Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   BAŞBAKANIMIZDAN;BOP'ÇULARA CEVAP..! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=51798)

FarukARSLAN. 01-23-2009 15:31

Alıntı:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497142)
BOP ile sunduğum belgelere cevap verememekle beraber sizin de kaçak oynadığınızı görmekteyim.

Savunmamı yaptığım bir konuda ne diye çarpıtmalarda bulunuyorsunuz?

Sizi Allah'a havale ediyorum ve bu konuda daha fazla muhatap almayacağım.

Başbakan BOP doğmadan ölmüş bir proje diyor.. Bizim burada attığımız tek bir ima yoktur diyor..

E şimdi banane sizin BOPunuzdan, yazınızdan!
Gidin onu o projede imzası olanlara söyleyin.. Gösterdiğiniz haritadaki 'emel'lerini gerçekleştirmiş ve 'haritalarında değişikillik' olan ülkelere söyleyin.
Değil mi?..

Hem söylediğim lafı ispat edin diyorsunuz, ediyoruz söylüyoruz kıvırıyorsunuz.. Çarpıtmada bulunuyormuşum..

'Kukla beyin'de buna denir.

genişzaman 01-23-2009 15:34

Başbakan "ölü doğmuş proje" diyor ama aynı projede görev aldığını eklemeyi de ihmal etmiyor. Yazıyı bölüm bölüm değil bütünsel olarak ele almanız gerekiyor.

Başbakan'ı savunma adına atmadığınız takla yok...Benim ne demek ne yapmak istediğimi bütün forumdakiler anladı bir siz anlamadınız ya da anlamak istemiyorsunuz.

FarukARSLAN. 01-23-2009 15:35

Alıntı:

Mahmud Necmi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497143)
hepimiz dünyaya kulluk için geldik ve siyaset iş güç taviz vermemiz için hiçbiri sebep olamaz emi efendi kardeş:güzel:

Kulluk için geldik evet. Hadi Dini Konular bölümümüzde mevcut. Sizleri oraya alalım..
;1

FarukARSLAN. 01-23-2009 15:37

Alıntı:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497310)
Başbakan "ölü doğmuş proje" diyor ama aynı projede görev aldığını eklemeyi de ihmal etmiyor. Yazıyı bölüm bölüm değil bütünsel olarak ele almanız gerekiyor.

Başbakan'ı savunma adına atmadığınız takla yok...Benim ne demek ne yapmak istediğimi bütün forumdakiler anladı bir siz anlamadınız ya da anlamak istemiyorsunuz.

Görev aldığını değil 'kendilerine bulunan talebi kabul ettiklerini söylüyor'. Ve sonra da diyor bu proje ile ilgili tek bir imzamız yok.
Hadi bakalım..

Sizinde başbakana çamur atma yolunda döndürmediğiniz dolap kalmadı.. Ne yapmak istediğini tüm forumdakiler anlamış..
Uzama uzama, demedim mi bi Molla Kasım her yerde çıkar o zihniyetin karşısına .

FarukARSLAN. 01-23-2009 15:39

Alıntı:

mgv gençliği Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497162)
bakıyorum masajlar halen daha silinmekle ne dersiniz
teşkilatlardan sonra forum da demokrasiden uzak
çok güzel sizi tebrik ediyorummm
yada başbakanımız gibi kınıyorum

Mesajı silene değil, önce silinene bakmalı değil mi..
Ne dersiniz ???

Çukurluğa yer yok, yoruma var ;;)

genişzaman 01-23-2009 15:42

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497314)
Görev aldığını değil 'kendilerine bulunan talebi kabul ettiklerini söylüyor'. Ve sonra da diyor bu proje ile ilgili tek bir imzamız yok.
Hadi bakalım..

Sizinde başbakana çamur atma yolunda döndürmediğiniz dolap kalmadı.. Ne yapmak istediğini tüm forumdakiler anlamış..
Uzama uzama, demedim mi bi Molla Kasım her yerde çıkar o zihniyetin karşısına .

:D :D :D Ha Ali Veli ha Veli Ali...

Resim koyarsın montaj derler, başka resim, evir çevir kıvır çevir... Video koyarsın mesaj silerler, görmezden gelirler, bir de cevap verme kasıntıları yok mu, gören de birşey var sanır... Balonsunuz siz... Çocuk oyuncağı yani...

FarukARSLAN. 01-23-2009 15:56

Alıntı:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497322)
Ha Ali Veli ha Veli Ali...

Resim koyarsın montaj derler, başka resim, evir çevir kıvır çevir... Video koyarsın mesaj silerler, görmezden gelirler, bir de cevap verme kasıntıları yok mu, gören de birşey var sanır... Balonsunuz siz... Çocuk oyuncağı yani...

