Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Erkek adam cam siler mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=46790)

seva 11-26-2008 03:01

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461917)
seva evlimisin sen..

hayır değilim

Neşe 11-26-2008 03:06

bilgiler için teşekkür ederim ama hala sana katılmıyorum herkesin belli başlı görevleri vardır bence bir erkeğin cam silmesi yanlış ben müsade etmem zaten

seva 11-26-2008 03:11

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461921)
bilgiler için teşekkür ederim ama hala sana katılmıyorum herkesin belli başlı görevleri vardır bence bir erkeğin cam silmesi yanlış ben müsade etmem zaten

peki annesi cam silerKen ALLAH KORUSUN rahatsızLandı..camLar yarım kaLdı silinmesi gerekiyor..ozaman annesi rica etti..oğLum şurayıda sen siLde öyLe kaLmasın diye..kadın rahatsız ama işide düşünüyor..OğLu acaba cam siLmezmi?

FarukARSLAN. 11-26-2008 13:43

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461874)
kadının ne işi var tabiki erkek cam silmez

Budur işte beee :yehoo:

seva 11-26-2008 14:00

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462045)
Budur işte beee :yehoo:

erkek adam işte görür temizlikte yapar ok :güzel:

Ak_Kelebek 11-26-2008 14:02

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461889)
keşke herkes senin gibi mantık yürütebilse;1

NE ALAKASI VAR BUNUN MANTIKLA PEK ANLAYAMADIM DOĞRUSU:hmmBiz erkek adam cam siler derken mantıksız mı olduk? Bence yanlış bir kelime kullandın,ayrıca erkek cam siler yakışsın yada yakışmasın neşecim sen devam et silmeye ve yakıştırmamaya biz bundan bahsetmiyoruz aslında. Yarın bir gün hanım hasta olunca,kuzu kuzu silinecek o camlar o kadar.

seva 11-26-2008 14:06

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462056)
NE ALAKASI VAR BUNUN MANTIKLA PEK ANLAYAMADIM DOĞRUSU:hmmBiz erkek adam cam siler derken mantıksız mı olduk? Bence yanlış bir kelime kullandın,ayrıca erkek cam siler yakışsın yada yakışmasın neşecim sen devam et silmeye ve yakıştırmamaya biz bundan bahsetmiyoruz aslında. Yarın bir gün hanım hasta olunca,kuzu kuzu silinecek o camlar o kadar.

helal işte bu

AY IŞIĞI 11-26-2008 14:24

Ya bir cam yüzünden çektiğiniz eziyetlere bir bakın :w: tamam arkadaşlar kimin camı silinecekse ben silerim önemli değil :ayutandım: çünkü mecburiyet hariç bende erkeğin cam silmemesinden yanayım paylaşmak güzeldir ama cam hariç mesela yemekte yardımcı olabilir evi toparlamakta vs...

seva 11-26-2008 14:38

Alıntı:

AY IŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462067)
Ya bir cam yüzünden çektiğiniz eziyetlere bir bakın :w: tamam arkadaşlar kimin camı silinecekse ben silerim önemli değil :ayutandım: çünkü mecburiyet hariç bende erkeğin cam silmemesinden yanayım paylaşmak güzeldir ama cam hariç mesela yemekte yardımcı olabilir evi toparlamakta vs...

çamaşırları bulaşıklarıda yıka oldu mu :güzel:

FarukARSLAN. 11-26-2008 14:58

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462055)
erkek adam işte görür temizlikte yapar ok :güzel:

Ok mok değil ;D

seva 11-26-2008 15:05

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462086)
Ok mok değil ;D

sana bişey soracam sen erkek adam deyince ne anlıyon

FarukARSLAN. 11-26-2008 15:13

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462090)
sana bişey soracam sen erkek adam deyince ne anlıyon

Anladığım şeylerden biri, 'cam silmeyen' mesela..

seva 11-26-2008 15:59

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462092)
Anladığım şeylerden biri, 'cam silmeyen' mesela..

ortada o kadar camcılarda erkek adam unutma :P:

FarukARSLAN. 11-26-2008 16:05

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462103)
ortada o kadar camcılarda erkek adam unutma :P:

eh, meslek icabı.. hem silmiyorlardır onlar :w:

aşk-ı ilahi 11-26-2008 16:17

bence zaten erkek silsin..

FarukARSLAN. 11-26-2008 16:47

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462115)
bence zaten erkek silsin..

