Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Saadet'in Şişli ve Çankaya Açılımı (!) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=55326)

Duygu'Seli~ 02-10-2009 19:43

Konu bazılarının içinde kalmaması açısından yeniden açılmıştır..Buyurun konuşun..!!;;)

Duygu'Seli~ 02-10-2009 19:45

Birincisi.. Yönetimde olduğumuz için yorum yazdık diye bizi suçlayan bazı şahsiyetler..Yöneticiler yorum yapmaz,fikir belirtmez diye bir kural mı var..? Ben yorum yapamam mı..? Niye şaşırdınız..Çok mu ilginç..???

Yorumumu dilediğim gibi yaparım kimseyi alakadar etmez.. Saadetli kardeşlerimizin kuyruğu bu kez feci sıkıştı evet..;;)

Bazı arkadaşlar(kendilerini eeyi bilirler :) ) konuyla hiç bir alakası yokken yapılan yorumları '' bir kadının iffetine'' kadar getirmişler.. Yok efendim bu hanım sizinde bacınız kardeşiniz olsaydı.. Nasıl bekarlığından bilmem güzelliğinden bahsedersiniz.. Eee konu bu değil ama saptırmak lazım..Yoksa ''cihadd,cihadd'' diye haykıran saaaadetlilerin havası sönecek..Saptırmak lazım..Saptırın..!!(Sapıttınız ki zaten.. ;ı:)

Biz Ak Partiyiz.. Basit ideolojik saplantılarımız yok..Her kesime hitap ederiz..Her kesimi kucaklarız.. Açık olsun,örtülü olsun,alevi olsun,sünni olsun,sağcı yada solcu hiç farketmez..

Bu hanımın başının açıklığı değil mesele neden anladığınız halde lafı dolandırıp üste çıkma çabasına giriyorsunuz..? Mesele şu sayın idrak yetersizliği olan bazı kardeşlerim..

Ak Parti foruma gelip ''cihad'' naraları atan,başbakan bayan bir hanımın elini sıkıyor diye laf eden, Nimet Çubukçu gibi bir hanıma ''bu kadın mecliste o kısacık etekleri giyiyor,siz nasıl müslümansınız'' diyecek kadar ileri giden,her konuda lafı ,''islama,şeriata,cihada''(sanki bes müslüman sizlersiniz gibi) getiren ve her defasında Ak Parti'yi davasını satmakla suçlayan CAHİLKERE CAHİL BİR KISIM SÖZDE SAADETLİLEREDİR bu tavrımız..!!

Biz kimsenin güzelliğine,iffetine laf etmedik..Haberde üstüne basa basa BEKAR ibaresi kullanılıyor.. Bizde üstüne basa basa o ibareyi yazıyoruz ki bakın ''cihad erleri'' hangi duruma düşürülmüş,nasıl rezil olmuş görün diye..

Sizmiydiniz foruma gelip şerattan dem vuran..?
Sizmiydiniz Hanım bakanımız Nimet hanımın eteğinin boyuna takan..?
Sizmiydiniz başbakan hanımların elini sıkmış diye dinden çıkartan(!)
Sizmiydiniz Erbakan'la yolları ayırıp,her keisme kucak açtığı için başbakanı ''davasını(islam davası)'' satmakla itham eden..

Şimdi cevap verin buyurun..Madem başı açıklık suçtu,madem bir bayanın elini bile sıkmak adamı dinden çıkartıyordu..O halde kendi partinizin aday seçtiği ve elini sıktıkları bu hanım için cevap verin.. Erbakan hoca Tansu Çillerle el sıkışmıyormuydu..? Hatırlayanlarınız olacaktır..(yoksa fotoğraflarını çıkartır koyar HATIRLATIRIM!!) Koalisyon ortağı Tansu hanımın elini her görüşmede sıkar ve poz verirdi.. Amacım bu davranışı yermek asla değil..!! Erbkan hocaya saygım sonsuzz.. Amacım bizim yaptıklarımızı kınayanların kendi yaptıklarına bakmaları,görmeleri..

Ya dört dörtlük takva sahibi olup davanızı adam gibi savunacaksınız..Yada tükürdüklerinizin hepsini yalayacaksınız.. Siz yapınca müstehak biz yapınca günah...!!

Haa şimdi yine bazıları çıkar der ki''efendim o sizi,yada bizi bağlamaz,birisi hata ediyor diye sizde AHLAKSIZLIK edip hata etmek zorunda değilsiniz'' Yokk yaaa...?

Ahlaksız'' gibi adi bir ifadeyi hemen her mesajında kullanan ve sonrasında bizleri ahlaksızlıkla suçlayan kardeşler..Benim yada bizim ahlağımızı sorgulamak sizlerin haddine mi..? Gerçi sizide anlıyorum.. Psikolojide bir kavram vardır her defasında söylerim.. Kişi köşeye sıkıştığı vakit,kendisini savunamadığı yada altta kalacağını anladığı vakit cevap veremez..Yapacğı tek şey vardır..Karşıdakinin ahlağına,tavrına takıp lafı kişinin karakterine getirimek.. Eee sizinde cevabınız yok.. Bizi en ufak ters yada sert olan bir sözümüle sıkıştırmaya gayret ediyorsunuz..!!

Hazımsızlık vesselam.. Siz bu hazımsızlığınızla daha çok karın ağrısı çekersiniz.. Objektif olun biraz.. Düşürmeyin kendinizi.. Gerçekçi olun..Sırf saldırmak için her bahaneyi kullanmayın..Sonra ''uff'' olursunuz böyle..;;)

Necip Fazıl 02-10-2009 20:10

Yorumumu dilediğim gibi yaparım kimseyi alakadar etmez.. Saadetli kardeşlerimizin kuyruğu bu kez feci sıkıştı evet..

o garanti yavv :w:

muhammed.ikb 02-10-2009 20:22

boş boş tartışmışsınız basit bir konu üzerinden..bunu yaparken terbiye sınırlarını zorlamışsınız..bunu özellikle özgün genç ve farukaslan kardeşlerimed iyorum.ilk sayfadaki yorumları tek tek okudum..gerisini okumaya gerek bile yok..

bu gayet doğal bir seçim olmuş...sadece dindarlar için siyaset yapılmaz ki..açılmak lazım..ben bu konuda saadeti tebrik ediyorum...onları eleştirmenin bir anlamı yok..çünkü refah zamanında bile açık bayanlar partiden vekil olmak için aday oldular..o dönemde abdullah gül beyin de dediği gibi ülkenin durumu da göz önüne alınarak laik kesimle münakaşaya girmemek için ne açıklar ne de başörtülüler aday gösterilmedi..sonraki yıllarda oya hanım nazlı hanım merve hanım alınmıştı fazilete...

saadeti eleştirmeye kimsenin hakkı yok bu açılımından dolayı..çünkü bu bir defaya mahsus deği ki..ha illaki eleştirmek istiyorsanız önce ak partimize bakalım..güldal akşit ve nimet çubukçu hanımlar kabinedeler.bu sene ordu belediye başkan adayı başı açık bir bayan..

salyalarnı akıtarak yorum yazan bazılarının kendilerine çeki düzen vermeleri ak partimizin yararına olacaktır..

