![]() |
Gizem'cim enlerinde yer verdiğin için çok teşekkürler :çiçek:
|
Sevgi atmosferinize katman olarak katılmam biraz geç olması itibariyle siz değerli kardeşlerimin en'lerinde yer edinmek gurur verici.Rabbim gönlünüze mutluluğu,rahmetti,adaletti,sevgiyi nakş ve müyyeser eylesin.Hepinizde bazı gaflet uykusunda olan arkadaşlarıda ekleyerek,onlarda din kardeşlerimiz herkes doğru düşünmeyebilir bir dönem,o yüzden hepinizin sevgi dolu kalplerinizi ektiğiniz bu nacizane tarlada,en hayırlı mahsülü elde edeceğinizi diliyerekten,hepiniz en'siniz...:gül:not;sizleri yeni yeni tanımam itibariyle böyle bir seçim yapmayı düşündüm,sürçü lisan ettiysek affola...
|
İshakyılmaz üzerime alınıp teşekkürü bir borç biliyorum umarım daha iyi tanıdığın enlerinde de yer alırız
Selam ve dua ile.... |
Bayonet ve varsa hatırlamadığım diğer arkadaşlara teşekkürler.
|
siyah gül 07 tabikide herzaman.Yeter ki gök kubbe altında hoş bir seda olsun.
|
Enlerinde yer veren tüm forum kardeşlerime teşekkür ederim. ;1
Ayrıca heyecanımı yitirdiğimi düşündüğüm bu günlerde beni heyecanlı katagorisine yazan Ümmü Seleme ve Ak Kelebeğide Saygı, sevgi ve muhabbetle kucaklıyıcam MSN de rastladığımda... :hmm |
Alıntı:
|
En Aktif Üye: ....... prizma, siyah_gül_07, ak_kelebek
En Yardımsever Üye: dirilis.f, Hüdaverdi En Ciddi Üye: ....... yalçın, Feyza En Çok Rastladığınız Üye: ....... prizma, ümmü_seleme En Fanatik Üye: ....... politikaci En Tatlı Başbelası üye: ....... ÜMİT-AK :=) En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... gönülden, yalçın, Hüdaverdi, KaraEsref, bayonet En Kibar Üye: ....... dirilis.f, Ravza_Ruveyda, Gölge En Komik Üye: ....... ÜMİT-AK ;;) En Daimi Üye: ....... prizma En Paylaşımcı Üye: ....... ak_kelebek En Sevimli Üye: ....... bayonet, En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... ahmetermiş En Sabırlı Üye: ....... yalçın (tek geçerim ;;) ) En Sakin Üye: ....... Feyza En iyi İmza: ....... elif zeynep En iyi Nick: ....... milli_mücahide En Efendi Üye: ....... muntesip En Muhalefet üye: ....... rikopaşa En Bilimsel üye: ....... özgün_genc En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... Feyza En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... Hüdaverdi, bayonet, yalçın En Kendine güvenen Üye: ....... politikaci, duyguseli En Anlaşılamaz üye: ....... ak_kelebek En Anlaşılır üye: ....... Hüdaverdi, bayonet, özgün_genc, dirilis.f En Yeteneğini yansıtan üye: ....... özgün_genc, duyguseli unuttuklarım varsa affola. tamamen gözlemlerime dayalı bir liste oluşturdum vesselam :güzel: |
Alıntı:
abim hatırlaman mutlu etti teşekkürler;1 |
.................
|
Teveccüh gösterip enlerinde bana da yer veren tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.. Selamlarımı iletiyorum..
:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya ben çok ciddiyim nasıl oluyo böyle birşey bide tatlı başbelası olduk iyimi hepten gitti karizmamız çevremdeki insanlara ne derim ben murat bey beni layık gördüğün yerler teşekkurler.... ama 70 milyona ne derim ben şimdi:w: |
Alıntı:
|
En Aktif Üye: .......bayonet...ümmü_seleme...
