Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=9004)

KARAHANLI 09-22-2007 00:27

SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU

Sağ olun... masrafları karşılayın, iyi olur...
BU ÜYENİN BANLANMASINI ARZ EDERİM...

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:29

Alıntı:

KARAHANLI Nickli Üyeden Alıntı
Sağ olun... masrafları karşılayın, iyi olur...
BU ÜYENİN BANLANMASINI ARZ EDERİM...

sen şimdi iste masrafları karşiliyim ayrıca çok korktum ben bu sitede 6 kez banlandım.... fakat bana ;D ;D kıymayın...

TÜRK EVLADI 09-22-2007 00:30

Alıntı:

muhammed-bin-süleyman Nickli Üyeden Alıntı

eğer br gün kurulursa sizi yunanistana sürgüne yolarız...

Aferin sana güzel...Bu kafayla devam et...Madem öyle burda Turan Devletini savunanlarda eğer devlet kurulursa seni bu ülkeden mi postalasın?

Hatırlarsın belki...Süleyman Demirel'de başörtülü bayanlara Arabistan'a gitsinler demişti!

Senin ondan bi farkın kalmadı şu anda...

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:33

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Aferin sana güzel...Bu kafayla devam et...Madem öyle burda Turan Devletini savunanlarda eğer devlet kurulursa seni bu ülkeden mi postalasın?

Hatırlarsın belki...Süleyman Demirel'de başörtülü bayanlara Arabistan'a gitsinler demişti!

bir gün bu ülkede turan devleti kurulursa ben bir yere gitemem bu vatan benim fakat çerkez etem gibi dağa çıkarım...

Orhu_N_utu_Kuran 09-22-2007 00:37

muhammed bin süleyman

turan imparatorluğu enkazları arasından yükselince senin gibilerin bu ülkede değil kalacak,yatacak yeri olmayacak.

Onlybullet34 09-22-2007 00:39

Alıntı:

bir gün bu ülkede turan devleti kurulursa ben bir yere gitemem bu vatan benim fakat çerkez etem gibi dağa çıkarım...

Dağa çık iyi olur ...BİZ OVADAYIZ BEKLERİZ.

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:40

Alıntı:

Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
muhammed bin süleyman

turan imparatorluğu enkazları arasından yükselince senin gibilerin bu ülkede değil kalacak,yatacak yeri olmayacak.

gün doğmadan neler doğar senin zihniyetin chp derseği alamdan meclise giremiyo syn: mhp zihniyetli arkadaş... bu zihniyetle yaşayacağıma o gün kendimi istabula feda ederim.

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:41

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Dağa çık iyi olur ...BİZ OVADAYIZ BEKLERİZ.

ya boş versen çarpıtma... ebnim demem o zihniyet başa geçersen adamın bahsetiği zihniyet mhp zihiyeti siz AKP dğil misiniz bunlar değilmiz başbakan selam vermeyeb ahmet türke selam verip apdulla gülü es geçen...

Orhu_N_utu_Kuran 09-22-2007 00:42

mhp li değil büyük birlik partiliyim.alperenim alperen..

TÜRK EVLADI 09-22-2007 00:42

Alıntı:

Bu konu çok uzadı ve hep aynı şeyleri söylüyoruz ama kısaca demek istediğimi son kez söyleyim.!

Eğer şerefli, onurlu ve dayanışma içinde bir birlik olacaksa Türk Birliğide, İslam Birliğide benim için uygundur!

Fakat Müslüman aleminin en büyük kısmı Araplara güvenmediğimi söylerim sadece...Aralarından iyileride varsa vardır ama onlar birliğin kurulması için yeterli olamaz!..

TÜRK EVLADI 09-22-2007 00:44

Hem burada BBP'de var SAADET'de var...

Bizimkiler nerde:)

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:45

Alıntı:

Alıntı:

Bu konu çok uzadı ve hep aynı şeyleri söylüyoruz ama kısaca demek istediğimi son kez söyleyim.!

