![]() |
Alıntı:
peh peh peh (. |
abi hani cumhur başkanı bendim...:ağla::ağla:
|
Alıntı:
şimdilik idare et. bu zamanda hangi ülkenin cumhurbaşkanı bayan ki bizim ülkemizde de bayan olsun :) |
Yeni Kabine herkes için hayırlara vesile olsun,inşALLAH.:)
|
Alıntı:
ben bu kabinede olmak istemiyomm.:V...koltuğumu yalçın abiye verdin:@ tamam yalçın abiye ver vermen sorun değil....ben koltuk sevdalısı değilim:ayutandım: ama sen beni resmen kandırdın:@ küs küs..:V |
Alıntı:
tamam seleme, gerçeği açıklıyorum. genelkurmay başkanı başörtülü birinin cumhurbaşkanı olmasına izin vermedi :( bizim de üstlerimiz var şimdilik olmaz murat dediler. yalçın hocamın 5 yılı dolsun seni aday cumhurbaşkanı yapacaz. az idare et ;D daha yıkmamız gereken bir sürü kale var !! |
Alıntı:
:):) abi cumhurbaşkanı yapıyorum seni yine bir beğenini alamıyorum ;D bilseydim selemeyi cumhurbaşkanı yapardım onun beğenisi hazırdı ;D |
Alıntı:
:):) abi cumhurbaşkanı yapıyorum seni yine bir beğenini alamıyorum ;D bilseydim selemeyi cumhurbaşkanı yapardım onun beğenisi hazırdı ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
vaaavvvv, gözlerim yaşardı :) milli görüşçü olduğunu hemen de belli ediyon. bu lafın üzerine askeri de çiğner seni cumhurbaşkanı yapardık ama yalçın hocama ayıp olur. bi 5 sene bekle bi zahmet :hihi2: zavallı adamlar, yalçın hocamı farklı biri olarak sanıyorlar. mevcut düzeni koruyacagını zannediyorlar. yalçın hocam iyi kamufle etti kendini. 5 yılı doldurmadan güneş doğacak ülkemizde ;) |
tabikide biz milli görüşlüyüz..
Hakkı hakim kılmak gayemiz inan Besmeleyle yola çıktı ERBAKAN Ne çileler çekti Savunan Adam Dönmedik dönmeyiz Milligörüşten. :saygılar::saygılar::saygılar: |
Alıntı:
ama beni cumhur başkanı yapasa...bu kabileyi hemen bozarım...:hihi2: hamza yürekliyi...kademi....şeyşamili... getirirm:hihi2::hihi2::hihi2: |
yalçın hocam, seleme beni beğeni verecem diye kandırdı. beğeni gücündeki 49 u görünce şeytana uydum ve aldım onu kabineme :(
al beğenini çık kabinemden. baksana cumhurbaşkanı olunca kabineyi bozacakmış :@ |
Ben adaylar konusunda MKYK yla çalışıyorum.Adaylarımı çalışma bittikten sonra açıklayacağım.:D
|
Alıntı:
aman çıkarım çokta umrumda değil;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı: Yalcın KARACA
Başbakan: Faruk ARSLAN Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: KaraEşref Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Adem Etyemez İç İşleri Bakanı: Abdullah kaç Kültür ve Turizm Bakanı: DolunayKADİM Diyanet Bakanı: Duyguseli Milli Eğitim Bakanı: Dilemma Maliye Bakanı:Abdullah Kaç Tarım Bakanı: e çiftçi Orman Bakanı: Azra Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Zeynep Ulaştırma Bakanı: Furkanca Devlet Bakanı: Objektif Devlet Bakanı: Akkelebek Devlet Bakanı: Ahmet ERMİŞ Kim düşündü bunu cok güzel ya :) |
Alıntı:
|
Davet gelirse bir fanatiğiniz olarak gelmekden şeref duyarız sayın bakanım :)
|
Alıntı:
Bana kalsa ben bu forumdan bir kabine çıkaramazdım.Hem beni tarım bakanlığından alın, anlamam ben ziraatten.:şaşkın: |
Ben organizayonlarda 2. adamlığı tercih ederim. Hayat felsefem budur.. İçerisinde bulunduğum organizayonlarda da hemen hep 2. adam olmuşumdur..
