Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56631)

FarukARSLAN. 03-12-2009 06:22

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529668)
Sizin için ben o videoyu başka siteden izletebilirim.
http://video.google.com/videosearch?q=28+%C5%9Fubat&hl=en&emb=0#q=28+%C5%9 Eubat+Ger%C3%A7e%C4%9Fi&hl=en&emb=0

buda aklına gelecek soruların açıklanmasında yararlı olabilir.( 27.02.2009 yılındaki program)

http://video.google.com/videosearch?q=28+%C5%9Fubat&hl=en&emb=0#q=%C5%9Fev ket+kazan&hl=en&emb=0

çok video var elimizde isersen gösterebiliriz.
Ayrıca youtube yasağını delsen iyi olur videomuzu çoğu youtube'de :)

İşte bu da Cübbeli üzerinden siyaset yapıyor.

Hey Allah'ım Yarabbim yaa..

ahmetermiş 03-12-2009 07:14

şimdide cübbeli ahmetimi alet ediyorsunuz,siz nenden anlamıyorsunuz kafanz hiç mi basmıyor..

soru: pkk nın görevi nedir..?adam öldürmek ülkeyi parçalamak,
ordunun görevi nedir..? bunlara dur demek..
soru:ergenekoncuların görevi nedir.?istedikleri gıbı menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda hareket etmek ve önüne ne çıkarsa bertaraf etmektir,ve hukumetleri kendi emelleri doğrultusunda hareket etmesini sağlamaktır.
ali kalkancının ve fadime şahının grevleri neydi?irtica senaryosu çizip hukumeti yıkmak değilmiydi..vsvs.

şimdi hukumetin görevi ne?ali kalkancı olayını çözmek ve byle hainlere fırsat vermemek..peki hukumet görevini yaptımı? hayır.
susurlukta ne yaptı? kocaman bı hiç.hatta fasa fiso dendi ve hukumet elendi
ben kısa kesiyorum daha yuzlerce hatalar vardı:mercimek olayından,kayseri belediye başkanının hataları,şevki yılmazda,hasan mezarcıya vs vs.
konuya gelirsek ergenekon görevini yapıyor,refah yol uyuyor.
susurlukçular görevini yapıyor,pkk görevini yapıyor,rektörler görevini yapıyor,aydın doğan medyası görevini yapıyor,,ya refah ne yapıyor? görevini yapmıyor ve yapmadı tek yaptığı yurt dışındakilerinin parasını turkiyeye getirterek memura yuzdeyuz zam yaptı ve 6 ay ıyı gıder gıbı oldu..arkası gesi bağları,bağlar gazeli,dışardan gelen sermayeyi kım ödedi refahyol ulkenın borcunu ödemediği gibi yurt dışındakilerinin parasıyla hava attı altı ay gıttı ve yurt dışındakileri küstürdü,arkasından ..görevini yapan şer odaklarına teslim oldu..ben bunu anlatmağa çalışıyorum..

futbolda bir terim vardır..gol atamıyorsan yemiyeceksin.

senki profösör olmuş sayın hocam şer odaklarını yenemıyorsan yenilmeyecektin ve sinei millete dönecektin,çünki halk perişan oldu tek yaptığınız yuzde yuz zamlarla ve ilk altı ayı övünmekle geçiriyorsunuz..artık gerçekleri görünüz ve sadetçiler tabıkı mucadele edin ama suızanda bulunarak değil..iftira atarak değil,gerçeklerle hareket ederek..

bır konuyu daha dile getireyım,refah yol zoraki kuruldu..! çilleri yolsuzluk iddialarıyla tehdit ederek kuruldu..sayın erbakan varan 1 tedaş..varan 2 tofaş yolsuzlukları diyerek çilleri tehdit etti ve hukumeti yolsuzluk üzerine kurdu ve çillerin yolsuzluğunu mecliste akladı..buda bır hataydı..dahası pek çok istek olursa anlatırım..lütfen dikkatli okuyup sadece ve sadece gerçek olanları anlattım..ınanmak istemeyenler araştırsın..şu anda ak partisi gerçekler ile meşru mudafada bulunuyor ki karşı atağa geçmedi ve geçmiyecek..
çünki erbakana saygısından..eğer recep tayyıp erdoğan ve ekıbi susuyorlar ise osusma zannetmeyınki korkudandır..sadece asaletindendir...ama nereye kadar?

ahmetermiş 03-12-2009 07:33

Şanlı Peygamberimizin hadisi şerifi
“Fitne uykudadır, uyandırana yazıklar olsun..işte refah partisinin suçu fitneyi uyandırdı
herkes suçlu refah partisine göre,askerlerden,medyaya,herkes..hani derlerya hırsızın hiçmi suçu yok diye..temsilde hata olmasın

redyellow 03-12-2009 11:47

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529611)

konuyla ilgili forum başlıgı burada ama maalesef saadetli arkadaşlar yorum yapmaktan kaçınmışlar..

http://www.akpartiforum.com/erbakani...6.html?t=59786

El insaf arkadaşım el insaf.

Sizin bu yazınız üzerine tıkladım saadetli arkadaşlar niye kaçmışlar diye, baktım:

saadetciler bir sürü yazı yazmışlar, belge yayınlamışlar.

Görmek istemeyen göze hiç bir şey gösteremezsiniz diye bir söz var... Kusura bakmayın ama bu söz tam sizin bu yazınıza uygun düşüyor.

üstelik dün demirelin bu konuyla ilgili bir haberi vardı, o konu da bu forumda açılmıştı ve o konuya hemen cevap vermiştim, ama tutmuşlar başka konu açmışlar.

Lütfen biraz insaflı olun.. lütfen gerçekten görmek isteyin ne olur...

tek_hece 03-12-2009 18:59

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529755)
El insaf arkadaşım el insaf.

