![]() |
Alıntı:
Bir hareketi hatirlamiyorum Hocamiz siyonizme ,ve köle olmaya karsidir hangi yahudi usagi ile bu sekilde tartismisti onun yüzüne karsi siz katilsiniz demisti hatirlayamadim hatirlatirsaniz seviniriz :güzel: Hocamiz siyonizmle mücadele eden siyaseti iyi bilen bir liderdir Fakat sayin basbakan tayyib bey basbakanligi döneminde siyonizme resmi bir platformda osmanlidan sonra ilk tokat atan liderdir . Kaldiki ki yazilanlarla hocamizi kiyaslamaniz size yakismadi . Hocamizi bilen bilir Benim yukardaki yazimda ne demek istedigimide anlayan anlar . okumakla anlamak cok farkli seylerdir . Su andaki duamiz sayin basbakanin Sözünün arkasinda durup geri adim atmamasidir . Yahudi usaklarina hadlerini bildirmesidir :güzel: |
Arkadaşlar lütfen büyük harf ve KIRMIZI ile yazmayalım.Bölüm Yetkilileri ve Yönetimin uyarı yazısı için kullanılır.Şimdiden hepinize anlayışınız için çok teşekkür ederim :)
|
Alıntı:
Siz hatırlamıyorsunuz ama var. Hocamız başbakan ken İsrailli yetkililer hocamızı ziyarete gelmek isteyince hocamız onları kovdu. Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı israilli yetkilileri görüşmek istemelerine karşın yok ben konuşmuyorum demedi. İsrailli yetkilileri kim kovdu. Konuşmaya tenezzül bile etmedi. Tokat böyle atılır. Hocamız kovunca israilli yetkililerin zoruna gidince çiller ve çevik bir israilli yetkililerden özür diledi. Biz Erdoğanı destekliyoruz, geri atmaması için temenni ediyoruz. |
Alıntı:
Bak kardes sizinle burda hocamiz hakkinda tartisacak degilim Bir saadetli olarak, Kovmak cözüm degildir Cözüm ayni masaya oturup yumrugu masaya vurmaktir . Hocamizin liderligi tartisilmaz kiyaslanmaz :güzel: Dikkat ediyorumda Davos hadisesinden Sonra Saadetli kardesler Kendilerini anlatmaktansa Gözle Görülen Dünyayi sarsan dünya gündemine bomba gibi düsen Bir davranisi baska yönlere cekerek Kendi icimizde kan kaybediyoruz . Allah cc maide suresinde Allah icin sahidlik edenler olun buyuruyor davosta sayin basbakanin gösterdigi tepki osmanli torununa yakisir bir tepkiydi ,bunu kabul etmek lazim . Kalpleri bilen rahmandir sayet bu tepki bazi kardeslerin idaa ettigi gibi oy icin yapilmis ise bunu zaten zaman gösterecek bunu zaman gösterdiginde ona göre tepkimizi ortaya koyariz . Siyasi amac ugruna her ne olursa olsun muhalefet mümine yakismaz . sayin baskanimiz kurtulmusun basin aciklamasi mümine ve saadet partisine yakisir bir aciklamaydi .:güzel: inatla bazi olaylari carpitmanin bir manasi yok . yahudi yandaslari ,avrupa basini ,bazi mayasi bozuk chpliler Bu davranisi kiniyorlarsa ,bu demek oluyor ki sayin basbakan dogru yolda . Hakki görelim en azindan bu davranisin altinda biseyler aramayalim ki muhalefet olanlarla aramizdaki fark anlasilsin :güzel: Hocam gelmis gecmis en büyük liderlerden biridir onun siyonizm ile mücadelesi hak batil mücadelesi anlatilmaz yasanir Allah cc kendisine hayirli uzun ömürler versin sayin basbakanada kuvvet versin ayaklarini islam yolunda sabit kilsin hz ömerin ferasetini nasip eylesin (amin) duamiz bu yöndedir :güzel: |
Alıntı:
Erbakan Hoca'ya Selam, İsrail'i Tokatlamaya Devam ! |
Alıntı:
kardeş seninle adam akıllı görüşsek Msn adresini özelden yazarmısın ? Herşeyi buradan yazamıyorum biliyorsunuz. Bazı alanlara girince yetkililer özel mesaj yolluyor. Ben kendimi bu şertlarda iyi anlatamadığıma inanıyorum . Evt görüşmemek çözüm değildir demişsiniz, çözümdür. Tıpkı Osmanlı padişahlarının yaptığı gibi sizinle konuşmayı tennezzül bile etmediği gibi hocamızda aynısını yaptı. Önce mecliste alkışlayarak, özel arabasını vererek,tarihte görülmemiş bir şekilde israil cumhurbaşkanını karşıladıktan sonra tokat atsan tokatın tesiri ne kadar olur. Neyse dediğim gibi kendimi iyi anlatamıyorum çünkü özgür değiliz, msn konuşursak daha iyi anlaşırız dava kardeşim... |
Haksızılık etmeyelim .Daha bir kaç gün öncesine kadar israile ses çıkarmaya çalışan ve miyavlama sesinden öteye gidemeyen devletlere bile hayranlıklarımızı belirtip tebrik yağmuruna tutarken ,Türk'e ve Türkiye cumhuriyeti başbakanına yakışır bir şekilde perese kükreyip gururumuzu okşayan Erdoğanın bu sebeble takdiri fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum.
Diplomatik yöndende bir şey olacağını zannetmiyorum.Yıllardır sesini çıkarmayan Türkiyenin yavaş yavaş gücünün farkına varıp sesini daha gür çıkarmaya başladığını görmekteyiz.Elbetteki Filistin bizim milli sorunumuz değildir bizim milli sorunumuz asıl kuzey Iraktır Musuldur ,Kerkükdür ayni duyarlılığı oralar içinde bekliyoruz ve ümit ediyoruz..Ümit ediyoruz dedim çünkü bu potansiyelin sayın Erdoğanda olduğunu geçen akşam hepimiz izledik.O halde sayın Erdoğanın din kardeşimiz olan Filistinliler için gösterdiği bu duyarlılığının en azından aynısını, bu gün Irakta bulunan soydaş din kardeşlerimiz içinde göstermesidir.Çindeki Türkistanlı kardeşlerimiz içinde göstermesidir.Sayın Erdoğanda bunu yapabilecek gücü görüyorum ve tekrar huzurlarınızda başbakanımızı tebrik ediyorum . Benim fikrim budur. |
Ben burada partizanlık martizanlık yaptığım yok...
Gerçekler ortada Biz kalktık tebrik ettik başbakanı Saadetli kardeşler kendilerini ispatlamak için başka yere çektiği felan yok... Biz ileriyi görüyoruz ondan konuşuyoruz. Erdoğanın böyle çıkışlarını çok gördük İnş. herzamankinin aksine yanılırız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak kardeşim öyle hiç özgürlük mözgürlük ayaklarına yatarak kurtaracağını zannetme. Sizin ne amaçla bu forumda olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Size uyarımızı defaatle yaptık. Nasıl kabul ederseniz öyle kabul edin. Burada bütünleştiğimiz, aynı duyguları paylaşarak beraber onurlandığımız Saadet Partili kardeşlerimizi tenzih ederek söylüyorum. Sen ve birkaç arkadaşın ve bir kaç yüz kişiden daha oluşan holigan grubu biz çok iyi tanıyoruz. Onun için hiç öyle üste çıkmaya çalışmayın Başbakan'ın Peres'e çarptığı gibi bir tokat da siz bizden yemeyin ! Bu aşağıdaki yazıyı size ithaf ediyorum ve aynı yönde devam edip konuyu başka bir mecraya kaydırmaya çalışmaya devam etmeniz halinde bu çirkin tavrınızı başka yerde sürdürmek zorunda kalacağınızı açıklıyorum. Bir daha uyarılmayacaksınız ! Tercüman ve Yeni Çağ gibi gazeteler bile çıkıp HELAL OLSUN diyebilmişken içimizden Siyonizm Karşıtlığıyla bilinen bir kesimin çok az da olsa bazı mensuplarının HELAL OLSUN demek yerine bin dereden su getirmek gayretlerini görünce onlar adına utanıyoruz. Biz bu vesileyle bir şeyi daha görmüş olduk. Bazılarının derdi; ne doğruların DÜNYA'ya haykırılması, ne Gazze ne Filistin imiş. Bazılarının derdi sadece kendi partileriymiş. Siyaset gözleri böyle kör etmiş. |
TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYUYORUM!!!!
|
Yorumunuz onay bekliyor.
YAHUDİ milleti kadar müslümanlara köpek gibi bilenen başka bir millet daha yoktur.dost görünürler fakat, tek bir müslümanın dahi varlığına tahammül edemezler.yahudiler şu 3 şeye katlanamazlar;müslümanların imamın arkasında saf tutmasına, fatihadan sonra cemaatin hep bir ağızdan amin demesine ve yolda gördüğü tüm müslüman kardeşlerine tanısın veya tanımasın selam vermesine. bizleri birlik ve beraberlik içinde görmeyi asla kabul edemezler.bizler OSMANLININ torunlarıyız ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIZ.BAŞBAKANIMIZLA ne kadar gurur duysak azdır.RECEP TAYYİP ERDOĞAN; İSTANBUL’un değil DÜNYANIN 2. FATİH’idir!!! |
Türk milletine yakışmayan hareketler ve saygısızlık karşısında çok doğru ve yerinde bir tavırdı .Türk milleti adına başkanımıza teşekkür ediyoruz .Türkiyenin tarihinde kimseyi arkadan vurmak yoktur karşılıklı savaş vardır fakat israil savunmasız ve masum halka yönelik savaş başlatmıştır .herzaman yanındayız sayın başkanımız
|
bu kadar müslüman ve türk sesini duyurmaya calışıyordu.BAŞBAKANIMIZ hepimizin adına söylemesi gerekeni söyledi.Hemde tam yerine söyledi…Davos a bu konuşma nekadar dokundu bilemem.Ama keşke BAŞBAKANIMIZ başlamışken daha fazlasını da söyleseydi..Artık dur desinler ve utansınlar diyorumm..Bir ayıp ancak bukadar yüze vurulablrdi..inşallah tokat gibi inmiştir..Filistine yaptıklrının yanında az bile oldu…müslümanlığın bu kardeşliğinden ders alıp birdaha zulme yönelmezler umarım…Basbakanımızdan allah razı olsun ve allah yolunu acık etsin…
|
gözleriniz körelmiş artık sizlerin inanamıyorum hala yüzünüz kızarmadan nasıl olur da hala bu cesur davranışı gölgelemeye çalışırsınız söylediğiniz her tez elinizde kaldı yüzünüzü kızarttı filistin'e atılan bombalardan bile gece gündüz çevre ülkelerle barış için çalışan başbakanımızı sorumlu tuttunuz ama en güzel cevabı verdik yine size sizin görmek istediğiniz gibi değiliz artık anlayın! dünya için insanlık için mazlumlar için yaptıklarımızı görünce acı içinde yokuluyor kıvranıyorsunuz artık takdir etmeyi tarafsız olmayı öğrenin kurtulun saplantılardan !! |
GAZZE'ye cam simidi oldun
Filistin'in ezilen onurunu YÜCELTTİN İslam Dünyasının Yüzünü Yerden Kaldırdın İslam Halklarını Yeniden Coşturdun Müslümanların Onurunu Yücelttin Ezilmiş İslam Dünyasına Nefes Verdin Ortadoğu Sokaklarını tam bir YÜZYIL sonra Yeniden Coşturdun Osmanlı Ruhunu Kahpe Medeniyet'in Suratına Çarptın Müslüman'ın Cengaver Duruşunu İspatladın TÜRK'ün Onurunu Yeniden Şahlandırdın DÜNYA'ya İnsanlık Dersi Vererek En Büyük Hümanistin, En Büyük İnsan Hakları Savunucusunun Kim Olduğunu Cihanaa Gösterdin ALLah Şahit Oldu Biz de Şahidiz Büyüksün Tayyip Baba !!! |
