![]() |
Erkekler Küpe Takar Mı???
yakışan takıyo ne diyelim kii ;)
|
Alıntı:
|
takaaaaar..nıye takmasın..bazı erkeklere cok yakısıo :-\
|
takmas tabe
|
nie takmasın tebekide takar
|
isteyen takar istemeyen takmaz ama takan a neden se herkes hoş ;D erkek???? diye bakar anlıyamadım
|
Alıntı:
ama bazılarına da hiç yakışmaz.takana bağlı bir durum :) |
Alıntı:
|
takar ya nie takmasın..dış görünüşe takılmamak lazım..ayrıca çok da yakışıo.
|
Alıntı:
|
hocam yakışan takar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben taktım.erkeklıgımden de bişi kaybetmedım.erkeklık 10 gramlık kupeyle olmaz.serefı namusu varsa en buyuk delıkanlı odur zaten.kupe takmayıp ortalıkta gezen mılyonlarca namussuz var.
|
Alıntı:
:D :D :D :D |
ne demişler bayanın küpesi
erkeğin tespihi |
sözüm meclisten dışarı ama küpe takan erkeklere karşıyım şahsen...
|
Alıntı:
|
topsa takar
zuhaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D |
kendini oyle mutlu hissediyorsa takar ve kimsede karismamalidir bence islami bir yonden sorun teskil etmesi disinda..
|
Yakışan taksın, yakışmayan denemesin bile. Bence çok saçma bir mantık! Yakışıp yakışmama durumu görecelidir. Kişiden kişiye değişir yani.
Küpe takacak kişi on kişiye gösterecek yarıdan fazlası "Aaaa çok yakıştı." derse takacak.Aksi takdirde takmayacak gibi bir istatistik saçma olurdu herhalde. Ben erkeklerde küpeye karşıyım.Yavuz Sultan Selim'de de karşıyım.Ama takmış. Bizim toplumumuzda yerinin olmadığını düşünüyorum. Özentinin bir sonucu olduğunu düşünüyorum.Ama biri küpe takacaksa ve etrafındaki kişileri yorumlarından takmıyorsa buna da karşıyım. |
kime ne kimin ne taktığı herkesin hür iradesi var
bireylerin görüşleri kişiyi baglamaz baglamamalı ayrıca baskasının begenmesi değil kendine yakıstırması onemli..bu bireysel bi tercihtir kimse kendi fikirlerini kural mış gibi beyan etmesin ben takmam karsıyım de yeter Topsa takarmış zuhahahaymış >:( kimse kimsenin tercihini sorgulayamaz... |
Takmak isteyen taksın, istemeyen takmasın. Takana "Takma.", takmayana "Tak." denmez. Sizin gibi olmayan yanlıştır diye bir şey yok.
|
Takmaması lazım
|
Bemden uzak olsun da ne olursa olsun... Amannn... Bir erkek küpe takıyorsa hamurunda bozukluk vardır(söz meclisten dışarıda) ;D ;D ;D ;D
|
NEDEMK LEN O ERKEK ADAM KÜPE TAKARMI Şiddetle karşıyım... :)
|
Alıntı:
|
Erkek adama yakışmaz ne o küpe falan.... :-[
|
Bence Çok Karizma OLuyoLar.. Ama ÖLe Kocaman Kocaman KüpeLer DeğiL Siyah Ve Küçük OLmaLı Bence ;)
|
yakısan takmalı bence yanı erkek adam kupe takmaz diye adamlıgı kucuk bi taşa bağlamamak gerekir...
|
Bırak küpe takmayı, top sakal bıraksam babam eve sokmaz...
Ben de takmam zaten. Takana da karışmam... |
valla benim bir erkek kardeşim var oda takarsa heralde köprü benim hakkım demektir :D
|
erkek adam küpe takmaz yani takmaması lazım yanı takmaz heralde :) :) :)
|
Elbetteki takar.Bunun için takamaz diye yasalarda bir ceza yok.lakin her cinsin kendine yakışan bir aksesuarı vardır.Nasıl ki yıllar önce bir kadının topuğunu bile göstermesi hoş karşılanmayıp buna zaman la alışıldıktan sonra şimdi şort ile dolaşması bile yadırganmıyorsa.Erkeklerinde bu gün küpe takıp yıllar sonra etek giymeye kalkması da ilerleyen yıllarda yadırganmaz olur.
Allah Türk'ü korusun ve her cinsin kendine yakışanını yapmayı nasip etsin. |
Alıntı:
ben şort giyenide onaylamıyorum kii.... |
NEDEMK LEN O ERKEK ADAM KÜPE TAKARMI :D ben küpe takarsam babamda bana takar camdan aşağı hoppp :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada kusurabakmayın ama bu tür muhabbetler canımı sıkıyor....yok neymıs kupeyi onaylamaıyormus bayanlarda şortu onaylamıyormuş....yahuu sıze ne sızemı kaldı onaylayıp onaylamamak sen giymezsın ama agzını acıp tek laf da etmezsın tıpkı benim basortusu takmayıp ama bunun özgurlugunu savundugum gıbı... yorum yapmayın lutfen mılletın kıyafetlerı hakkında... |
bende erkeklerin küpe takmasına karşıyım...
|
| All times are GMT +3. The time now is 08:40. |