Sizin bu yazınız üzerine tıkladım saadetli arkadaşlar niye kaçmışlar diye, baktım:

saadetciler bir sürü yazı yazmışlar, belge yayınlamışlar.

Görmek istemeyen göze hiç bir şey gösteremezsiniz diye bir söz var... Kusura bakmayın ama bu söz tam sizin bu yazınıza uygun düşüyor.

üstelik dün demirelin bu konuyla ilgili bir haberi vardı, o konu da bu forumda açılmıştı ve o konuya hemen cevap vermiştim, ama tutmuşlar başka konu açmışlar.

Lütfen biraz insaflı olun.. lütfen gerçekten görmek isteyin ne olur...

o yazılan cevapların hepsi benim bu cevabımdan sonradır.. el insaf demesi gereken biri varsa o da benim.. konuyla ilgili sadece 3 adet mesaj vardı ve orda saadetsiz saadet partililerin hic mesajı yoktu..

Eger anlaşılmadıysa daha açık bir dille yazayım.. benim bu alıntı yaptıgım mesajın yayımlanma tarihi http://www.akpartiforum.com/images/s...n/post_old.gif Dün, 22:00 (11.03.2009 22:00 )... ve benden sonra konuya mesaj yazan kişinin mesaj saati Dün, 23:04 yani 11.03.2009 saat : 23:04 ) .. bu da yazılan mesajın kendisi tıkla hele.. demek ki ben mesajı yazdıktan sonra arkadaşlar internette bayagı bi arayış içerisine girdiler ki bir saat sonra gelebildi cevapları..

"Gömek istemeyen göze hiç bir şey gösteremezsiniz diye bir söz var... " demiştiniz ya.. gerçekten cok dogru.. mesajların yayımlanma saatini görmek istemezsen nasıl göstericez sana.. Bir insanı bir şeyle itham etmeden once iyice bi araştır.. .ondan sonra desdekli at.. kuru sıkı sallayıp durma.. !

aşk-ı ilahi 03-13-2009 01:32

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529698)
sevgili kardeşim niyetin beni kardeşane bir şekilde uyarmak ise allah razı olsun,açığımı aramak ise allaha havale ediyorum..ameller niyetlere göredir.benim niyetim bellidir,istikametimde..

Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulallah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Habiballah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Sefiallah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulussekaleyn
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rahmetelil Alemin

benim ismim ahmet yani muhammettir,ben adımı almışım mübarekten,canım kanım malım fedadır,ben ne desem boştur kalpleri ancak allah bilir.

Ummaninda kayboldugum nursun Ya Resul.
Askinda fani oldugum cansin Ya Resul.
Rahmetinle guldugum gulsun Ya Resul.
Firkatinle yandigim korsun Ya Resul.
Cennet yolumsun, yoldasimsin Ya Resul.
Damarlarimda dolasan sevdamsin Ya Resul.
Andigim, kandigim, yandigim sensin Ya Resul.

sözleri ilede salatü selam göndermiş oluyorum ve bunuda sana borçluyum allah razı olsun..
ben az buçuk imam hatipte okudum.yaşım 42
buyuk kızım anadolu imamhatipte okudu üstün bir başarıyla,ama 28 şubat süreci yüzünden üniversiteye giremedi..kızımın adı fatma
şimdi küçük kızım sebahat yıne imam hatip anadolu lisesinde..

yani lafım sözüm odurki size değil lütfen üzerinize alınmayın kendini bi şey zannedenlere sesleniyorum,,bu işler konuşulmaz,yaşanır.!ben turbanın,imam hatipin zorluklarını çocuklarımı allahım için peygamberim için imamhatipte okutarak zorluğunu çilesini çekmiş ve yaşamışım elhamdülillah.
1978 li 1980 li yılları yaşamışım,,ama konuşmamışım..şimdi bazı arkadaşlara bakıyorum,daha refahyol hukumetini yaşı yetmemiş görmemiş,msp li dönemleri görmemiş,belki imam hatiplide değildir. bu kişilerin beni islam dışı göstermeleri benim kanıma dokunuyor ve onlar oy için yaptığını zannediyorlar,ama malesef hem bu dünyada hem ahirette kaybettiğinin farkında bile değiller.
cennetin tapusu kimsenin elinde değildir..
kayseri erciyes tıp fakültesinde oğlum trafık kazası sonucu yatıyordu..ben 35 gun yoğun bakımda bekledim ve fakültenın oraya cami yapmışlar yapandan allah razı olsun.ben arasıra camide namazımı kılıyorum,kuran okuyorum,cami dışında universitede gördüğüm kız yada erkeklerin gıyımını kuşamını içimden eleştiriyordum,erkeklerde top sakal vs.ama ne göreyım o eleştirdiğim gençler vakıt namazını kılmağa geldiler bırı ımam oldu diğeri müezzin ve namaz kıldılar..!onları öyle görünce insanlığımdan utandım,ve içimden geçirdiğim kelimelerden dahi utandım,kimse kimsenin iman derecesini ölçemez kanısına vardım,ve asla bu tarz konuşmalar yapmadım.çünki en gunahkar kul olarak kendimi görüyorum,rabbim tum muslümanları af etsin..sizle bizlerin anlaşamadığı konular siz direk vuruş yapmağa kalkıyorsunuz 50 yıl geçiyor olmuyor..biz endirek vuruş yapıyoruz,ve başarılı olacağımıza inanıyoruz..işte aramızdaki fark bu.
rabbim doğru istikametten ayırmasın..

bu kadar sinir neden abi..
benim mesajda rencide edecek bi amaç yoktu..buda aşikardı..
zaten uzun zamandır girmiyordum foruma..
mesajları okuyunca hassasiyetimi belli etttim..
sizdede aynı hassasiyet varmış..ben buna sevinirim..
konuya fransız kaldım..galiba tartışma hararetliymiş..
ama ben bunu bilemem..

redyellow 03-13-2009 17:19

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530136)

demek ki ben mesajı yazdıktan sonra arkadaşlar internette bayagı bi arayış içerisine girdiler ki bir saat sonra gelebildi cevapları..

