![]() |
Sloganlarla bir yere varamayacağınızı halen öğrenemediniz...
Akp halka hesap verecek diyorsunuz.. o halk daha 1 sene önce güven oyunu verdi.. hala rodosa yüzecek biri var bekliyoruz bu yaz geçti yoksa gelecek yaz mı yüzecek...? |
Alıntı:
|
Sözlerinin nereye vardığının farkındamısın...
ALLAH bir yere sınırlandırlamaz.. Bunu bilmediğin için öt bülbülüm öt.. Bilmiyorsan biraz ders verebiliriz sana.. |
Alıntı:
|
paranoyaklaşmışsınız...
atarsınız diyorsunuz bak o kadar fikirlere saygılıyız ki rahat rahat düşüncelerini ifade edebiliyorsun.. biz sizin foruma geldik mi anında banlanıyoruz... biz siz değiliz.. suçu olmadan hakaret ve aşağılama olmadığı sürece durduk yere sizleri banlamıyoruz.. |
Alıntı:
|
o zaman sende gelme
kardeşim madem yobazlardan nefret ediyorsun neden geliyorsun zorlamı tuttuk kolundan gel bizim foruma diye... ALLAH ım ya bu tam komedi komedi cevaplar veriyor... |
Alıntı:
|
senmi beni kızdırıyorsun..
güleyim de boşa gitmesin sen kimsin ki seni muhatap alıpta yazılarına hiddetleneyim... söylediklerine kendin bile inanmıyorsun ki... |
Alıntı:
|
Alıntı:
22 Temmuzda da çok duymuştuk bu lafları.. Ayrı kılıf bulun.. |
Alıntı:
|
kuduran belli..
ben hiçde bile kudurmuyorum.. ben sizin foruma gelsem ağzınızdan salya sümük fışkırtıyorsunuz köpükler saçıyorsunuz yorumlarınızı yazarken .. :D :D :D |
Alıntı:
Bekleyin bekleyin o günün dönmesini.. Bi Fatih Sultan çıkar, çağ açılır kapanır sizde o zaman sorarsınız hesabınızı.. Ama önce kendinizi hesaba çekerseniz, AK Parti zaten hükümette, daha kolay olur o.. Ama işte sizdeki zihniyet.... |
Alıntı:
|
o zaman çok bekleyeceksin..
birde hakaret etme... Bize köpek derken kendinde köpek oluyorsun ona göre sonuçta aynı cinssiz... |
Alıntı:
|
Bizler gidici olduğumuzu biliyoruzda
Hamdolsun kalmayada niyetimiz yok yanlız dikkat et Sizlerde gidicisiniz.. |
Bizler Beyaz Çarşaflarımızı Yanımızda Taşıyoruz Hesap vermeye Hazırırız...(RTE) Siz Kendinizi Kurtarın
|
Alıntı:
yaz bunu bi köşeye seçimden sonra görüşürüz :cool: halkta zaten benim-bende halkım.. siz tabi alıştığınız için kendinizi elit tabaka olarak görmeye .. |
30 ile 40 arasında kalır
|
yuzde elli bir.51%
|
bir iktidar partisi oy kaybedebilir bu cok dogaldir
ak partiye oy kaybettirecek olaylarin basinda israilin gazze operosyonu geliyor, bunu dunyayi saran ve dogal olarak ulkemizi de teget gecerek etkileyen(teget gecmekte bir etkidir basbakanimizin dedigi gibi) ekonomik kriz sonra dini sahiplenen guruplarin clasmalari en son da diye bilirim ki ak partinin yerel secimlerdeki kuskunler grubu bunlar ak partinin secimde oyunun dusmesine neden olacak olan baslica sebeblerdir. ama akparti fazla oy kaybetmeyecektir 35 le 42 arasinda dusunuyorum . bu da bir zaferdir tesekur ederim |
%50 den fazla olur.Her iddiasına varım.
|
2007 koşulları ile önümüzdeki seçimin koşulları çok farklı...oylarda belirgin bir düşüşün olduğu görülüyor..aslında yerel seçim diye genelde çok çalışan akp li belediyelerin daha fazla oy alma ihtimali vardı...ama bazı illerde yaşanan olaylar bazı yolsuzluklar ve en önemlisi de halkın istemediği bazı kişilerin aday gösterilmesi oyları azaltyacaktır...