Ha Ali ha Veli değil işte. O topraklara Osmanlı gözüyle bakınca BİZİM KENDİ TOPRAKLARIMIZ deyip orada oluşturulan bir komisyonun dışında kalmak ancak CHP gibi ufuksuz oluşumların işidir.
Ve siz de o Osmanlı gözüyle bakamadığınız için ha Ali ha Veli dersiniz işte.
Biz değerlerimizi çiğnetmeyiz bunu bilin.

Bize balon diyorsun da sizin taşımaya çalıştığınız değerler toplamı o balondaki hava bile etmiyor. Yani topunuzu toplasak hava niyetine. O havayla şişirilen bir 'balon' bile çıkmaz..

Çıksa da versek 'çocuklara oyuncak' diye..
Değil mi?

genişzaman 01-23-2009 16:29

Alıntı:

TÜBİTAK’ta bir toplantıya katılan Devlet Bakanı Mehmet Aydın, ABD’nin sömürgeleştirme planı olarak değerlendirilen Büyük Ortadoğu Projesi’ni (BOP) savunurken adeta kendinden geçti, karşı çıkanları ise eleştirdi.

Irak’ı halledemedik ki...
Sankİ ABD Bakanı gibi konuşan Aydın, “BOP; Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi... Daha Irak’ı halledemedik ki... Biz istedik ki, proje şöyle karşılansın...” gibi ifadeler kullandı.

DEVLET BAKANI AYDIN, ABD’NİN SÖMÜRGELEŞTİRME PROJESİ OLAN BOP’U BÖYLE SAHİPLENDİ

Vay babam vay!

* Büyük Ortadoğu Projesi; Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi... Daha Irak’ı halledemedik ki...

* BOP, ne kadar güçlü Afganistan’da? Topluluklar ’Efendim hoş geldin, medeniyet çabanızdan dolayı müteşekkiriz’ falan demiyor!

TÜBİTAK’ta bir toplantıya katılan Devlet Bakanı Mehmet Aydın, 22 ülkenin sınırının değiştirilmesini öngören, ABD’nin sömürgeleştirme planı olarak da kabul edilen “Büyük Ortadoğu Projesi” ni (BOP) yere göğe sığdıramadı. Beyaz Saray’dehlizlerinde yapılan karanlık planları “Biz istedikki”, “Daha Irak’ı halledemedik” gibi ifadelerle sahiplenen, Devlet Bakanı, “Büyük Ortadoğu Projesi’nin, Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi olduğunu önesürdü. İşte Devlet Bakanı Mehmet Aydın’ın ağzından çıkan, akıllara durgunluk veren sözler:

İyi karşılanmıyor
“BOP zaten yok. Adı var kendisi yok. Projenin temelinde ortak payda sistemi var. Tamam vardı. Büyük Ortadoğu Projesi; Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi... Daha Irak’ı halledemedik ki... Yani Irak’ta, şu anlamda, demokrasi ne kadar güçlü bugün? Ne kadar güçlü bugün Afganistan’da? Bugün topluluklar ’Efendim hoş geldin, sefa getirdin, medeniyet çabanızdan dolayı müteşekkiriz’falan demiyor. O bakımdan BOP,uluslararası politikayı ilgilendiren bir konudur, biz zaten onun kenarından geçtiğimiz gün yok oluruz ben size söyleyeyim. Biz projeyi istedik ki şöyle karşılansın, birisi okuduğu zaman desin ki, ’Ya benim arzu ettiklerimin tamamı yok ama ben yine de oradayım’. Çünkü bir ülkenin arzu ettiklerinin tamamının olduğu bir projeyi öbür ülke tamamıyla reddeder. Demek ki ortak bir alan bulmak zorundayız. Herkes diyecek ki ’Ben oradayım ama arzu ettiğim her şey orada değil’. Projenin özünde bu var. Türkiye için de bir çıkış yolu olabilir bu. Farklı düşünenler var, farklı kesimler var, bir ortak noktada buluşmamız lazım bizim, farklılıkları yok etme imkanımız yok, bitti artık o. Konunun öneminin ve içeriğinin iyi anlatılması ve anlaşılması için bilim adamlarına da görev düştüğünü belirten Aydın, projenin siyasetin üstünde tutulması gerektiğini söyledi. Aydın, projede bakan olarak değil, felsefe hocası olarak yer aldığını da sözlerine ekledi. Küreselleşme ile ilgili de açıklamalarda bululan Aydın teknoloji ile birlikte dünyanın küçüldüğünü ve medeniyetlerin birbirini daha çok tanır hale geldiğini ifade ederek, “Artık bizim kültürümüz, medeniyetimiz başkalarının medeniyeti oluyor” dedi. Küreselleşmenin sonucu olarak “sanal ümmetler” oluştuğuna işaret eden Aydın, “Kendi kültüründen kopmuş biri Hindistan’da, biri Rusya’da, biri Japonya’da yaşayan bu insanlar, akşam birbirleriyle bilgisayarlarından sohbet ediyor, konuşuyor, birinin söylediğine diğeri yorum yapıyor, apayrı bir zihin dünyası, bir insan dünyası doğuyor” diye konuştu.