Onun için Bakanlık sana kalsın Erhan :-) :evet: |
Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Zeynep
:) çok teşekkürler :) 40 yıl düşünsem böyle bir seçim aklıma gelmezdi tekrar teşekkürler tebessüm ettirdiniz ;1 |
Alıntı:
Allah razı olsun kardeş, milletimiz-devletimiz kazansın yeter. Biz kabinede hizmetçi de oluruz ;1 |
Alıntı:
Benden Devlet Bakanı olursa saniyesine kalmaz o devlet çöker =)) Ondan sonra ya ben atında kalırım ya da tarihte var olan bir devletin müzelik bakanı olarak boy gösteririm =) Mümkünse ben kabine dışında kalayım, hem yüksek yerler beni bozar :hihi2: Teşekkür ettim :) |
Redyellow: Başbakan (ise:))
Yalçın bey: Başbakan yardımcısı (yalçın bey aslında cumhurbaşkanımızdır ama soru bakanları yazın oldğu için yazıyorum) Adem Etyemez: Başbakan yardımcısı Ümmü Seleme: Milli Eğitim Bakanı Eli Zeynep: Kültür Bakanı Asi İsyankar: Dış İşleri Bakanı Özgün İrade: İçişleri bakanı Mücahid55: Diyanetten sorumlu bakan Uranyum: Milli savunma bakanı Özgün irade: Sağlık bakanı Erhan Karaca: Spordan sorumul devlet bakanı Faruk Aslan: basınla ilişkilerden sorumlu bakan. (hadi aleyhime yazında göreyim:)) Aklıma gelenleri ekleriz,, nasıl olsa başbakanız:) |
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı : Yalçın Karaca
Başbakan : Özgün İrade Başbakan Yardımcısı : Faruk Arslan Milli Eğitim Bakanı : e çiftçi ;1 Kültür bakanı : Asi_İsyankar Milli savunma bakanı : Ak Kelebek :karizmatik: ( korur valla ;D ) Dışişleri bakanı : Adem Etyemez Kültür bakanı : Tarihsever ( Konya kültürünü yaşat :hihi2: ) Diyanetten sorumlu bakan : Ümmü Seleme :güzel: Sağlık Bakanı : Hakan11 (gdo ya hayır :güzel: ) Spordan sorumlu bakan : Objektif Medya İletişim Bakanı : Leyal Görsel Sanatlar Bakanı : Turkuas Halk kahramanı : Furkanca bakış :ayutandım: |
Alıntı:
surkan sağolasın...sevindirdin ablayı..:güzel: |
Alıntı:
Partimizin ismi AKSAADET:) Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cumhurbaşkanı gencdadaslar
|
Cumhurbaşkanı: adem etyemez
Başbakan: yalçın karaca Başbakan Yardımcısı: leyal Dış İşleri Bakanı : üç noktadan... Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: faruk arslan İç İşleri Bakanı: ümmü_seleme Kültür ve Turizm Bakanı: duyduseli Diyanet Bakanı: redyellow Milli Eğitim Bakanı: tarih sever Maliye Bakanı: gencdadaslar Tarım Bakanı: eciftci Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: elif zeynep Ulaştırma Bakanı: ak kelebek genel kordinatör bakanı : turkuas |
banada görev verin içişleri bakanı olim :utangaç: maliye bakanı olması cok zor yinede teşekkürler
|
Cumhurbaşkanı: YALÇIN KARACA
Başbakan: KADİM DOLUNAY Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: OBJEKTİF Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: DUYGUSELİ İç İşleri Bakanı: GÖNÜLDEN Kültür ve Turizm Bakanı: ADEM ETYEMEZ Diyanet Bakanı: LEYAL Milli Eğitim Bakanı: AK KELEBEK Maliye Bakanı: OLCAY ATAY ( meslek Muhasebe :):güzel: Tarım Bakanı: ECİFTCİ Orman Bakanı: ÜMMÜ SELEME Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: İSİM BULAMADIM :) Ulaştırma Bakanı: ÜÇNOKTADAN Devlet Bakanı: İSHAKYILMAZ Devlet Bakanı: |
urfalı kardeş beni tarım bakanı yapmayın demiştim ama ya.:)yapamam anlamam ziraatten:V
|
Alıntı:
|
yine bana görev düşmemiş torpiilemi seciliyor bakanlık
|
Urfalı Ahmedo ve Furkan kardeşim cok sağolun :)
Urfalı kardeşim genel kordinatör bakanı : turkuas bu bakanlık bana özel galiba :) |
| All times are GMT +3. The time now is 23:40. |