Ya mutlaka öyle olmuştur.. öyle zor şeyler sormuşsunuz ki internette bayağı uğraşmışlar ve 1 SAAT SONRA mesaj yazmışlar.

halbuki siz buraların kralısınız siz yazar yazmaz herkes o yazınızı görmeli, o başlığı okumalı ve derhal size cevap vermiliydi değilmi?

:)

Hay allahım ya....

O sorduğun belgeleri istemeden önce bu forumda bile araştırsaydın onları burda dolu olduğunu görürdün:)

Ama gene de saadetciler senden korkmuşlardır:)

Bi daha korkutma onları ne olur:)

Haaaa bi de insanları itham etmeden önce vs. demişsin ya....

O bahsettiğin konu bile insanları itham etmekdir... yazı yazdığın konuya dikkat et:)

Yoksa seni itham etmek yasak ama senin başkalarını itham etmen serbest mi:)

FarukARSLAN. 03-13-2009 17:26

Konuyu kişisele çevirmeyin.
Konu dışındaki her bir 'hece' laf salatası kategorisine giriyor.

tek_hece 03-13-2009 17:39

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530950)
Konuyu kişisele çevirmeyin.
Konu dışındaki her bir 'hece' laf salatası kategorisine giriyor.

ben de saadetsizin teki benim bu cevabıma cevap yazınca bir şeyler yazdı zannettim bi bakayım dedim.. tam dedigin laf salatasından : burdan okuyabilirsin..

kardeşiniz 03-15-2009 07:53

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529710)
işte senin seviyen kapasiten bu..!içindeki şeytan..ben sana daha ıyı kelimeler yazarım ancak buna terbiyem musait değil..sende ar, haya olsa ak parti formunda ak partili turk olan ve müslüman olan..bır kişiyi amerikan uşağı yapamazsın..siz kendi istenızde cenet cehennem tapusu dağıtın ama ak parti formunda bu hakareti yapamazsın..adınıda kalleşinizm koymuşun belli ne kadar kalleş olduğun..bu yazıyı silmeyinki ne görenlere ibret olsun..ben dediğim zaman ınkar ediyorlar..sizler ak partililere kafir gözüyşle bakıyorsunuz tabi bir çoğunuz..allah ıslah etsin ve senin düşüncendekileri bir değil bin ömür boyu ıktıdar yapmasın..şu senın söylediğin kelimeyi bır chp li söylemez..bu senın ne kadar muslüman olduğunu gösterirki buda yeni açılımlarınız heralde..
allah her zaman doğrun yanındadır..

selamun aleyküm. geri geldik. öncelikle ahmet ermiş abi, büyüğümüzsünüz. size olabildiğincce saygı göstermek bizim için bir vazifedir.

terbiyenize hayranız. kalleş sözüne hiç alınmadık çünkü elhamdülillah kimseye kalleşlik yapmışlığımız yoktur.

şunu da anlamış değilim. biz amerikan uşağı sözünü bir daha okursnız inşaallah daha iyi anlarsınız, kimseye özel olarak, ismen itham etmedik. ortaya söylenmiş bir sözdür. acaba niye böyle bir alınganlık oldu...
akplilerde böyle bir yara mı mevcuttur yoksa.

anlamakta güçlük çektiğimiz bir diğer hususta bir kimsenin türk olması diğer millettekilerden üstün olduğunu mu gösterir. kürt amerikan uşaklığı yapar, arap amerikan uşaklığı yapar da türk yapamaz mı?
bizce ırklardan da geçin İslam aleminde dahi amerikan uşaklığı yapanlar dolu vardır. bu kişiler günahkar müslümanlardır.İslam aleminin bu içler acısı hali bu durumun bir sonucudur. kafirleri dost ve vekil edinmelerindendir. bu konuyu transit geçelim, belirtmek istediğimiz asıl nokta bir kişi hem türk, hem müslüman olursa da amerikan uşağı olabilir. hatta şunuda söyleyelim, hele birde partisi İslam eksenli bir parti değilse hayli hayli olur.
umuyoruz yorumlarımıza sizlerde bizim kadar katılıyorsunuzdur. bu arada atladığımız bir husus; biz müslümanlardan kimseyi tekfir etmedik, kafir gözüyle bakmadık. yapanıda ben şahsen Milli Görüşçülerden görmedim. hiç görmedik ama böyle bir yanlışı yapan varsada biz siz akplilere "sizin bir çoğunuz rakılar, içkiler içiyor, bir çoğunuz yolsuzluk yapıyo, bir çoğunuz ibadetleri çağdışı görüyor, bir çoğunuz haramzade, birçoğunuz zina ediyor" dedik mi? tabiki demedik. Müslümanlığımıza gelince elhamdülillah diyoruz, fazla söze mahal yok.

saygılar, hürmetler...

sizleri çok seven kardeşiniz...:gül:

kardeşiniz 03-15-2009 08:32

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529713)
not: siz sp liler..refah partisi kelimesini dahi ağzınıza almaya hakkınız yok çünki o dönemlerde bir çoğunuz çocuk yaştaydınız..ve sizler erbakanı karşımıza alıp durmayın,o erbakan tayyip erdoğanın lideridir,her yaptığı kötü işlerde erbakan sorumludur..çünki onun elinden ekmek yedi ve onun elinden su içti ve siyasetide ondan öğrendi..siz erbakanın eeeee sini bilmezsiniz çünki sizler çocuksunuz çocuk...o yuzden dua edin erdoğan başarılı olsun eğer olmazsa bunun tek sorumlusuda yıne erbakandır..çünki hem erdoğanı yetiştirendir hemde 50 yıldır bu ülkenın siyasi konjüktüründe önde gidenlerindendi ve bır çok kere ıktıdar olmuştur..eğer bu ülke bu gün üst seviyelerde değilse bunun soruluları erbakan,demireliecevit, ve türkeştir..
yıllarca bu ülkede ıktıdar oldular ortak oldular..hiç kımse sorumluluğu vebali üzerinden atamaz..tabiki iyi bi şeylerde yapmışlardır..ama eğer size göre ülke kötüyse bunda en buyuk vebal dört ortaktadır,dördüde birbirlerini çok severler.