Buyur sana kendi bakanının açıklaması. Afganistan'da ne oldu? Irak'ta ne oldu? Afganistan'da masum Müslümanlar beşer onar öldürüldü! Irak'ta 2 milyondan fazla masum insan öldürüldü, bunun içinde ABD destekli peşmergelerin yaptıkları Türkmen kıyımları da var Müslümanların öldürülmesi de!

BOP, barış için mi? Hayatımda duyduğum en iğrenç espri!

FarukARSLAN. 01-23-2009 16:36

Alıntı:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497371)
Buyur sana kendi bakanının açıklaması. Afganistan'da ne oldu? Irak'ta ne oldu? Afganistan'da masum Müslümanlar beşer onar öldürüldü! Irak'ta 2 milyondan fazla masum insan öldürüldü, bunun içinde ABD destekli peşmergelerin yaptıkları Türkmen kıyımları da var Müslümanların öldürülmesi de!

BOP, barış için mi? Hayatımda duyduğum en iğrenç espri!

Kıvırıyorsunuz farkındasınız değil mi?
Google amca pek maharetlidir araştırın araştırın kopyalayın buraya..

Yorumdan da 'cımbız'lamayı bırakın. Orada da diyor işte.

Hatta ilk cümle:

BOP zaten yok. Adı var kendisi yok.

--

Bugün topluluklar ’Efendim hoş geldin, sefa getirdin, medeniyet çabanızdan dolayı müteşekkiriz’falan demiyor. O bakımdan BOP,uluslararası politikayı ilgilendiren bir konudur, biz zaten onun kenarından geçtiğimiz gün yok oluruz ben size söyleyeyim. Biz projeyi istedik ki şöyle karşılansın, birisi okuduğu zaman desin ki, ’Ya benim arzu ettiklerimin tamamı yok ama ben yine de oradayım’.

Biz davete icabet etmiş miyiz? Evet.
Davet edenlerinde sizin gibi kıvırdığını görünce projeyi 'ölü' olarak görmüş müyüz?
Evet.

Ee ne çırpınıyorsunuz daha?..

Zorlayın zorlayın.. Güzel gidiyor

genişzaman 01-23-2009 16:39

BOP kapıya dayandığında BOP çukurunu göreceksiniz ve sizin yüzünüzden Türk Milleti zor duruma düşecek!

FarukARSLAN. 01-23-2009 17:17

Felaket tellallığı..

Bunun için miydi yani bütün balonlarınız..

redyellow 01-23-2009 17:19

BOP projesi abd emperyalizminin, abd denen yeryüzünün en büyük teröristinin emellerine hizmet edecek bir porjedir.

böyle bir projede müslüman bir ülkenin, emperyalizm karşıtı bir ülkenin yer alması mümkün değildir.

BOp ortadoğu barışına katkı için kurulmuşsa hani nerde?

Bu ırakın hali ne?

Bu Filistinin hali ne?

nerde BOP?

Kimse kimseyi kandırmasın...

Bu proje müslümanların hayrına değildir.

Bilerek veya bilmeyerek içinde yer alan herkes derhal bu gerçeği görmeli ve bu melanet projesini terketmelidir.

FarukARSLAN. 01-23-2009 19:19

Alıntı:

Palestina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497497)
Bu kadar basitmi siyrilmak?

örnek vereyim arkadas öldürdü ben sadece yaninda dikildim demekle de siyrila biliniyormu

faruk aslan ?

Sen Bop un Müslüman ülkelerdeki yaptigi Katliamlari bildgin halde bana teklif edildi biz de görevi aldik de hatta tv lerde büyük is basarmis gibi biz Bop Baskanligindan sorumluyuz de

dahasi da var tepki ler cogalinca Muhalefetin bu kozu karsisinda
Bop u Dünya barisi icin kurulmus tur diyerek milleti aptal yerine koy ondan sonradan ise

bizim yaptirimimiz olmadi de (bir de olaydi sayin basbakan buna bak cok üzüldüm)

saten ölü dogdu diye basit bir ifadeyle siyril

Savunmaya da bak

Israil dostluk gurubunda yer al

Secimler yaklastigi bir dönemde filistin katliami patlak verildiginde istifa etsinler sütten cikmis AK kacik gibi aklani versinler bu kadar basit mi sandiniz ve daha neler sayabilirimde

Milleti bu gibi basit aciklamalarla aptal yerine koymaya salisanlar utansin

Bak cahil arkadaşım. İsrail dostluk grubunu size nasıl anlattılar bilmiyorum ama o grupta AK Parti'sinden CHPsine MHPsine tüm partilerden üye vardı.. Bunu bil önce..
Sonra mecliste Filistin Dostluk Grubu'da var bunda da AK Parti'lilerin MHPlilerin CHPlilerin var olduğunu bil.
Tamam mı?

Sonra atla BOP dalına.. Hatta ondanda önce, geçen mesajında bir şeyleri kanıtla felan niye lafı dolaştırıyorsun gibilerinden bir şeyler söylüyordun. Hayırdır şimdi bahsetmiyorsun?
Yaladın mı tükürdüğünü 'Osmancık'ım ..

Sen, bu sitede Süresiz BAN yemiş birisin. Fikrini açığa vuramayan çakma görüşlü birisin. Bu yüzden ban yedin. Şimdi gelip paçalı horozlar gibi ona buna saldırıp BOPtan ahkam kesmelerin itibar görmez.. Sen banlısın.. Kovulduğun kapıya tekrar gelebilen yüzsüz ve çakma birisin ;;)

Sen kiiim ahkam kesmek kim değil mi?..

İsrail Dostluk grubunu seçimler yaklaşmış diye lağvetmiş AK Parti..
Çok bilmişim benim..

genişzaman 01-23-2009 20:24

http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-...42233_1203.jpg

"MONTAJ BU, MONTAJ" dediğinizi duyar gibiyim...

FarukARSLAN. 01-23-2009 20:28

''Bakkal yönetmiyoruz ülke yönetiyoruz''

Recep Tayyip Erdoğan.

israil dostluk lariniz sadece bununla kalsa neyse:güzel:
İsrail Dostluk grubundakileri sanada sayayım mı şekerim ?
-----------------------------

genişzaman 01-23-2009 20:33

Ne o, Molla Kasım, kastı mı cevap yazmak?

FarukARSLAN. 01-23-2009 20:33

İşte, BAKKAL YÖNETMEYEN ÜLKE YÖNETEN İKİ TÜRK DEVLET BAŞKANI..

http://img218.imageshack.us/img218/6...itbush1pb9.jpg

http://img218.imageshack.us/img218/4...anbush1zx7.jpg

DEVLET VE BAKKAL YÖNETİMİNİ BİRBİRİNE KARIŞTIRANLAR

BUYRUN

9 FARKI BULUN.

FarukARSLAN. 01-23-2009 20:34

Aldın mı cevabını genişçukur?..

genişzaman 01-23-2009 20:36

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497557)
Aldın mı cevabını genişçukur?..

Posta Gazetesinin 7 Farkı Bul soruları gibi birşey olsa anlayacağım da, benim eklediğim delile bir cevap vermekten kaçındığını ve hatta terlediğini hissediyorum, ne oldu, belki de bir dahaki seçimde AKP'ye oy atmazsın :) :)

FarukARSLAN. 01-23-2009 20:42

Alıntı:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497558)
Posta Gazetesinin 7 Farkı Bul soruları gibi birşey olsa anlayacağım da, benim eklediğim delile bir cevap vermekten kaçındığını ve hatta terlediğini hissediyorum, ne oldu, belki de bir dahaki seçimde AKP'ye oy atmazsın :) :)

AK Parti'ye oy atacağımın en büyük delilisin sen farkında değil misin?..

İsrail'le ilişkisi yok mu dedik biz başbakanın da o fotoğrafı koydun?..
Yoksa BOPla ilişkilendirerek mi koydun?..

Devlet yöneticisi Ülke menfaatleri çeröevesnde İsraille de Amerikayla da TİCARET yapar.. GÜVENİNİ KAZANIIIRR.. Ama ayrıca ne yapar..
Mesela israilin baş düşmanları kim?.. Halid Meşal ve Ahmedinejad..

Ülkeme geldiler miii? Geldileeeer..
Destek görüyorlar mı?
Eveeeett..

Ticaretlerimiz var mı?
Vaaaarr..

BUNUN YANINDA..
Mecliste İsrail Dostluk grubundan ilk ayrılanlar kimler?
AK PARTİLİLEEER..

Filistin Dsotluk Grubunu kuranlar kimler?
Yine aynıııııııı....

Eeee.. İkili siyaset yapılmasın mı?..

Hadi zorla bakalım..
Yada git 2-3 saat yeni şeyler arattır Google dan öyle gell..

