![]() |
Burcumuz ne
KaraEsef sana bu konuda katiliyorum. Ne yazikki bu sekilde burclarla oynamak cok sacma ve kimse de bunlara gercekten inanmiyor zaten.
Fakat bu isin ilmi de var ve ben 6 yaslarindan beri bu konuyu inceledim ve dogru olduguna inaniyorum. |
Burcumuz ne
hiç bir zaman bu burcmus ne bilim astroloji imiş yükselen miş alçalanmış bulaşmadım ALLAH bulaştırmasında...
|
Burcumuz ne
Alıntı:
o gazetenin burç köşesini bırak neresini okursan oku dinden çıkarsın dostum. böyle bakarsan haklısın. ama burçların genel özellikleri vardır, bunlara inanmak çıkarmaz merak etme. ve bu özellikler genel olarakta doğru çıkar. örnek; şu burç duygusal, biri asabi vs vs. günlük aylık yıllık burç bunlar palavra haklısın ama genel olarak bir sınıflandırma bence gayet gerçekçi... |
Burcumuz ne
başak
|
Burcumuz ne
|
Burcumuz ne
Burçlara takıntılı birisi değilim ama simge olsun diye eğlencesine dile getirirm :)
Koç |
Burcumuz ne
ikizler :)
|
Burcumuz ne
yaaaa beştane ikizler çıktı kocaman forumdan :'(
ikizleeeeeeer nerdesiniz :'( |
Burcumuz ne
Alıntı:
|
Burcumuz ne
Alıntı:
yanlış mı saydım :'( okudum tüm sayfaları :-[ hakan dildade ben politikacı biri daha vardı unuttum :'( |
Burcumuz ne
Bir ikizlerde burada var 8)
|
Burcumuz ne
Alıntı:
bu arada benim burcumda aslan yükselen de aslan ayrıca burcumuda çok severim kendimide severim :D:-X :-X |
Burcumuz ne
Alıntı:
ağlama +1 vereyim :) |
Burcumuz ne
Alıntı:
:D :D ben saydım yaaaa bak utandırdın beni :-[ :'( :'( |
Burcumuz ne
Alıntı:
ahmet abi bende diyorum bu karizma nerden kaynaklanıyor ;D meğer ikizler burcuymuşsun bende 14 haziran ;) |
Burcumuz ne
Bende 15 haziranim ama bir sene önden takip ediyorum..bir burcun özellikleri bir insani bu kadar mi anlatir bilmiyorum ama hepsi bende mevcuttur 8)
|
Burcumuz ne
Alıntı:
bende safkan ikizlerim hiçbir özelliğini anlamam biz çok şakacıyız ve konuşkanız milleti kırarız gülmekten bize iki yüzlü diyen şaşkınları burdan tekrar tekrar kınıyorum >:( |
Burcumuz ne
Balık...
|
Burcumuz ne
08.08.. ASLAN
|
Burcumuz ne
İkizlerim..ne işe yarıyosa...
|
Burcumuz ne
Alıntı:
aaaa emre burcuna kayıtsız kalma :) |
Burcumuz ne
akrep
|
Burcumuz ne
Alıntı:
ya paradan kaybetcen diyo ya aşkta..bende ikiside olmadığı için şu anda ordan anlıyorum yalan olduğunu... Bide plüton bilmemne gezegeninin önüne geçcek felan:) |
Burcumuz ne
nisan 1 koç.....
|
Burcumuz ne
AKREP'ler varmış yahu :D
|
Burcumuz ne
Bende 10 haziran bu arada..Ahmet abiden 5 gün önce 8)
(yıl farkını saymıyorum( : ) |
Burcumuz ne
Alıntı:
|
Burcumuz ne
Alıntı:
|
Burcumuz ne
Alıntı:
yakında zehirlerini akıtırlar... |
Burcumuz ne
Alıntı:
|
Burcumuz ne
eğer köşeye sıkışarsanız o da olabilir...
|
Burcumuz ne
Alıntı:
|
Burcumuz ne
ne bileyim birden savunma yapınca bende refleks olarak öyle cevap verdim...
|
Burcumuz ne
Alıntı:
ANLATIN DA BİZ DE GÜLELİM... ''AKREBİN KISKACINDA YOĞURMUŞ BİZİ KADER ALDIRMA BÖYLE GELMİŞ BU DÜNYA BÖYLE GİDER'' BİR AKREP ASALETİ İLE KİMSEYE ÇİĞNETMEM GURURUMU!!! |
Burcumuz ne
Ümmü_seleme..Sen gördüğüm en şeker akrep burcu üyesin üzülme.. :) :)
|
Burcumuz ne
duygu senin burcun ne sorması ayıp? burdan ikizler gibi duruyosun..
|
Burcumuz ne
Alıntı:
|
Burcumuz ne
Alıntı:
|
Burcumuz ne
Alıntı:
|
Burcumuz ne
Alıntı: