![]() |
Erdoğanın resimleri
ne alaka arkadaşım seviyeli olalım!!!
ne farkeder tek tek veya toplu... |
Erdoğanın resimleri
ben gayet seviyeliyim
tek tek atınca eline ne geçiyor ilk defa bunu bu forumda gördüm amacı ne? ÜSTELİK TEK TEK ATMAK DAHA ZOR OLUR görüntü kirliliiği oluyor ben her resmin yanında NUH un avatarını ve bilgilerini görmek istmiyorum burası .ŞOV yspma yeri değil nese bu arada emeğine sağlık tabi ki |
Erdoğanın resimleri
Alıntı:
|
Erdoğanın resimleri
:D:D
noldu böyle deyince egonu tatmin mi etmiş oldun?rahatladın mı??? sen şimdi kıvırmadan adam gibi soruma cevap ver tek tek atınca eline ne geçiyor ilk defa bunu bu forumda gördüm amacın ne? ÜSTELİK TEK TEK ATMAK DAHA ZOR OLUR görüntü kirliliiği oluyor ben her resmin yanında senin avatarını ve bilgilerini görmek istmiyorum burası .ŞOV yapma yeri değil |
Erdoğanın resimleri
Ozaman sana bir önerim var madem avatarımı ve bilgilerimi görmek istemiyorsun! bidaha buraya girmessin koca forumda başka yermi yok. ayrıca neden tek tek atıyormuşum, ben sana ilk mesajımda cevabını verdim adam olaydında anlayaydın! >:(
|
Erdoğanın resimleri
pfff...nese büyüklük bende kalsın
|
Erdoğanın resimleri
Niye bu kadar sert çıkıyosun?Tek tek atsa n'olur,ne farkeder?
|
Erdoğanın resimleri
tek tek veya toplu halde bence hiç farketmez ortada bi emek var sonuçta...
tartışmak yerine emeğe saygı duymak lazım |
Erdoğanın resimleri
Amaç sataşmak olunca neden kaşının üstünde kirpik var durumu kadar alçalabiliyo mesele..
|
Erdoğanın resimleri
Alıntı:
|
Erdoğanın resimleri
Ben emeğe kesinlikle saygı duyuyorum
Tek tek atınca daha zor olur , görüntü kirliliği olur o zaman neden tek tek atsın ki? |
Erdoğanın resimleri
Nuh kardeşim ben senin her türlü çalışmalarını beğeniyorum sen ne yaparsan en iyisini yaparsın tamam mı? benim Trabzonlu hemşerim
|
Erdoğanın resimleri
bakın burda sanki benim emeğe saygım yokmuş gibi gösterilio veya mana edilmek isteniyor
benim asla öyle bir niyetim düşüncem yok emeğe herzaman saygım var tamam nuh kardeşimden de özür diliyorum |
Erdoğanın resimleri
Alıntı:
|
Erdoğanın resimleri
Alıntı:
|
Erdoğanın resimleri
Alıntı:
|
Erdoğanın resimleri
Alıntı:
bu arada resimler süper en iyisi ;) |
Erdoğanın resimleri
Alıntı:
|
Erdoğanın resimleri
sağolasın kardeşim benim da sana karşı hakkım yok geçtiyse helal olsun :)
|
Erdoğanın resimleri
recep tayyip erdoğan seni çoooooook seviyoruz ;) |
Erdoğanın resimleri
fotoğraflar çok güzel, bir çoğu yakından çekilmiş. Bursa mitinginden de böyle Başbakanımızın yakından çekilmiş fotoğrafları varsa yükler misiniz?
|
Erdoğanın resimleri
insanın potronu yakışıklı olunca 2. fatin sultanmehmet geliyor
|
Erdoğanın resimleri
yeni resimleri koyacağız inş.
|
Erdoğanın resimleri
yaaa gerçekten nur yüzlü adam ama baktımda adam şu türkiyenin başına geçti geçeli büttün resimlerinde bir yorgunluk bir durgunluk var... onu çok yıpratmaya çalışıorlar ama onun vatan millet aşkını bilmiorlar.i allah onu başımız<dan eksik etmesinnnn...
|
Erdoğanın resimleri
|
Erdoğanın resimleri
arkadaşlar resmi nasıl göndereceğiz
bilen varsa anlatsın ya |
Erdoğanın resimleri
başbakan son resimde neden ağlıyor?
|
Erdoğanın resimleri
ya ben bu adama bayılıyorum hepsiş birbirinden karizma allah yolunu açık etsin
|
Erdoğanın resimleri
Resimler için çok herkese çok tesekurler. Arkada$ bomba bir video hazirliyor, sizi haberdar ederim !
|
Erdoğanın resimleri
amin yalçın kardeşim allah başımızdan eksik etmesin
|
Erdoğanın resimleri
Nuh Kardeş ElleriNe KollarıNa saqLık..!
|
Erdoğanın resimleri
fotolar gerçekten harika hazırlayan kardeşler teşekkür ederz Rabbim başbakımızı bizlerden ayrı bırakmasın inş....
|
Erdoğanın resimleri
http://www.youtube.com/watch?v=DYQWAaXuFhs
Video için kullanilan tüm fotolari bu forum'den alindi. O yuzden Nuh arkada$a ve digerlerinede tabii özellikle te$ekur ediyorum. |
Erdoğanın resimleri
Nuh fotoğraflar harika.ellerine sağlık
|
Erdoğanın resimleri
Alıntı:
|
Erdoğanın resimleri
ya çok temiz ve nurlu biri insan bayılıyorum yaa
|
Erdoğanın resimleri
ağaların ağası
|
Erdoğanın resimleri
MİLLETİN ADAMLARI RESMİ VAR ANCAK BAŞKA BİR KONU AÇILDIĞI İÇİN ORAYA EKLEMİŞTİM KONUNUN ADI MİLLETİN ADAMLARI BANA GÖRE HERKEZDE BULUNMALI
GERÇEKLERİ ANLATAN BİR RESİM |
Erdoğanın resimleri
bi fotğrafına bakınca aklıma özhan canaydın geldi :D
|
All times are GMT +3. The time now is 02:28. |