![]() |
kürtçeye hayır
Alıntı:
Değiştirilen maddeler belli !! Laf oyununa gerek yok .. |
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. (Son cümle mülga: 3.10.2001-4709/23 md.)
:D :D :D bizim buna bişey dediğimiz mi var sayın arkadaşım ben sadece burada açılan konuya tepkimiz var |
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
birde kardes sana birsey soracagim anayasada öngörülen Türk lük kavrami vatandaslik, yurttaslik anlaminda mi yoksa irk anlaminda mi ;) |
kürtçeye hayır
Arkadaşlar bence bu kadar yeter! Bir tartışmadan bir sonuç alınamayacağı ortaya çıktığı anda durmalıyız bence orda,ki bu tartışmadan orta bir yol bulunamayacağı da sanırım malumunuz..
böyle gittikçe Reha Muhtar programlarına benziyoruz..Herkes bildiğini savunmaya devam etsin ama bu sayfada yeterince belirtildi fikirler bence.Yoksa forum zarar görecek,insanlar birbirini kırmaya başlayacak...ve bu da hiçbirimize yakışmaz... Lütfen... |
kürtçeye hayır
Sen ne anlıyorsan artık ..
|
kürtçeye hayır
allah rızası için bu mubarek gün hurmetine kaoatın kilitleyin ya şu konuyu
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
benim fikrime gelince yurttaslik, vatandaslik anlaminda kullanilmistir.. |
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
arkadaslar gaz olmayalim (: sakin olalim.. butun sayfalari tek tek okudum..
mavera & mesut bana en yakin kisiler gibi geldi bu konuda.. ben zaza'yim.. ama zazaca bilmiyorum. kalkip "aa beni asimile ettiler. yok iste dilimi caldilar vs vs" de demem. kucukken hep mehter marslariyla buyumus bi adamim. Ceddime de Turklugume de kimse tarafindan laf soyletmem. lakin konu bence tamamen dis kaynakli.. dunyada bu hep var olmustur olacaktir. nedir bu? "icerden bolmek, karistirmak" insan bi lafi cok duyunca pek onemsemiyor ama olay sirf karsitliklar meselesi. kapitalizm kominizm gibi aynen. "yaratilani sev yaradandan oturu" & "Gel ne olursan ol gel" bence bu ufku gormek hissetmek, kaniksamak da bitiyor olay... |
kürtçeye hayır
Arkadaşlar konu çok yön saptırdı ..Bazı arkadaşlar Türkçeye ve Türklüğe dil uzattığı için Sabrım kalmadı ve doğruları yazmaya çalıştım.
|
kürtçeye hayır
dediğim gibi benim yengem has bir kürt ve bende bu konuya acayip sinirlendim baktım konu kapatılmıyor
ve bundan sonra olacak kavga ve kırgınlıktan sorumlu kişidir herkesin önünde yemin ediyorum sabır kalmadı artık kürtlere laf eden türk değildir ben hem türküm hem kürt hem laz |
kürtçeye hayır
çünkü türkiyeliyim
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
hepimiz kendimizce dogrulari yazmaya calistik..ama dogru, ama yanlis orasini bilemeyiz..ben senin fikirlerine saygi duyuyorum ayni saygiyida senden bekliyorum.. selametle... |
kürtçeye hayır
Herkesin kandilini kutlarım bu günde bu konuya ara verelim lütfen
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
biraz daha anlayis, biraz daha empati, biraz daha az önyargi sorunu cözecektir ;) |
kürtçeye hayır
şu mübarek günde böyle konu açana ben hakkımı helal etmiyorum...
|
kürtçeye hayır
sabahtan beri buradayım.... ben çıkıyorum....
bu konudaki fikirlerim belli ve büyük kısmını da yazdım... şimdilik selametle kalın sonra görüşürüz... Slav u Rez |
kürtçeye hayır
mavera kardeşim uzatmasak tamam kapatalım artık kırıcı olunmaya başlandı
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
özel mesajlara açığım...
isteyen msn adresimi de ekleyebilir... |
kürtçeye hayır
bu konu neden kapatılmıyor anlamadığım bu
ben herkesten özür diliyorum |
kürtçeye hayır
Kürtçe'ye EVET. Tarihine bakmaya bile üşenen insanların kalkıp şuna hayır, buna hayır demeleri ne kadar ilginçtir. Tıpkı Türkan Saylan'ıa kalkıp namaz hakkında konuşması gibi...
|
kürtçeye hayır
bu arada akşama kadar okunacak 4 cüz kaldı bi el atın derim bitsin hatimimiz
|
kürtçeye hayır
Hayırlı kandiller.Konuyu uzatmaya gerek yok tartışılan tartışıldı ilerlerse foruma çok zarar verecek..
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
http://radyo.akpartiforum.com adresinde güzel ilahiler dinleyebiliri isteklerinizi yollayabilirsiniz...
Forumumuzun radyosuna bekliyoruz.... |
kürtçeye hayır
Alıntı:
bizim doğrumuz ona yanlış geliyo demek onun doğrusuda bize bu kadar konuşmadan sonra ya ikna olur yada olmaz cüz alın diyorum link veriyorum http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=10518.22 |
kürtçeye hayır
arkadaslar forumu yıpratmayın artık
ıcınızde ukte kalacaksa özelden yazışın dılersenız yetkılıler lutfen ıstrham edyrz kılıtleyın bu konuyu |
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
Alıntı:
|
kürtçeye hayır
konu amacını aştığı için tarafımdan kilitlenmiştir.saygılar
|