Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Ya AK PARTI olmasaydi?? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5664)

Onlybullet34 10-15-2007 23:12

Ya AK PARTI olmasaydi??

Ak parti Olmasaydı sorusunun cevabı için Avatarıma bakmak yeterli.

mavera 10-16-2007 00:57

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

CAGLAR Nickli Üyeden Alıntı
PAYLASIM ICINTESEKURLER

yorum icin tesekkürler 8)..
bende benim yoruma tesekkür beklerim, böylece mesaj sayilarimiz artar gider ;)

sumeyra_tonkal 10-16-2007 01:04

Ya AK PARTI olmasaydi??

CANIM PARTİM OLMASAYDI SP VERİRDİM YİNE İYİ KÖTÜ BENİ O TEMSİL EDERDİ.

Onlybullet34 10-16-2007 20:38

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

CAGLAR Nickli Üyeden Alıntı
PAYLASIM ICINTESEKURLER

yorum icin tesekkürler 8)..
bende benim yoruma tesekkür beklerim, böylece mesaj sayilarimiz artar gider ;)

paylaşım için teşekkürler... ;)

CeVHeR 10-16-2007 23:58

Ya AK PARTI olmasaydi??

Ben de BBP ye verirdim. Muhsin Yazıcıoğlu' nun meclisteki en değerli şahsiyetlerden biri olduğunu düşünüyorum.AK Part çatısı altında Başbakanımı Recep Tayyip Erdoğan' la beraber kolkola bu millete çok yararlı olabilirlerdi ama pek olabilecek bir ihtimal değil tabi bu. Bide bu CHP ye oy verecek arkadaşlar kim. Çok merak ettim.

nuh 10-17-2007 00:15

Ya AK PARTI olmasaydi??

ailem kime verirse ona

ibrahim44 10-17-2007 00:16

Ya AK PARTI olmasaydi??

Oy kullanmazdım

akzeinebu 10-17-2007 00:20

Ya AK PARTI olmasaydi??

bence oyların boşa atılması yadaa geçersiz kullanılması hiç doğruu değildir vatandaşlık görevini yapmıyorsun demektir ne kadar çok oy kullanmayan arkadaş var ben doğru bulmuyorum sp verirdim oyumu bizim atmadığımız her oy birilerinin işine yarardı çünkü!!!

Ağa 10-17-2007 00:22

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
bence oyların boşa atılması yadaa geçersiz kullanılması hiç doğruu değildir vatandaşlık görevini yapmıyorsun demektir ne kadar çok oy kullanmayan arkadaş var ben doğru bulmuyorum sp verirdim oyumu bizim atmadığımız her oy birilerinin işine yarardı çünkü!!!

Haklısın...

ibrahim44 10-17-2007 00:28

Ya AK PARTI olmasaydi??

Başımıza Sayın Başbakanımız gibi karizmatik,güvenilir,sevecen,cana yakın,baba yiğit......birisi gelmicekse kim takar vatandaşlık görevini

mavera 10-17-2007 00:59

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

ibrahim44 Nickli Üyeden Alıntı
Başımıza Sayın Başbakanımız gibi karizmatik,güvenilir,sevecen,cana yakın,baba yiğit......birisi gelmicekse kim takar vatandaşlık görevini

kusura bakma ama yukarida saydiklarinin hic biri oy vermek icin bir kriter olamaz..bizler karizmaya, sevecenlige degil icraate oy veriyoruz..
oy verme kriterlerimizi lütfen biraz daha mantikli yapalim..yok karizmaya oy vereceksek getirelim türkiyenin en karizmatik kisisini basbakan yapalim ;)..
yukaridakiler kendi basina oy verme sebebim asla degildir..ben icraate, ülkeme neler kazandirdigina bakarim..

aşk-ı ilahi 10-17-2007 01:05

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
ben ikinci dinini bilen parti olduğu için mhp ye verirdim devlet bahçeliye rağmen..

:D :D :D :D

mavera 10-17-2007 01:09

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
ben ikinci dinini bilen parti olduğu için mhp ye verirdim devlet bahçeliye rağmen..