Ama olmadı şimdi hemşerim.. :hihi2:

aşk-ı ilahi 11-26-2008 16:50

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462152)
Ama olmadı şimdi hemşerim.. :hihi2:

olmadığının farkındayım...

hani hiç görmedim...görsem diye...

art niyet yok....;1

politikaci 11-26-2008 16:51

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461883)
herkese verecek bi cevabım vardır isteyen istediğini desin bakalım

neşem :) :) karşı çıktım kelimene biricik kardeşinede kızacakmısın :D

hadi bakalım :)

Üç mevsim 11-26-2008 16:52

Bakın ben şuna hiç katılmıyorum. Erkek adam şunu yapar mı bunu yapar mı?
Yapar tabi ya, ne var yani. Cam da siler, bulaşık da yıkar.

AY IŞIĞI 11-26-2008 16:55

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462159)

Tebrikler :merhaba: güzel bir tespit ama bana göre yakışmaz yaa ;ı: etrafımda belkide hiç görmediğim için bana tuhaf geliyor.;ı:

seva 11-26-2008 17:09

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462106)
eh, meslek icabı.. hem silmiyorlardır onlar :w:

yurtdişinda temizlik yapan erkekler kaç lira kazanıyor haberin var mı cam siliyor evi süpürüyor hali yıkıyor :güzel:

Necip Fazıl 11-26-2008 17:23

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462159)

örnek beni verebilirsin :ağla: :(

bikeresinde evde yalnız kalmıştım vee
kendim yaptığım bulaşıkları yıkamak zorunda kalmıştım... :ağla:

Neşe 11-27-2008 01:18

bence bi erkeğin kalkıp cam silmesi çok yanlış tabiki hayat müşterek eşi hasta oldu acil bişey oldu ozaman amenna kadın iyse eşi cam siliyorsa çok yanlış ben yakıştırmam yani

seva 11-27-2008 01:49

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462488)
bence bi erkeğin kalkıp cam silmesi çok yanlış tabiki hayat müşterek eşi hasta oldu acil bişey oldu ozaman amenna kadın iyse eşi cam siliyorsa çok yanlış ben yakıştırmam yani

iyi Peygamber Efendimizin eşine yardım etmesi de mi yanlış nütfen çarpıtma

Neşe 11-27-2008 01:50

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462507)
iyi Peygamber Efendimizin eşine yardım etmesi de mi yanlış nütfen çarpıtma

çok alakasız bi cümle kurmuşsun ozamn sen evlenince evde otur eşin camları silsin

seva 11-27-2008 01:54

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462508)
çok alakasız bi cümle kurmuşsun ozamn sen evlenince evde otur eşin camları silsin

çok alakalı tabi silecek ben bütün işleri birden yetiştirememki

Neşe 11-27-2008 01:55

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462512)
çok alakalı tabi silecek ben bütün işleri birden yetiştirememki

ya canım düşünsene eşin akşama kadar başkasının işinde çalışıyor ve yoruluyor o geldikten sonra sen ona nasıl kıyıpta sildiricen anlamıyorum ki....

seva 11-27-2008 02:04

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462514)
ya canım düşünsene eşin akşama kadar başkasının işinde çalışıyor ve yoruluyor o geldikten sonra sen ona nasıl kıyıpta sildiricen anlamıyorum ki....

yorucu işlerde çalışan biriyle evleneceğimi kim söyledi size acaba..

kıyıp kıymamakla ne alaka...

bak meselePeygamber Efdimiz s.a.v ev işlerinde eşine yardım eden kendi işlerini sökük dikiş vs gibi işleri bile kendi yapan ,teheccüde kalkmak için bile eşinden izin alan mükemmel bir insandır, insan-ı kamildir...

Erkek

Neşe 11-27-2008 02:07

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462518)
yorucu işlerde çalışan biriyle evleneceğimi kim söyledi size acaba..

kıyıp kıymamakla ne alaka...

bak meselePeygamber Efdimiz s.a.v ev işlerinde eşine yardım eden kendi işlerini sökük dikiş vs gibi işleri bile kendi yapan ,teheccüde kalkmak için bile eşinden izin alan mükemmel bir insandır, insan-ı kamildir...

Erkek

çok büyük konuşuyorsun sen hasta olunca tabi eşin yardım edicek ama sen iysen ona ne gerek var ki? o zaten akşama kadar çalışıyor bide cam silmekle mi uğraşıcak....

seva 11-27-2008 02:12

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462519)
çok büyük konuşuyorsun sen hasta olunca tabi eşin yardım edicek ama sen iysen ona ne gerek var ki? o zaten akşama kadar çalışıyor bide cam silmekle mi uğraşıcak....

