Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5622)

ENGİNEER 05-12-2008 01:50

FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!

Ahmet abi dost kötü günde belli olur...

Bak şu kapatma davası yaklaştıkça çürükler bir bir dökülecek ve biz çok daha sağlam şekilde yola devam edicez o zaman öünkü o çürükler parazit gibi bir yandan sömürüyor bir yandan bizide yavaşlatıyordu...

Demokrat 05-12-2008 01:51

Evet kardes bu kapatma davasiyla beraber rant pesinde olanlar dökülecektir..bu arada arkadaslar forumda taklitlerim var, onlardan sakinin 8)

ENGİNEER 05-12-2008 01:53

Çin Malı'dır kesin (:

Sahte forum üyeliği bile yapıyor adamlar helal olsun (:

Demokrat 05-12-2008 01:54

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Çin Malı'dır kesin (:

Sahte forum üyeliği bile yapıyor adamlar helal olsun (:

yakinda ENGINAR diye üye gelirse hic sasirma :).. ismimi taklit edebilir ama beni asla 8)

ENGİNEER 05-12-2008 01:55

Taklitler aslını yaşatır (:

ENGİNEER 05-12-2008 01:57

Ahmet abi izninle konunun kilidini açmak istiyorum gelmek isteyenler var (:

Demokrat 05-12-2008 01:57

Alıntı:

Ahmet abi izninle konunun kilidini açmak istiyorum gelmek isteyenler var (:

hangi konu kardes :), bu konu kilitlimi inan hic farketmedim :)

ENGİNEER 05-12-2008 01:58

(:

Berika 05-12-2008 01:59

ohh bee dışarıda bıraktınız bizi >:( :D yetkisi olmayan üyeler de var burada :D

ENGİNEER 05-12-2008 02:00

Ya aslında bende farketmedim kilitli olduğunu (:

Demokrat 05-12-2008 02:01

Alıntı:

Ya aslında bende farketmedim kilitli olduğunu (:

bizde karsilikli sohbet ediyoruz ha :) ne bileyim bana kilit sökmedigi icin yaziyorum öyle

ENGİNEER 05-12-2008 02:08

Ahmet abi bi gün ak parti kapansa sence burdakiler dağılır mı?

Yani eski hevesimiz kaybolur mu?

Demokrat 05-12-2008 02:13

Alıntı:

Ahmet abi bi gün ak parti kapansa sence burdakiler dağılır mı?

Yani eski hevesimiz kaybolur mu?

bende onu düsündüm kardes..Velev ki parti kapandi o zaman biz ne olacagiz, forumdaki kapanacak yoksa yeni parti kurulunca yeni bir adlami devam edecegiz..
hayirlisi olsun..

akgenclik56 05-12-2008 02:23

Alıntı:

bende onu düsündüm kardes..Velev ki parti kapandi o zaman biz ne olacagiz, forumdaki kapanacak yoksa yeni parti kurulunca yeni bir adlami devam edecegiz..
hayirlisi olsun..

ALLAH GÖSTERMESİN AYNI KADRO İLE AYNI PARTİ VE AYNI İSİM ALTINDA

DURMAK YOK YOLA DEVAM

ofluhanife 05-20-2008 19:39

dışardakiler yetmiyo bide içimize kadaR GElmişler bende sonuna kadar PROTESTO ediyorum

YavuzSultanSelim 05-20-2008 19:40

evet yeni taktikleri bu sanırım

Neşe 05-20-2008 19:42

ne yapsınlar garipler kendilerini kandırırlar ancak.............

ercanak 05-20-2008 21:21

katılıyorum kardeş

politikaci 05-20-2008 21:22

ben chp foruma girip chp li gibi davranıyorum ama birşekilde akpartili olduğumu eleveriyorum BAYKALLA DALGA GEÇİYORUM sonrada 2 msjda bannn :D

taya 05-20-2008 21:31

Alıntı:

Şehremini Nickli Üyeden Alıntı
Aramızda kendini çok zeki zanneden ve içten içe üyelerimizin beyinlerini yıkamaya çalışan (bunun imkansız olduğundan bihaberler tabi!) AK Partiliyim diye kişiliksizce yalan söyleyen TÜM SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!

sonuna kadar destekliyorum.

Neşe 05-20-2008 21:40

Alıntı:

taya Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Şehremini Nickli Üyeden Alıntı
Aramızda kendini çok zeki zanneden ve içten içe üyelerimizin beyinlerini yıkamaya çalışan (bunun imkansız olduğundan bihaberler tabi!) AK Partiliyim diye kişiliksizce yalan söyleyen TÜM SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!

sonuna kadar destekliyorum.

evet bende sonuna kadar katılıyorum..........