maşallah abi refah partisini bizden daha iyi biliyorsunuz. biz daha genciz ve haliyle çoğu konuda sizlerden cahilizdir. biz tabiki de sizin gibi alimler karşısında çocuk gözükürüz ama çocukta olsak hakkı söyleme hakkını bizlere çok görmemenizi talep ederiz.

siz diyorsunuz ki;
ve sizler erbakanı karşımıza alıp durmayın,o erbakan tayyip erdoğanın lideridir,her yaptığı kötü işlerde erbakan sorumludur..çünki onun elinden ekmek yedi ve onun elinden su içti ve siyasetide ondan öğrendi..o yuzden dua edin erdoğan başarılı olsun eğer olmazsa bunun tek sorumlusuda yıne erbakandır..çünki hem erdoğanı yetiştirendir hemde 50 yıldır bu ülkenın siyasi konjüktüründe önde gidenlerindendi ve bır çok kere ıktıdar olmuştur..

maalesef sizinle aynı fikirde değiliz. rte hocasının yolundan ayrılmış, gömleğini çıkarmış, yani Milli Görüşçü birisi değildir.

sizler tabiki bizden daha iyi bilirsiniz, biz hatırlatmış olalım sadece; Adem aleyhisselam bir peygamber olmasına rağmen oğlu kabil zulüm işlemiştir. nefis, şeytan, dünya sevgisi kabili yoldan çıkarmıştır. yine Hz. Nuh efendimizin yıllarca tebliğsine rağmen oğlu bir kafirdir, Hz. Adem ve Hz. Nuh gibi iki büyük peygamberin suçumudur öz oğullarının hataları. tabiki hayır. nasihat dinlemeyip yoldan çıkıyorlarsa bu kendilerinin hatalarıdır. hocamızda rte'nı defalarca uyarmış, nasihat etmiştir. rte yoldan çıkıyorsa bu onun vebalidir.

erbakan hocamız bu ülkeye çok büyük hizmetler yapmış bir liderdir. sizde zaten bunu kabul edersiniz. ülkenin kötü durumda olmasının vebali bu dört ortaktadır sözünüz, yine maalesef yanlış tespittir. Hocamız diğerlerinin doğru yolda olduğunu düşünse idi niye meclislerde millet için haykırmış, yıllarca mücadele içerisinde olmuştur. yalnız bu dördüde birbirlerini çok severler sözüne gelince, hocamızın dördünün siyasetinide kabul etmediği ortadadır. bunlara defalarca muhalefet olmuştur. kişisel sevme meselesini de biz bilemeyiz, sevebilirler birbirlerini, olabilir.

sevgi, saygı, hürmet ve muhabbetle...

kardeşiniz...:gül:

istiklal19 03-15-2009 13:13

ben 3ay öncesine kardar akpartili simdi sadetpartili biriyimparçalamayı bizati erdoğan yapmıştır müslüman partici olmaz parti müslüman için ulaşılması gereken bir amac değil amacına ulaşabilmek için üzerine basıb geçeceğin bir araçtır amaç nedir hakkın hakim olması akp nin amacıda buolsaydı şunları yapmazdı bumemlekette zina serbesttir domuz eti kasablık et sınıfındadır dinler arası diyelok saçmalığı ile allah indinde tekdin islamdır ayeti cuma hutbelerinde okutulmamaktadır tırvesdiler için dahi yasa hazırlanmıştır artık ingilterede olduğu gibi erkek erkekle evlene bilir vs vs ilkdönem faziletin kadrolarıyla 5sene mükemmel hizmetleryaptılar ikinci dönem hepsini elemiştir aday göstermemiştir partiye solcusu uyşturucutacirleri ve hırsızlar çete mensubları dolmuştur inanan insanlariçinde akparti bitmiştir hiçbirşey olmas zinayı serbest etmeside yeterli allah yasak diyecek sen serbest edeceksin kim oluyorsunsen körü körüne particilik yapma kardeşim ve unutma parti bir amaç değil hakkın hakim olabilmesi için bir araçtır biz gordükki meclisin saadet partisine t erdoğanın numan kurtulmuşa ihtiyacı var allaha emanet olun

ahmetermiş 03-15-2009 14:07

allah ıslah etsin seni,dinler arası diyaloğu kötü gösterenlere yazıklar olsun..bunu fırsat bilipte fethullah hocaya,recep tayyiop erdoğana dil uzatanlarada yazıklar olsun.
kafanızı kum torbasından sp,milligazete vs den çıkarıp tarafsız olarak bi araştır..ne olduğunu öğren ve yanlış varsa uyar..

Ertuğrul ÖZGÜL 03-15-2009 15:31

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532447)
allah ıslah etsin seni,dinler arası diyaloğu kötü gösterenlere yazıklar olsun..bunu fırsat bilipte fethullah hocaya,recep tayyiop erdoğana dil uzatanlarada yazıklar olsun.
kafanızı kum torbasından sp,milligazete vs den çıkarıp tarafsız olarak bi araştır..ne olduğunu öğren ve yanlış varsa uyar..

AMİNnn

Yektâ-Ak 03-15-2009 15:34

Amin Aminnn...Rabbim başbakanımızı da başımızdan eksik etmesin...