BOP meselesinde de olmayabilir yani.. Zati kıvırdın kıvıracağın kadao o meseledeeeee...

Eee naptın, 9 farkı buldun mu bakkalcıııı?..

genişzaman 01-23-2009 20:52

Bir ülkenin başbakanı, yöneticisi olduğu ülkeyi bölmeyi hedefleyen bir projede eşbaşkanlığını ilan eder mi?

BOP Ortadoğu barışı için midir?

Öyle ise Irak'ta, Afganistan'da ve Filistin'de olanları nasıl yorumlamalıyız?

Güneydoğu'da kurulması planlanan Sözde Kürt Devleti'nin yine sözde sınırlarının BTC (Bakü-Tiflis-Ceyhan) boru hattıyla kesişmesi bir tesadüf müdür?

Tesadüf değilse ve Türkiye Cumhuriyeti bir bakkal dükkanı değilse böyle bir rezalete nasıl dikkat edilmez?

Büyük Ortadoğu Projesi'nin 1920'lerdeki ilk haritasından bugüne kadarki kullandığı ayak oyunlarından en büyüğüne yani anadilde yayın ve hizmet olayına hem de demokrasi ayağına yatarak, kanılması bir tesadüf müdür?

Bu sorulara adam gibi yüreklice yanıt verirseniz samimi söylüyorum ilk seçimde oyumu AKP'ye basacağım.

Mahmud Necmi 01-23-2009 21:49

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497312)
Kulluk için geldik evet. Hadi Dini Konular bölümümüzde mevcut. Sizleri oraya alalım..
;1

düştüğümüz acı durumu çok güzel açıklıyor bu yorumunuz.
hristiyanlara benziyoruz farkındamısınız?!kiliselerde yaparlar ya bir tek ibadetlerini.pazar günüdür onlar için ibadet,kulluk..
kendinize geliniz!bu dünya sana kulluk için verildi ve üzerinde halifetullah görevini taşımaktasın!ağır ol Müslüman!

FarukARSLAN. 01-23-2009 22:47

Alıntı:

Mahmud Necmi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497604)
düştüğümüz acı durumu çok güzel açıklıyor bu yorumunuz.
hristiyanlara benziyoruz farkındamısınız?!kiliselerde yaparlar ya bir tek ibadetlerini.pazar günüdür onlar için ibadet,kulluk..
kendinize geliniz!bu dünya sana kulluk için verildi ve üzerinde halifetullah görevini taşımaktasın!ağır ol Müslüman!

Hehh.. MücahidSpor toplandı yine.. Bizde Halifetullah görevine getirildik hadi bakalım..

FarukARSLAN. 01-23-2009 22:53

Alıntı:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497564)
Bir ülkenin başbakanı, yöneticisi olduğu ülkeyi bölmeyi hedefleyen bir projede eşbaşkanlığını ilan eder mi?

BOP Ortadoğu barışı için midir?

Öyle ise Irak'ta, Afganistan'da ve Filistin'de olanları nasıl yorumlamalıyız?

Güneydoğu'da kurulması planlanan Sözde Kürt Devleti'nin yine sözde sınırlarının BTC (Bakü-Tiflis-Ceyhan) boru hattıyla kesişmesi bir tesadüf müdür?

Tesadüf değilse ve Türkiye Cumhuriyeti bir bakkal dükkanı değilse böyle bir rezalete nasıl dikkat edilmez?

Büyük Ortadoğu Projesi'nin 1920'lerdeki ilk haritasından bugüne kadarki kullandığı ayak oyunlarından en büyüğüne yani anadilde yayın ve hizmet olayına hem de demokrasi ayağına yatarak, kanılması bir tesadüf müdür?

Bu sorulara adam gibi yüreklice yanıt verirseniz samimi söylüyorum ilk seçimde oyumu AKP'ye basacağım.

Yine döndün mü BOPa?..

İyi..
Oyunu da benim sayemde bir partiye basmış olma da, git kime basıyorsan bas.
Ama AKP'ye oy veremezsin. Çünkü seçim kağıtlarında da öyle bir partiyi bulamayacasın. AK Parti vardır.

Sonra, BOP diyelim ülkemizi bölen bir projeydi.. Yer aldık neden bölünmedi?..

Yer aldık, neden hiç bir imzamız yok?..
Ortadoğuda söz sahibi bir devletin torunları olarak orada bir amaçları olan devletlerin arasına girip onları 'denetlemek' pek ala kabulümüz olur. Ancak devlet aleyhinde yahut başka ülkelerin düştüğü haksızlık söz konusu olunca çekip gitmesini bileceksen buna da katılırsın..

Yer alıp, 'denetleme'(yahur benzer bir şey) yapıp tekrar ayrıldık mı?. Evet..
Haritamız değişti mi? Hayır..

