![]() |
günün sözü
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.
|
günün sözü
Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır.
|
günün sözü
Her şey vatan icin..
|
günün sözü
Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır
|
günün sözü
örs isen kendini sabit,
çekiç isen zamanında vur. g.herbert |
günün sözü
ben sensiz istanbula düşmanım...
|
günün sözü
en kötüden iyi olmak iyi olduğu anlamına gelmez....
|
günün sözü
gülerek işlenen günahlar yüzünden ağlayarak cehenneme girilir.
|
günün sözü
En Büyük Korkum Korkak Olmak!
|
günün sözü
" Hiç bir zaman çıktığın kapıyı hızlı çarpma, geri dönmek zorunda kalırsın." - Don Herold
" Şerefle bitirilmesi greken en ağır görev hayattır." - Toegueville " Sizi övenlerden çok, öğüt verenlere bağlanın" - Boiteau " Ölümün kapısını herkes yalnız çalar." - S. Logerlöt " Yiğitlik intikam almakla değil, tahammül göstermektir." - W. Shakespeare " Beklemeyi bilen insan herşeyi elde edebilir." - Digsraeli " En büyük düşmanın kendinden başkası değildir." - Longellow " Elinle ettiğin hayrı, dilinle eyleme zayi." - Hüseyin Çelebi " İlim gayreti sevinç, mal gayreti hüsrandır." - Hz. Ömer " Tevbe, günah sabunudur." - Cenap Şahabettin " Herkese karşı kibar ol, fakat pek az kişiyle samimi ol." - George Washington " Kibir, alçakların ahlakındandır." - İmam-ı Şafi " Öfkenin ateşisi önce sahibini yakar." - Sadi " Kişi bu alçak dünyaya tenezzül etti mi, bala kapılmış sineğe benzer." - Sadi " Bazı insanlar koca evreni bilirler de kendilerini bilmezler." - Sadi " İnsanlar köprü kuracakları yerde, duvar ördükleri için yalnız kalırlar." - Newton " Hiçbir şeye gülmeyenden, birde her şeye gülenden sakın." - Anonim " Hepimizin bir annesi vardır, o da toprak." - Victor Hugo " Gençliğini gülmekle geçiren, ihtiyarlığını ağlamakla geçirir." - Ali Fuat Başgil " Hak bildiğim bir yola yalnız gideceksin." - Tevfik Fikret " İnandığınız gibi yaşamıyorsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız." - Hz. Ömer " Buldum bilemedim; bildim bulamadım. Parada vefa olsa elden ele dolaşırmıydı." - Ata Sözü - Paranın Namusu " Başarılarda gururu yenmek, felaketlerde ümitsizliğe direnmek lazımdır." - M.K Atatürk " Tatbik eden, icra eden, karar vermeden daima daha kuvvetlidir." - M.K. Atatürk " İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil, tatlı dildir." - Barışmanço " Kısa vadeli düşündüğümüz zaman menfaatler, uzun vadeli düşündüğünüzde ise dürüstlük ön plana çıkar." - Turgay Ciner |
günün sözü
tutamayacağım sözler vermem
adımlarımda kim ne der diye düşünmem.... cesaretsizliği gururla örtmem yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.... haddinizi bilin dostlarıma laf ettirmem tutkularım var vazgeçemem..... |
günün sözü
gidiyorsa eğer çok özlesem bile 'dön' demem
güvenmedikçe sevmem bazen çok severim ama söylemem..... ;) |
günün sözü
Varsa bir duvar dayan,Yoksa bir duvar yarat!..
|
günün sözü
seni senle yaşamak varken sensiz hayalinle yaşamak çok gücüme gidiyo
|
günün sözü
Ben Seni Sevilmek İçin Sevmedim Sırf Seni Sevdiğim İçin Sevilmek İstedim...
|
günün sözü
Hayat, siz başka planlar yaparken başınıza gelenlerdir ;)
|
günün sözü
İf you waste today to think yesterday, you will waste tomorrow to think today
|
günün sözü
sevgi tutuqlu bir kral esaretten bezmiş meğer
aşk bir mülteci göçüp gider bilmez değer |
günün sözü
her seçim bir vazgeçimdir...
|
günün sözü
Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır
|
günün sözü
HAYATA DEGER BIR YASAM,SEVMEYE DEGER BIR ASK,DOSTLUGA DEGER BIR ARKADASLIKTAN
ASLA VAZGECME!NE EKSIK NE FAZLASINI ARA VE SENI ÜZENLE ASLA UGRASMA!!! |
günün sözü
alamaz bır sevgılı kalbımdekı su yerıı
|
günün sözü
Yerinde olsam sudan kafamı çıkarır yaşamak adına nefes alırdım
kaf-kef |
günün sözü
Huzurunda bir güneştim kapana kapana açılan
Affet, mağfiret et kudreti teksin başı ve sonuOlmayan nahoş olsun tüm dakikalar senin adınıAnmayan duamı duydu, içime baktı, kabul etti Gün doğmadan.. kolo |
günün sözü
Kusurlarınızı size söyleyebilecek arkadaşlar bulun.
|
günün sözü
cevap hayır sorun neydı?
|
günün sözü
özür bir borc bilindi en son ödenn hali kalbi hacize verdim oysa borclu sendin..
|
günün sözü
Mücadele OLMADAN ,İlerleme OLMAZ
|
günün sözü
kendıne ıyı bak deme denmes sacma
|
günün sözü
кαραтмιşтιм кαℓвιмιи кαριℓαяιиι αмα ѕєи gєℓ∂ιи αяαℓα∂ιи вιкмιşтιм вυ zαℓιм уαℓαи нαуαттαи вєиι ѕєи нαуαтα вαğℓα∂ιи вιℓмєz∂ιм вιя∂αнα ѕєνє¢єğιмι уιиє öğяєттιи вαиα ѕєνмєуι уєиι∂єи ∂σğ∂υм ѕєиℓє öğяєи∂ιм уüяüмєуι иє σℓυя вιяαкмα єℓℓєяιмι...
|
günün sözü
edep bir tac imiş Nur-u Huda'dan
giy ol o tacı, emin ol her beladan.. |
günün sözü
Alıntı:
cok gusel bı sozmusss |
günün sözü
sen bır sırrı bıle saklayamadın artık neyı paylasabılırımkı sennlee
|
günün sözü
Allah (c.c) size dünyayı, onunla ahireti arayasınız diye vermiştir. Ona meyledesiniz diye değil Hz. Osman (r.a) |
günün sözü
gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere
ayağım takılıyor yerdeki gölgelere N.F.K |
günün sözü
Aza sahip olan değil,çoğu isteyen yoksuldur.
(Seneca) |
günün sözü
Hakikaten büyük insanlar,şahsi başarılarından sözederek vakit kaybetmeyecek kadar büyüktürler.
(Dale Carnegie) |
günün sözü
git gideceksen bekleme ;)
|
günün sözü
Follow the light in the darkness
The light in your heart Because everything began with love... |
günün sözü
Sensizken sevinçlerimin cılız bir kuş gibi çırpınarak ölmesinden korkuyorum..İçimden göç ediyor,terk ediyor kalbimi ümit.."SES VER" Yoksa barıştırmaz kimse beni kendimle...
|
All times are GMT +3. The time now is 00:25. |