gerçi önümüzde uzun diyebilecğimiz bir zaman dilimi var seçime kadar ama bugünkü haliyle bir seçim olursa yüzde 30-40 arası bir oy alırız..bu seçimlerde adaylardan ve hizmetten çok yine sayın başbakanın ön plana çıkması söz konusu olursa oylar daha da artacaktır diye düşünüyorum.. |
http://www.illerveadaylar.com adresindeki ankete katılımlarınızı çok acil bekliyoruz. Tüm adayları seçmenlere daha iyi tanıtabilmek amacı ile kurulmuş olan sitemiz henüz çok yeni olduğu için duyurular ve tanıtım aşamasında oy oranlarında sert dalgalanmalar olmaktadır. Yapılacak daha etkili tanıtımlar, her kesimden artan oy oranları ve ziyaretçiler ile birlikte bu dalgalanmalar azalacaktır. Ayrıca sitemiz kısa bir süre sonra haftalık olarak gelen oy oranlarını anasayfadan ziyaretçilere duyuracaktır. Bu şekilde daha sağlıklı sonuçlar verebileceğimiz ve bunları sizlerle daha doğru bir şekilde paylaşabileceğimiz kanaatindeyiz. Sitemiz mesajlar bölümünden öneri ve beklentilerinizi yazabilirsiniz. Lütfen ziyaretlerinizi ve fikirlerinizi eksik etmeyiniz.
Saygılarımızla, illerveadaylar.com |
%47
%47 ile %53 arasında oy alacağımızı tahmin ediyorum. |
%40 larda alacağız tamnimce %47 yi korumak oldukça zor...
|
%10 dan az tabi bu sadece tahmin....böyle bir seçenek varsa kullanmama gibi bir dayatma olamaz ve bunun gibi düşündüğünüzü umarak bunu işaretledim;1
|
Alıntı:
|
bence %30 u kesinlikle geçiceğiz bunun altına inmemiz imkansız ak partiye çamur atmaya çalışanlara halk bir baksın asıl onlar çamur içinde eğer bu propagandalara halk gelmezse % 50 yi bile geçer medya nın taraflılığı da büyük etken tabi tarafsız haberleri izleyenlerin ak partiye oy vermemeleri gibi bi ihtimalde olmayacağı için artabilir ancak bu ihtimalin tam tersi de olabilir % 30 ile %40 arasında olur diyorum.
|
%10'dan Daha Az oyy alır diyenleri çok merak ediyorum kim olabilir, mhp, saadetçiler... :)
|
Gönlüm %50 den fazlasını istiyor tabi ama sonradan hüsrana uğramamak için çok fazla yüksekten uçmak istemiyorum . Ben 40-45 biraz daha yüksek ihtimal, 45-50 arası daha zayıf ihtimal olmak üzere 40-50 arası diyorum fazlası olursa da kaymaklı kadayıf olur.
|
%52 + insallah
|
in$allah daha da artarak yerel seçimleri geçecegiz, TR aydinlik gunleri bekliyor, istiyor ve bunu da Ak parti yapiyor
|
DUZCE MİLLET VEKİLİ METİN KASIK OGLU SAHSİ MENFAATLER İÇİN PERDE ARKASINDA OYUNLAR OYNADIGI SURECE İSİMLERLE OYNADIGI SURECE AKP DUZCE VE KAYNASLI DA BİTTİ SAYİLİRR ARTIK PARTİYE ZARAR VERİYOR PARTİ İÇİN CALİŞSİN HALKA HİZMET GETİRSİN
|
%45-50 arası
|
Geçen seçimlerde 47 aldığına göre yerelde belediyeler iyi çalışıyor benim tahminim %55-62 arası
|
YERELDE - %50 - 55 arası...
GENELDE ise - %43 - 47 arası... |
Size net tahmin %43.6 :) yazın bunu bir kenara @korfez demişti diyeceksiniz
ama gönlüm 60 70 80 hatta 100 ister ama herkes aynı düşünmüyor :) |
All times are GMT +3. The time now is 21:34. |