FarukARSLAN. 02-10-2009 20:31

Bazılarının 'takiyye'lerini yemiyoruz.. Bunu bilsinler öncelikle..
Yüzde maske olup konuşanın doğru dediğinin karşısına geçerim ben!

Hadi.. Çuvalayanlara bir-iki, çuvallayanlara bir-iki..

Duygu'Seli~ 02-10-2009 20:44

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508747)
boş boş tartışmışsınız basit bir konu üzerinden..bunu yaparken terbiye sınırlarını zorlamışsınız..bunu özellikle özgün genç ve farukaslan kardeşlerimed iyorum.ilk sayfadaki yorumları tek tek okudum..gerisini okumaya gerek bile yok..

bu gayet doğal bir seçim olmuş...sadece dindarlar için siyaset yapılmaz ki..açılmak lazım..ben bu konuda saadeti tebrik ediyorum...onları eleştirmenin bir anlamı yok..çünkü refah zamanında bile açık bayanlar partiden vekil olmak için aday oldular..o dönemde abdullah gül beyin de dediği gibi ülkenin durumu da göz önüne alınarak laik kesimle münakaşaya girmemek için ne açıklar ne de başörtülüler aday gösterilmedi..sonraki yıllarda oya hanım nazlı hanım merve hanım alınmıştı fazilete...

saadeti eleştirmeye kimsenin hakkı yok bu açılımından dolayı..çünkü bu bir defaya mahsus deği ki..ha illaki eleştirmek istiyorsanız önce ak partimize bakalım..güldal akşit ve nimet çubukçu hanımlar kabinedeler.bu sene ordu belediye başkan adayı başı açık bir bayan..

salyalarnı akıtarak yorum yazan bazılarının kendilerine çeki düzen vermeleri ak partimizin yararına olacaktır..

Haddinizi aşmayın.. Salyalarını akıtmakta ne demek oluyor..? Önce kendi ahlağınızı sorgulayın lütfen..Bu laf çok mu ahlaklıca..?

Saadet yada bir başka parti..Kimi aday gösterirse göstersin..İsterse bir lezbiyeni aday göstersin..Hala idrak etmemek için çabalıyorsunuz..Konu gösterdiği aday değildir..

Eleştirmiz Ak Parti'nin siyasetini karalayıp,sürekli cihaddan dem vuran,başbakanın bir hanımın elini sıkmasına bile laf eden,Başı açık bakanımız Nimet çubukçunun eteğine dahi takan CAHİL zihniyetedir..!!

Ak Foruma gelipte bunları sayan sonrada kendi başı açık adayını savunanlar çok zeki herhalde..Adayı açıkmış değilmiş bize ne..Bizim lafımız TÜKÜRDÜĞÜNÜ yalayanlara..Bizi suçlayıp kendi partilerine toz kondurmayanlara..

Kimse kimsenin ahlağını eleştirmesin..Burda küfür yok terbiyesizlik yok..Zora gelince kişilerin karakterini öne sürmeyin..Fikirlerinizle konuşun.. Fikirleirne varsa cevabınız buyurun..

Yok efendim sizinde başı açık vekilleriniz vs yok mu..? Eee biz aksinimi iddia ediyoruz..BAS BAS aynı şeyi tekrar ediyoruz.. Madem saadet bu kadar açık ve ileri görüşlü idi o halde neden Ak Parti'mizin bütün bu tür açılımlarını şiddetle kınayıp,red ediyor,davaya ihanet olarak nitelendiryordu..?

Bizim eleştirimiz bizi suçlayıp,bizi kınayanların daha sonrasında kendilerinin aynı konuma düşmüş olması ve bunu hala ve hala KABULLENEMİYOR olmalarıdır..!!

Ya dört dörtlük takva gösterecekler..Yada açılımlarına,hareketlerine göre KONUŞACAKLAR..!! Yada susacaklar..Yada böyle gözden düşecekler..!!!!

ebu ubeyde 02-10-2009 20:48

bizi bu uslubunuzlamı davamızdan vazgeçireceksiniz.....güzel kadınmı falan bu ne ya kadın aday gösterilmesi banada ters ama bir kaç hata nedeni ile davamı terk edemem sizin gibi olaya at gözlüğüyle bakmıyorum çünki

islam 02-10-2009 20:51

yazık wallahi yazık...terbiye sınırlarını zorlayanlara ayıp ettiklerini hatırlatmak isterim...

Katil 02-10-2009 20:54

Soruyorum o halde:

Hiç Milli Görüş yetkilisinin ağzından "açık bayanlar böyle olmaz, almayız" gibisinden bir ifade duyuldumu? Varmıdır ıspatı? Yada yetkilisini geçtim, bugüne kadar kaçınız bilinçli bir milli görüşlünün "bunun başı açık bunun kapalı" gibisinden sözler sarfetmek suretiyle ayrım yaptığını gördünüz?

Elinizi vicdanınıza koyarak cevap vermenizi umarım!

Kaç kişi böyle ayrım yaptı?

"Açık bayanlara bizim siyasetimizde yer yoktur" denildimi?

Eminim birçoğunuz hayır cevabını kendi kendine itiraf etmekten korkacaktır.

Nedendir bu kartel ağzı ile konuşmalar? Ak Parti'li olarak çoğunuzu kınıyorum!

Şimdi bir başı açık adayın çıkarılmış olmasına cevabı, Milli Görüş Nazlı Ilıcak'ı milletvekili yaparak vermiştir. O zaman şu her fırsatta (alakalı/alakasız) övünerek bahsettiğimiz 47% varya? Hah işte onlarında büyük kısmı verdi?

Şu anneniz babanız dedeniz nineniz varya? Onlarda verdi!

Herkes için geçerli olması imkansız! Ancak en az %60 ı için durum böyle!

Ha milli görüşün ne olup, ne olmadığını anlayamayanlar yorum yaparsa sonuç böyle olması kaçınılmaz tabii.. Neymiş başı açık güzel bekar aday çıkarmış...

SP'nin kadın kollarında nice başı açık yöneticilerin görev aldığı herkesçe bilinen bir gerçek. Bu inkar edilemez. MSP döneminde de böyleydi, bugünde böyle. Bu zümre ideolojisini savunmaya devam ettikçede böyle olacaktır!

