![]() |
Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
sen nasıl boyle konusursun
|
Alıntı:
HANİ Bİ LAF VAR; TAHSİL CEHALETİ ALIR...... .... bu nuh bey hz.leri BAŞBAKANIMIZ R. TAYYİP ERDOĞAN'ında MGV lerden yetiştiğinden habersiz bell ki.. |
paylasımlar ıcın tesekkurler
|
evet güzel olmuş falaka gerçekmiş zaten
|
Alıntı:
|
ellerine sağlık
|
bence milli gençlik vakıfları .ülkü ocakları bu tarz yerler özgür düşüncenin önündeki en büyük engel tepede bir lider ve alt tarafta düşünmeyi bilmeyen bir kadro tam anlamıyla ideolojilerin putlaştırıldığı yerler,eleştiri yok düşünme yok birisi anlatıyor diğerleri dinliyor ülkücü ocakları,milli geçlik vakıfları,türkiye komunist partisi tarzı tüm örgütlenmeler birbirinin aynısı,sanırım başbakanımız da bunu gördüğü için(ki kendisi mgv den yetişme birisi) ak parti içinde çok şükür bu tarz örgütlenlere gitmedi
|
mhp seçim zamanında akp'ye gereksiz yere çok yüklenerek çok oy kaybetti sizde gereksiz yere başkalarına yüklenerek oyunuzu ve sevginizi kaybetmeyin
|
Alıntı:
ortadaki gercekleri tartisiyoruz buyrun karsi tezini varsa cürütünüz..burada siyaset yapiyoruz, celik comak oynamiyoruz o halde elestirmek, yüklenmek bunlar dogal seyler.. benim ailemde ülkücü kökenli dayilarim bu yüzden hapis yatti bu benim gercekleri görmeyecegim, onlari elestirmeyecegim anlamina gelmez.. biz samimiyiz kardes, takiyye yapamayiz..icimizdekini, disa vururuz..bizi seven böyle sevsin, biz burada dogulari her daim dile getiririz o yüzden birilerine yaranmak icin üc maymunu oynama gibi bir düsüncemiz asla yok! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaw nerde olursan ol beni ilgilendirmiyor yanlız eleştirileriniz dozunu hakaret seviyesine çıkartmayın yeter. bu konu hakkında kimseye cevapda yazmak istemiyorum bi daha. uzatmayalım. gün gelir ak parti ismi altında bi kaç kişi hata yapar geçmişte ak parti iyiydi ama şimdi kültablası tesbih muhabbetleri yapar aynı mesajıda ak parti için gönderirsiniz onun için sizinle bu konuyu uzatmıyacam ve bir dahada cevap yazmayacam mümkünsüde bana söyleyeceğiniz birşey varsa özel mesaj bekliyorum
|
su noktada hemfikiriz..elestirmek ayridir, hakaret etmek ayri birseydir...ben konulari özel mesajla tartismam kardes burasi forum ve forumlar tartismak icin vardir..
sonucta seninle ayni fikirde olacagiz diye bir kaide yok, fikir ayriliklari zenginliktir..ben o hareketi tasvip etmiyorum ve kendimce elestirimi yöneltiyorum.. gecmisi isin icine karistirirsak gecmiste ak partide yoktu, biz simdiyi konusuyoruz, onlarin simdiki durumunu..gecmiside konusacaksak onada varim.. burasi ak parti forumu ve burada ak parti dahil, siyasi hersey tartisiliyor..tabiki bunu yaparken sinirlari asmamamiz gerekiyor.. bu hareketin secimler öncesi bize yaptiklari ortada..sehit cenazelerini bile siyasi propagandaya ceviren bu insanlara biz hakettiginden fazla saygi gösteriyoruz bundan emin olabilirsin kardesim.. ama olumlu seyler oldugu zamanda haklarini veriyoruz..mesela sayin bahcelinin cumhurbaskanligi oylamasina katilmasi gibi.. hakarete varmadan, karalamaya varmadan elestirelim, sorgulayalim..;) dedigim gibi bu konuda her türlü tartismaya ve fikir alisverisine varim ama forumda özelde tartisacaksak forum ne is yapar!.. selametle güzel kardesim...;) |
Gençliğe Manevi Yönden Sahip Çıkmıyor sa bir bir oluşum yazıklar olsun!
