![]() |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Ak parti Olmasaydı sorusunun cevabı için Avatarıma bakmak yeterli.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
bende benim yoruma tesekkür beklerim, böylece mesaj sayilarimiz artar gider ;) |
Ya AK PARTI olmasaydi??
CANIM PARTİM OLMASAYDI SP VERİRDİM YİNE İYİ KÖTÜ BENİ O TEMSİL EDERDİ.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Ben de BBP ye verirdim. Muhsin Yazıcıoğlu' nun meclisteki en değerli şahsiyetlerden biri olduğunu düşünüyorum.AK Part çatısı altında Başbakanımı Recep Tayyip Erdoğan' la beraber kolkola bu millete çok yararlı olabilirlerdi ama pek olabilecek bir ihtimal değil tabi bu. Bide bu CHP ye oy verecek arkadaşlar kim. Çok merak ettim.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
ailem kime verirse ona
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Oy kullanmazdım
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
bence oyların boşa atılması yadaa geçersiz kullanılması hiç doğruu değildir vatandaşlık görevini yapmıyorsun demektir ne kadar çok oy kullanmayan arkadaş var ben doğru bulmuyorum sp verirdim oyumu bizim atmadığımız her oy birilerinin işine yarardı çünkü!!!
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Başımıza Sayın Başbakanımız gibi karizmatik,güvenilir,sevecen,cana yakın,baba yiğit......birisi gelmicekse kim takar vatandaşlık görevini
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
oy verme kriterlerimizi lütfen biraz daha mantikli yapalim..yok karizmaya oy vereceksek getirelim türkiyenin en karizmatik kisisini basbakan yapalim ;).. yukaridakiler kendi basina oy verme sebebim asla degildir..ben icraate, ülkeme neler kazandirdigina bakarim.. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
akparti vardı..ve ben oyumu saadete verdim..ama bundan sonraki seçimlerde bakacaz...akp olmasaydı....bizim aile hep akp ye verdi...her halde onlarda saadete verirdi....
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
kafama yatsaydı BBP olurdu belki... ;) |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
artık hoca emekli olmalııı.....85 ten sonra siyaset yapılmaz.... bence 70 yaş sınır olmalıııııııı.. ;) ;) |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
birde olmasaydı deniooo...şimdi var mı var..... konuşmaya gerenk yok... ;) |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
makam mevki sevdan olursa hiç birzaman bırakamazsın...ölünce ancak işte...... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
hocamızın emekliye ayrılması gerektiği doğru ama dedim yaa oy kullanmamaktan iyidir cem uzana oy verenler bencee düşüncesizlik etmiş olurlar çok saçma ;D spde olmazda bbp tabiki
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
AK PARTİ OLMASAYDI AK KADRONUN GELDİĞİ YER YANİ MİLLİ GÖRÜŞE VERİRDİM OYUMU.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
BBP( Büyük birlik partisine) oyumu verirdim, bu adamın kişilik yapısını beğeniyorum çok dürüst insan, genelde hükümetimize, cumhurbaşkanımıza destek çıktığı bile olmuştur bu yüzden oyumu o partiye vermek isterdim, bide şöyle bir yorumda bulunmak istiyorum genelde mustafa sarıgülde hükümeti ve cumhurbaşkanlığına destek çıkanlar arasındadır bunu demek istiyorum mustafa sarıgül çok yardımsever ve iş yapan bir siyasetçi adamıdır diye düşünüyorum, mustafa saırgülü çok beğeniyorum chp başına geçmesini istemiyorum eğer ak partiden bir destek gelirse sarıgüle neden olmazsın ak parti daha da güçlenebilir... ;D ;)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
saadet partisi olurdu
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Diyaneti kaldırma sözü veren EMEP e verirdim
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
bu konuya nereden bakarsak 10 cevap yazmıştım ama dikkat ettimde her mesajım farklı farklı partilerden yana şimdi anlıyorum ak partinin ne oldugunu ve ne kadar bağımlı bir parti olduğunu
allah inşşallah başımızdakileri ve baştakileri doğru yoldan çıkarmaz |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Ak parti olmasaydı onun yerine bizden başka bir parti olurdu ve o zaman da bazılarımız ya o olmasaydı ne yapardık derlerdi.Bu iş böyle.İşte biz de o zaman o partiye oy verirdik.O partinin adını taşıyan forumda birleşirdik.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
oy kullanmazdım yada boş kullanırdım
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
chp'ye kesinlikle vermezdim...
saadete de vermem... heralde mhp'ye verirdim... ama allaha şükür ki AK PARTİ var... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
MHP,SP veya BBP bunlardan biri olurdu herhalde bazıları suç işlerdim oy kullanmazdım demiş ama hayır meydanı çapulculara bırakacak halimiz yok bu vatan hiçbir zaman sahipsiz değildir ... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Ben bağımsızlara verirdim çünkü Muhsin Yazıcıoğlu aralarından en iyisi..
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
BBP verirdim muhsin abiyi seviyorum :D
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Tabi ki Saadet Partisi'ne verirdim. Muhsin Başkan'ı hepimizi seviyoruz da, sevgi karın doyurmuyor.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
ben mhp ye verirdim
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
ak parti olmasaydı başbakanımız bağamsız olup oy verirdikona
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
iyki de var ama olmasaydı sadet partisine verirdim....
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
22 temmuzda ak parti ssadet aası gittim geldim,mitinglere inat ak partiye verdim :-*
ak parti olmasaydı saadet derdim 'pek güvenim olmasada'. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 03:12. |