Saadet partsi başı açık, kapalı ayrımını asla yapmadı/yapmaz. Zihniyet ayrımı yapar! ki bunu yapmayan siyasetçi olamaz. Siyasetin olmazsa olmazıdır zihniyet ayrımı ve çatışması.

Forumlardaki klavye mücahidlerine değinilmiş. Bu foruma gelen birçok provakotörle bende atışmışımdır. Ancak şahsen hiçbirinin "başı açık/kapalı" ayrımı yaptığını görmedim. Varmıdır göreniniz?

Ki zaten Çankaya gibi AKP'nin bile iddiasının ikinci derece güçlü olduğu bir muhitte SP'nin hiçbir iddiası olamaz!

Bazen neyi tartıştığını bilmeyenler yorum yazıyorya..

Sonumuz hayrola..

Allah sizleri affetsin.

Amen!

cepniler53 02-10-2009 20:57

Arkadarşlar öncelikle bende bi Ak Partili olarak bayan adayların fiziğini ve bekar olmasını ön plana çıkaranları kınıyorum bu bizlere yakışmaz. Burda önemli olan konu Saadet partisinin aday gösterdiği bayan adayların doğru aday olup olmamaları, bence bir çok Saadet Partiliye göre bu adayların çıkması yanlıştır. bende Saadet Partisinin bu adaylarını görünce garibime gitti biraz...

islam 02-10-2009 21:07

Garip olan ne biz meclise Merve Kavakçı ile girerken yanında Nazlı Ilıcak, Oya Akgöneçle girmiştik...
Bİz Birileri gibi Dış ile yargılamıyoruz... Hak ve Hakkaniyet ile...
Lütfen: Bu Bayan genç ve Güzel, bekar olmasa idi sizler yine bu yorumları yapacak mıydınız ?
çok merak ettim...
One biçim laflar " Allah sahibine bağışlasın & Güzele bakmak " karekterlerine yedirenler kullansın lütfen bu adepten yoksun kelimeleri...

Duygu'Seli~ 02-10-2009 21:08

Birilerini partilerinden vazgeçirmek gibi niyetimiz yok müsterih olsunlar..;)
Hala daha ahlaktan tebiyeden dem vuruluyor.. Hanım bakanımız mini etek giyiyior iddiası ile ''ne biçim müslümansınızda müsade ediyorsunuz'' diye müslümanlığını yargılama cüretini kendilerinde görenler var..Başbakanımız hanım birinin elini sıktı diye onu dinsizlikle suçlayanlar var.. (Erbakanın koalisyon ortağı Çiller'in elini sıkmasını gözden kaçırmışlar herhalde) Bu söylemler çok mu ahlaki..? Giydiği etek boyuna göre bir hanım bakanı ''müslüman'' yada ''müslüman değil'' gibi sınıflandırmalar içine sokma cüretini kendilerinde görenler çok mu terbiyeli..? Bana bunların cevabını verin hadi..?

Şimdide açılımına ihanet edip(cihadı ve şeriatı savunanlara göre bunun ihanet olması lazım),sırf oy için bu hanımı aday gösterenler bütün eleştirileri geri görüşlülük olarak dile getiriyorlar..Görüşünüzü seviyiim sizin..:)

Siz yapınca mübah..Biz yapınca günah.. :) Siz eleştiriden öteye gidip dinsizlikle suçlarken iyi biz eleştirince gayri ahlaki..!!??

ebu ubeyde 02-10-2009 21:11

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508791)
Birilerini partilerinden vazgeçirmek gibi niyetimiz yok müsterih olsunlar..;)
Hala daha ahlaktan tebiyeden dem vuruluyor.. Hanım bakanımız mini etek giyiyior iddiası ile ''ne biçim müslümansınızda müsade ediyorsunuz'' diye müslümanlığını yargılama cüretini kendilerinde görenler var..Başbakanımız hanım birinin elini sıktı diye onu dinsizlikle suçlayanlar var.. (Erbakanın koalisyon ortağı Çiller'in elini sıkmasını gözden kaçırmışlar herhalde) Bu söylemler çok mu ahlaki..? Giydiği etek boyuna göre bir hanım bakanı ''müslüman'' yada ''müslüman değil'' gibi sınıflandırmalar içine sokma cüretini kendilerinde görenler çok mu terbiyeli..? Bana bunların cevabını verin hadi..?

Şimdide açılımına ihanet edip(cihadı ve şeriatı savunanlara göre bunun ihanet olması lazım),sırf oy için bu hanımı aday gösterenler bütün eleştirileri geri görüşlülük olarak dile getiriyorlar..Görüşünüzü seviyiim sizin..:)

Siz yapınca mübah..Biz yapınca günah.. :) Siz eleştiriden öteye gidip dinsizlikle suçlarken iyi biz eleştirince gayri ahlaki..!!??

bir kaç kişinin dediği ile bizi yargılayamassınız

islam 02-10-2009 21:14

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508794)
Birilerini partilerinden vazgeçirmek gibi niyetimiz yok müsterih olsunlar..

Şimdide açılımına ihanet edip(cihadı ve şeriatı savunanlara göre bunun ihanet olması lazım),sırf oy için bu hanımı aday gösterenler bütün eleştirileri geri görüşlülük olarak dile getiriyorlar..Görüşünüzü seviyiim sizin..

Siz yapınca mübah..Biz yapınca günah.. Siz eleştiriden öteye gidip dinsizlikle suçlarken iyi biz eleştirince gayri ahlaki..!!??

Günahı Söyleyenin boynuna... Birileri Hala bayanları Cahiliyenin Penceresinden değerlendiriyor.... Kişi Karşısındakinide kendi gibi bilir... Biz insanlara.. İnsan Hakları ile özgür düşünce ile... Devlet millet elele MilliGörüş'le sloganı ile yoldayız...

Katil 02-10-2009 21:23

İlk mesajları incelerseniz farklı şeylerdende bahsedilmişti.

Uzun soluklu yöneticisiniz. Mesajlarından kişilerin karakterini (az/çok) analiz edebilirsiniz.

Bu tarz söylemleri dile getirenleri öne sürerek tüm bir zümreyi zan altında bırakmak ne sizlere, nede forum ideolojisine yakışmaz. Bilakis ters düşer!

Birileri size karşı çirkefleşme yolunu seçmişse, bu size onlara aynı suretle mukabele etme hakkı verirmi? O zaman onlardan ne farkınız kalır?

Şuan o bahsettiğiniz "mahlukat"lardan ne farkınız kaldı?