Eğer şerefli, onurlu ve dayanışma içinde bir birlik olacaksa Türk Birliğide, İslam Birliğide benim için uygundur!

Fakat Müslüman aleminin en büyük kısmı Araplara güvenmediğimi söylerim sadece...Aralarından iyileride varsa vardır ama onlar birliğin kurulması için yeterli olamaz!..

eywallah kardeş bu yorumun güzel fakat bu oluşum olur bal gibi de olur...

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:46

Alıntı:

Hem burada BBP'de var SAADET'de var...

Bizimkiler nerde:)

saadetli çok ama bbp li yok... ;D ;D ;D

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:46

ben muhsin abi tayfasına saygı duyarım....

Onlybullet34 09-22-2007 00:47

Milliyetçilik Kimsenin Tekelinde Değil.Niye Milliyetçi Kelimeler ve Söylemler söylendimi akla mhp geliyor.AKPARTİYE OY VERENLER MİLLİYETÇİ OLAMAZMI EVET MİLLİYETÇİYİM AK PARTİYE OYUMU VERDİM.TURAN GİBİ BİR BİRLİKTELİK YETERKİ HEDEFİMİZ OLSUN.

KARAHANLI 09-22-2007 00:49

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Çerkez Ethem dağa çıkmadı, Yunanlara sığındı......

TÜRK EVLADI 09-22-2007 00:49

Onlybullet34, kardeşim tamamen aynı fikirdeyiz!

Zaten bıktım artık...Benim düşüncelerimi duyan herkes hemen MHP'lisin diyor!
Sanki milliyetçilik onlara ait bişey!

Türk'üm ve Türk birliğine inanırım ama MHP sahiplenmiş..
Bozkurt Türk milletinin simgesidir ama oda MHP ye ait olmuş
3 HİLAL Osmanlı Sancağında kullanılır ama oda MHP nin tekelinde!

Ben bu simgeleri sırf bu yüzden kullanamıyorum...Bıktım artık valla!

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:50

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Milliyetçilik Kimsenin Tekelinde Değil.Niye Milliyetçi Kelimeler ve Söylemler söylendimi akla mhp geliyor.AKPARTİYE OY VERENLER MİLLİYETÇİ OLAMAZMI EVET MİLLİYETÇİYİM AK PARTİYE OYUMU VERDİM.TURAN GİBİ BİR BİRLİKTELİK YETERKİ HEDEFİMİZ OLSUN.

benim öyle bi hedefim yok çünkü ebn kürt'üm... ve mutluyum . kırmızı zeminde hila ve yıldız bayrapım ve bu toprak vatanım. bu vatanın tek karış toprağına gözümü kırpmadan canımı veririm ... fakat dediğiniz gibi ne mutlu aslını unutmayana...

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 00:51

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Çerkez Ethem dağa çıkmadı, Yunanlara sığındı......

çerkez etem tarih kitaplarına bak dağda türk askeri tarafından öldürüldü am düznli ordu kurulmadan önce büyük hizmetleri oldu.

KARAHANLI 09-22-2007 00:57

...

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 01:41

vahdettin hain ise abdulhamit kızıl sultan ise eminm çerkez etem de şehit olmamıştır...yenilenlerin tarihini yenenler yazar

Orhu_N_utu_Kuran 09-22-2007 04:33

konu iyice saptı

tekrar konuya dönecek olursak benim görüşüme göre eğer islam birliği kurulacaksa araplar olmadan kurulamayacaktır.

araplarla birlik kurmamız imkansızdır.çünkü araplar her zaman TÜRK MİLLETİNE ihanet etmişlerdir.bir kaç örnek vermek istiyorum

1-)birinci cihan harbinde yapılan ihanet zaten herkesin malumudur.

