Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=49692)

muro54 04-05-2009 19:07

CARSI

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475075)
esasında en başta benim fikirlerimi yansıttığı için kendi şahsının da tabiki büyük etkisiyle ve geçmişi dolayısıyla bu partiyi seçtim. onun dışında konuşma tarzı, bilhassa konuşmalarında Hamdolsun (her nekadar kartel medyada eleştri unsuru olsa da) ve İnşaallah kelimelerini sıkça kullanması ayrı bir yakınlık unsuru benim açımdan..

Alıntı:

RiKiTaRiNKi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560179)
ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN...

BU SENEDE IKTIDAR GORELIM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLA TASI
OLUMUNE SEVIYORUZ BIZ ERDOGANI

sdn_rte 04-05-2009 23:35

Adam Gibi Adam

vallahi yazmaya kalksam foruma sığmaz
Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek bile bana mutluluk veriyorsa
yazarak anlatacağım pek bişi yok demektir.
Saygılar..

25-01-89 04-05-2009 23:40

vatanına ve milletine hayran olduğu için ,bende ona hayranım...allah hayırlı uzun ömürler versin inşaallah...

öznur 04-06-2009 12:07

FAZLA SÖZE GEREK YOK ÜLKEMİZİN GEÇMİŞİYLE ŞİMDİKİ DURUMUNA BAKARSANIZ ANLARSINIZ:evet:

Seyyah 04-13-2009 02:40

Ben malatyalıyım anne tarafı istanbulda ben anne tarafına ziyarete giderdim küçükdüm tam tarih veremem o zmn Başbakanımızla uğrasıyolardı heralde hapisdeydi annemle akrabalara giderken balkonlarda İNADINA TAYYİP!! resimleri yazıları görürdüm inanırdım hesap sorulacak bi gün Sevgili Başbakanımızda sağolsun yarı yolda komadı değişik bi adam ya ben onu normal bi insan gibi görmüyom nur gelmiş gibi:D keşke bi sarılabilseydim:)

hseef54 05-04-2009 10:21

arkadaşlar Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi başbakanlardan biridir Türkiye onun sayesinde kalkındı hitabeti aile yaşantısı milletine bakış açısı hep beni etkilemiştir.

hacanbil54 05-04-2009 23:05

O köklerine kadar kurumuş bir ülkeye cansuyu oldu;
O köklerini canlandırdığı bu ülkenin yeşermesi için durmadı çalışıyor.
İnşallah bu ağaçın meyvaları bizler onun verdiği bu emeği kaşılıksız bırakmayacağız...

hacanbil54 05-04-2009 23:08

onun vatan sevgisi millet sevgisi iki büyük üstadtan MEHMET AKİF ERSOY ve NECİP FAZIL KISAKÜREK'TEN kaynaklanıyordu. Başka söze ne hacet...

571A1299K1453P 05-18-2009 21:33

İLK BAŞTA ÜLKESİNİ SEVEN BİRİ MİLLETİNE BAĞLI BİRİ ÜLKESİNİ KALKINDIRMAYA ÇALIŞAN BİRİ CESUR BİRİ VEDE DİNİNE BAĞLI

Kafkaslı 05-18-2009 21:46

En önemlisi karizmatik bir lider.Halkın diliyle konuşması onu halkla ilişkisini güçlendiren yanı.Ülkemizde yaptığı 7 sene gibi kısa bir sürede yenilikler veya çığır açan devrimleri ile milletin gönlünde taht kurdu.

YuZaRSiF 05-19-2009 00:32

Bizden biri olduğun için. Türk , Müslüman , Doğru , Gözü kara , Çalışkan , Adaletli ve Aydınlık

sivaslım 05-20-2009 20:41

derdimi anatamıyom

öncelikle müslüman sonra bizi iyi anlayan bunlariyi
güzel
10 senedir ak partiliyim dedim diyorum hep arkasındayım
ama lakin o bana ona deyer verdim kadar der vaemiyo işsizim 2 senedir temizlikçiye bile saçını açarsan işe başlarsın diyolar ben ak partiye nasıl sahipleniyosam obana tam tersini yapıyo yanışı bulamıyorum
soruyorum bana ne yaptı:gül:

Seyyah 05-21-2009 00:29

Adam gibi adam.. Allahın arslanı..