Azrail662 01-31-2009 20:05

Belli kurallar vardır o kurallar cercevesinde herkes gelebilir siteye ana sayfada Chpliler giremez yazmıyor
Doğru yola yaklaşmışlar ki burdalar

ENES_CAN_AK 01-31-2009 20:10

ben protesto etmiyorum gelsinler varlığımızı görmeleri anlamaları için iyi bir sebep

Feyza 01-31-2009 20:12

Alıntı:

Azrail662 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501927)
Belli kurallar vardır o kurallar cercevesinde herkes gelebilir siteye ana sayfada Chpliler giremez yazmıyor
Doğru yola yaklaşmışlar ki burdalar

Burada her fikirden her düşünceden insanların olması bizi mutlu eder, Düşüncelerini başka kisvelerin arkasına sığınmadan ifade ettikleri seviyelerini koruyup üsluba dikkat ettikleri müddetçe. Yalnız "ben Ak Parti'liydim işte şundan bundan dolayı artık değilim" gibi söylemlerde bulunupta insanı aptal yerine koymaya çalışanları bende protesto ediyorum...

Gökmen 01-31-2009 21:36

Her konuda sahtekar ve iki yüzlü insanları kınıyorum, fakat burada her üye sevgi,saygı ve adap çerçevesi içinde dilediği gibi yazılarını yayınlar ve yorum yapabilir. Ben bir AK PARTİ sevdasından önce R.Tayyip ERDOĞAN ve Abdullah GÜL sevdalısı olarak, düşünce fikir ve görüşlerimi asla başkalarının düşünce fikir ve görüşleri değiştiremez...

Cerrah 01-31-2009 22:09

Vallahi ben onlardan değilim

Gökmen 01-31-2009 22:30

Alıntı:

aslanmaşadov Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501963)
O ZAMAN YORUMLARIMIZI SİLİCEĞİNİZE BİZİ BANLAYACAĞINIZA ERKEKLER GİBİ TARTIŞIN BİZİMDE YANLIŞIMIZ VARSA BİZDE GÖRELİM BURADAN AHKAM KESMEKLE OLMUYOR FİKİR DEĞİŞTİRME AMA ŞUNU BİLİNKİ ALLAHA YEMİN EDİYORUM AİLEM VE ÇEVREMDEN BİR ÇOK KİŞİ 22 TEMMUZDA AKP YE ATTILAR AMA ELHAMDÜLİLLAH BİR ÇOĞU ŞİMDİ SAADET DİYOR EMİN OLUN SEÇİM ÖNCESİ YİNE BİR OYUN OLMAZSA SANDIKTA DOĞRU DÖYLEDĞİME İNANACAKSINIZ

Erkekler gibi tartışalım sizinle peki bayanlar nasıl tartışsın, bu yazına gülerim ben, ancak arkadaşım ben ve bu forum,daki çoğu üye forum,a insanlar ile tartışıp laf kalabalığı yapmaya değil faydalı konuları duygu ve düşüncelerini paylaşmak için üye oldum ve olduklarına inanıyorum...

Feyza 01-31-2009 22:44

Alıntı:

aslanmaşadov Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501993)
BAK KARDEŞİM BU DEDİĞİMİ YILLAR ÖNCE ERBAKAN HOCAM İÇİNDE POLEMİK KONUSU YAPMIŞLARADI EMİN OL BU ÜMMETİN KADINLARI ERKEKLERİNDEN DAHA ERKEKTİR......

BİZDE DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ AMA SİZ SİLİYORSUNUZ NEDEN BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZ KAFALARINIZI KARIŞTIRIYOR GERÇEKLERLE YÜZLEŞEMİYORSUNUZ

EEEEEEE ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE BİZLERİ BANLIYORSUNUZ SİZ BÖYLE YAPINCA AKLIMA HEP EBU CEHİL GELİYOR ODA EZANIN SESİ DUYULMASIN DİYE ELİYLE DUVARA VURUYORDU AMA ALLAH A HAMT OLSUN 1450 YILDAN BERİ EZAN SUSMADI YANİ ANLIYACAĞINIZ SİZDE BU DAVAYI SUSTURAMAYACAKSINIZ

Ebi cehil ilan ettiniz bizi, kafir ilan ettiniz. Eee sırada ne var? Kendini hakiki müslüman sayan ve su-i zanda bulunmayı marifet sayan kardeşim. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışırsan banlanırsın. Bize dini öğretmeye kalkmayın emin olun biz dinimizi sizden iyi biliyor ve tanıyoruz. Ülkemizin ve halkımızın geleceğini, refahını sizden daha çok düşünüyoruz. Siz kendinizi kurtarmaya çalışın...

Gökmen 01-31-2009 22:45

[quote=aslanmaşadov;501993]BAK KARDEŞİM BU DEDİĞİMİ YILLAR ÖNCE ERBAKAN HOCAM İÇİNDE POLEMİK KONUSU YAPMIŞLARADI EMİN OL BU ÜMMETİN KADINLARI ERKEKLERİNDEN DAHA ERKEKTİR......

