![]() |
FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!
Ahmet abi dost kötü günde belli olur...
Bak şu kapatma davası yaklaştıkça çürükler bir bir dökülecek ve biz çok daha sağlam şekilde yola devam edicez o zaman öünkü o çürükler parazit gibi bir yandan sömürüyor bir yandan bizide yavaşlatıyordu... |
Evet kardes bu kapatma davasiyla beraber rant pesinde olanlar dökülecektir..bu arada arkadaslar forumda taklitlerim var, onlardan sakinin 8)
|
Çin Malı'dır kesin (:
Sahte forum üyeliği bile yapıyor adamlar helal olsun (: |
Alıntı:
|
Taklitler aslını yaşatır (:
|
Ahmet abi izninle konunun kilidini açmak istiyorum gelmek isteyenler var (:
|
Alıntı:
|
(:
|
ohh bee dışarıda bıraktınız bizi >:( :D yetkisi olmayan üyeler de var burada :D
|
Ya aslında bende farketmedim kilitli olduğunu (:
|
Alıntı:
|
Ahmet abi bi gün ak parti kapansa sence burdakiler dağılır mı?
Yani eski hevesimiz kaybolur mu? |
Alıntı:
hayirlisi olsun.. |
Alıntı:
ALLAH GÖSTERMESİN AYNI KADRO İLE AYNI PARTİ VE AYNI İSİM ALTINDA DURMAK YOK YOLA DEVAM |
dışardakiler yetmiyo bide içimize kadaR GElmişler bende sonuna kadar PROTESTO ediyorum
|
evet yeni taktikleri bu sanırım
|
ne yapsınlar garipler kendilerini kandırırlar ancak.............
|
katılıyorum kardeş
|
ben chp foruma girip chp li gibi davranıyorum ama birşekilde akpartili olduğumu eleveriyorum BAYKALLA DALGA GEÇİYORUM sonrada 2 msjda bannn :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Belli kurallar vardır o kurallar cercevesinde herkes gelebilir siteye ana sayfada Chpliler giremez yazmıyor
Doğru yola yaklaşmışlar ki burdalar |
ben protesto etmiyorum gelsinler varlığımızı görmeleri anlamaları için iyi bir sebep
|
Alıntı:
|
Her konuda sahtekar ve iki yüzlü insanları kınıyorum, fakat burada her üye sevgi,saygı ve adap çerçevesi içinde dilediği gibi yazılarını yayınlar ve yorum yapabilir. Ben bir AK PARTİ sevdasından önce R.Tayyip ERDOĞAN ve Abdullah GÜL sevdalısı olarak, düşünce fikir ve görüşlerimi asla başkalarının düşünce fikir ve görüşleri değiştiremez...
|
Vallahi ben onlardan değilim
|
Alıntı:
Erkekler gibi tartışalım sizinle peki bayanlar nasıl tartışsın, bu yazına gülerim ben, ancak arkadaşım ben ve bu forum,daki çoğu üye forum,a insanlar ile tartışıp laf kalabalığı yapmaya değil faydalı konuları duygu ve düşüncelerini paylaşmak için üye oldum ve olduklarına inanıyorum... |
Alıntı:
|
[quote=aslanmaşadov;501993]BAK KARDEŞİM BU DEDİĞİMİ YILLAR ÖNCE ERBAKAN HOCAM İÇİNDE POLEMİK KONUSU YAPMIŞLARADI EMİN OL BU ÜMMETİN KADINLARI ERKEKLERİNDEN DAHA ERKEKTİR......
ALLAH, ALLAH :w: |
Alıntı:
Madem dini iyi bildiğiniz yönünde bir iddianız yok ozaman bırakın ayetleri kendi siyasi çıkarlarınız için yorumlamayı. Karşınızda cahil cühela insanlar yok, dinimizin neyi emrettiğini bizler biliyoruz. Bilmeyenlere de siyasi bir çatı altında değil işin ehli olan insanlar tarafından öğrenmelerini öneriyoruz. İşin ehli olmayanlar insanları yanlışa sevk ediyor... Kendini kurtarma mantığı islam dışı bir mantık değildir tam aksidir. Rabbim bizlere akıl vermiştir, körü körüne diretmek, kendini yanlışlara sevketmek akıl karı değildir. Sizi kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz ama yine aynı serzenişlerle karlşılaşıyoruz. Benim umudum kalmadı artık. |
[quote=aslanmaşadov;502004]
Alıntı:
Gazze,yi senin bildiğinden daha iyi biliyor ve gereken yaklaşımlarda,da bulunduğuma inanıyorum. Ayrıca ALLAH c.c kabul etsin inş,ALLAH sadece gazze,de takılı kalmıyorum senin hayellerini bile kuramadığın işler ile meşkulüm. ALLAH c.c emant ol... |
Alıntı:
Türkiye'yi yönetmekten... Ben Ülkeyi aklında sürekli bir insanı katletmek(bu insanlar yahudi veya hıristiyanda olsa ) gibi düşüncesi olanların yönetmesini istemiyorum. Halk ta istemiyor neden anlamıyorsunuz? İslam Ümmetini kurtarmak gibi bir misyon üstlenmenize gerek yok, bunu yapması gerekenler yasal yollarla yapar Rabbim de onlara yardım eder. |
All times are GMT +3. The time now is 23:47. |