Fihi Ma-Fih 05-21-2009 00:59

Türkiyenin bütün degerlerini benimsedigi için,
Atatürkçü oldugu için,
İnanclı oldugu için, vs, vs

TYH 05-21-2009 01:43

Alıntı:

BozoKLu-DraMa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617899)
Türkiyenin bütün degerlerini benimsedigi için,
Atatürkçü oldugu için,
İnanclı oldugu için, vs, vs

kim,Recep Tayyip Erdoğan mı Atatürkçü :İ

Al@@tt!n 05-29-2009 00:04

belki de ilk kez yakından gördüğüm ve etkilendiğim siyasetçi olduğu için (çocukluğumda)
ayrıca hitabeti, dik duruşu, edebi kişiliği ......vs vs saymakla bitmez:gül:

@ksen 05-29-2009 01:24

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495988)
Avrupalıların önünde OSMANLI gibi dik ve vakkur bir duruş sergilediği için..!

ADAM gibi ADAM olduğu ve benim Bahçesaray'ımı (Müküs) sadece yılın üç ayında değil, oniki ayında da VAN'a bağadığı için...

GaZi34 06-08-2009 07:41

Hiç bi konusunu desteklemiyorum

önce mikroptan kurtulacak :)

P.ÇDenizBaykal 06-09-2009 15:57

sorulan soruya sorulu cevap...

DÜnyada Tayyipten iyi Başbakan Varmı ???¿¿¿ Baykaldan katkat iyidir...

Seyyah 06-09-2009 16:00

Kardeş sen ismini değiş yinede bize yakışmaz onların seviyesine düşeriz Allah korusun..

ATmaCA53 06-09-2009 16:03

Alıntı:

P.ÇDenizBaykal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 633824)
ismimden yanlış anlaşılmasın açılımı
Pantolonlu çocuk Deniz Baykal demek :):):)

bencede sen yine admin tarafından ismin değiştirilsin ne malum dava açarlar yoksa :hihi2: ayrıca aramıza hoşgeldin kardeş ;)

ATmaCA53 06-09-2009 16:07

Alıntı:

P.ÇDenizBaykal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 633834)
abi olmaza böyle bişey ya bakkalda görddüm o baykal gene başbakan neymiş türkiye batıyormuş baişbakan bize sayın deyin diyormuş ounn derdindeymiş salaklar kardeşim yhaa amerika batıyor kriz den bizimkilerde Krizin K si var allaha şükür edecekleri yerde günahsız başbakana laf savuruyorlar olmaz abicim yha

onların işleri güçleri yok boş insanar, onların tek işi ak partiye hakaret edeceksin, halkı yıldıracaksın gibi tek işleri güçleri bunlar, ülkeye bir çivi çakmamışlar.

MAÇKA 06-17-2009 16:09

ya ben de bi şeyler söylemek istiyorum Recep Tayyip Erdoğan ı niçin seviyorsun deniliyor sen gitmişsin yok Melih Gökçek diyorsun(bilgi müdavimi) ne alaka şimdi soru ile ayrıca saadet partisi yada diğer partilere verdiğiniz her OY Akpartinin oy sayısının düşmesine neden oluyor .O y kullanırken bunu da düşünmenizi İSTERİM

mhmt_emr 06-22-2009 00:40

recep tayyip erdoğan adam gibi adam olduğu için, alnı seccadeye değen bi lider olduğu için,türkiyeyi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştığı için,yeri geldiğinde dünyaya kafa tuttuğu için,dünyanın en karizmatik lideri olduğu için,kadınlara ve gençlere önem verdiği için...