Neden bir erkeğin kendine yetiyor olabilmesi erkekleri rahatsız eder ki.Hep birine bagımlı yaşamak erkeklerin çok hoşuna gidiyor sanırım.Birisi kıyafetlerini yıkamadan ütülemeden giyemezler.Açlıktan ölselerde 1 yumurta kırıp yiyememek çokmu erkeksi geliyor =)

seva 11-27-2008 02:13

kadın erkeklerin işlerini yapmak zorundadır.Çünkü erkeklere ev işi yakışmaz:)

ömer faruk 11-27-2008 11:32

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462524)
kadın erkeklerin işlerini yapmak zorundadır.Çünkü erkeklere ev işi yakışmaz:)

bakın ne güzel demiş arkadaş bayanlar erkeklerin işlerini yapmak zorundadır ama erkeğin eline kadın iğşi yakışmaz teşekürler arakadaşım:karizmatik:

seva 11-27-2008 13:40

Alıntı:

ömer faruk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462574)
bakın ne güzel demiş arkadaş bayanlar erkeklerin işlerini yapmak zorundadır ama erkeğin eline kadın iğşi yakışmaz teşekürler arakadaşım:karizmatik:

Evet canım Peygamber Efendimizede yakışmıyordu dimi :P:

Tövbe Tövbe

MehmetMert 11-27-2008 15:11

Şuan 3 kafadar birlikte kalıyoruz. Temizlik zamanı cama cıktıkmı; kamelyadan bize bakan bayanları, hatta evinin camından bizi seyreden hanımefendileri, hatta site kamerasından seyredenleri iyi biliyorum ve onları hic anlamıyorum. :D bide sırıtıyorlar, onuda farkediyorum. Birgün yönetime yazı verecem o gülen teyzelerim gelsin bi zahmet siliversinler camlari diye :kızdım: Şimdi sorarım size erkeklerin cam silmesi abesmi? Bence gayet normal, "Temizlik imandandır." erkek yapamaz kadın yapması gerek denmemiş. ;;)

Zeynep 11-27-2008 15:19

süper yorum bravo :)

Feyza 11-28-2008 01:02

Zora kalınca camda siler , yemekte yapar, bulaşıkta yıkar. ;)

Üç mevsim 11-28-2008 11:38

Alıntı:

MehmetMert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462706)
Şuan 3 kafadar birlikte kalıyoruz. Temizlik zamanı cama cıktıkmı; kamelyadan bize bakan bayanları, hatta evinin camından bizi seyreden hanımefendileri, hatta site kamerasından seyredenleri iyi biliyorum ve onları hic anlamıyorum. :D bide sırıtıyorlar, onuda farkediyorum. Birgün yönetime yazı verecem o gülen teyzelerim gelsin bi zahmet siliversinler camlari diye :kızdım: Şimdi sorarım size erkeklerin cam silmesi abesmi? Bence gayet normal, "Temizlik imandandır." erkek yapamaz kadın yapması gerek denmemiş. ;;)

Aa bakın MehmetMert çok ince bir noktaya değindi. Demek ki neymiş; bayanların, cam silen bulaşık yıkayan ya da vb temizlik işlerini yapan erkeklere bıyık altından gülerek bakışı, erkekleri bu işlerle ilgilenmek uzak bırakıyor. Onun için napmiycez; temizlik yapan erkeklere gülmiycez :neki:

Ak_Kelebek 11-28-2008 11:51

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463134)
Aa bakın MehmetMert çok ince bir noktaya değindi. Demek ki neymiş; bayanların, cam silen bulaşık yıkayan ya da vb temizlik işlerini yapan erkeklere bıyık altından gülerek bakışı, erkekleri bu işlerle ilgilenmek uzak bırakıyor. Onun için napmiycez; temizlik yapan erkeklere gülmiycez :neki:

:w::w::w:süpersin özgünnn yaaa:w::w: evet mesela ben heççç iş yapan erkeğe gülmem ;ı:

Feyza 11-28-2008 11:53

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463137)
:w::w::w:süpersin özgünnn yaaa:w::w: evet mesela ben heççç iş yapan erkeğe gülmem ;ı:

He yaa. Hem gülen tamamen iyi niyetli, erkeği taktir ettiği için gülüyor dalga geçtiği için değil. İçiniz fesat, Kaşlarını çatıp sinirli sinirli baksa daha mı iyi olur. Gülmüş işte daha ne yapsın :hihi2:

Ak_Kelebek 11-28-2008 12:04

Tabi canım aslında ne kadar yakıştığı için erkeğin eline cam sil ve bez tebessüm ediyordur bayanlar aslında erkekleri;D Bu erkeklerde hiç bişi anlamıolar :V :V

All times are GMT +3. The time now is 20:44.