AK_Genclik 03-15-2009 15:40

Siyasal öğrencisi olarak benim kanaatim AK Parti'nin eski Millî Görüşçü tabanı kendi içerisinde eritiyor. Eskiden siyaset'i araç olarak gören islamcı Refahlılar, MSP'liler şimdilerde Ak Parti içerisinde islamcılıktan uzaklaşarak muhafazakar eğilimlerde demokratlık naraları atıyorlar.

islamcılıktan uzaklaşmak müslümanların çok büyük tehlikelerle karşı karşıya gelmesine neden olacaktır. islamcılıktan uzaklaşanlar menfaatleri uğrunda dini kullanacaklar ve dini kafalarına göre yorumlayacaklar ayrıca islami hassasiyetler konusunda mücadelede asla samimi olamayacaklardır.

şu an bence Saadet Partisi islamcılık ideolojisini koruyarak yükselme çabası gösteriyor bence bu çaba boşa çıkmayacaktır.

ahmetermiş 03-15-2009 16:03

Ne.. islamdan uzaklaşması,, bilakis tam aksine sadet partisi islamı tekelleştirerek,toplumdan soyutlayıp radikal bir statüye sokmuştur,toplumla barışık olmayan bir düzenın sonucu felaketle sonuçlanır...
örnek: inanan inanmayan kavramıyla toplumdaki mütedeyyin müslimleri kırmış küstürmüştür,bu küskünlüklerinın devamı olarak islamdan uzaklaşma meydane getirmiştir.
bu radikal söylem ve tavırlar,müslümanı dışlama hor görme,kendilerini dindar,inanan diğerini inanmayan diye ıkı ayırmak toplumu bu hale getirdi...
bu bölünmüşlüğün tek müsebbibi huzur islamda diyerek fazi yıyenlerindir,biz cihat ediyoruz naralarıyla meydana çıkıp olumsuz hal ve tavırlar yuzunden,mutedeyyın insanlarımız çok buyuk sıkıntıar çekmişlerdir..bunda en buyuk vebal milli görüşçülerindir..tabı ben bunu söylerken olumlu katkıları olmamışmıdır olmuştur anacak zararları faydasının çok buyuk bır şekılde önune geçmiştir.
oysa akparti topluma uzlaşı getirmiş ve dahada ileri giderek CHP yi bile dindar pati konumuna yıtmiştir..
önemli olan akpartinin söylemi değil icraatidir..bu gün bir CHP ayasofyayı açacağım diyorsa..!turbanı ben çözerim diyorsa,çarşaf lıları partisine davet ediyorsa,bır cumhur başkanlığına eşi baş örtülü olan biri gelmişse islam adına ilerde çok güzel hizmetlerin yapıldığı ve yapılacağı anlamını taşır..oysa yuzde ıkılere kadar radıkal söylemlerle toplumu birbirine düşürmek buyuk gunahtır.

genç_TÜRK 03-15-2009 16:10

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514060)

Bu saldıranlar çer-çöp, özenti çoluk-çocuk tayfası..
Aralarıa çok iyi biçimde serpişen DHKP C'lilerin galeyanına gelip azıtan yarım bilmiş 'genç'leei işte..
Kartelozlar hangi çiçeği uzatıyorsa alıp burnundan ayırmayanlar bunlar..!

o konuda çok haklısın...:güzel:

Ertuğrul ÖZGÜL 03-15-2009 16:13

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532591)
Ne.. islamdan uzaklaşması,, bilakis tam aksine sadet partisi islamı tekelleştirerek,toplumdan soyutlayıp radikal bir statüye sokmuştur,toplumla barışık olmayan bir düzenın sonucu felaketle sonuçlanır...
örnek: inanan inanmayan kavramıyla toplumdaki mütedeyyin müslimleri kırmış küstürmüştür,bu küskünlüklerinın devamı olarak islamdan uzaklaşma meydane getirmiştir.
bu radikal söylem ve tavırlar,müslümanı dışlama hor görme,kendilerini dindar,inanan diğerini inanmayan diye ıkı ayırmak toplumu bu hale getirdi...
bu bölünmüşlüğün tek müsebbibi huzur islamda diyerek fazi yıyenlerindir,biz cihat ediyoruz naralarıyla meydana çıkıp olumsuz hal ve tavırlar yuzunden,mutedeyyın insanlarımız çok buyuk sıkıntıar çekmişlerdir..bunda en buyuk vebal milli görüşçülerindir..tabı ben bunu söylerken olumlu katkıları olmamışmıdır olmuştur anacak zararları faydasının çok buyuk bır şekılde önune geçmiştir.
oysa akparti topluma uzlaşı getirmiş ve dahada ileri giderek CHP yi bile dindar pati konumuna yıtmiştir..
önemli olan akpartinin söylemi değil icraatidir..bu gün bir CHP ayasofyayı açacağım diyorsa..!turbanı ben çözerim diyorsa,çarşaf lıları partisine davet ediyorsa,bır cumhur başkanlığına eşi baş örtülü olan biri gelmişse islam adına ilerde çok güzel hizmetlerin yapıldığı ve yapılacağı anlamını taşır..oysa yuzde ıkılere kadar radıkal söylemlerle toplumu birbirine düşürmek buyuk gunahtır.

ANLAYANA......

SEMTEM 03-15-2009 16:15

boş verin arkadaşlar kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş bunları kaale bile almayın yüzde 2 onu da alacakları kesin değil ya:)))))))

kardeşiniz 03-15-2009 17:45

Alıntı:

istiklal19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532427)
ben 3ay öncesine kardar akpartili simdi sadetpartili biriyimparçalamayı bizati erdoğan yapmıştır müslüman partici olmaz parti müslüman için ulaşılması gereken bir amac değil amacına ulaşabilmek için üzerine basıb geçeceğin bir araçtır amaç nedir hakkın hakim olması akp nin amacıda buolsaydı şunları yapmazdı bumemlekette zina serbesttir domuz eti kasablık et sınıfındadır dinler arası diyelok saçmalığı ile allah indinde tekdin islamdır ayeti cuma hutbelerinde okutulmamaktadır tırvesdiler için dahi yasa hazırlanmıştır artık ingilterede olduğu gibi erkek erkekle evlene bilir vs vs ilkdönem faziletin kadrolarıyla 5sene mükemmel hizmetleryaptılar ikinci dönem hepsini elemiştir aday göstermemiştir partiye solcusu uyşturucutacirleri ve hırsızlar çete mensubları dolmuştur inanan insanlariçinde akparti bitmiştir hiçbirşey olmas zinayı serbest etmeside yeterli allah yasak diyecek sen serbest edeceksin kim oluyorsunsen körü körüne particilik yapma kardeşim ve unutma parti bir amaç değil hakkın hakim olabilmesi için bir araçtır biz gordükki meclisin saadet partisine t erdoğanın numan kurtulmuşa ihtiyacı var allaha emanet olun

