Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Erkekler Küpe Takar Mı??? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4587)

suskun_prenses 08-27-2007 01:51

Erkekler Küpe Takar Mı???

yakışan takıyo ne diyelim kii ;)

zagor1 08-27-2007 01:59

Alıntı:

suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı

haklısınız bayanlara yakışıyor.!!!!

parabol 08-27-2007 02:25

takaaaaar..nıye takmasın..bazı erkeklere cok yakısıo :-\

flower 08-27-2007 06:30

takmas tabe

pessimisticidea 08-27-2007 08:07

nie takmasın tebekide takar

unnamed 08-27-2007 18:14

isteyen takar istemeyen takmaz ama takan a neden se herkes hoş ;D erkek???? diye bakar anlıyamadım

pont 08-27-2007 21:48

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı
isteyen takar istemeyen takmaz ama takan a neden se herkes hoş ;D erkek???? diye bakar anlıyamadım

çünkü gerçekten hoş görünür bazıları ;D

ama bazılarına da hiç yakışmaz.takana bağlı bir durum :)

zagor1 08-28-2007 21:29

Alıntı:

EnSaR Nickli Üyeden Alıntı
yakışıyorsa neden olmasın ? :D ;D

Yakışmak göreceli bir kavramdır.Yakıştırmak ise kişiye göre değişir.Yakıştırana helal olsun:ne diyelim!!!

illegal_1907 08-29-2007 03:38

takar ya nie takmasın..dış görünüşe takılmamak lazım..ayrıca çok da yakışıo.

zagor1 08-29-2007 03:43

Alıntı:

illegal_1907 Nickli Üyeden Alıntı

Valla bu dış görünüş olayı değil.Kİmse kimsenin dış görünüşüne karışmamalıdır ama toplum içinde yapılabilir olanlar üzerinde dursak daha iyi olmazmı.Çoğunluğun kabullendiği görünüşlere heves etsek dahamı kötü olur.Bu neye benziyor bilirmisiniz.Bir sınıfta 37 öğrencinin 3 tane yaramaz öğrencinin yolundan gitmesine benziyor.Ama yine de karar zatıalinizindir pek tabiki..

esat_raper13 08-29-2007 20:11

hocam yakışan takar

illegal_1907 09-01-2007 15:09

Alıntı:

zagor1 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Valla bu dış görünüş olayı değil.Kİmse kimsenin dış görünüşüne karışmamalıdır ama toplum içinde yapılabilir olanlar üzerinde dursak daha iyi olmazmı.Çoğunluğun kabullendiği görünüşlere heves etsek dahamı kötü olur.Bu neye benziyor bilirmisiniz.Bir sınıfta 37 öğrencinin 3 tane yaramaz öğrencinin yolundan gitmesine benziyor.Ama yine de karar zatıalinizindir pek tabiki..

iyide küpe takma toplum içinde gayet yapılabilir bi şey..küpe takana insanlara tip tip bakmıyorlar..bence çoğunluk bunu kabullenir kimse niye taktın gibilerinden soru sormaz...isteyen takar istemeyen takmaz..ama 'bence' yakışıyor..

sEbA 09-02-2007 15:47

Alıntı:

ASLAN MASHADOV Nickli Üyeden Alıntı
KESİNLİKLE BİR ERKEK KÜPE TAKMAMALI.
TAKANLAR YAVUZ SULTAN SELİM İN AMACINDA OLMAZ HERHALDE?????

AKmetalci 09-02-2007 15:50

ben taktım.erkeklıgımden de bişi kaybetmedım.erkeklık 10 gramlık kupeyle olmaz.serefı namusu varsa en buyuk delıkanlı odur zaten.kupe takmayıp ortalıkta gezen mılyonlarca namussuz var.

Onlybullet34 09-02-2007 15:51

Alıntı:

Alıntı:

suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı

haklısınız bayanlara yakışıyor.!!!!