Bir zümre hedef alınacaksa, o zümrenin yetkili birisinin ağzından çıkacak kelimelere itibar edilir!

Sokakta paspas olarak bile kullanılamıyacak haysiyetsizlerin laflarına değil!

Siz akpartiforum "yönetimi"siniz! "MGF" değil. Farkınız olsun!

Normal bir insanın 3 düşünüp iki söylemesi gerekirken, yöneticinin beş düşünüp bir söylemesi gerekir! Adl yöneticiye düşen budur!

Bazıları b.k yolunda ise aynı yoldan gidilmesi gerekmez!

Yakışmaz sizlere!

FarukARSLAN. 02-10-2009 21:28

Herkes 'yolunu' bilsin.
Yeterli..

FarukARSLAN. 02-10-2009 21:29

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508796)
Günahı Söyleyenin boynuna... Birileri Hala bayanları Cahiliyenin Penceresinden değerlendiriyor.... Kişi Karşısındakinide kendi gibi bilir... Biz insanlara.. İnsan Hakları ile özgür düşünce ile... Devlet millet elele MilliGörüş'le sloganı ile yoldayız...

Hımm ne güzel..

islam 02-10-2009 21:37

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508801)
Herkes 'yolunu' bilsin.
Yeterli..

Yol Derken... Siz Tabular ile yoları kesmişken Hangi yol söyle bana ... Hangi Yoldan bahsediyorsun... ???

FarukARSLAN. 02-10-2009 21:49

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508806)
Yol Derken... Siz Tabular ile yoları kesmişken Hangi yol söyle bana ... Hangi Yoldan bahsediyorsun... ???

Bizim yolumuzu beğenmiyorsanız alırsınız yolunuzu olur biter.

Orda bahsettiğim yolda bi üst mesajda bahsedilen

Alıntı:

Bazıları b.k yolunda ise aynı yoldan gidilmesi gerekmez!

Yakışmaz sizlere!

sözündeki yol idi.. Yani bize yakışmayan yol!..
Anladın mı?

Duygu'Seli~ 02-10-2009 22:10

Şeriat nedir..? Şerii hükümleri biliyormusunuz..?
Forumda şeriatı savunan bir çok milli görüşçü(sözde ama) şimdi şeriat kurallarına göre ters düşen bu durumda neden sus pus oluyorlar veyahut üstünü örtmeye gayret ediorlar..? Benim bildiğim şeriatta başı açıklık yasaktır.. Eee şeriatı savunan,tarikat liderlerinin fotoğraflarıyla avatarlarını süsleyen,cihaddan,islami yasadan söz edenler bu duruma ''normal'' mi diyorlar şimdi..?Yaa sözlerinize göre hareket edin yada sözlerinizi kendinize şiar edinin.. İşinize geldiğinde işinize geleni işinize geldiği gibi savunmayın.. Yoksa işte böyle düşersiniz...!!

Birşeyleri kanıtlamak için bazen belge gerekmez çünki o şey ortadadır.. Saadetli kardeşlerimiz her foruma gelişlerinde dinden dem vurup bizi dinsizlikle itham ediyorlar.. En basit örnekleri verdim.. Başbakanımızn hanımların elini sıkması ve Nimet Çubukçunun eteğinin boyutları..!! Bunları kınayanların şiimdiki durumuna bakın..Hanım adayları erkeklerin elini sıkıyor..(Geçmişte Erbakan hocada koalisyon ortağı Çillerin elini sıkardı) Hanım adaylarının eteğinin boyutu ile Bizim bakanımızınkinin boyunda hemen hiç fark yok..Ama bizim hanım bakanımız için bir saadetli gelip ''bakanınızın eteğinin boyuna bakın,nasıl müslümansınız'' diye resmen müslümanlığımızı yargılıyordu..Biz bunları eleştirdik..Tükürdüğünü yalayanları eleştirdik.. Bunu eleştirmeyide ahlaksızlık olarak değerlendirdiler..Hiç şaşırmadım..!!

Saadetlilerle alıp veremedğimiz yok tabanımız belli..Bizim alıp veremediğimiz sözde yalancı ve takiyyeci saadetlilerdir.. Bu adayda onlara çok güzel kapak olmuştur.. Kim ne derse desin..Veerecek cevabı olmayanlar karakter analizlerine başlayıp,insanların kişiliklerini eleştiriyorlar..Eee fikre fikrinle cevap versene..Sanane onun üslubundan..Sen fikrini kibarca ilet,yaz, onada örnek ol belki o hata etti ibret alır.. Ama yok.. Verecek cevap yok.. Savunulacak şey yok..Açılım davaya ters düşmüş..Daha evvelden verilmiş sözler yerlerde.. Ne yapılacak..? Konuyu saptırıp karakterler hedef gösterilecek..Yok sen şunu dedin yok senin ağzın bozuk vs vs. Yahu ben iki senedir burdayım..Hemen her sözde saadetçinin etmediği hakaret kalmıyor..Şimdi bize ahlak dersi verilmeye çalışılıyor.. Komik..;)

Biri bekarlığını Koca harflerle yazınca olay oldu..Eee haberi okumadınız mı zaten haberde bunun üstüne basılarak söyleniyor..Biz niye koca koca harflerle BEKARMIŞ(ŞŞ) diye yorum yapıyoruz.. ''Bakın sizde nasıl medyanın diline düştünüz,işte adayınızın bekarlığı bile haber olmuş diye YÜZÜNÜZE ÇARPMAK MAKSATLI bastırıyoruzzz...'' Sadetlilerin güzel vede bekar vede sanatçı adayı'' Sbamk sbamk sbamk..:cool: Yüzünüze vuruyoruz çünkü siz her hatayı birilerinin yüzüne vurmaktan kaçınmıyorsunuz..Çünki siz en ufak fırsatı değerlendirmek için her kılığa giriyorsunuz.. Yoksa açıkmış,bekarmış,aleviymiş,kürtmüş vs..Bize ne..? Bizi kınayanlar bizi kınadıkları duruma düştüler.. Allah düşürmesin ne diyelim..?

Yöneticiler fikrini esirger diye bir kuralımız yok ayrıca.. Ben fikrimi asla sakınmam..Üslubumda gayet yerinde,densizliğim,küfrüm olmadı..O nedenle kimse beni bu hususta eleştiremez..Ben fikrimi söylerim..Cevap vermek isteyende verir..

selametle..

islam 02-10-2009 22:18

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508821)
Forumda şeriatı savunan bir çok milli görüşçü(sözde ama) şimdi şeriat kurallarına göre ters düşen bu durumda neden sus pus oluyorlar veyahut üstünü örtmeye gayret ediorlar..? Benim bildiğim şeriatta başı açıklık yasaktır.. Eee şeriatı savunan,tarikat liderlerinin fotoğraflarıyla avatarlarını süsleyen,cihaddan,islami yasadan söz edenler bu duruma ''normal'' mi diyorlar şimdi..?Yaa sözlerinize göre hareket edin yada sözlerinizi kendinize şiar edinin.. İşinize geldiğinde işinize geleni işinize geldiği gibi savunmayın.. Yoksa işte böyle düşersiniz...!!