:güzel:

kardeşiniz 03-15-2009 17:46

Alıntı:

AK_Genclik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532552)
Siyasal öğrencisi olarak benim kanaatim AK Parti'nin eski Millî Görüşçü tabanı kendi içerisinde eritiyor. Eskiden siyaset'i araç olarak gören islamcı Refahlılar, MSP'liler şimdilerde Ak Parti içerisinde islamcılıktan uzaklaşarak muhafazakar eğilimlerde demokratlık naraları atıyorlar.

islamcılıktan uzaklaşmak müslümanların çok büyük tehlikelerle karşı karşıya gelmesine neden olacaktır. islamcılıktan uzaklaşanlar menfaatleri uğrunda dini kullanacaklar ve dini kafalarına göre yorumlayacaklar ayrıca islami hassasiyetler konusunda mücadelede asla samimi olamayacaklardır.

şu an bence Saadet Partisi islamcılık ideolojisini koruyarak yükselme çabası gösteriyor bence bu çaba boşa çıkmayacaktır.

inşallah:güzel:

redyellow 03-17-2009 13:04

Yazarken iki yazın, bin düşünün.

Gıybeti düşünün...

dedikoduyu düşünün...

İftirayı düşünün....

Ve her yazdığınızdan sorumlu olduğunuzu düşünün.

Vebal diye bir şeyi düşünün.

Hesap verme günü diye bir şeyi, bir günü düşünün.

Ve öyle yazın.

Manga_Sym 03-18-2009 01:25

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533124)

Gıybeti düşünün...

dedikoduyu düşünün...

İftirayı düşünün....

Ve öyle yazın.

Bak buna katılıyorum... Evet çok doğru...
(Özellikle Saadet Partililere duyrulur...)

unnamed 03-28-2009 22:44

saadet partisi artık saltanat yapıyor sadece onların yapamdıklarının hepsiini biz yaptık erbakan oturup evinde torunlarıyla oynıyacağına gelip kendi talebesine çamur atıyor balık baştan kokar o öyle yapınca partideki herkeste ak partiye çamur atmayı sevap sayıyor herhalde....
artık saadetlimi uzak dur pozizyonlarına getiriyorlar insanları....

redyellow 03-29-2009 00:16

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı

Gıybeti düşünün...

dedikoduyu düşünün...

İftirayı düşünün....

Ve öyle yazın.

Alıntı:

Manga_Sym Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533617)
Bak buna katılıyorum... Evet çok doğru...
(Özellikle Saadet Partililere duyrulur...)

Niye özellikle saadet partililere?

Diğerlerine gıybet serbest mi?

Diğerlerine dedikodu serbest mi?

Diğerlerine hesap günü yok mu?

Diğerlerine iftira serbet mi?

redyellow 03-29-2009 00:17

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562179)
saadet partisi artık saltanat yapıyor sadece onların yapamdıklarının hepsiini biz yaptık erbakan oturup evinde torunlarıyla oynıyacağına gelip kendi talebesine çamur atıyor balık baştan kokar o öyle yapınca partideki herkeste ak partiye çamur atmayı sevap sayıyor herhalde....
artık saadetlimi uzak dur pozizyonlarına getiriyorlar insanları....

Sen niye evinde oturmuyorsun da gelip burda maval okuyorsun?

Sana serbest olan erbakana yasak mı?

sen kimsin?

Sen görüşünü açıklıyorsun da erbakan açıklayınca niye suç oluyor?

herkes senin gibi, sizin gibi düşünmek zorunda mı?

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 00:19

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562225)
Sen niye evinde oturmuyorsun da gelip burda maval okuyorsun?

Sana serbest olan erbakana yasak mı?

sen kimsin?

Sen görüşünü açıklıyorsun da erbakan açıklayınca niye suç oluyor?

herkes senin gibi, sizin gibi düşünmek zorunda mı?

niye o zaman herkes sizin gibi düşünmek zorundaymış gibi davranıyorsunuz? niye halkın iradesine saygısızlık yapıyorsunuz?

redyellow 03-29-2009 00:43

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562227)
niye o zaman herkes sizin gibi düşünmek zorundaymış gibi davranıyorsunuz? niye halkın iradesine saygısızlık yapıyorsunuz?

WHAT????

Halkın iradesine kim saygıssızlık yapmış? ben asla öyle bir şey yapmadım, sen halüsülasyon görüyorsun:)

Ben hiç bir yazımda halkın iradesine karşı bir saygısızlığım olmamıştır, benim bu konuda bir tek yazımı çıkar özür dileyim, bulamazsan sen özür dile.

Olur mu?

Hiç kimse benim gibi, bizim gibi düşünmek zorunda değildir.

Bu faşistlik olur.

Tam aksine bak bu foruma erbakan gitsin torunlarını sevsin diyenler var, işte budur herkes benim gibi düşünsün demek, işte budur dayatma.

Erbakan da konuşur, başkası da konuşur.

Eleştiriye tahammül edeceksiniz, tahammülü olacaksınız.

İktidar olmanın, büyük parti olmanın gereğidir bu.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 00:48

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562237)
WHAT????