:D :D :D :D

kobbal 09-02-2007 16:17

ne demişler bayanın küpesi
erkeğin tespihi

merwe 09-02-2007 19:39

sözüm meclisten dışarı ama küpe takan erkeklere karşıyım şahsen...

pont 09-02-2007 20:22

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

iyide küpe takma toplum içinde gayet yapılabilir bi şey..küpe takana insanlara tip tip bakmıyorlar..bence çoğunluk bunu kabullenir kimse niye taktın gibilerinden soru sormaz...isteyen takar istemeyen takmaz..ama 'bence' yakışıyor..

Bence de ;)

fatih_44 09-02-2007 20:25

topsa takar
zuhaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D

Kafes 09-02-2007 20:27

kendini oyle mutlu hissediyorsa takar ve kimsede karismamalidir bence islami bir yonden sorun teskil etmesi disinda..

Enfal 02-10-2008 16:10

Yakışan taksın, yakışmayan denemesin bile. Bence çok saçma bir mantık! Yakışıp yakışmama durumu görecelidir. Kişiden kişiye değişir yani.
Küpe takacak kişi on kişiye gösterecek yarıdan fazlası "Aaaa çok yakıştı." derse takacak.Aksi takdirde takmayacak gibi bir istatistik saçma olurdu herhalde. Ben erkeklerde küpeye karşıyım.Yavuz Sultan Selim'de de karşıyım.Ama takmış. Bizim toplumumuzda yerinin olmadığını düşünüyorum. Özentinin bir sonucu olduğunu düşünüyorum.Ama biri küpe takacaksa ve etrafındaki kişileri yorumlarından takmıyorsa buna da karşıyım.

Kırık_Çocuk 02-10-2008 17:36

kime ne kimin ne taktığı herkesin hür iradesi var
bireylerin görüşleri kişiyi baglamaz baglamamalı ayrıca baskasının begenmesi değil kendine yakıstırması onemli..bu bireysel bi tercihtir kimse kendi fikirlerini kural mış gibi beyan etmesin ben takmam karsıyım de yeter
Topsa takarmış zuhahahaymış >:(
kimse kimsenin tercihini sorgulayamaz...

MaU_95 02-10-2008 22:06

Takmak isteyen taksın, istemeyen takmasın. Takana "Takma.", takmayana "Tak." denmez. Sizin gibi olmayan yanlıştır diye bir şey yok.

sumeyra_tonkal 02-10-2008 22:22

Takmaması lazım

minegül 02-10-2008 22:38

Bemden uzak olsun da ne olursa olsun... Amannn... Bir erkek küpe takıyorsa hamurunda bozukluk vardır(söz meclisten dışarıda) ;D ;D ;D ;D

yildirim_00 02-11-2008 14:38

NEDEMK LEN O ERKEK ADAM KÜPE TAKARMI Şiddetle karşıyım... :)

Gölge 02-11-2008 17:39

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
ERKEK ADAM KÜPE TAKAR MI HİÇ YA.BUGÜN KÜPE TAKAN YARIN RUJ BİLE SÜRER

Arkadaşımıza katılıyorum bazıları yorum yapmışlar yakışıyorsa taksınlar diye oldu yok bir de etek giyelim bari yakışıyorsa alla alla yok böyle bir zihniyet arkadaşlar ağlanacak halllerimize gülüyoruz hep biz :D

yildirim_00 02-12-2008 12:32

Erkek adama yakışmaz ne o küpe falan.... :-[

yumni 02-12-2008 17:44

Bence Çok Karizma OLuyoLar.. Ama ÖLe Kocaman Kocaman KüpeLer DeğiL Siyah Ve Küçük OLmaLı Bence ;)

genç osmanlı 02-13-2008 03:40

yakısan takmalı bence yanı erkek adam kupe takmaz diye adamlıgı kucuk bi taşa bağlamamak gerekir...

CeVHeR 02-13-2008 03:44

Bırak küpe takmayı, top sakal bıraksam babam eve sokmaz...
Ben de takmam zaten. Takana da karışmam...