Ülkü Ocakları Manevi olarak ne katıyor onu tartışalım? Ülkü Ocaklarının yurt genelinde bir ilim hizmetini duyan oldumu?? |
eksiksiz olmuşş mükemmel... :D
|
Alıntı:
Eğer MHP eski MHP olsa ve o bahsettiğin delikanlı ülkücüler şu anda olsa emin ol burda herkesin kalbinin diğer yarısı ülkücü olur fakat bugün Türklüğün ve İslamın adını kirletiyolarsa eleştirilmemeleri ayıp olur... |
İlginiz için teşekkürler :)
|
:) :) :) :) :) :) :)Çok güzel bir liste ama şunu unutmayın Korkut Eken cidden kahramandır.
|
hehe
|
Selamün Aleyküm arkadaşlar;
ben öncelikle şunu belirtmek istiyorum yıllardır ülkemizi sağcı-solcu, dinci-laik, alevi-sunni, kürt-türk diyerek binlerce parçaya böldüler bizi birbirimize kırdırtılar. dikkat ederseniz ne zaman ülke ayağa kalksa hemen bir kargaşa hemen bir faili meşhul cinayet hemen bir fiyasko bir okul baskını bir cami baskını bir kilise baskını..... 1960 lardan beri böyleyiz.... yukarıdaki tartışmalarınızada bakılırsa hala aynı mantıkla hareket ettiğimizi düşünüyorum... hangi partiden ve kimlerden olursak olalım şunu unutmamalıyız farelerin ortasında kalmış bir dilim peynir gibiyiz buda yetmezmiş gibi kendi içimizde de kurtçuklar oluşturmaya çalışıyoruz.. bence kendi partimizi ve kendi menfaatlerimizi değilde ülke menfaatlerini ön plana koyarsak eminim ki tek ülke oluruz... ama maalesef günümüz türkiyesinde menfaatler ve rantlar hep ön planda... bu tartışmaya katılan MHP' li yada BBP'li li arkadaşlarımı tenzih ederek söylüyorum maalesef ki ocaklarda vatan sevgisi millet sevgisi adı altında resmen şehirli eşkiyalar yetiştiriliyor keşke herşey ALPASLAN TÜRKEŞ zamanındaki gibi olsaydı o zaman bende seve seve giderdim ocaklara ama arkadaşlarımında bahsettiği gibi ocaklar artık hem manevi hemde milli duygulardan yoksun, bir başkasının çek senet işlerini takip eden, yada korumalık yapıp haraç kesen insanlarla dolu... ama içlerinde gerçekten samimi insanlarda var ve ben yukarıdaki arkadaşlarımı bu gruba dahil olduklarını düşünüyorum.. o yuzden bende üzülerek yukarıdaki demirbaş listesini onaylıyorum maalesef... |
Espri yapmışsın kendince ÜLKÜ nün anlamını bilecek kapasiten olmadığı içindir çok görmüyorum. Korkut Eken gibilere kurban ol kişileri araştırmadan yorum yapma.
|
eline sağlık fena değil. şöyle kısaca yorumlarıda okudum.