Birşeyleri kanıtlamak için bazen belge gerekmez çünki o şey ortadadır.. Saadetli kardeşlerimiz her foruma gelişlerinde dinden dem vurup bizi dinsizlikle itham ediyorlar.. En basit örnekleri verdim.. Başbakanımızn hanımların elini sıkması ve Nimet Çubukçunun eteğinin boyutları..!! Bunları kınayanların şiimdiki durumuna bakın..Hanım adayları erkeklerin elini sıkıyor..(Geçmişte Erbakan hocada koalisyon ortağı Çillerin elini sıkardı) Hanım adaylarının eteğinin boyutu ile Bizim bakanımızınkinin boyunda hemen hiç fark yok..Ama bizim hanım bakanımız için bir saadetli gelip ''bakanınızın eteğinin boyuna bakın,nasıl müslümansınız'' diye resmen müslümanlığımızı yargılıyordu..Biz bunları eleştirdik..Tükürdüğünü yalayanları eleştirdik.. Bunu eleştirmeyide ahlaksızlık olarak değerlendirdiler..Hiç şaşırmadım..!!

Saadetlilerle alıp veremedğimiz yok tabanımız belli..Bizim alıp veremediğimiz sözde yalancı ve takiyyeci saadetlilerdir.. Bu adayda onlara çok güzel kapak olmuştur.. Kim ne derse desin..Veerecek cevabı olmayanlar karakter analizlerine başlayıp,insanların kişiliklerini eleştiriyorlar..Eee fikre fikrinle cevap versene..Sanane onun üslubundan..Sen fikrini kibarca ilet,yaz, onada örnek ol belki o hata etti ibret alır.. Ama yok.. Verecek cevap yok.. Savunulacak şey yok..Açılım davaya ters düşmüş..Daha evvelden verilmiş sözler yerlerde.. Ne yapılacak..? Konuyu saptırıp karakterler hedef gösterilecek..Yok sen şunu dedin yok senin ağzın bozuk vs vs. Yahu ben iki senedir burdayım..Hemen her sözde saadetçinin etmediği hakaret kalmıyor..Şimdi bize ahlak dersi verilmeye çalışılıyor.. Komik..;)

Biri bekarlığını Koca harflerle yazınca olay oldu..Eee haberi okumadınız mı zaten haberde bunun üstüne basılarak söyleniyor..Biz niye koca koca harflerle BEKARMIŞ(ŞŞ) diye yorum yapıyoruz.. ''Bakın sizde nasıl medyanın diline düştünüz,işte adayınızın bekarlığı bile haber olmuş diye YÜZÜNÜZE ÇARPMAK MAKSATLI bastırıyoruzzz...'' Sadetlilerin güzel vede bekar vede sanatçı adayı'' Sbamk sbamk sbamk..:cool: Yüzünüze vuruyoruz çünkü siz her hatayı birilerinin yüzüne vurmaktan kaçınmıyorsunuz..Çünki siz en ufak fırsatı değerlendirmek için her kılığa giriyorsunuz.. Yoksa açıkmış,bekarmış,aleviymiş,kürtmüş vs..Bize ne..? Bizi kınayanlar bizi kınadıkları duruma düştüler.. Allah düşürmesin ne diyelim..?

Yöneticiler fikrini esirger diye bir kuralımız yok ayrıca.. Ben fikrimi asla sakınmam..Üslubumda gayet yerinde,densizliğim,küfrüm olmadı..O nedenle kimse beni bu hususta eleştiremez..Ben fikrimi söylerim..Cevap vermek isteyende verir..

selametle..

Duyguseli Hanım Eğer O klavyede yazması kolay olan O Şeriat Olsa idi.. O parmaklarını o klavyeye okadar kolay basamazdı... :saygılar:
Şimdi Ne oldu ?

islam 02-10-2009 22:20

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508807)
Bizim yolumuzu beğenmiyorsanız alırsınız yolunuz, olur biter.

Orda bahsettiğim yolda bi üst mesajda bahsedilen

sözündeki yol idi.. Yani bize yakışmayan yol!..
Anladın mı?

Şimdi yine Ayıp ettin.. Edepten ödün vermeden cevap versen belki Asil cevaba değer bulurdum yazınızı...malsef....

FarukARSLAN. 02-10-2009 22:25

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508828)
Duyguseli Hanım Eğer O klavyede yazması kolay olan O Şeriat Olsa idi.. O parmaklarını o klavyeye okadar kolay basamazdı... :saygılar:
Şimdi Ne oldu ?

Heeeyyy yavrum heeey..
Gül Faruk yaa gül yaa gül.. N'apcan gül..
Aslın diye saygı duyduğun, hürmet ettiğin, içten içe destekçisi olduğun davanın kimlerin omuzlarında olduğuna bak ve gül..

Heyy yavrum heeyyy..

Üç mevsim 02-10-2009 22:36

Bazı arkadaşlar hiç açıklamalarımızı görmeyerek hala aynı minval üzere devam ediyorlar. Konunun maksadını Duygu Hanım da, ben de defalarca dile getirdik. Bir kere daha söylüyorum, bu konudan maksat; bazı Saadet Partililere Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanının farkını göstermektir.

Biri benim sözüme değinmiş, Allah sahibine bağışlasın dedik ne var, sahibi kim siyasi olarak Saadet Partisi hayırlı uğurlu olsun... :evet: Biraz da biz iğneleyelim siz yeterince iğnelediniz malum konuları ikide bir gündem yaparak :güzel:

Üç mevsim 02-10-2009 22:48

Biri de şöyle demişti; """başı açıklık önemli değil zihniyet farklı olmasın"""

Bakalım Çankaya Güzelinin zihniyeti nasılmış ???

Bu akşam Star Ana Haber'de Uğur Dündar'ın Canlı yayın Konuğu oldu.

- Vatan Caddesi'deki miting beni çok etkiledi. (Çağlayan Mitingini kastediyor olmasın - olsun yine de çok yaklaşmış-:D) Sadece müslümanlık değil insanlık için yapılmıştı.

- Numan Kurtulmuş'u sizin Arena porgramınızda izledim... Çok beğendim... Ben de kendimi ifade etmek istedim...

Projeleriniz var mı sorusuna gülüyor... Dündar baktı kızcağızın projenin p'sinden haberi yok hemen lafı değiştirdi...

Bu kız bırakın Çankaya'ya Belediye Başkanı olmayı alelade bir mahalleye muhtar bile olabilecek kabiliyete sahip değil.

Ama günümüz siyaseti liyakat üzerine değil vitrinler üzerine kurulduğu için böyle vitrin mankenlerine de ihtiyaç var.

Ya işte böyle. Başın ne önemi var önemli olan zihniyet, önemli olan cihad ruhu, önemli olan Milli Görüş karakteri :evet:

Katil 02-10-2009 22:49

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508821)

selametle..

Olayı saptırma girişimi sonucu şeriat boyutuna taşımanızı anlamsız buluyorum. Zinhar şeriat boyutuna girersek hiç çıkamayız. Şer'i hükümlerde kadınların çoğu yöneticiliklee (önemli) ehliyeti yoktur.

Açık yada kapalı hususu şöyle kenarda dursun!

Mesajımı dikkatle tekrar okursanız paspas bile yapılamayacak kişilikler yüzünden tüm bir camiaya laf söylediğinizi ve bunun yanlış olduğunu ifade ettim! Tüm hayat felsefesini forumlara boş post kasmak olarak belirlemiş kişilikleri sadece siz adam yerine koyuyorsunuz zaten! Emin olunuz sizlerden başkası insan sınıfına koymuyor onları!

Onun için böylesi gereksizler yüzünden koskoca bir camiayı hedef almanız yanlış!

Sizden kimse belge istemedi. Sadece varsa bir yöneticiden böyle bir duyumunuz gösterin bizde görelim dedim! Ki her ne kadar şeriat çığırtkanlıklarıda yapsalar kimse bu forumda başı açık yada kapalı ayrımı yapmadı. Şahsen ben hiç görmedim!

Olay şeriat kurallarının ne olduğu polemiği olmadığından, yukarıda her iki mesajda bir "konuyu saptırmayın" nidaları atan sizleri, "konuyu saptırmamaya" davet ediyorum!

Olay SP'nin örtüsüz başkan adayı! Şeriat hükümleri veya size söyledikleri değil!

Hem saptırmamaktan dem vuracaksınız. Hemde en alasını siz yapacaksınız! Yok öyle!

Saadet partili ithamlarınızı ise, SP'li olmadığımdan üzerime almıyorum. Ancak yiğidin hakkınıda yiğitten esirgemeyin!

Eğerki sizler adl yönetici iseniz, öncelikle şunu sormanız gerekirdi:

"SP'liler. Başkanınız böyle bir açılım yaptı. Bunu onaylıyormusunuz? yorumunuz nedir?"

Gerçek anlamda hak yönetici sıfatı taşıyan birine düşen vazife bu idi. Damdan düşer gibi; hemde bekarmış, Allah sahibine bağışlasın, pekde güzel gibisinden mahalle serserisi ağızları değil!

Yönetici olmak her kişinin harcı değildir. Meziyet ister. Bu meziyetlere sahip olduğunuz düşünülmüşki sizlere böyle bir vazife verilmiş! Dilerizki alnınızın akıyla hakkını veriyorsunuzdur ve verirsiniz!

Burada ne sizin tutumunuzadır lafım. Nede muhalif kardeşlerime.

Bizler ve islam ahlakı için olması gerekenleri sıraladım sadece!

Onların yaptıklarını savunacak halim yok. Diğer konularda çoğu kez bende çatıştım. Forumlarından onlarca kez banlandım!

Her ne kadar bizden nefrette etseler, kötü sözde söyleseler, aynı şekilde mukabele etmeyip metanetle yaklaşarak haklarını vermektir bize düşen! Bırakın zehirlerini kussunlar ortalığa!

Hiçbir zaman başı açık/kapalı gibi sınıflandırma yapmadılar. Aksini iddia edecek olanın alnını karışlarım! (3-5 dengesiz yapmışsa bile kaale almaya değmez. o dengesizlerden her kesimde var.)

Daha öncede belirttiğim gibi. Eğerki onların çirkefliğine aynı suretle cevap vermekse sizlerin kişiliğine yakışan, bizler için ne söylenecek söz nede edilecek kelam kalmamıştır!

Sizleri aynı seviyede görmek içimizi sızlattı! Onun içindir saatlerdir dil dökmelerimiz!

Ama yok hata etti isek affola! Siz kendinizi o seviyeye layık görüyorsanız buyrunuz devam ediniz!

Sizleri onlarla aynı seviyeye yakıştıramamak gibi bir hatadan dolayı ise özür dileriz!

Olaya objektiflik penceresinden bakmaya kapalı olduğunuzdan, tartşmanın uzamaması adına kendimce burada noktayı koyuyorum.

Unutmayınızki kullanılan cümleler kişilikler için ayna vazifesini üstlenmiştir!

Buyrunuz meydan sizindir.

Selametle!
(.)

FarukARSLAN. 02-10-2009 23:08

Birileri hala yarı bildiği, az buz gördüğüyle birilerine akıl vermeye çalışıyor.. Yahu demezler mi be adam bunca çirkefliklere, bunca alçakça bel altı vurmalara sesiniz, gıkınız çıkmadı da burada mı pehlivan kesiliyorsunuz diye?.. Bunlarla uğraşıp, değerlerimizi hiçe sayanlarla zamanını, vaktini baban değil bunlar harcadı. İşin diğer boyutunda pısırıkça sesi soluğu olmayanlar gelip burda yani diğer boyutta ahkam kesmesin.. 'Millet nerde sen nerdesin efendi' laflarına maruz kalırsınız sonra maazallah! E farklılaşma çabasının da bu kadarı yani!..

Bu bi dava meselesi ise EDEBİYLE GELMEYEN ESEFİYLE gidecektir.
Bugüne kadar edepsizce, fütursuzca geldiler. Geldikleri yerler de TEKİN değilmiş bu da anlaşılmıştır. Şimdi söylediklerini, karalamalarını 'esef'le sana iade ediyoruz diyene kimse çıkıpta 'vay efendim esefin biraz hafif olsun biraz böyle olsun' diyemez!..
Bunu dava yapmışların arasına bıdı bıdıyla, farklılaşma çabalarıyla girenlere zavallı gözüyle bakılır olur biter.

Ve dediğim gibi; edeble gelmeyen esefle gider! Gider..
Araya alakasız bıdıkça girende gider.

Katil 02-10-2009 23:31

Bahsetmiş olduğum "hayat felsefesini forumlara boş post kasmak olarak belirlemiş" ler sadece karşı tarafta olmadığını görüyoruz =)

Onları ve böylelerinide sadece biz insan sınıfına koyuyoruz zaten. Sonrada mahalle ağzıyla siyaset yapmaya kalkıyorlar ya...

Neyse..

Hani beni tanımadan yorum yapılıyor ya? işte o ana bitiyorum. Gerçekten çok hoşuma gidiyor ve yüzümde tebessümler açtırıp duruyor.

Dalga geçmiyorum. Gerçekten çok hoşuma gidiyor ve her yanımı acıma hissi kaplıyor =)

Sonrasında koca bir "ahh" çekip yazık diyorum..

Biz burda insanlık dersi verirken araya bazı hırdavatların karışması yemeğe üşüşen sinekler havası katmış =)

Kaç defa dedim. Defalarca bende tartıştım diye. Forumlarından banlandım diye. Ancak anlamak için arka uzuvlarını kullananlar oldukça bizde böylesine papağanlaşıyoruz işte =)

Görmediğimiz tartışmalara müdahil olmamız ise zaten imkansız. Naparsınız sosyal sorumlulukları olan insanlarız. Hayat felsefemiz bazıları gibi forumlara boş boş mesaj kasıp kişisel egolarımızı tatmin etmekten ibaret değil =)

Hala böylesine boş boş mesajları ve ithamları tuz biber olarak görüp geçiyor, tınlamıyoruz =)

Tartışmaya girdiğim kişiler bellidir. Lütfen konu haricindeki ... yorum yazmasın. Yukarıdaki mesajım insan sıfatı taşıyanlara ve özellikle duyguseli hanımadır.

3. kişilere ne düştüğü ise hepinizin malumudur. İfşaya hacet yok. Lütfen 3.olunmasın!

Tartışmayı kendi açımdan burada bitiriyorum. Cevabı olanın özel mesaj yolunu kullanması ve konuyu daha fazla kirletmemesi istirhamımdır!

Üç mevsim 02-10-2009 23:35

Arkadaşlar genele hitap edelim. Yoksa bu işin sonu yok. Birbirimize yönelik hakaret boyutuna varan mesajlarınız düzeltilebilir hatta silinebilir.

FarukARSLAN. 02-10-2009 23:36

Evet.. ''insanlık dersi''nin bugün sonuna gelmişiz..
Ne güzel..
Allah kahretsin ki bu dersin hocamızın kendi etrafında dönmesinden başka yarar veya zararı olmuyor..

İyi, konumuzda ne güzel uzadı gitti..
Bir hoşnut oluyor insan böyle ayağı bile olmayan böcekleri uçarken görünce..

redyellow 02-10-2009 23:43

Sayın özgüngenç'in yazısından alınmıştır:

Alıntı:

Bakalım Çankaya Güzelinin zihniyeti nasılmış ???

Alıntı:

Projeleriniz var mı sorusuna gülüyor... Dündar baktı kızcağızın projenin p'sinden haberi yok hemen lafı değiştirdi...

Alıntı:

Bu kız bırakın Çankaya'ya Belediye Başkanı olmayı alelade bir mahalleye muhtar bile olabilecek kabiliyete sahip değil.
Sayın arkadaşım:

Daha önce yazmıştım ya... "sizi daha makul, daha aklı başında birisi olarak biliyorum" diye...

Parti hırsı, particilik olunca bu özelliklerinizi kaybediyormuşsunuz, bilmiyordum. Bu konu başlığı altında saadet partisi doğru yapmıştır, iyi etmşitir vs. diye bir şey asla yazmadığm halde bana söylemediğinizi bırakmadınız, maç yapmış gibi yenilmekten, cevap verememekten vs. bahsetmişsiniz.

Lütfen kusura bakmayın, bir daha asla size karşı böyle bir şey söylemem, yanılmışım.

Üç mevsim 02-10-2009 23:53

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508876)
Sayın özgüngenç'in yazısından alınmıştır:

Sayın arkadaşım:

Daha önce yazmıştım ya... "sizi daha makul, daha aklı başında birisi olarak biliyorum" diye...

Parti hırsı, particilik olunca bu özelliklerinizi kaybediyormuşsunuz, bilmiyordum. Bu konu başlığı altında saadet partisi doğru yapmıştır, iyi etmşitir vs. diye bir şey asla yazmadığm halde bana söylemediğinizi bırakmadınız, maç yapmış gibi yenilmekten, cevap verememekten vs. bahsetmişsiniz.

Lütfen kusura bakmayın, bir daha asla size karşı böyle bir şey söylemem, yanılmışım.

Bu sözlerde ne var.. Kibarlık budalası mı olalım, nedir yani..

Gayet yerinde ifadeler, asıl üslubum bu değildir, ancak yeri geldiğinde bazı şeyleri yerli yerinde izah atmek gerekir.

Bana partici diyene bu forumda gülerler....

Bizim duruşumuz bellidir, siz bilirsiniz.

Kukumav kuşu olmamız beklenmesin.

Biz burda ne hayasızca saldırılara maruz kaldık,,, bazılarına az bile bu kadarı..

redyellow 02-11-2009 00:00

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508882)
Bu sözlerde ne var.. Kibarlık budalası mı olalım, nedir yani..

Gayet yerinde ifadeler, asıl üslubum bu değildir, ancak yeri geldiğinde bazı şeyleri yerli yerinde izah atmek gerekir.

Bana partici diyene bu forumda gülerler....

Bizim duruşumuz bellidir, siz bilirsiniz.

Kukumav kuşu olmamız beklenmesin.

Biz burda ne hayasızca saldırılara maruz kaldık,,, bazılarına az bile bu kadarı..

Yaşınız daha çok genç... kanınız deli dolu...

Benim bu başlık altında ne söylemek istediğimi benim yaşıma geldiğinizde anlayacaksınız.

Ve beni o zaman belki de rahmetle anacaksınız.

İyi geceler.

mehmetakif24 02-11-2009 00:04

Görüldüğü gibi insanların bekareti ve başının açık olması ne kadar rahatsız edici bir durummuş. Bu güne kadar hiç bir kadın bekareti ve başının açık olması nedeniyle bu tür ithamlara tabi tutulmamıştır diye düşünüyorum. Özellikle Spyi karalama kampanyasına bu yoldan baş vurulması içler acısı bir durumdur.

Bu güne kadar hiçbir zaman mevcut kültür bakanı ertuğrul günaydan da bahsetmemiştim. Ama ne yazıkki Ak partili kardeşlerimizin bu türlü provakatörlüğü beni ertuğrul günaydan bahsettirmeye mecbur bırakmıştır.