:D :D :D :D

evet samanizmi mhp liler iyi bilir 8)..

ibrahim44 10-17-2007 01:11

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ibrahim44 Nickli Üyeden Alıntı

kusura bakma ama yukarida saydiklarinin hic biri oy vermek icin bir kriter olamaz..bizler karizmaya, sevecenlige degil icraate oy veriyoruz..
oy verme kriterlerimizi lütfen biraz daha mantikli yapalim..yok karizmaya oy vereceksek getirelim türkiyenin en karizmatik kisisini basbakan yapalim ;)..
yukaridakiler kendi basina oy verme sebebim asla degildir..ben icraate, ülkeme neler kazandirdigina bakarim..

icraatı hatırlatmamın gereği varmı kardeş hepimiz nasıl çalıştıklarını biliyoruz sen merak etme demekki bişey ler yapmışki benim bu kadar sevgimi kazanmış ;)

aşk-ı ilahi 10-17-2007 01:14

Ya AK PARTI olmasaydi??

akparti vardı..ve ben oyumu saadete verdim..ama bundan sonraki seçimlerde bakacaz...akp olmasaydı....bizim aile hep akp ye verdi...her halde onlarda saadete verirdi....

kayısıkentli44 10-17-2007 01:18

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

ben olsam sp ye hiç vermezdimmmmmmmmm...işim olmaz onlarla..gider cem uzana verirdim daha iyidi beeee......
kafama yatsaydı BBP olurdu belki... ;)

aşk-ı ilahi 10-17-2007 01:21

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

kayısıkentli44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ben olsam sp ye hiç vermezdimmmmmmmmm...işim olmaz onlarla..gider cem uzana verirdim daha iyidi beeee......

cem uzana verecek kadar mı nefret...ya bu hoca ne yaptı böyle ya...insanlar saadete vermektense solculara vermeği düşünüyorlar...acilen kan degişikliği şart...eldekilerde kaçacak....

kayısıkentli44 10-17-2007 01:23

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

cem uzana verecek kadar mı nefret...ya bu hoca ne yaptı böyle ya...insanlar saadete vermektense solculara vermeği düşünüyorlar...acilen kan degişikliği şart...eldekilerde kaçacak....

cem daha ii sallıyooooo...... ;) ;)
artık hoca emekli olmalııı.....85 ten sonra siyaset yapılmaz....
bence 70 yaş sınır olmalıııııııı.. ;) ;)

aşk-ı ilahi 10-17-2007 01:26

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

cem daha ii sallıyooooo...... ;) ;)
artık hoca emekli olmalııı.....85 ten sonra siyaset yapılmaz....
bence 70 yaş sınır olmalıııııııı.. ;) ;)

kesinlikle ...cem iyi sallıyo..bencede hoca emekli olmalı...70 bile çok fazla galiba ya...65 veya 60 artık sıkılıyorum ...ama hocayı seviyorum ..daha fazla yıpranmasını istemiyorum..

kayısıkentli44 10-17-2007 01:29

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Alıntı sahibi: feyk 1905 üzerinde

kesinlikle ...cem iyi sallıyo..bencede hoca emekli olmalı...70 bile çok fazla galiba ya...65 veya 60 artık sıkılıyorum ...ama hocayı seviyorum ..daha fazla yıpranmasını istemiyorum..
yaaa sevioz die bırakmayacakmı.....artık kullanıolar hocayı.....
birde olmasaydı deniooo...şimdi var mı var.....
konuşmaya gerenk yok... ;)

aşk-ı ilahi 10-17-2007 01:32

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Alıntı:

şunu belirteyim..ben hocanın bırakmasını isteyenlerdenim...şu bir gerçekki...kutanıda sevmeyenlerdenim...saadetin bir proğramı oldumu hoca varsa seve seve gidiyorum...ama keşke bir on yıl önce bıraksaydı..herkes onu sevgiyle hatırlasaydı..hoca bırakmış olsaydı belkide ..daha fazla bir güç olurdu....

kayısıkentli44 10-17-2007 01:36

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

şunu belirteyim..ben hocanın bırakmasını isteyenlerdenim...şu bir gerçekki...kutanıda sevmeyenlerdenim...saadetin bir proğramı oldumu hoca varsa seve seve gidiyorum...ama keşke bir on yıl önce bıraksaydı..herkes onu sevgiyle hatırlasaydı..hoca bırakmış olsaydı belkide ..daha fazla bir güç olurdu....

ewet ama işte koltuk sevdası böyle yapıoooo ;)
makam mevki sevdan olursa hiç birzaman bırakamazsın...ölünce ancak işte......

akzeinebu 10-17-2007 11:54

Ya AK PARTI olmasaydi??

hocamızın emekliye ayrılması gerektiği doğru ama dedim yaa oy kullanmamaktan iyidir cem uzana oy verenler bencee düşüncesizlik etmiş olurlar çok saçma ;D spde olmazda bbp tabiki

berat_52 01-02-2008 23:21

Ya AK PARTI olmasaydi??