Proje ÖLÜ doğmuş projedir dedi mi başbakan? Evet..

Bahsettiğiniz SÖZDE kürt devleti hala SÖZDE midir? Evet..

.......

az önce ki 9 farkı buldunuz mu?.. Hayır, değil mi... !

genişzaman 01-23-2009 22:55

Sorularımı cevaplayın, kaypaklık etmeyin.

FarukARSLAN. 01-23-2009 23:07

Beni anlarsan sorularına tek celsede cevabı almış olacaksın zaten..
Kıvırma yine ..

genişzaman 01-23-2009 23:08

Kıvıran sizsiniz, Mezdeke de çalalım mı?

FarukARSLAN. 01-23-2009 23:11

Çal çal.. Peçende benden, iki gündür iyi döndün dolaştın zaten..

genişzaman 01-23-2009 23:13

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497690)
Çal çal.. Peçende benden, iki gündür iyi döndün dolaştın zaten..

Aynaya baka baka konuşmasan bir de... (İlkokul çocuğuna ilkokul çocuğu türünden cevap...)

FarukARSLAN. 01-23-2009 23:19

(İlkokul çocuğuna ilkokul çocuğu türünden cevap...)

Ayna karşındayken yazıyorsun bana heralde.. Geç şu mesajlara bak da 2 günde BOPlardan girip nasıl alakasız konulardan çıkıyorsun.. Sıkışınca Google amcalara danışıp tekrar gelmeler felan..
Hey yavrum heey..

Hadi irdelesene sorularının cevaplarını?.. Yine yüzüne yiyeceğinden mi korktun?..

Bak, gaza getiriyorum.. Ürkek olma arslan..
Güzel dönüyorsun, ama kaçmayı hiç beceremiyorsun..

Mahmud Necmi 01-23-2009 23:29

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497665)
Hehh.. MücahidSpor toplandı yine.. Bizde Halifetullah görevine getirildik hadi bakalım..

Rabbim yardımcınız olsun kardeş ne diyeyim..
henüz hayat gayenizi kavrayamamış amacınızı yolunuzu çizmemişsiniz..
Rabbim hakiki davanın idrakine erenlerden eylesin..

genişzaman 01-23-2009 23:38

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497701)
(İlkokul çocuğuna ilkokul çocuğu türünden cevap...)

Ayna karşındayken yazıyorsun bana heralde.. Geç şu mesajlara bak da 2 günde BOPlardan girip nasıl alakasız konulardan çıkıyorsun.. Sıkışınca Google amcalara danışıp tekrar gelmeler felan..
Hey yavrum heey..

Hadi irdelesene sorularının cevaplarını?.. Yine yüzüne yiyeceğinden mi korktun?..

Bak, gaza getiriyorum.. Ürkek olma arslan..
Güzel dönüyorsun, ama kaçmayı hiç beceremiyorsun..

Okuduğunu anlayamıyorsan bu senin sorunun.

Google'dan faydalandım demedim forumu Google'da "akp ile ilgili detaylı bilgi" yazdıktan sonra buldum, yani sizin sayenizde, yani sayfanın en altına yönetici arkadaşların düştüğü etiket notlarının sayesinde...

Sorularımın hiçbirinin cevabı orda yok. Başbakan bu ülkeyi bölmeye çalışan bir projenin eşbaşkanı olduğunu itiraf etti mi? Hem de defalarca? Başka bakanlar da BOP'u övdü mü? BİTMİŞTİR!

BTC ile ilgili soruma cevap veremediğini görüyorum. Veresiye yazdır haftaya ödersin.

Azınlık hakları ayağına ülkenin bölünmesi konusuna hele, hiç girememişsin!

BOP Ortadoğu barışı için mi diye sormuştum, ardından da eklemiştim, "ÖYLEYSE IRAK'TA FİLİSTİN'DE AFGANİSTAN'DA OLANLAR NEDİR" diye...

Bak benden sana öneri, yatmadan önce 3 Kulhuvallah 1 Elham oku, 21 kere Besmele çek, ondan sonra Allah'a seslen, de ki; "YA ALİM, BANA DAHA GENİŞ BAKABİLECEK BEYİN VER YARABBİ..." Hadi eyvallah... İyi geceler, yarın görüşmek üzere...

Üç mevsim 01-23-2009 23:39

Arkadaşlar bir devre arası yapalım, sonra yine devam edersiniz ben takip etmekten yoruldum yahu.