2-)1970 lerde TÜRKİYE buhranlı bir dönemden geçiyordu.öyle bir hale gelmiştikki bir günlük mazot ihtiyacı için döviz bulmakta zorlanıyorduk.borçlarımız arttığı için ırak yani araplar petrol sevkıyatını durdurmuşlardı.ve TÜRK MİLLETİ o dönemleri hangi zorluklarla geçirdi herkesin malumudur.ve o kaos sonunda da 12 eylül ü doğurdu.

3-)yine 1970 lerde borç para için arap ülkelerinin kapısı çalındığında tüm ülkelerin verdiği cevap şu olmuştu:liberalizme geçin,ımf nin boyunduruğuna geçin olmuştu.netekim ecevit gidip napmıştı bu olaydan sonra.uluslararası tefecilerden borç almıştı.neye karşılık?tüm silolarımızdaki tahıla karşılık.

4-)deniz gezmiş denilen komünist ve vatan haini kişilik nerede yetişmişti?lübnanda filistin kurtuluş örgütünün kamplarında.bu eğitimlerden sonra deniz gezmiş ne yaptı?TÜRK MİLLETİNE KOMÜNİZM ZEHİRİ ENJEKTE ETMEK İSTEDİ.TÜRKE KEFEN BİÇTİ.sonuç olarak TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLDU

5-)asala denen ermeni terör örgütü nerede yapılanmıştı?lübnanda.yani arapların kanatlarının arasında.peki asala ne yaptı?onlarca diplomatımızı şehit etti.

6-)PKK lı vatan haini kürtler nerde oluştular?nerde yuvalandılar?nerden sızdılar?nerde eğitim yaptılar?nerde kamp kurdular?TABİİKİ IRAK VE SURİYEDE.

SURİYELİ ARAP KARDEŞLERİMİZYILLARCA apo DENEN KÖPEĞİ BESLEMEDİLERMİ?O KÖPEĞE HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLAMADILARMI? O KÖPEK NE YAPTI?

BİNLERCE MEHMETÇİĞİMİZİ ŞEHİT ETTİ.

SURİYENİN KAFASINA SİLAHI DAYADIK,APOYU ÜLKESİNDEN ÇIKARTI.İADE BİLE ETMEDİ.SONRA DEVREYE IRAK GİRDİ.

IRAKLI ARAP KARDEŞLERİMİZDE SAĞOLSUNLAR BU GÜNLERDE PKK YA KOL KANAT GERİYORLAR.ONLARA HER TÜRLÜ SİLAHI BULUYORLAR.HER TÜRLÜ BARINMA İHTİYACINI KARŞILIYORLAR.

bu konu hakkında bakın ÜSTAT OZAN ARİF NE DEMİŞ?

AMERİKA AVRUPA KÖRÜKLÜYOR BAK İŞTE

İRAN IRAK SURİYE HEPSİ AYNI BOK İŞTE

MÜSLÜMAN TÜRK'ün DOSTU YOK KARDEŞİM,YOK İŞTE

YA BU KANI DURDURUN,YA MİLLET DURDURACAK

YOKSA SİZ HALA ARAPLARLA KARDEŞ OLDUĞUMUZUMU DÜŞÜNÜYORSUNUZ??

KARAHANLI 09-22-2007 16:03

Alıntı:

vahdettin hain ise abdulhamit kızıl sultan ise eminm çerkez etem de şehit olmamıştır...yenilenlerin tarihini yenenler yazar

...

selahattin_ay 09-22-2007 16:06

Alıntı:

Zamanında Necmettin Erbakan'da D-8'i kurmuş ve ilişkiler hızla gelişmişti ama birlik kurulduktan sonra 8 devletin hepsinde de darbe oldu yada liderler öldürüldü!

İzin vermediler kurulmasına!

Ama ülkesini milyondolarlar vererek 30 bin Amerikan askerinin korumasına bırakıp askerlik yapmayan Suudi Arabistanla, yüzde 25'i Hristiyan olmuş ajanlarla dolu Mısır'la yada sünnilerden nefret eden İran'la, aynı zamanda neredeyse BATI'dan bile daha çok din İSLAM DÜŞMANI barındıran Türkiyemizle nasıl birlik kurulacak diye düşünüyorumda pek aklıma yatmıyor aslında...

cok ama cok bolunduk imkansiz bence ama kurulsun tabi ki

maviinsan 09-22-2007 16:39

Alıntı:

Alıntı:

Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
MUHAMMED BİN SÜLEYMAN

arapların vahdettine neden sahip çıktığını biliyoruz biz.hilafeti ele geçirmek için...

öküz altında buzağ arama ne hilefeti senin devletin adam olsa idide bunlar olmasa idi tarih ismetleri affetmez....

Hilafeti ele geçirmek için Şerif hüseyin Vahdettin'i yanına çağırmıştı.Ama Vahdettin bunu farkedip ondan uzaklaştı

aşk-ı ilahi 09-22-2007 17:04

oooooooooo...konuyu ne kadar sapıtmışsınız...aslında soru gayet basit...islam birliğine evet...zaten biz ne kadar istesekde ab bizi almaz alsada sindirmez..biz müslümanız..ama islam birliği kurulsada başında türkiye olmalı..yoksa islam ülkeleri diye geçinen ülkelere güvenmiyorum...

maviinsan 09-22-2007 17:10

ben Türk birliğinni de isterim islam birliğini de.Ama önemli olan bunun nasıl olacağıdır

Benim Türk birliği anlayışım mhp'den ve Atsız'cılardan çok farklı.Aynı şekilde İslam birliği anlayışım da sp den çok farklı.
Avrupa birliği anlayışım da diğer bazı arkadaşlardan farklı

Ancak genel olarak şunu söyleyebiliriz;

DÜnyadaki hiçbir birlik sadece manevi güce dayanarak kurulmaz.Toplumları birlikte tutmak için ekonomik,kültürel kalkınmışlık da şarttır.Ve Türkiye geleceğini hangisinde görüyor ise ona yönelmelidir

SAHILL35 09-22-2007 17:28

ELBETTE KURULMALI..
BUGÜNE KADAR KURULMADIĞI KABAHAT...

KARAHANLI 09-22-2007 17:29

Alıntı:

feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı
oooooooooo...konuyu ne kadar sapıtmışsınız...aslında soru gayet basit...islam birliğine evet...zaten biz ne kadar istesekde ab bizi almaz alsada sindirmez..biz müslümanız..ama islam birliği kurulsada başında türkiye olmalı..yoksa islam ülkeleri diye geçinen ülkelere güvenmiyorum...

Hem güvenmiyorum diyorsunuz, hem de kurulsun :D

aşk-ı ilahi 09-22-2007 17:35

Alıntı:

Alıntı:

feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı

Hem güvenmiyorum diyorsunuz, hem de kurulsun :D

iyi okumadınız her halde...onlara güvenmiyorum..başında türkiye olsun...tarih boyunca lider olduk..çok da iyi yaparız

KARAHANLI 09-22-2007 17:37

...

aşk-ı ilahi 09-22-2007 17:40

Alıntı:

Neden biz olalım? Güvenmiyorum demişsiniz, bu yarın öbür gün bu birlik kurulursa -İnşallah kurulmaz- bize neler yapabileceklerinin göstergesi olur. Güven olmadan efendim, birlik mi olur? Oluyor da sonuçlarını görüyoruz...

kimsenin bize bir şey yapabilecegine inanmıyorum...ama alternatif bir birlikletik olmalı diye düşünüyorum...bu benim fikrim...sizede saygı duyarım..

KARAHANLI 09-22-2007 17:41

...