ATmaCA53 06-22-2009 14:32

Alıntı:

mhmt_emr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 641235)
recep tayyip erdoğan adam gibi adam olduğu için, alnı seccadeye değen bi lider olduğu için,türkiyeyi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştığı için,yeri geldiğinde dünyaya kafa tuttuğu için,dünyanın en karizmatik lideri olduğu için,kadınlara ve gençlere önem verdiği için...

klavyene sağlık +1

HüseyinBursa 06-22-2009 18:06

halkçı olduğu için.Tiyatro yapmadığı için...

rıfat gökalp 09-01-2009 05:52

statik düzene karşı savaş vermesi
reformcu ve yenilikçi politika izlemesi
halkçı,vatansever ve dindar olması
demokratik ve özgürlükçü duruşu
samimi ve dürüst tavrı vs...

R.Tayyip Erdoğan,Türkiye'nin başına gelen en büyük nimettir !
Allah(cc) yar ve yardımcısı olsun !

sabiş 09-10-2009 13:17

istanbul büyük şehir belediye başkanı olduğunda tanıdım kendisin.Ben karizmasını,Türkiye cumhuriyetine yakışan lider olduğunu ve en ön önemliside içi dışı bir olduğu için seviyorum.Ne kadar yadırgansada ben ondaki kasımpaşalığı seviyorum.Benim için ak partinin önemi onunla başlıyor o varsa varım yoksa yokum.

Ak_Urfalı 10-07-2009 13:17

ya nediyim ben en kısa bir örnek versem olurmu... nasılki bizim harranda tarla çorak toprak bir damla suya muhtaçken fıratın rahmeti can verdiysse bu topraklara...sayın başbakanımızda bize kendimizi hatırlattı geçmişizde iyi şeyleri unutturmadı kötü şeyleri unutturdu...onun için neler yapsak azdır...ama gel görki elimizden bir oy vermek geliyor sadece ?

TRend 07-28-2010 01:09

şahsi fikir ve düşüncelerimi en iyi yansıtan, duruşuyla ve kararlılığıyla ülkemiz ve milletimiz için en iyiyi yapacağına inandığım, dünyada nadir bulunan bir lider olduğu için destekliyorum.

Delilin NuR 07-28-2010 02:16

Kendisi çok zülme, hakızlığa uğramış çile çekmiş bir insan ...
Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır ,Rabbimde etmiş ve nitekim tüm bu zorluklardan sonra bir devletin reisi olmuş bir insan ...
Ama hiç bir zaman kendisine yapılan haksızlıklardan ötürü adaletsizliği elden bırakmayan bir insan ...
Şu bir gerçek Recep Tayip Erdoğan bir çok insana siyaseti sevdirdi , şahsım olarak ta siyaseti sevmeyen hatta nefret eden biriydim...
Çünkü siyaset klasikleşmiş bir kalıp içinde dönüp duruyordu ...
Seçim öncesi , seçim probagandası adı altında ziyaretler yapılacak , vaatler verilecek kırk yıllık dostmuş gibi bir samimiyet kurulacak halkla, seçimden hemen sonrada tüm bu söylenenler unutulup herkes evine dönecekti ...
Böyle kısır bir döngü vardı ...
Bence Ak parti ile siyasette değişti temiz siyaset yapılmaya başlandı ...
Halk insan yerine konuldu en azından ...
Verilen vaatler yerine getirildi , yerine getirilmeyecek olan bir şey söylenmedi ...
Recep tayip Erdoğanı öncelikle Allah c.c rızası için destekliyorum ...
Bunun yanında adaletli olduğu için ...
Akıllı ,zeki , çalışkan, ileri görüşlü olduğu için ...
Samimi bulduğum için ...
Ve son olarak Türkiyeye yakışan halkın içinden bir biri olduğu için destekliyorumm...
Allah c.c güzel vasıflarını daim etsin ...
Rabbim onun yürüdüğü yolu hayırlı etsin ve ona yardım etsin yolundan şaşırtmasın ...

medine pilot 07-28-2010 19:12

recep tayyip erdoğan herşeyle 10 numara

Arâf 08-01-2010 22:50

Ağzı ve Kalbi bir olan , dinimiz doğultusunda hareket eden , içimizden biriymiş gibi halk yanında olan , samimiyeti ve sonsuz güven sağlayan bir kişiliğe sahip olduğu için destekliyorum.ALLAH başımızdan eksik etmesin.

H.S. GENÇ 08-30-2010 17:31

başbakan Recep bey herşeyiyle tam olarak ülkenin başında bulunması gereken kişi, sayın başbakanımızı Allah korusun ve yardım etsin...

AKKaramanli 09-04-2010 00:55

Sevdasi millet, vatan, din, TÜRKIYE olan birinin destekcisi olmamak elde degil.
Cumhuriyet döneminde bu ülkenin basina üc kez talih kusu kondu.
1. 1950 Menderes; CHPnin zulmünden TRyi kurtarmisti.
2. 1983 Özal; Darbe sonrasi TRyi iyi kurtardi
3. 2003 Erdogan; Kriz sonrasi TRyi toparlamakla kalmadi saha kaldirdi.....

M.Atilla 09-04-2010 19:00

bu sorunun cevabı çok uzun ama kısa olarak cevaplıyım..liderlik sıfatının bütün özellikleri fazlasıyla mevcut olan bir insan sayın başbakanımız..karizmatikliğiyle fikir ve düşünceleriyle, siyasi duruşuyla, insan ve toplum ilişkileriyle, hitabetiyle, sıcaklığıyla, içtenliğiyle ülkemize yakışır ve dünyada eşi bulunamayacak bir insan..7.5 yılda beraberindekilerle "işimiz hizmet gücümüz millet" dedi ve ülkemizi bu günlere getirdi..bizlere de onu desteklemek düştü..her zaman onunlayız..

Mehmet Ufuk 09-11-2010 01:57

Bu ülkenin ve milletin herşeyin olduğu gibi; Başbakanın da en iyisine layık olduğu için...

Katade 09-16-2010 11:56

İçimizden birisi dürüst saygılı haksızlıkların karşısında durmasıyla . Duruşuyla asaletiyle karizmasıyla insanı cezp ediyor sizi seviyorumm be başbakanım

ak sevda 09-16-2010 14:35

kendisini daha önce az tanıyordum ama
Allah-ü Ekber dediği için hapse mahkum edildiğinden beri yüreğimize taht kurdu
ve tabi türkiye içi şimdiye kadar en iyi şekilde başbakanlık yapan biri olduğu için destekliyorum
adam gibi adam işte onu anlatmak kitab olur

ENES_CAN_AK 09-17-2010 02:00

ben ilk olarak recep tayip erdoğan adını amcamın eşinden duydum o zaman giresunda yaşıyordum.tayip erdoğanın istanbul belediye başkanlı yaptığı zamanlardı.yengem onu çok güzel anlatmıştı bana hizmetlerini anlatmıştı.hepise düştüğü zaman çok üzülmüştüm.dönemin haber spikerlerinden reha muhtarın başbakanımıza yüklendikçe benim sevgim dahada arttı.heleki hapisten çıkıp parti kuracağı günü açıklayınca çok sevinmiştim.ve süreç böyle gelişti.başbakanımız partiyi kurdu benim yaşım küçük olmasına rağmen ailemi recep tayip erdoğanı anlattım.onlarda kurulan partiye hemen üye oldular.ilk seçimlerde oy kullanamadım yaşım tutmadığı için ama hemen ertesinde yapılan yerel seçimlerde ilk desteğimi oy kullanarak yaptım.ardından heryerde her ortamda başbakanımızı savundum.büyük suçlamalar karamalar yapanlara hep bir cevabım oldu.bundan sonrada sonuna kadar başbakanımızı heryerde savunanlardan olacam.artık inanıyorumki yüzyılda bir gelen lider recep tayip erdoğan.işte ben bu lideri desteklemekte çok ama çok gurur duyuyorum.referendumdan iki gün önce tesadüfen kaynarcadaydım pendik kaynarca bide ne görürüm tayip erdoğan gelmiş.keşke yanına yaklaşabilsem istedim birkez elini öpmek istedim.ama olmadı.şimdi tek dileğim var birkez olsun başbakanımızı yakından görüp elini öpmek kimbilir belki birgün nasip olur.o sevgilerin en güzelini hak ediyor.Allah onun yar ve yerdımcısı olsun.

All times are GMT +3. The time now is 01:46.