AK PARTİ OLMASAYDI AK KADRONUN GELDİĞİ YER YANİ MİLLİ GÖRÜŞE VERİRDİM OYUMU.

ATmaCA53 01-03-2008 17:52

Ya AK PARTI olmasaydi??

BBP( Büyük birlik partisine) oyumu verirdim, bu adamın kişilik yapısını beğeniyorum çok dürüst insan, genelde hükümetimize, cumhurbaşkanımıza destek çıktığı bile olmuştur bu yüzden oyumu o partiye vermek isterdim, bide şöyle bir yorumda bulunmak istiyorum genelde mustafa sarıgülde hükümeti ve cumhurbaşkanlığına destek çıkanlar arasındadır bunu demek istiyorum mustafa sarıgül çok yardımsever ve iş yapan bir siyasetçi adamıdır diye düşünüyorum, mustafa saırgülü çok beğeniyorum chp başına geçmesini istemiyorum eğer ak partiden bir destek gelirse sarıgüle neden olmazsın ak parti daha da güçlenebilir... ;D ;)

romakudüs 01-04-2008 09:45

Ya AK PARTI olmasaydi??

saadet partisi olurdu

Kırık_Çocuk 01-04-2008 12:23

Ya AK PARTI olmasaydi??

Diyaneti kaldırma sözü veren EMEP e verirdim

kobbal 01-04-2008 13:10

Ya AK PARTI olmasaydi??

bu konuya nereden bakarsak 10 cevap yazmıştım ama dikkat ettimde her mesajım farklı farklı partilerden yana şimdi anlıyorum ak partinin ne oldugunu ve ne kadar bağımlı bir parti olduğunu

allah inşşallah başımızdakileri ve baştakileri doğru yoldan çıkarmaz

Enfal 02-12-2008 20:52

Ya AK PARTI olmasaydi??

Ak parti olmasaydı onun yerine bizden başka bir parti olurdu ve o zaman da bazılarımız ya o olmasaydı ne yapardık derlerdi.Bu iş böyle.İşte biz de o zaman o partiye oy verirdik.O partinin adını taşıyan forumda birleşirdik.

aksavaşçı 02-12-2008 20:57

Ya AK PARTI olmasaydi??

oy kullanmazdım yada boş kullanırdım

genç osmanlı 02-13-2008 03:37

Ya AK PARTI olmasaydi??

chp'ye kesinlikle vermezdim...
saadete de vermem...

heralde mhp'ye verirdim...

ama allaha şükür ki AK PARTİ var...

Gölge 02-13-2008 03:42

Ya AK PARTI olmasaydi??

MHP,SP veya BBP bunlardan biri olurdu herhalde bazıları suç işlerdim oy kullanmazdım demiş ama hayır meydanı çapulculara bırakacak halimiz yok bu vatan hiçbir zaman sahipsiz değildir ...

fatos_erd 02-14-2008 18:52

Ya AK PARTI olmasaydi??

Ben bağımsızlara verirdim çünkü Muhsin Yazıcıoğlu aralarından en iyisi..

RDönmezs 03-18-2008 18:04

Ya AK PARTI olmasaydi??

BBP verirdim muhsin abiyi seviyorum :D

Üç mevsim 03-20-2008 13:40

Ya AK PARTI olmasaydi??

Tabi ki Saadet Partisi'ne verirdim. Muhsin Başkan'ı hepimizi seviyoruz da, sevgi karın doyurmuyor.

politikaci 03-20-2008 13:47

Ya AK PARTI olmasaydi??

ben mhp ye verirdim

Akmehmet_Akif 05-07-2008 19:28

Ya AK PARTI olmasaydi??

ak parti olmasaydı başbakanımız bağamsız olup oy verirdikona

Neşe 05-07-2008 20:18

Ya AK PARTI olmasaydi??

iyki de var ama olmasaydı sadet partisine verirdim....

Hüdaverdi 05-07-2008 20:20

Ya AK PARTI olmasaydi??

22 temmuzda ak parti ssadet aası gittim geldim,mitinglere inat ak partiye verdim :-*
ak parti olmasaydı saadet derdim 'pek güvenim olmasada'.

isimsiz 05-07-2008 20:25

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
22 temmuzda ak parti ssadet aası gittim geldim,mitinglere inat ak partiye verdim :-*
ak parti olmasaydı saadet derdim 'pek güvenim olmasada'.

hangi yönüne güvenmediğinizi öğrenebilir miyim. yanlış anlamayım tartışma ortamı oluşturmak için sormadım gerçekten merak ettiğim için sordum :-*

All times are GMT +3. The time now is 03:12.