Mahmud Necmi 01-23-2009 23:40

Alıntı:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497717)

Bak benden sana öneri, yatmadan önce 3 Kulhuvallah 1 Elham oku, 21 kere Besmele çek, ondan sonra Allah'a seslen, de ki; "YA ALİM, BANA DAHA GENİŞ BAKABİLECEK BEYİN VER YARABBİ..." Hadi eyvallah... İyi geceler, yarın görüşmek üzere...

duayı içten etmek önemlidir.:cool:

genişzaman 01-23-2009 23:42

Alıntı:

Mahmud Necmi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497719)
duayı içten etmek önemlidir.:cool:

Kesinlikle!.. Umarım arkadaş tavsiyeme uyar ve yine umarım ki duaları kabul olsun...

FarukARSLAN. 01-24-2009 00:09

Alıntı:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497717)

Okuduğunu anlayamıyorsan bu senin sorunun.

Google'dan faydalandım demedim forumu Google'da "akp ile ilgili detaylı bilgi" yazdıktan sonra buldum, yani sizin sayenizde, yani sayfanın en altına yönetici arkadaşların düştüğü etiket notlarının sayesinde...

Sorularımın hiçbirinin cevabı orda yok. Başbakan bu ülkeyi bölmeye çalışan bir projenin eşbaşkanı olduğunu itiraf etti mi? Hem de defalarca? Başka bakanlar da BOP'u övdü mü? BİTMİŞTİR!

BTC ile ilgili soruma cevap veremediğini görüyorum. Veresiye yazdır haftaya ödersin.

BOP Ortadoğu barışı için mi diye sormuştum, ardından da eklemiştim, "ÖYLEYSE IRAK'TA FİLİSTİN'DE AFGANİSTAN'DA OLANLAR NEDİR" diye...

Google deyince neden hemen diğer konuyu anladın ki kardeş.. Ben bu konuda da bi kaç defa Google amca tabirini kullanmıştım sana karşı.. Yeni mi uyandın..

Yoksa 'okuduğunu mu anlayamıyorsun'?..

'' Google'dan faydalandım demedim forumu Google'da "akp ile ilgili detaylı bilgi" yazdıktan sonra buldum ''

Bu Google'dan faydalandığını göstermez mi?.. Hem az önce 'akp' yazıp buldum diyordun..

Şey,, açmış mıydın mezdekeyi ??..

Alıntı:

Bu ülke BÖLÜNMEDEN BOP'un kıçına tekmeyi vurdu mu?.. Dahil olduğu zamanlarda da tek bir imzası oldu mu?..
Hayır. BİTMİŞTİİİİRRR..

Alıntı:

Şimdi Bakü ceyhan tiflis, resmi olarak gerçekleşmemişken resmi olarak HİKAYEden ibaretken sen neyin sorusunu soruyorsun?.. Her 'emel'e kulak assa idik. Tevrata karşı çıkmamız lazım gelmez mi? Bilmem ne iki nehri İsrail olarak vaadedilmiş toprak gösteriyor.. Her hayale atlayacaz mı şimdi yani ?..
BİTMİŞTİİİİRR..

Alıntı:

Bundan kürtleri bahsediyorsan.. Kürtlerin isteklerine kulak asmamak bölünmüşlüğe götürür bizi.. Acınız TRT 6 -Kürtçe TV-den ise, bunu bölücü PKK'da beğenmeyip O KANALI İZLEYEN HAİNDİR dedi..
PKK'nın ağzıyla mı konuşacaksınız şimdi?
BİTMİŞ MİDİİİİİRRRR?

Alıntı:

BOP Ortadoğu barışı için değil. Var mı böyle bir sözüm?..
Amma ne diyorum. Teklif geldi, icabet ettik, DENETLEDİK, baktık ÖLÜ. bıraktık. Irak'ta Filistin'de olanlar Emperyalizmin 'hayvanlığı'dır. Irak, kendi elemanları Saddam'dan sonra böyle oldu.. Filistin ise AK Parti'den hatta senden benden çok çok önceden beri var. Emperyalizmin aşağılığıdır bu yani. Bunlara proje lazım değil onları yapmak için. Savaş suçu dahi işleyebiliyorlar kolay kolay.. Projeye ne gerek var..
Ama işin o yanına bakarsak tabi..
E o yanında BOP hikaye kalır.. Hele AK Parti ile alakası 'soyut'luktan öte bir şey değildir..

BİTMİŞ MİDİR???..

Alıntı:

Kulhuvallah değil de, İhlas'ı okurum. Söylemene de gerek yok. Amma eksik olma!..

Sonra da sizin için dua ederim. Yarabbi bu güneşi çamurla kapamaya çalışan nasipsizleri ve 'bakkal'ları da ıslah eyle.. Diye..

İstediğin gibi 'çocukça', bir bir alıntılayarakta verdim cevabını. Hadi şimdi sana da iyi geceler..

