöresel özelliği var... etnik kimlik gibi sebepler seçimlerde rol oynar... her şey olabilir... Batmanı bilemiycem ama diyarbakır belediyesini daha önce refah partisi kazanmıştı. AKP de alabilir DTP de.
Tunceli, AKP alabileceğini sanmıyorum. Ancak ilde çok çok sevilen bir ismi bulursa, bir aşiret büyüğü gibi vs. bulursa belki ama çok zor. İzmir, Arsenikli su olayı izmirde chpyi hayli yıprattı, ya da ben öyle düşünüyorum.. Burada her şey olabilir.. Tabi akpnin ve chpnin hangi adaylarla yarışacakları da çok mühim. Çankaya: Turgut altınok'u keçiörenden çankayaya kaydırırlarsa olabilir diye düşünüyorum... İsimsiz, duyulmamış birisi ile girilirse hiç bir şekilde akp kazanamaz, chp alır. |
İZMİR-İzmire yakın olan biri olarak izmir için akp'nin şansını hiç bu kadar yüksek görmemiştim.İzmir'i almamız sürpriz olmaz ama aday çok önemli.Karşıyaka ve konak gibi elit kesimlerin yaşadığı yerlerden oy alabilmek çok zor ama unutulmaması gereken izmir sadece bu iki yerden oluşmuyor.CHP %55 - AKP %45 oranlar aldatmasın sizi,şansımız gerçekten çok yüksek.
TUNCELİ-Tunceli'yi başkent yapsakta asla ama asla olmayacak biryer. BATMAN-Bölgede yaşayan arkadaşlarımız gereken yorumları yazmışlar,inşallah alırız. ÇANKAYA-Körü körüne oy kullanan memleket insanına en güzel örnek bu kent.Kesseniz chpden başkasına oy vermezler.Yine de bir ihtimal. DİYARBAKIR-İşte |
DİYARBAKIR-İşte en büyük hesaplaşmanın olacağı yer.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.İyi bir aday ile mutlaka alabileceğimiz bir yer.
SÖKE-Chp ve Anavatan arasında 2 dönemde bir el değiştiren bir ilçe.Son seçimde Mhp-Akp-Chp şeklinde sıralandı fakat mhp aydın milletvekili adaylarından 4.sırada sökeli sevilen bir öğretmen vardı.Chp ise iki partiden büyük oranda fark yedi.allah yardımcımız olsun DİDİM-Chpnin kalelerinden biri,hatta belediye başkanı akrabam ama hakkında yolsuzluk iddiası ve belediye harcamalarında usulsüzlük iddiaları var.Diş doktorluğu yapan bir ağabeyimizin partimize katılması ve büyük olasılıkla belediye başkan adayı olması beklentisi ümidlerimizi artırdı.İnanıyorum ki burayı alacağız. |
dtp kapanırsa eğer diyabakır ve batman gider hiç kuşkusuz
|
Rte tatlı rüyalar dilerim:)
çankaya rüya tunceli aleviler guzel kenti rte icin rüya aleviler akp gibi dini siyaset eden bir partiye oy vermez izmir kemalistir rüyanızda görürsünüz |
serdaraydın kafayı mı yedin yavrum ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu başlığı da tozlu raflardan indirelim. şuan AK Partinin olmayan belediyelerde seneye nasıl bir sonuç çıkar? chp ve dtp nin kalelerinde başarılı olacağımıza inanıyor musunuz?
|
inşAllah İzmiri alıcaz en çok istediğim yer haliyle :)
|
Arkadaşlar çanakkale de en az bu iller kadar önemli,olmazsa olmazlarımızdan ama kimse ismini bile zikretmiyor ne hikmetse.
|
Alıntı:
ordaki atmosfer nasıl ? partimiz özellikle trakya'da zayıf. çanakkale'de trakyada sayılır, en azından bir kısmı. ege denizine kıyısı olan iller ve trakya'da sonuçlar nasıl olur bilmiyorum ama chp nin kaleleri olan bu bölgeleri almak çok büyük bir iş olurdu. |
Alıntı:
|
Trabzon da başbakanımızın istediği iller arasında arkadaşlar.. ;) Diğer iller hakkında sadece diğer partilerin kaleleri diyebilirim İzmir'i bilemem ama Diyarbakır ele geçirilirse Güneydoğu halkı için kurtuluş başlamış demektir... Trabzon da ise Akparti'nin başarılı olması için Trabzonda Trabzonlu ve Trabzonda iyi bir kökeni olan bir aday göstermesi gerekli. Çünkü Volkan Canalioğlu Trabzon'da herkes tarafından sevilen birisi CHP den aday olup olmaması önemli değil adı yetiryor insanlar Trabzon'da partinin ne olduğunu değil başkanın kim olduğuna bakıyor. Volkan Canalioğlu da çok seviliyor Trabzonda. İnanırmısınız Trabzon Forum'un açılışında başbakanımız gelmişti. (orada olan arkadaşlar bilir) Volkan Canalioğlu başbakanımızdan sonra topuluktan en çok alkış alan isimdi... tabi ki Faruk Özak'ı da unutmamak gerekli... Akparti Trabzon'u kazanmak isterse Volkan Canalioğlunu yıkmak için şimdi Bayındırlık ve İskan Bakanı olan Faruk Nafiz Özak'ı aday göstermeli... Faruk bey de artık bakanlık görevinden ayrılıp Trabzon'a belediye başkanı olmalı ki Trabzon kazanılsın... ya da Volkan Canalioğlu'yu Akpartiden aday olarak çıkmasını ikna etmek bu da çok zor... Bence böyle Trabzon Belediye başkanlığının kazanılması için bir bakanımızın Trabzon için görevinden çekilmesi gerekli bu isim de Faruk Nafiz Özak...
|
kesin bir şey söylememekle birlikte elbette ki gönlümüz 81 ili de almamızdan yanadır.
|
ak patinin batmanı alma ihtimali %10 beni tahminime göre dtp %65 akp %25
|
Batmanı alamaz buradaki yerel basının seçim anketlerine göre petrol gazetesi katılım 9700 DTP%73 AKP %24 doğuş gazetesi DTP%62 AKP %1 radyo yuksel DTP %62 AKP %31 medya gazetesi DTP%62 akp 32 medya72 DTP%46 AKP %41
|
En önemlileri Doğu ve Güney Doğu illeri DTP'ye hiçbir belediye bırakmamalıyız! Bunu sadece partim için değil tüm Türkiye için istiyorum.
Tabii tüm belediyeleri alalım ki ülke kalkınsın iyice, o da başka.... İnşallah... |
All times are GMT +3. The time now is 02:24. |