En Yardımsever Üye:......prizma... En Ciddi Üye: .......abdullah kaç.. En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: .......MeLancHoLy;1..ümmü_seleme...bayonet...gölge...kelebek...:merhaba : En Tatlı Başbelası üye: .......ümmü_seleme..:evet: En Geveze Üye: .......mehmet mert:yehoo: En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: .......mehmet mert...m-u-r-a-t...bayonet...siyahgül 07..ümmü seleme En Komik Üye: ......:neki::olmaz: En Daimi Üye: .......ümmü_seleme...kara eşref....bayonet.. En Paylaşımcı Üye: .......gölge...diriliş.f En Sevimli Üye: .......mehmet mert..;1 En Sinirli Üye: .......:ağla: En Heyecanlı üye: .......feyza:ayutandım: En Sabırlı Üye: .......kara eşref.. En Sakin Üye: .......diriliş.f En iyi İmza: .......:karizmatik: En iyi Nick: .......şeyh şamil.. En Efendi Üye: .......faruk arslan...._SoN_ En Muhalefet üye: .......milli_mücahide:saygılar: En Tekrarcı üye: .......banlanmayı hazmedemeyen herkes...;1 En iyi Yorum yapan Üye: ......yalçın..gönülden..m-u-r-a-t..katil... En Kendine güvenen Üye: ..........bayonet...duygu seli..ümmü_seleme...:olmaz: En Anlaşılamaz üye: .......derdim ama :V En Anlaşılır üye: .......ravza rüveyda.. En Yeteneğini yansıtan üye: .......bayonet..mehmet mert..siyah gül 07..MeLancHoLy...benim kibar dj lerimm;1 En sevdiğim üye:ay ışığı...gönülden...siyahgül07..bayonet...ak kelebek...feyza.. |
Alıntı:
ahmet abim, heyecanlı derken yanlış anlaşılmasın. bir durum karşısında eli ayağı titreyen anlamında kullanmadım heyecanı. hani başbakanımız diyor ya: aynı heyecanla işimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. işte ordaki heyecan anlamında kullandım :güzel: |
Alıntı:
teşekkürler aşk-ı ilahi. (+) |
Alıntı:
kendimi ben heyecanlı olduğumu ve olamayacağımı zannediyordum.. ve sen benı öyle gördüğün için..çok teşekkur ederim ;1 |
Alıntı:
yok yav ne yaşlanması. deniz baykaldan tam 30 yaş gençsin ;1 |
Alıntı:
|
rica ettim arkadaşlar.....;1
hakettiğiniz yerlerdi....:saygılar: |
tesekkür ettim aşk-ı ilahi enleriniz icin:)
|
Alıntı:
Teşekkür ettim kardeşcan sağolun..;;) Alıntı:
|
Alıntı:
Yer aldıklarımın arasından 'en' hoşuma gideniydi desem abartmış olmam.. Çok teşekkür ederim ..;1 |
Aşk-ı İlahi...M-U-R-A-T...Ümit Ak....çok teşekkürler arkadaşlar :çiçek:
|
vay be kimse enlerinde bana yer vermemiş :) veya ben rastlamadım ama olsun bu size olan sevgimi azaltmaz.