Halkın iradesine kim saygıssızlık yapmış? ben asla öyle bir şey yapmadım, sen halüsülasyon görüyorsun:)

Ben hiç bir yazımda halkın iradesine karşı bir saygısızlığım olmamıştır, benim bu konuda bir tek yazımı çıkar özür dileyim, bulamazsan sen özür dile.

Olur mu?

Hiç kimse benim gibi, bizim gibi düşünmek zorunda değildir.

Bu faşistlik olur.

Tam aksine bak bu foruma erbakan gitsin torunlarını sevsin diyenler var, işte budur herkes benim gibi düşünsün demek, işte budur dayatma.

Erbakan da konuşur, başkası da konuşur.

Eleştiriye tahammül edeceksiniz, tahammülü olacaksınız.

İktidar olmanın, büyük parti olmanın gereğidir bu.

eleştiriye açığız ama siz yapmamış olsanız bile aynı gemide bulunanların ne yaptığı belli niye o arkadaş evinde otursunki erbakan otursun çünkü evri geçti
halkın irsdesine direk bi saygısızlık yok ama her yazında illaki aykırılık yapıyorsun gördüğüm kadarıyla bir kerede bu iyi odu diyeninizi duymadım ki

redyellow 03-29-2009 01:00

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562242)
eleştiriye açığız ama siz yapmamış olsanız bile aynı gemide bulunanların ne yaptığı belli niye o arkadaş evinde otursunki erbakan otursun çünkü evri geçti
halkın irsdesine direk bi saygısızlık yok ama her yazında illaki aykırılık yapıyorsun gördüğüm kadarıyla bir kerede bu iyi odu diyeninizi duymadım ki

Benimle aynı gemide olanların yaptıklarına bakacaksak, seninle aynı gemide olanların yaptıklarına da bakmak zorunda kalırız ki, bundan sen zararlı çıkarsın:)

Bak gene burda bana karşı şahsi yazdın, ben de sana diyorum ki buyur benim halkın iradesine saygısızlığımı göster... var mı? yok, gösteremezsin.

Bir kere de bu iyi oldu diyeninizi duymadım demişsin:)

Bana başkasının hesabını sorma, bana benim hesabımı sor.

Beni başka forumlardan tanıyan insanlar var bu forumda ve diğer org'da...

Başka forumlarda ben akpli diye banlanmak üzere oluyorum nerdeyse, niye akpnin şu yaptğı iyidir dediğim için:)

Ya ben böyle biriyim... bana yazarken redyellow'a yazıyorum diyerek yazın, herkese diyerek deği:)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 01:05

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562248)
Benimle aynı gemide olanların yaptıklarına bakacaksak, seninle aynı gemide olanların yaptıklarına da bakmak zorunda kalırız ki, bundan sen zararlı çıkarsın:)

Bak gene burda bana karşı şahsi yazdın, ben de sana diyorum ki buyur benim halkın iradesine saygısızlığımı göster... var mı? yok, gösteremezsin.

Bir kere de bu iyi oldu diyeninizi duymadım demişsin:)

Bana başkasının hesabını sorma, bana benim hesabımı sor.

Beni başka forumlardan tanıyan insanlar var bu forumda ve diğer org'da...

Başka forumlarda ben akpli diye banlanmak üzere oluyorum nerdeyse, niye akpnin şu yaptğı iyidir dediğim için:)

Ya ben böyle biriyim... bana yazarken redyellow'a yazıyorum diyerek yazın, herkese diyerek deği:)

öyle diyorsan öyle olsun benim aynı gemide olduklarımdan şüphem yok senin varsa o gemide ne işin var

Üç mevsim 03-29-2009 01:16

Saadet Partili kardeşlerimiz ve Saadet Ahalisi siyaseti iyi bilir arkadaşlar kimsenin endişesi olmasın, yarın hep beraber "aklın yolu bir" diyeceğiz. Saadet Partisi üst düzey mensuplarının son dönemde yaptığı akıllara ziyan konuşmalar ve genel duruşları Saadet Partilileri bile kzıdırdı. Biz hep söyledik; Numan Kurtulmuş, o etrafındaki atıl zihniyeti tasfiye etmeden yürüyemez, bunu yapabilmesi de kısa vadede mümkün değil çünkü başında -AK Parti'ye karşı içleri kin ve nefret dolu- bir ihtiyarlar heyeti var. Bağımsız değil, partiyi bağımsızlaştıramıyor.

Başbakan'ın dün söylediklerini duydunuz mu.. Numan Bey'le görüştük önce kabul etmedi, sonra mutabık kaldık ancak sonra cevap gelmedi diyor. Bu dönem öyle hatırlıyorum ki; 2005 yılına rastlıyor. Bu görüşme basına da kısaca yansımıştı ve o gün dikkatimi çekmişti. 2. sefer Recai Kutan'ın Genel Başkan adayı gösterilmesi ve seçilmesi hareket isteyen çoğu Saadetlilerin olduğu gibi Numan Kurtulmuş'un da kafasını attırmış ve Numan Kurtulmuş, Tayyip Erdoğan'la görüşmeye gitmişti.

redyellow 03-29-2009 01:29

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562250)
öyle diyorsan öyle olsun benim aynı gemide olduklarımdan şüphem yok senin varsa o gemide ne işin var

Ne demek o gemide ne işin var?

Ben o gemiyi seviyorum, o gemidekileri seviyorum.

Sen nasıl senin gemindekileri sseviyorsun ben de benim gemimdekileri seviyorum ve o gemide bulunuyorum.

ama bu gemide bulunmuş olmam o gemidekileri, geminin kaptanlarını yanlış yaptıkları zaman eleştirmem anlamına gelmez ki..

Sizi bilemem ama ben böyleyim, yanlışlarını görürsem eleştiririm.

Siz yapamazsınız ama, akpnin her şeyi mutlak doğrudur size göre değil mi?