önce bu soruların cevabını alıym.
1.mevcut kültür bakanı "çarşaf çağdışıdır" ve "ben kurbana karşıyım" demesi acaba neden kimseyi rahatsız etmiyor.
2.Ak parti Saadet partisinin başı açık belediye başkan adayına karşı da islama bir ölçüde küfr eden kendi bakanına neden karşı değil.

Eğer bir düzeltme yapmanız gerekiyorsa kendinizden başlayın.

Üç mevsim 02-11-2009 00:04

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508886)
Yaşınız daha çok genç... kanınız deli dolu...

Benim bu başlık altında ne söylemek istediğimi benim yaşıma geldiğinizde anlayacaksınız.

Ve beni o zaman belki de rahmetle anacaksınız.

İyi geceler.

Peki öyle olsun

Kırdıysam üzgünüm

Siz iyi birisiniz :gül:

islam 02-11-2009 00:06

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508834)
Heeeyyy yavrum heeey..
Aslın diye saygı duyduğun, hürmet ettiğin, içten içe destekçisi olduğun davanın kimlerin omuzlarında olduğuna bak ve gül..

Heyy yavrum heeyyy..

Gül Kardeşim Gül... Gül Ki; Düşman Çatlasın Dostluğumuza..
Boş vermektense Hayatın kahpe Rüzgarına Gül ki;
Mutlu olmandan rahatsız olanlar Çatlasın...
Sen Gül ki; Bizde Gülelim...
Milli Dava uğruna Ağlayanlar Neylesin...
Zülümmü Boş ver sen gül !!!
Ama Hep Müminlermi Ağlayacak bugün Ağlayanlar Miminler Yarın Hesap Soracak...
Sen bizim İçinde Gül....
"Hürmetse Hürmet, Dava ise Dava Sevda ise Sevda,
Kavga ise Kavga" Davam uğruna Diyen neslimiz için Gül...

Omuzumuzdaki; Yük Ağır sen el koyki hafiflesin, Taş Ağır Dava Ağır, Ama O gün diye bahsedilen gün için el koy ki Ezilmeyelim Davam yere Düşeceğine Biz ezilelim,
Boyun eğmektense ezilmeyi yeğlerim........

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508834)

Ama

Üç mevsim 02-11-2009 00:12

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508888)
Görüldüğü gibi insanların bekareti ve başının açık olması ne kadar rahatsız edici bir durummuş. Bu güne kadar hiç bir kadın bekareti ve başının açık olması nedeniyle bu tür ithamlara tabi tutulmamıştır diye düşünüyorum. Özellikle Spyi karalama kampanyasına bu yoldan baş vurulması içler acısı bir durumdur.

Bu güne kadar hiçbir zaman mevcut kültür bakanı ertuğrul günaydan da bahsetmemiştim. Ama ne yazıkki Ak partili kardeşlerimizin bu türlü provakatörlüğü beni ertuğrul günaydan bahsettirmeye mecbur bırakmıştır.

önce bu soruların cevabını alıym.
1.mevcut kültür bakanı "çarşaf çağdışıdır" ve "ben kurbana karşıyım" demesi acaba neden kimseyi rahatsız etmiyor.
2.Ak parti Saadet partisinin başı açık belediye başkan adayına karşı da islama bir ölçüde küfr eden kendi bakanına neden karşı değil.

Eğer bir düzeltme yapmanız gerekiyorsanız kendinizden başlayın.

Bir ! önce buranın AKPartiForum olduğunu bilerek saygılı konuşun .

İki ! türkiyenin partisiyiz merkez partiyiz biz bunu inkar etmiyoruz, ertuğrul günay ın fikriyatı bellidir, öyle demesini ben hiç yadırgamadım, partimizin duruşu bellidir, o sözler sadece kendini bağlar ve sadece kendini bağladı. Biz siyaset yapıyoruz burası siyaset meydanı, bu meydanı cihad meydanı ile karıştıranlar bu haberi tekrar okusun .:güzel:

Üç ! AK parti, Saadet'in hiçbirşeyisine karşı değil, bizim rakibimiz Saadet Partisi değil, biz bu konuda geride bıraktığımız yaklaşık 10 sayfa boyunca konunun maksadını anlattık. Hepsini okumaya vaktiniz olmayabilir ama o kadar çok yazdık ki aradan bazı sayfaları açsanız bunu görebilirdiniz....

mehmetakif24 02-11-2009 00:27

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508891)
Bir ! önce buranın AKPartiForum olduğunu bilerek saygılı konuşun .

İki ! türkiyenin partisiyiz merkez partiyiz biz bunu inkar etmiyoruz, ertuğrul günay ın fikriyatı bellidir, öyle demesini ben hiç yadırgamadım, partimizin duruşu bellidir, o sözler sadece kendini bağlar ve sadece kendini bağladı. Biz siyaset yapıyoruz burası siyaset meydanı, bu meydanı cihad meydanı ile karıştıranlar bu haberi tekrar okusun .:güzel:

Üç ! AK parti, Saadet'in hiçbirşeyisine karşı değil, bizim rakibimiz Saadet Partisi değil, biz bu konuda geride bıraktığımız yaklaşık 10 sayfa boyunca konunun maksadını anlattık. Hepsini okumaya vaktiniz olmayabilir ama o kadar çok yazdık ki aradan bazı sayfaları açsanız bunu görebilirdiniz....

Bakınız bir milli görüşcü olarak bir bayana kesinlikle oy vermem bunu saadet partisi aday göstersede diğer partilerde göstersede kesinlikle oy vermem çünkü dinimizde bir emirdir.
Buradaki asıl mesele kadının kılık kıyafeti ve medeni haline atıfta bulunularak alay edici kelimeler sarf edilmiştir evet geride bıraktığımız 10 sayfada.
Bu türlü alay edici kelimeler saadet partisine yamanmaktadır.
Tamam buyrun saadet partisine kadın aday çıkardı diye tepki gösterin ancak insanların kılık kıyafet veya medeni haline dil uzatmayın.

FarukARSLAN. 02-11-2009 00:30

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508890)

Gül Kardeşim Gül... Gül Ki; Düşman Çatlasın Dostluğumuza..
[b]

Ama

Dost değil kardeş görürdüm ben sizi.. Sizin ne olduğunuzu anlayana kadar ...

Ama

islam 02-11-2009 00:38

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508905)
[/CENTER]

Dost değil kardeş görürdüm ben sizi.. Sizin ne olduğunuzu anlayana kadar ...

Ama

Biz Deme sen beni gördüm veya Bir şahsı Gördün davamı değil !!!
Sen beni değil Davamı savunuşmu gördün...
Savunuşumda Gardım hatalıdır.. Ben değil...
Ben Hatalıyımdır... Davam Değil...

All times are GMT +3. The time now is 13:19.