öncelikle şunu belirteyim ki ben ülkü ocaklarında yetişmiş biriyim. ama o dediklerini ben pek fazla göremedim. son zamanlarda eyvallah olaylar oldu bazıları çıktı piyasaya. fakat bunu tüm ülkücülere mal etmeniz büyük hata. ben orda doğdum orda büyüdüm şimdide hiç pişmanlık duymuyorum. şunu sorayım size akp de hiçmi bu tür olaylar yaşanmıyor yada chp de yada dspde yada bilmem ne partisinde. yanlışlar olabilir hepimiz kuluz hepimiz insanız her insan bir değildir. insanoğlu beşer ya düşer ya şaşar. birde şu konu vardır ki neden hep o tür insanları ülkücü olarak görüyorsunuz. tamam bir kaçı bizi temsil edecek yerde onlarda yanlış insanlar bunu ben kabul ettim. ama siz elinde kitap olanları ülkücü kabul etmiyorsunuz elinde sopa varsa bu ülkücüdür. bu mantıklımı bende ülkücüyüm ve ben bunların hiçbirini kabul etmiyorum. ha dersenizki sende kavga ettinmi evet ettim . yorumlarda gazi üniversitesinin adı geçiyordu bende gazi mezunuyum ticaret turizm eğitim fakültesi reislikte yaptım. bizdede vardı demir sopalar ama o sopalar bu vatan evladına kalkmadı hiçbir zaman biz dövdüysek pkklı itleri dövdük. kusura bakmayın biz onları okuldan atarken siz sadece seyretmekle yetiniyordunuz. yada ankara üniversitesinde ilahiyat fakültesinde biz eylem yaparken siz ağaçların arkasında saklanıyordunuz. bunları ben gördüm ben yaşadım uydurma değildir. bizi eleştirmişsiniz eyvallah ağzınıza sağlık eksiklerimiz varsa bilelim yalnız çuvaldızı birde kendinize batırın bakalım o zaman sonuç ne olacak |
Alıntı:
Solcu öğrencilerin lideri ile bizim ülkücü reis arasında bir kız meselesi çıktı. Sonuçta ne oldu? Geldi ülkücü arkadaşlarımız bizleri kavgaya davet ettiler ben ve bir arkadaşım icap etmedik, bu kız meselesi yüzünden 30 kadar solcu hastanelik edildi. Kavgaya gidenler bin pişman geri döndü. Sonra solcular oturma eylemi yaptı, gazeteye çıktı olay, ama ülkücüler dövdü, solcular eylem yaptı şeklinde, olayın aslını kimse konuşmadı. Ocağa gittim ne bir kütüphane gördüm ne de kitap, orda liseli gençler bize kendi tasarladıkları silahları ağızları sulana sulana anlattılar, başkan felan da ordaydı. Gencin biri sopanın ucuna keski takmış bununla solcunun boğazını nasıl keseceğini anlatıyordu. Dehşete düştüm. O zaman bu zamandır uzak dururum. Ülkücü arkadaşların ezberidir diğer sağ arkadaşları korkaklıkla suçlamak. Türkeş o zamanlar sakın kavga etmeyin, üniversitelerde olay çıkarmayın diye