Hatta saadetcilerin her söyledikleri yanlıştır, her eleştirileri yanlıştır, hatta saadetciler haindir...

Maalesef sizin gemidekilerin bazılarına göre bu böyle.

Saadetten en ufak bir eleştiriyi aman allahım, öyle kızıyorlar, öyle bağırıyorlar ki...

CHPye bile razılar, yeterki saadet olmassın.

halbuki chp akpye vururken bir düşman gibi vurur.

ama saadet vururken bir ananın yavrusuna vurduğu gibi vurur.

Bunu unutmayın.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 01:35

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562267)
Ne demek o gemide ne işin var?

Ben o gemiyi seviyorum, o gemidekileri seviyorum.

Sen nasıl senin gemindekileri sseviyorsun ben de benim gemimdekileri seviyorum ve o gemide bulunuyorum.

ama bu gemide bulunmuş olmam o gemidekileri, geminin kaptanlarını yanlış yaptıkları zaman eleştirmem anlamına gelmez ki..

Sizi bilemem ama ben böyleyim, yanlışlarını görürsem eleştiririm.

Siz yapamazsınız ama, akpnin her şeyi mutlak doğrudur size göre değil mi?

Hatta saadetcilerin her söyledikleri yanlıştır, her eleştirileri yanlıştır, hatta saadetciler haindir...

Maalesef sizin gemidekilerin bazılarına göre bu böyle.

Saadetten en ufak bir eleştiriyi aman allahım, öyle kızıyorlar, öyle bağırıyorlar ki...

CHPye bile razılar, yeterki saadet olmassın.

halbuki chp akpye vururken bir düşman gibi vurur.

ama saadet vururken bir ananın yavrusuna vurduğu gibi vurur.

Bunu unutmayın.

benim eleştirmediğimi nerden biliyorsun

abartma biz istemedikki saadete karşı olmayı halada istemiyoruz vatan hini diyen kim ki hem keşke bu ülkede chp olacağına 1-2 tane daha sp olsa aynı kefeye koymuyoruz biz ama sizin partiniz bizi ecevitten ve chp den daha aşalık gibi görüyor ve çok ağır konuşanlar var bunu benden iyi siz bilirsiniz
sırf aynı yolun yolcusu olarak gördüğümüz için başbakan ve diğerleri sizi eleştirmiyor laf atmıyor ama sizin partiniz?
o yüzden bu konularda bize suç aramayın önce kendi partinize bi bakın ha bizde hiçmi yok dersin var ama nadir sizde?

tayyipci2434 03-29-2009 01:38

neden olucak iktidar olabilmek için...ama sansları yok herkes iktidar olamazz...:::::D

redyellow 03-29-2009 01:44

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562269)
benim eleştirmediğimi nerden biliyorsun

abartma biz istemedikki saadete karşı olmayı halada istemiyoruz vatan hini diyen kim ki hem keşke bu ülkede chp olacağına 1-2 tane daha sp olsa aynı kefeye koymuyoruz biz ama sizin partiniz bizi ecevitten ve chp den daha aşalık gibi görüyor ve çok ağır konuşanlar var bunu benden iyi siz bilirsiniz
sırf aynı yolun yolcusu olarak gördüğümüz için başbakan ve diğerleri sizi eleştirmiyor laf atmıyor ama sizin partiniz?
o yüzden bu konularda bize suç aramayın önce kendi partinize bi bakın ha bizde hiçmi yok dersin var ama nadir sizde?

Kesinlikle hayır, chpden vs. daha ağır konuşmuyoruz ama size öyle geliyor.

Hani ne demişler:

Düşmanın taşından çok, dostun gülü yaralar.

Siz şimdi o pozisyondasınız.

Size karşı saadetten gelen her şeyi adeta bir kurşun olarak görüyorsunuz.

halbuki bunları bir eleştiri olarak görseniz, yanlışları düzeltmek için bir fırsat olarak, bir uyarı olarak görseniz, bunu yapabilseniz, tahammüllü olmayı, hazmetmeyi öğrenebilseniz göreceksiniz ki bizim söylediklerimizin chp ile veya bir başkasıyla hiç zerre kadar alakası yoktur.

Bir baba bir anne oğlunu eleştirirken, azarlarken ne oluyorsa bizimki odur.

Daha geçen erbakan ONLAR BENİM KARDEŞİMDİR demedi mi?

El insaf yahu... eleştiriyi hemen görüyorsunuz ama bunu hiç görmüyorsunuz.

redyellow 03-29-2009 01:45

Bak bu konu başlığı bile ne:

'Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar?'

Saadet Akp'yi parçalamaya çalışıyormuş:)

ya buna da inananlar vardır ha.

halbuki daha dün başbakan bir televizyonda NUMAN KURTULMUŞ'U AKP'YE DAVET ETTİKLERİNİ söyüyordu.

parçalamaya çalışan kimmiş:)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 01:49

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562278)
Bak bu konu başlığı bile ne:

'Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar?'

Saadet Akp'yi parçalamaya çalışıyormuş:)

ya buna da inananlar vardır ha.

halbuki daha dün başbakan bir televizyonda NUMAN KURTULMUŞ'U AKP'YE DAVET ETTİKLERİNİ söyüyordu.

parçalamaya çalışan kimmiş:)

davet etmiş etmese başka laflar bulurdunuz eminim demokratik bir adam değer vermiş etmişler
daha normal ne varki siz ne yapıyosunuz şimdiki seçimlerde? onlar kişisel olarak çağırmışlar ama siz kitleler halinde bölmeye çalışıyorsunuz

musab 03-29-2009 01:49

Alıntı:

tayyipci2434 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562271)
neden olucak iktidar olabilmek için...ama sansları yok herkes iktidar olamazz...:::::D

gülüncek bişey yok biz makam sevdalısı değiliz olsak zaten sizin tarafınızda olurduk

All times are GMT +3. The time now is 02:22.