![]() |
Alıntı:
|
bilgiler için teşekkür ederim ama hala sana katılmıyorum herkesin belli başlı görevleri vardır bence bir erkeğin cam silmesi yanlış ben müsade etmem zaten
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Budur işte beee :yehoo: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya bir cam yüzünden çektiğiniz eziyetlere bir bakın :w: tamam arkadaşlar kimin camı silinecekse ben silerim önemli değil :ayutandım: çünkü mecburiyet hariç bende erkeğin cam silmemesinden yanayım paylaşmak güzeldir ama cam hariç mesela yemekte yardımcı olabilir evi toparlamakta vs...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ok mok değil ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Anladığım şeylerden biri, 'cam silmeyen' mesela.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence zaten erkek silsin..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
olmadığının farkındayım... hani hiç görmedim...görsem diye... art niyet yok....;1 |
Alıntı:
hadi bakalım :) |
Bakın ben şuna hiç katılmıyorum. Erkek adam şunu yapar mı bunu yapar mı?
Yapar tabi ya, ne var yani. Cam da siler, bulaşık da yıkar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bikeresinde evde yalnız kalmıştım vee kendim yaptığım bulaşıkları yıkamak zorunda kalmıştım... :ağla: |
bence bi erkeğin kalkıp cam silmesi çok yanlış tabiki hayat müşterek eşi hasta oldu acil bişey oldu ozaman amenna kadın iyse eşi cam siliyorsa çok yanlış ben yakıştırmam yani
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kıyıp kıymamakla ne alaka... bak meselePeygamber Efdimiz s.a.v ev işlerinde eşine yardım eden kendi işlerini sökük dikiş vs gibi işleri bile kendi yapan ,teheccüde kalkmak için bile eşinden izin alan mükemmel bir insandır, insan-ı kamildir... Erkek |
Alıntı:
çok büyük konuşuyorsun sen hasta olunca tabi eşin yardım edicek ama sen iysen ona ne gerek var ki? o zaten akşama kadar çalışıyor bide cam silmekle mi uğraşıcak.... |
Alıntı:
|
kadın erkeklerin işlerini yapmak zorundadır.Çünkü erkeklere ev işi yakışmaz:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tövbe Tövbe |
Şuan 3 kafadar birlikte kalıyoruz. Temizlik zamanı cama cıktıkmı; kamelyadan bize bakan bayanları, hatta evinin camından bizi seyreden hanımefendileri, hatta site kamerasından seyredenleri iyi biliyorum ve onları hic anlamıyorum. :D bide sırıtıyorlar, onuda farkediyorum. Birgün yönetime yazı verecem o gülen teyzelerim gelsin bi zahmet siliversinler camlari diye :kızdım: Şimdi sorarım size erkeklerin cam silmesi abesmi? Bence gayet normal, "Temizlik imandandır." erkek yapamaz kadın yapması gerek denmemiş. ;;)
|
süper yorum bravo :)
|
Zora kalınca camda siler , yemekte yapar, bulaşıkta yıkar. ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tabi canım aslında ne kadar yakıştığı için erkeğin eline cam sil ve bez tebessüm ediyordur bayanlar aslında erkekleri;D Bu erkeklerde hiç bişi anlamıolar :V :V
|
All times are GMT +3. The time now is 20:44. |