bir sürü emir yolladı, niye yolladı sanıyorsunuz? Ne oldu o kadar adam dövdünüz? Onları daha çok düşman etmekten başka ne işe yaradı? Dövdüğünüz adamlar dağlara çıktı, terörist oldu, bebek katili oldu, bunun vebali üstünüze hiç mi düşmeyecek sanıyorsunuz? Düşüncesi yanlış ta olsa yapılması gereken, konuşarak, güzellik ve hoş görü ile insanları doğru yola getirmektir. Olmuyorsa da ceza vermek hukuğun işidir. Siz bu şekilde davranarak her şeyi daha kötü yapmaktan başka bir şey yapmadınız. Kaç solcu dövülerek adam edildi? Ülkücülerin sorunu cehalettir. Ondan kurtulursa felsefesinde büyük bir sorun yok. Zaten Ak parti hemen hemen aynı felsefe ile ilerlemektedir. Ama konuşarak değil yaparak. |
HALİNİZE ÇOK GÜLDÜM ALLAH RAZI OLSUN YA...NE KADAR GÜZEL Bİ SAÇMALAMA BRAVO VALLA YABANCILARI BİLE GEÇTİNİZ ;D
|
Devlet Bahçeli artık tabandan gelen metinleri okumaya başladı son zamanlarda ;D
Bu da bi gelişme sonuçta:D |
ÜLKÜ OCAKLI OLMAYANLAR ÜLKÜ OCAKLARINI NE DERECE BİLEBİLİRLER.NE DERECE BİLGİYE SAHİPLERKİ BU TÜR ŞAKLABANCA YAZILAR YAZIP CİRKEFCE YORUMLAR YAPABİLİYORLAR.BU YAZIMDAN SONRA BENİ YASAKLAYACAGINIZA EMİNİM,CÜNKÜ BU SİZLE ÖZDEŞLEŞMİŞ Bİ KARAKTERDİR.GÜCÜNÜZ YETMİYORSA SESİNİ KESMEYE CALIŞIYORSUNUZ.AMA NE YAZIKKİ SİZİN FORUMLARINIZIN SAYISI BELLİ ÜLKÜCÜLERİNKİLER BELLİ.ÜLKÜCÜ ŞAHSİYETLERE LAF ATMAK KİMİN HADDİNE DÜŞMÜŞKİ BURADA BU CİRKİN YAKIŞTIRMALARDA BULUNUYORSUNUZ.BAZI ARKADAŞLAR IRKCILIKTAN BAHSEDİYOR BAZILARIDA REİS LİK YAPMIŞMIŞ,SENİ REİS YAPAN KİM ACABA VEYA NASIL REİS OLMUŞSUN.REİSLİK HER ÖNÜNE GELENE VERİLMEZ.KENDİ İÇİNİZDEKİ BAŞKANLIK SİSTEMİMİ SANDINIZKİ HER ÖNÜNE GELEN GÖREV ALACAK.ÜLKÜCÜLÜK GİBİ DEGERLİ BİR DAVANIN EVLATLARI OLARAK.BU TÜR CİRKİN YAKIŞTIRMALARA MÜSAMA GÖSTERMEYECEGİZ.SİTE SAHİBİ VEYA SORUMLUSU KİMSE HERZAMAN SİZE TAVSİYEM ŞEREFLİ İNSANLARIN KİŞİLİKLERİNE ASLA LAF SÖYLEMEYİN,SÖYLETMEYİN.BİZLER ÜLKÜ OCAKLARINDA GELENLERE BİLGİ AŞILIYORUZ,TÜRKÜN TARİNİ,TÜRKÜN ÖZ KİMLİGİNİ,YARARLI OLABİLECEK HERTÜRLÜ ŞEYİ ÖGRETİYORUZ.HİÇ AKP TEŞKİLATLARINA GİRMEDİM AMA ORADAKİ MUHABBETLERİ AZ COK BİLİRİM.FAZLA SÖZE GEREK YOK.ÜLKÜCÜ HAREKETİ BU TÜR CİRKİN YAKIŞTIRMALARLA AŞALAMANIZA ASLA MÜSAMA GÖSTERMEYECEGİZ.BİRAZCIK KARAKTERE SAHİPSENİZ HADDİNİ BİLMEYENLERE HADDİNİ BİLDİRİRİRSİNİZ.GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZIN BULUNDUGU SİTENİZDE BU TÜR CİRKİN YAKIŞTIRMALAR YAPAN KİŞİLERİN BULUNMASI FORUMUN ASALETİNE GÖLGE DÜŞÜRÜR.