|
Alıntı:
EN KARŞILIKSIZ SEVEN ÜYE: [O]bjektif .. ;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En Aktif Üye: .......M--U--R--A--T
En Yardımsever Üye: M--U--R--A--T En Ciddi Üye: .......M--U--R--A--T En Çok Rastladığınız Üye: .......M--U--R--A--T En Fanatik Üye: .......M--U--R--A--T En Tatlı Başbelası üye: .......M--U--R--A--T En Karizmatik Üye: ....... M--U--R--A--T En Kibar Üye: .......M--U--R--A--T En Daimi Üye: .......M--U--R--A--T En Paylaşımcı Üye: .......M--U--R--A--T En Sevimli Üye: .......M--U--R--A--T En Sabırlı Üye: .......M--U--R--A--T En Sakin Üye: .......M--U--R--A--T En iyi İmza: .......M--U--R--A--T En iyi Nick: .......M--U--R--A--T En Efendi Üye: .......M--U--R--A--T En Bilimsel üye: .......M--U--R--A--T En Milliyetçi üye: .......M--U--R--A--T En Özgürlükçü üye: .......M--U--R--A--T En Aykırı üye: .......M--U--R--A--T En iyi Yorum yapan Üye: .......M--U--R--A--T En Kendine güvenen Üye: .......M--U--R--A--T En Anlaşılır üye: .......M--U--R--A--T En Yeteneğini yansıtan üye: .......M--U--R--A--T benim unuttuğum ama unuttuğuma çok pişman olduğum pek değerli kıymetini bilemediğim abim....affet nolur:saygılar: sen buralara laiksin gereksiz yerleri çıkardım....affettt:ağla::ağla: |
Alıntı:
|
Alıntı:
en aykırı üye M--U--R--A--T demişsin :D neyse bu kötü 'en' gözünden kaçmıştır diyorum ve bir kereliğine mahsus olmak üzere seni affediyorum. inşallah bir daha beni 'en'lerinde unutmazsın :kızdım: yoksa biliyorsun :paat: ona göre yani ;ı: bu arada bir kerede en fazla 'en'e konulan üye olarak rekor kırdım galiba :) |
Alıntı:
|
En Aktif Üye:dUYGUSELİ,ÜMMÜ_SELEME,AKKELEBEK,TARKAN
En Yardımsever Üye:BAYONET,AKKELEBEK,TARKAN En Ciddi Üye :MURAT,YALÇIN En Çok Rastladığınız Üye :ÜMMÜ_SELEME,SİYAHGÜL En Fanatik Üye:ÜMMÜ_ SELEME En Karizmatik Üye:ABDULLAH KAÇ En Daimi Üye:ABDULLAH KAÇ,BAYONET,DUYGUSELİ,ÜMMÜ_SELEME,AKKELEBEK,SİYAHG ÜL,TARKAN,PRİZMA En Sevimli Üye :FATMANUR En Sabırlı Üye:ABDULLAH KAÇ En Sakin Üye:MURAT,YALÇIN En iyi Nick:MU_ALİM En Efendi Üye:ABDULLAH KAÇ,YALÇIN En iyi Yorum yapan Üye:YALÇIN En Kendine güvenen Üye:BAYONET En Yeteneğini yansıtan üye:BAYONET,SİYAHGÜL |
başkanım enlerinizde yer almak güzeldi...Allah razı olsun:)
|
Alıntı:
|
En Kibar Üye: .......mehmet mert...m-u-r-a-t...bayonet...siyahgül 07..ümmü seleme
En Yeteneğini yansıtan üye: .......bayonet..mehmet mert..siyah gül 07..MeLancHoLy...benim kibar dj lerimm;1 En sevdiğim üye:ay ışığı...gönülden...siyahgül07..bayonet...ak kelebek...feyza..[/quote] Enlerinde yer almak onur verici çok teşekkürler aşk-ı ilahi :ayutandım: |
En Çok Rastladığınız Üye :ÜMMÜ_SELEME,SİYAHGÜL
En Daimi Üye:ABDULLAH KAÇ,BAYONET,DUYGUSELİ,ÜMMÜ_SELEME,AKKELEBEK,SİYAHG ÜL,TARKAN,PRİZMA En Yeteneğini yansıtan üye:BAYONET,SİYAHGÜL[/quote] Çok teşekkür ediyorum başkanım enlerinizde yer :gül:almaktan onur duydum :ayutandım: |
Alıntı:
teşekkür ederim esra başkan. yalçın hocamla aynı 'en'in içine konulmak memnun etti beni. |
Esra başkanım ve beni enlerine layık gören tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim Aralık ayı en'lerinde görüşmek dileğiyle :w::w::w:
|
All times are GMT +3. The time now is 09:53. |