Bu herkeze iyi bir ders olmuştur.Türkler o kadar sanıldığı kadar pısırık değildir
|
Milletimiz Sn. Başbakanımızın bu tavrı ile, Türkiyenin artık pasif ayakcı siyasetten kurtulup, yeri geldiğinde devlere posta koyan bir güç haline geldiğini gördü.....Rabbim tüm dava arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hep eleştiriyorsunuz ancak bu eleştirileriniz elalemin ağzına sakız olmuş klişe kelimelerden oluşuyor! Şöyle adam akıllı, kendi özgün cümlelerinizden ibaret kayda değer bir yorum göremedim! Madem eleştirmeyi, muhalefet etmeyi bilmiyorsunuz burada ne işiniz var? Bir sitenin "Akıncı Gençlik" diyerek nitelendirmiş olduğu klavye mücahidleri ordusundan olduğunuzu düşünüyorum! Ancak sadece düşünmekle kalıyorum! Bu denli sınırlı kelime dağarcığından yorumlar türeten bir kişiyi bu işe bulaştıracaklarına ihtimal dahi vermiyorum! Kuzum her kim iseniz ya düzgünce yorumlar yapın, yada sizi gönderenleri çağırın! Kısaca: "Sen git abin gelsin!" |
Milli Görüşcü olarak Sayın Başbakanın bu şerefli tutumunu tebrik ediyorum. Evet Milli görüş sadece muhalefet yapmak değildir. Doğruya doğru yanlışa yanlış denilmesi gerekir. Hakkı kuvvetten üstün kuvvetide hakkın emrine vermek demektir. Sayın başbakan kuvvetliye karşı haklıyı savunmuştur. Şimdi burada particilik değil milli beraberlik sağlanması gerekir. Dünyanın gözü önünde bir siyonist c.başkanına yakışacak kelimeler sarf etti. Gazzeyi savunarak İslam aleminin sahipsiz olmadığını kanıtlamıştır.
Bir milli görüşcü olarak minnettarım. |
Alıntı:
http://www.r10.net/images/smilies/rolleyes.gif |
Alıntı:
|
BEN AZ ÖNCE ÜYE OLDUM SEBEBİ DAVOS !!! SAYIN BAŞBAKANIMA SAYGIM DAHA ÇOK SEVGİM DAHA ÇOK İYİ NİYETLİ BÜTÜN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİM DAHA ÇOK ARTTI VE KÖTÜ DÜŞÜNCELRE BENİ YÖNLENDİREN ŞEYTANİ FİKİRLERİDE TAMAMEN KAFAMDAN SİLDİMN VE EMİN OLUN OSMANLI PADİŞAHI GİBİ DAVOSTA PERES OLACAK REZİL BİR ADAMA VERDİĞİ CEVAPLAR VE ÇEKTİĞİ REST BENİ ÇOK SEVİNDİRİD HANGİ OSMANLI PADİŞAHI OLURSA OLSUN YANISINI YAPARDI VE BENDE BUNUNLA AKP YE DAHA ÇOK YÖNELDİM VE HEP ARKANIZDAYIM YÜRÜ BE BAŞBAKANIM AYRICA SİZİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
|
Özellikle de bu konuya gelen Saadet Partili arkadaşlara sesleniyorum: Burası tebrik, takdir konsudur, konuyu amacından saptırmaya çalışmanıza izin vermeyeceğiz.! Forum ahengini bozucu tavırlarda ısrar edenler hakkında gereken yapılacaktır. Bugün bu uyarıyı forumun muhtelif bölümlerinde yeterince yaptık, bu kişiler bir daha uyarılmayacaklardır 2-3 gündür organize biçimde forumumuza holiganca saldıranlara taviz verilmeyecek, bu böyle biline.. (süresiz yasaklanacakları gibi tüm mesajları da silinir) Sonra, "neden yasaklandım diye ağlamamak için DUYURU |
HELAL OLSUN...
Başbakanımız gerçekten bizi çok mutlu etti...Onu izlerken çok duygulandım tüylerim diken diken oldu.Ne kadar büyük bir lider olduğunu bir kere daha herkese gösterdi.İşte başbakan dediğin böyle olur lider dediğin böyle olur dedirtti...Gerçekten helal olsun...Onunla gurur duyuyoruz.Böyle bir başbakanımız olduğu için çok şanslıyız...Ona güvenimiz sonsuz...İnşallah hep böyle devam eder...Onu çok seviyor ve canı gönülden destekliyorum...Allah onu başımızdan eksik etmesin:)....
|
sayın ve de değerli Başbakanım gerekeni yapmıştır.Birileri ne der diye diil benim halkım ne der diye haklı tavrını ortaya koymustur.Bu tavır zaten secimlerde yenilgiye ugrayacak olanları rahatsız etmistir bunlar son cırpınışlarıdır başbakanımıza yahudi üsagı diolardı gördük kimin ne oldugunu.Halkın herkesimi iste benim BAŞBAKANIM işte benim LİDERİM demiştir.Soruyorum sizlere tarihte hangi başbakan bunu dedirtebilmiştir!!!ATALARIMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ;"GÜNEŞ BALCIKLA SIVANMAZ"BOSA UĞRASMAYIN!!!!
|
sözlerini destekleyen icraatlarıda görünce tebrik edeceğiz inşaAllah;)
hele bir icraat görelim..bence hepimiz için kardeşler anında sözlerle coşmayalım..bakalım sözlere uygun icraat varmı yok mu mühim olan o.. |
Dunyanin Lideri
Alıntı:
|
Tarihi duygularımıza köstek olmaya çalışan virane zihniyetlere seslenmek istiyorum:Siz içinde bulunmuş olduğunuz gel-gitlerinizi,kavram kargaşasını,müslümanların arasına niak tohumu ekme niyetiniz,Başbakanımızın bu vakkur,ve kettum duruşunu gözlerini kapatıp,yılanın zehiri ile dile gelmek isteyenler bilsin ki;boşa kürek çekmektedirler.Kalplerde inşaa edilmiş duyguları,binaları,sevgileri sizin yıkmaya gücünüz yetmeyecektir.Burada bu tarihi anlara tercümanlık etmiş,edecek gönüllerin çığlıklarına biraz olsun ses vermeye,kulak asmamaya,kalp kapatmamaya çalışarak sizlerde şahit olmaya çalışın..!
|
tebrikler
bizler osmanlı torunlarıyız boyun eymememiz lazım ah bir de şu istanbuldaki ayasofya camisisi halka açılsa orda namaz kılsak çok iyi olur
|
Alıntı:
|
Başkanımızı İzlerken Gerçektende Gurur duyuyorduk...
Facebook'da Davos Faitih Grubu kurulmuş Bekleriz... http://www.facebook.com/home.php#/gr...id=47672028860 |
bir milli görüşçü olarak tebrik ediyorum başbakanımızı
yalnız bunun böyle kalmayıp somut adımlarla desteklenmesini bekliyoruz inşaALLAH... işte o zaman gerçek fatih ilan edebiliriz. ama şu an fatih ilan etmek için erken diye düşünüyorum. doğru yaptı evet ama dediğim gibi sout adımlarla desteklenmeli.. israilin korkulacak bi tarafı olmadığını herkes anladı zaten |
Alıntı:
|
RECEP TAYYP ERDOGAN
RECEP TAYYIP ERDOGAN DUNYA LIDERI.RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN
Not: tamam kardeş sakin ol :) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 04:25. |