SAGLICAKLA KALIN. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir ülkücünün anatomisi, incele, müzeye kaldır, ders diye anlat. Bence bu yazı silinmesin. Ülkücülerin bir kısmını en iyi bu yazı tasvir ediyor. Türkün üzerinde akıl ve vicdan hiç fena durmaz. Sen Türk değilsin ırkçısın ;) |
Benim ülkü ocagimda ezan sesi dinmez bayrak inmez benim ülkü ocagimda Kürt de vardir alevi de vardir irkci varsa sizsiniz nerede irkcilik yapiyoruz söyle, apo picine sayin demedik diye irkcimi oluyoruz dogru sizler degilsiniz teröristbasinada sayginiz var ama sehitlere yok
|
Alıntı:
Gel de ğöğsünü gere gere anlat: bizim ülkücülerimiz saygılı, temiz, vatana millete faydalı adamlardır. Sizin gibiler yüzünden ülkücülerin adı kirleniyor.Kaç yaşındasın de bakalım, nasıl da düşman etmişler insanı insana? |
ulan sen ne anlarsin ülkücülükten senin bayragina saygin yok ben cocuklugumdan beri ülkü ocagina bagliyim ve yillardir Ne Mutlu Türküm Diyebiliyorum Cünki Ben MHP liyim bana bu Serefi veren Allaha sükürler olsun Basbugun Sagolsun Liderim varolsun hangi biriniz PKK ya karsi mücadele ediyorsunuz söyle bakalim?Ben bu dava icin Kan akittim akitirim Hedef Turan sizler sinizya lan vatan topragini tek tek satan sizin iktidarinizda terör tekrar hortladi 5 yil iktidardaydiniz cözemediniz Türbani mhp sayesinde cözüyorsunuz apoyu bahceli astirmadi diyorsunuz o belgeyi sana gösteririm ama, hem gösterir hem yediririm sana oku bakalim maddeleri bu aponun kesin infazimi kurtulusumu. oku da öyle konusun vatan hayinleri
|
Alıntı:
|
senin ben Türklügünden Süphe ediyorum sizler burada bos konularla tartisirken vatan elden gidiyor, bir sey oldugu zaman hemen ülkücülere bakiyorsunuz birsey olacakmi diye bu dediklerini gel ülkü ocagklari önünde söyle bak o zaman ne oluyor internette laf atmasi kolay senin gibi adamlar bu ülkeye sadece zarar veriyor AB ABD usaklari türklükle alakaniz git de utan.
|
Alıntı:
Artık eminim... Selam sana. |
senin gibi adamlarin selamini almiyorum AKP zihniyetindenne beklenir vatan topragi satgmaktan baska APOYA sayin Sehite Kelle bunlari inkar ediyorsnuz ama hadi DTP yi protesto edin hadin kalkin herseyi ülkücülerden beklemeyin
|
::) voav.. çok duygulandım vALLAHi.. Gölzerim yaşardı..Bu ne vatan millet sevgisi aşkı böyle..
Yahu bu vatanı seven canını feda edebilecek kadar değer verenler siz ülkücüler ve mhpliler misiniz sadece..?? Vatan millet sevgisi sizin tekeliniz de mi..?? Öyle atıp tutmak kolay diyosun da kardeşim senin yağtığın nedir söylermisin..??Canını yoluna feda edebileceğin başkanın bahçelinin soyu ermeni..Bunu tekmiliniz birden biliyorsunuz..Konuşturma istersen bizleri burda.. al izle bakalım..Aşağıdaki linkte bahçelinin soy kütüğü kanıtlarıyla beraber sunuluyor.. http://www.youtube.com/watch?v=87DehsJQhFo eğer yalan diyosan çıkta kanıtla..Hodri meydan.. >:( Öyle küfürbazca konuşmalar zaten sizden beklenir hiç şaşırmadım doğrusu..Adamlıktan bahsediyorsunuzda adam olmaya dair en ufak bir özelliğiniz bile yok sizin..Siz takım tutar gibi parti tutan ve parti savunan partizanlarsınız sadece..Bir avuç azınlıksınız..Bir avuç azınlık büyük bir topluluğa tahakküm edemez sakın unutmayın..Ak Partinin arkasında milyonlarca insan varken siz kim oluyorsunuzda o insanları aptal yerine koyuyorsunuz.. >:( bu kadar basit mi