Beritan 02-27-2008 17:13

valla benim bir erkek kardeşim var oda takarsa heralde köprü benim hakkım demektir :D

ahmet63 02-27-2008 17:14

erkek adam küpe takmaz yani takmaması lazım yanı takmaz heralde :) :) :)

Saltuk Buğra Han 02-27-2008 17:40

Elbetteki takar.Bunun için takamaz diye yasalarda bir ceza yok.lakin her cinsin kendine yakışan bir aksesuarı vardır.Nasıl ki yıllar önce bir kadının topuğunu bile göstermesi hoş karşılanmayıp buna zaman la alışıldıktan sonra şimdi şort ile dolaşması bile yadırganmıyorsa.Erkeklerinde bu gün küpe takıp yıllar sonra etek giymeye kalkması da ilerleyen yıllarda yadırganmaz olur.
Allah Türk'ü korusun ve her cinsin kendine yakışanını yapmayı nasip etsin.

Beritan 02-27-2008 17:42

Alıntı:

_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Elbetteki takar.Bunun için takamaz diye yasalarda bir ceza yok.lakin her cinsin kendine yakışan bir aksesuarı vardır.Nasıl ki yıllar önce bir kadının topuğunu bile göstermesi hoş karşılanmayıp buna zaman la alışıldıktan sonra şimdi şort ile dolaşması bile yadırganmıyorsa.Erkeklerinde bu gün küpe takıp yıllar sonra etek giymeye kalkması da ilerleyen yıllarda yadırganmaz olur.

allah türkü korusun diyosun hoş diyosunda amaç ne türkü korusun demekte....allah insanlığı korusun demek hoş olmazmı
ben şort giyenide onaylamıyorum kii....

RDönmezs 02-27-2008 17:43

NEDEMK LEN O ERKEK ADAM KÜPE TAKARMI :D ben küpe takarsam babamda bana takar camdan aşağı hoppp :D

Saltuk Buğra Han 02-27-2008 17:55

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

allah türkü korusun diyosun hoş diyosunda amaç ne türkü korusun demekte....allah insanlığı korusun demek hoş olmazmı

Hoş olmuş diyorsan mesele olmaması gerekir.Yanlız yazılan mesajın yeri burası değil.Çünkü konu farklı bunun nedenini sana burada yazmaya kalkarsam Küpe ile Türk'lük bibirine girer.Cevabını öğrenmek için ise farklı bir yerde konu açılır orada tartışılabilinir. Forum kurallarına göre de olması gereken budur herhalde.

Beritan 02-27-2008 17:57

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Hoş olmuş diyorsan mesele olmaması gerekir.Yanlız yazılan mesajın yeri burası değil.Çünkü konu farklı bunun nedenini sana burada yazmaya kalkarsam Küpe ile Türk'lük bibirine girer.Cevabını öğrenmek için ise farklı bir yerde konu açılır orada tartışılabilinir. Forum kurallarına göre de olması gereken budur herhalde.

haklısınız

parabol 02-27-2008 18:06

Alıntı:

Alıntı:

Yıllar önce dediğin nedir ki....o zaman bende sana derim ki yıllar yıllar once türkler islamıyetı kabul etmeden öncee kadınlar açıkmış fazlasıyla....senın tezını çürütürüm...zamana göre değişiyor herşey...

Bu arada kusurabakmayın ama bu tür muhabbetler canımı sıkıyor....yok neymıs kupeyi onaylamaıyormus bayanlarda şortu onaylamıyormuş....yahuu sıze ne sızemı kaldı onaylayıp onaylamamak sen giymezsın ama agzını acıp tek laf da etmezsın tıpkı benim basortusu takmayıp ama bunun özgurlugunu savundugum gıbı...

yorum yapmayın lutfen mılletın kıyafetlerı hakkında...

Neşe 02-27-2008 18:08

bende erkeklerin küpe takmasına karşıyım...

All times are GMT +3. The time now is 08:40.