(Mezdekeyi kapa öyle yat, rüyanda da benim yüzümden kıvırmış olmayasın..)

FarukARSLAN. 01-24-2009 00:17

Alıntı:

Palestina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497730)
ecevit talebe gibi oturarak Talimatlari aliyor yine de eceviti sevmecek bile onun döneminde simdiki gibi katliamlar olmamisti

ayak ayak üstüne atmis amerikanin katliam yaptigi dönemde simdiki kadar efelenmemistir Sayin Populist basbakan aceba neden???

israilin katliam yaptigi dönemi israil secimlerine denk geldigi kadar populist basbakanin da dönemi secime gelmesi de ilginc degilmi???

Kişiliği MUAMMA kişi..
SEN KİM OLDUĞUNU SÖYLE SONRA KONUŞ..
NİYE SAKLIYORSUN..
SÖYLE ÖYLE ÖTSENE, Böyle belirsiz horozların ötmeleri burada sabahın olduğunu göstermiyor, kuyruğuna basan birinin olduğunu, acil yardıma gidilmesi gerektiğine işaret ediyor..

HADİ BAKALIM GUGUK.. SEN OSMANCİK MİSİN DEĞİL MİSİN. BAN'LIM BENİM..

redyellow 01-24-2009 00:26

SAYIN FARUK ARSLAN...

Sizin nickinizin altında BÖLÜM SORUMLUSU diye bir yazı var...

Hakikaten merak ettim:

Gerçekten forumda sorumlusumusunuz yoksa oraya herkesin öyle bir şey yazma imkanı varmı forumda...

Şunun için söylüyorum:

Emin olun üslubunuz asla ve asla bir sorumluya yakışmaz nitelikte.

Bir arkadaşa GENİŞ ÇUKUR diye hitap etmişsiniz.

Bu uslubu siz kendinize yakıştırıyor musunuz?

Evet diyorsanız benim diyecek sözüm yoktur.

Hayır diyorsanız, yakıştıramıyorsanız bunun gereğini de yapacak olan yine sizsiniz.

Söyleyeceklerimizi karşımızdakini alaya almadan, dalga geçmeden, hakaret etmeden söyleyemez miyiz?

İyi günler dileklerimle.

FarukARSLAN. 01-24-2009 00:32

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497740)
SAYIN FARUK ARSLAN...

Sizin nickinizin altında BÖLÜM SORUMLUSU diye bir yazı var...

Hakikaten merak ettim:

Gerçekten forumda sorumlusumusunuz yoksa oraya herkesin öyle bir şey yazma imkanı varmı forumda...

Şunun için söylüyorum:

Emin olun üslubunuz asla ve asla bir sorumluya yakışmaz nitelikte.

Bir arkadaşa GENİŞ ÇUKUR diye hitap etmişsiniz.

Bu uslubu siz kendinize yakıştırıyor musunuz?

Evet diyorsanız benim diyecek sözüm yoktur.

Hayır diyorsanız, yakıştıramıyorsanız bunun gereğini de yapacak olan yine sizsiniz.

Söyleyeceklerimizi karşımızdakini alaya almadan, dalga geçmeden, hakaret etmeden söyleyemez miyiz?

İyi günler dileklerimle.

1000 defa üslubunuza dikkat edin felan dersem, sonra aynı takılana bende demedim mi GURURA KARŞI GURUR SADAKADIR.

Nasıl anlıyorsa karşıdaki öyle anlatıyoruz. Konunun geneline bakarsanız anlarsınız sizde.
Yoksa iki üç bölümden sorumlu olmayla tüm forumun yönetici olduğumuz yok.. Olsakta pek fark etmez, böyleleri nasıl anlıyorsa öyle.
Yani bölüm yöneticiliği felan trişka kalır böyle olunca. Ki zaten bu bölümde yöneticiliğim yok. Bende sizler gibi bir üyeyim yani..
Oldu mu şimdi ?

Benim başbakanıma 'kukla' derlerken neredeydiniz siz de şimdi beni sorguluyorsunuz?

mgv gençliği 01-24-2009 00:38

faruk arsalan
çok seviyesiz bir hitabın var...
eğer silinene bakmak gerekseydi
senin tek bir yorumunun olmaması gerekirdi....
siz kendinizi çok şey zannediyorsunuz ama
yazılarınızdan ve hakeretlerinizden sonra
kaydadeğer bir bilgi birikimine sahip olmadığı kanısındayım
yazık ki bu forum sorumlularına
yazılarınıza hiçbir tepkide bulunmadılar.
kimliğinizi çok güzel açıklamış oldunuz.

ey mgv gençliği
size bu asaleti veren davanının
neferi olayım...

All times are GMT +3. The time now is 11:47.