insanları tanımadan bilmeden aşağılamak..Bu kadar insan aptalda siz bir avuç azınlık mı akıllısınız..Güldürmeyin beni ya..Sizin böyle ortalığa tükrükle savurduğunuz küfürler bizde geçmez..Biz sözümüzü adam gibi söyler ve adam gibide arkasında dururuz..Davamızında sonuna kadar arkasındayız.. Madem devlet bahçeli sayesinde çözüldü başörtüsü sorunu neden tarihin tozlu sayfalarında ''başörtülü bacılarımın sorununu çözecem çözmeyen namerttir'' diyen sonrada değil bu sorun için bir adım atmak,birde üstüne kur'an kurslarına yasak getiren bahçeli zamanında elindeyken halletmedi bu sorunu.. Bıraksana sen ya..Siz olmasaydınız biz kendi sandalye sayımızla paşa paşa yine geçirirdik bu sorunu meclisten..Rahat ol sen..Hatta sizin deyiminizle AYIK OL kardeşim.. Tek milliyetçi siz değilsiniz..Milliyetçilik böyle ortalarda bağırıp çığırtmaktan ibaret değildir.. |
Alıntı:
Sabah ateist olması muhtemel olan bir arkadaşla tartışırken kendisinde yanlış da olsa fikir emareleri, dava haysiyeti var olduğunu hissettim.En azından konuşabildik. Ülkücü olan şu arkadaşa bakalım ki sadece siyasi kimliğimden ötürü ne kadar düşman kesilmiş bana.Yarın camiide beraber saf tutacağız bu arkadaşla... Yazık ediyorlar. Bu ülkenin insanlarına hep böyle yazık ettiler.Samanist Hüseyin Nihal, ne idüğü belirsiz Ziya Gökalp'ın peşinden koşanlardan/ koşturulanlardan daha fazlasını beklemek belki hata ama yine de üzülüyor insan, böyle bir milletten nasıl böyle katil ruhlu insanlar çıkıyor.Düşünmeye değer... |
Ülkücüler böyle değildi taki Seyyid Ahmed Arvasi Hoca vefat edene kadar. o vefat ettikten sonra maalesef fransadan ithal 5 kuruş etmez milliyetçilik fikirleriyle Ülkcülüğün İslam kanadı yıkıldı sadece Türklük kaldı. bu seferde ortaya böle durumlar çıktı ama ne olursa olsun geçmişte ülkcülerin bu vatana millete verdikleri hizmet unutulmamalı inkar edilmemeli ve onlar bugünde hala ülkücü bu nedenle ilk başta verilen ülkcülerin demirbaş listesi adındaki saçmalığı bende kınıyorum çok gereksiz hakaret eden bir saçma yazıydı.bazılar işte bugünkülere söylenmiş bir şeydi filan demiş ama bugün zaten ülkücü yetişmiyorki ülkü ocaklarında zaten ülkücü yok bizde biliyoruz bahçelinin ne olduğunu bugün nasıl ülkücü adı altında insanlar yetiştirdiklerini ama geçmişte hizmeti olan insanlara ve onların yetiştirdikleri gerçek üşkücülere çok büyük hakarettir bu konudaki. eğer konu burala düşerse daha geçen gün samsunda Ak Parti meclis üyeleri belediye başkanını dövdü başkanda üyelere silah çekti konu galiba ihale anlaşmazlığı filan bunu neyle açıklarsını bunu hangi listeye koyarsınız. ki haberlerde çıkmayan şahsen benim tanık olduğum çok olay var. ihale dir vs. saçma bi konu bence.
|
Alıntı:
|
http://www.mason.org.tr/index.php?op...d=39&Itemid=43
arkadaş bu listeye bakarsan ziya gökalpın nerde olduğunu görürsün. nihal atsız hakkında zaten bişey söylemeye gerek yok. İslam Dinine çöl kanunu Hazireti Ömer efendimizide katil gibi gösteren ama şamanizmi sözüm ona gök tanrıyı yere göğe sığdıramayan bir zihniyet türkçü olabilir ama ülkücü olamaz. ülkücülük Türk İslam sentezidir. biri olmazsa bunun adı Ülkücülük Turan olmaz. hala varmıdır bilmiyorum ama ocağa sor sana Ahmed Arvasi Hocanın kitaplarını versinler onlardan öğren ülkcülüğü. |
All times are GMT +3. The time now is 09:06. |