ALLAH, ALLAH :w:

Feyza 01-31-2009 22:57

Alıntı:

aslanmaşadov Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502001)
BAK KARDEŞİM YAZIMI BİRAZ DİKKATLİ OKU SİZİN YAPTIĞINIZI EBU CEHİLDE YAPIYORDU DEDİM SİZ EBU CEHİLSİNİZ DEMEDİM...........

KİMSE DİNİ İYİ BİLDİĞİNİ SÖYLEYEMEZ BENDE NEDENİ İSE İSLAM DİNİNİN ÇOK HASSAS YÖNLERİ VE BU YÖNLERİN BİR ÇOK KOLA AYRILMASI

BİRDE KENDİMİ KURTARMAM MANTIĞI İSLAM DIŞI BİR MANTIK ALLAH
EMRİ BİL MARUFU VE CİHADI KURANI KERİMDE 500 YE YAKIN AYETTE FARZ KILMADIMI EEEEEE ÖYLE İSE HERKES BİRBBİRİNİ KYRTARA KURTARA DOĞRU YOLU BULUCAZ İNŞALLAH

Ha hasan, ha kel hasan...

Madem dini iyi bildiğiniz yönünde bir iddianız yok ozaman bırakın ayetleri kendi siyasi çıkarlarınız için yorumlamayı. Karşınızda cahil cühela insanlar yok, dinimizin neyi emrettiğini bizler biliyoruz. Bilmeyenlere de siyasi bir çatı altında değil işin ehli olan insanlar tarafından öğrenmelerini öneriyoruz. İşin ehli olmayanlar insanları yanlışa sevk ediyor...

Kendini kurtarma mantığı islam dışı bir mantık değildir tam aksidir. Rabbim bizlere akıl vermiştir, körü körüne diretmek, kendini yanlışlara sevketmek akıl karı değildir.
Sizi kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz ama yine aynı serzenişlerle karlşılaşıyoruz. Benim umudum kalmadı artık.

Gökmen 01-31-2009 23:02

[quote=aslanmaşadov;502004]
Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501998)

GÜL BAKALIM GAZZE Yİ NE KADAR BİLİRSİN BİLMEM AMA AKP NİN DE KATİLLİĞNİ YAPTIĞI GAZZEDE 500 İŞTİŞHAD EYLEMCİSİ KADIN BEKLİYORDU İSRAİL ORDUSUNU SENİN ELİNE DİKEN BATSA YARIM SAAT ACISINI ÇEKERSİN AMA O KADINLAR TANKLARIN ALTINDA KENDİLERİNİ PATLATIYORLAR

Gazze,yi senin bildiğinden daha iyi biliyor ve gereken yaklaşımlarda,da bulunduğuma inanıyorum. Ayrıca ALLAH c.c kabul etsin inş,ALLAH sadece gazze,de takılı kalmıyorum senin hayellerini bile kuramadığın işler ile meşkulüm. ALLAH c.c emant ol...

Feyza 01-31-2009 23:25

Alıntı:

ibni teymiyye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502028)
HAYIR AYETLERİ KENDİ ÇIKARLARIM İÇİN YORUMLAMIYORUM

BAKIN DÜNYA GENÇ MÜSLÜMANLAR ÖRGÜTÜNÜN LİDERİ SUDANLI ALİM İBNİ HÜSEYNİ NE DİYOR Kİ AFRİKANIN İMAM KARDAVİDEN SONRAKİ EN ÖNEMLİ ALİMLERİNDEN

DÜNYADA İSLAM ÜMETİNİ KURTARMAK İÇİN , GÜNÜZMÜZDE 3 HAREKET ORTAYA ÇIKMIŞTIR
1-İHVAN
2İMAM MEVDUDİ
3-MİLLİ GÖRÜŞ
VE ALLAHA YEMİN EDEREK SÖYLÜYORUMKİ BUGÜN ÜMMETİ KURTARABİLECEK TE HAREKET MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİDİR

HALİT MEŞAL
ÇAĞIMIZIN ABDÜLHAMİTİ NECMETTİN ERBAKANDIR

Hee bu şekilde biraz daha kendinizi gaza getirin... Kardeşim burada savaşmaktan değil Ülke yönetmekten bahsediyoruz.
Türkiye'yi yönetmekten...
Ben Ülkeyi aklında sürekli bir insanı katletmek(bu insanlar yahudi veya hıristiyanda olsa ) gibi düşüncesi olanların yönetmesini istemiyorum. Halk ta istemiyor neden anlamıyorsunuz? İslam Ümmetini kurtarmak gibi bir misyon üstlenmenize gerek yok, bunu yapması gerekenler yasal yollarla yapar Rabbim de onlara yardım eder.

All times are GMT +3. The time now is 23:47.