CAGLAR 09-22-2007 18:07

BENCE KURULMALI TURKIYENIN ONDERLIGINDE

muhammed-bin-süleyman 09-22-2007 18:50

Alıntı:

Alıntı:

SEN OSMANLI DÜŞMANI, SOYUNU İNKÂR EDEN, ....... BİRİSİN. Tarih kitaplarını oku, Sultan 2. Abdülhamit Han ve Sultan Mehmet Vahideddin Han hakkında bilgi topla gel, duyduklarına inanma. Tarih tarafsızdır TARAFSIZ!!!! Daha tarih nedir bilmeden, gelmişsin bize tarih öğretmeye çalışıyorsun :D Sana tavsiyem, önce tarihin tanımını öğren, sonra da "TARAFSIZ" kaynaklardan araştırma yap. Eğer en tarafsızını istiyorsan, Sultanahmet Meydanı'nda Osmanlı Arşivleri var. Osmanlıca öğren, tetkiklerini yap, sonra da gel bize paşa paşa tarih öğret.

tabi ebni tanımadam bo keseye sallla canım salla.. ben tarihçi bi ailenin çocuğuyum ve dedem ALLAHU EKBER DAĞI FATİHİ CELAL'İ HASAN'DIR tanımıyorsan söyliyim kazım karabekirin emir eri id 80 kadar hayatta idi ben senin gibi başkarının yazdığını değil birinci ağızdan o olay ları öğrendim yiğidim inan mazsan araştır...

KARAHANLI 09-22-2007 19:57

....

TÜRK EVLADI 09-22-2007 20:08

Abdülhamit'e KIZIL SULTAN lakabını takan Yahudiler, VAHDETTİN'e hain diyende din düşmanı şerefsizlerdir...

Süleyman Bin Muhammed, atalarım ve liderlerim hakkında konuşurken biraz daha dikkat et ve Yahudilerle aynı dili kullanmamaya özen göster!

Hiçbir lider Abdülhamit kadar şerefli ve zeki olamaz ve hiç bir lider Vahdettin kadar vefakar olamaz!

aşk-ı ilahi 09-22-2007 21:03

Alıntı:

Abdülhamit'e KIZIL SULTAN lakabını takan Yahudiler, VAHDETTİN'e hain diyende din düşmanı şerefsizlerdir...

Süleyman Bin Muhammed, atalarım ve liderlerim hakkında konuşurken biraz daha dikkat et ve Yahudilerle aynı dili kullanmamaya özen göster!

Hiçbir lider Abdülhamit kadar şerefli ve zeki olamaz ve hiç bir lider Vahdettin kadar vefakar olamaz!

bir yanlış anlaşılma var sanırım...muhammede bin süleyman onlara hain demedi aslada demez...o onlardaki o ruhu tanıyarak yetişti...sanırsam o çerkez etemi anlatmaya çalıştı ...cümleyi hatalı anlamışsınız...sizin anladığınız gibi degil...böyle anlaşılmak çok kötü...vahdettine hain diyen tabiki din düşmanı ve şerefsizdir...kızıl sultan lakabı için dersinde sıfır alma pahasınada olsa hocasıyla tartışmışdır..biraz fazla tez canlı ve her şeye cevap vermeye çalışıyo..vede olaylar karışıyo sanırsam...lütfen dikkatli okuyalım..

abdulhamithan bizim ailemizde bir evliya hükmündedir..biz osmanlının şanına yakışır bir torunuz..ecdadımıza saygısızlık yapmayız...yaptırmayız..

TÜRK EVLADI 09-22-2007 21:08

Bende şaşırdım zaten çünkü kendisi Milli Görüşe sahip ve Abdülhamite bi an hain dedi yada demiş gibi oldu yanlışlıkla...

Neyse:)

aşk-ı ilahi 09-22-2007 21:14

Alıntı:

Bende şaşırdım zaten çünkü kendisi Milli Görüşe sahip ve Abdülhamite bi an hain dedi yada demiş gibi oldu yanlışlıkla...

Neyse:)

yanlışlığı düzeltmek büyüklere düşer.....ama o bunu görmedi görünce ne tepki verir bilemiyorum..

All times are GMT +3. The time now is 00:34.