![]() |
Arama çalışmalarında SON DURUM
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin düşmesinden sonra başlatılan arama çalışmaları, yoğun sis ve yağmura rağmen devam ediyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kurucaova köyünün kuzeyinde yer alan Deliklitaş ve Kızılören bölgelerinde sürdürülen arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı. Askeri yetkililer, arama çalışmalarının Güney Oluk Tepe bölgesinin kuzey, güney, batı ve doğu bölgelerinde devam ettiğini, yağmurdan etkilenen ekiplerin yeni ekiplerle takviye edildiğini kaydetti. Öte yandan, bölgedeki yoğun sise rağmen bir skorsky helikopter keşif uçuşu yaptı. AA |
ALLAH yar ve yardımcıları olsun... :ağla: :(
|
:( Kaç saat oldu hala haber yok olmaz böyle şey! off inş bulunurlar bir an önce Allah yardımcıları olsun.
|
27 saattir bir enkaz bulunamazmı arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun . Oldukça kızgınım şu anda
bu TC rezilliğidir başkada bir şey demiyorum. Yahu uçtumu bu enkaz ? Allah yar ve yardımcısı olsun Muhsin beyin ve yanındakilerin gerçekten 27 saat oldu gerçekten zor ama son ana kadar ümidimizi koruyacağız.. |
27 saat oldu Allah kahretsin kahretsin! Umudum tükendi.Katil kurtarma ekipleri..
|
Bu kadar saat geçmesine rağmen hala haber yok bekleyenlerin ümitleri tükenmek üzere sevenlerine bağışlamasını diliyorum :(
|
Şimdi uykudasın da ayılacaksın, Umutluyum bir mucize bekliyorum. |
Muhsin Yazıcıoğlu'nun Deniz Yıldızı klibi
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu yerel seçimlere Deniz Yıldızı klibiyle hazırlanıyordu. İşte BBP'nin Deniz Yıldızı klibinin görüntüleri: http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=1099 Sayın Başkanın klipde bahsedilen ve ONUN İÇİN FARKETTİ denilen DENİZ YILDIZI gibi aramıza dönmesini bekliyoruz. dualarımla... |
Değerli Muhsin YAZICIOĞLU'na Geçmiş olsun diyorum.İnşallah kurtulacağına inanıyorum.Türk siyasetinde aynı olayın tekerrür etmemesi temennisiyle
|
muhsin yazıcı oğlunun başına gelene çok üzüldüm Allah yardım etsim
ama bazı şahsiyetler tv ye çıkmış bundan bile hükümeti sorumlu tutuyorlar onlarıda kınıyorum |
Alıntı:
|
Dualarımız Muhsin başkanla beraber.... Allah (c.c) yardımcıları olsun......
|
sis ve tipi kar olunca zorlasiyor
Allah ' tan ümit kesilmez Allah büyük insallah hepsi kurtulur bir an evvel hayirli haberi aliriz insallah |
Dünden beri o bölgede kar yağışı tipi olduğu söyleniyor korkarım ki o helikopterin üzeri çoktan karlarla örtülmüştür..
O yüzden havadan helikopterlerin görmeside çok güç olur.. Bulursa kara ekipleri bulur diye düşünüyorum inşaallah en kısa zamanda bulunur.. |
Alıntı:
inşallah bulunur ama ancak sisler, hava şartlar iyi olduğu taktirde bulunabilir, inşallah sağ sağlim bulunurlar hepimizin dileği budur, hiç kimse o masum insanların ölmesini istemez, herkesin gnlünde sağ sağlim bir an önce kurtulmasından yanadır. bu gece olmazsa inşallah yarın sabah güzel bir haberle karşılaşırız tek dileğimiz budur. |
helan bulunanamalrı çok enteresan..
Rabbim sen onlara yardım et...:( |
SAbır ile bekliyorum güzel şeyler duymak için.. Kıymetli insanlara dokunan her yara benim de bizim de içimizi acıtıyor.. Rabbim güzel haberler duyursun bizlere.. Bir müjde bekliyoruz Rabbimizden.. Sabırla ve biraz da tedirginlikle bekliyoruz.. Hayırlı haberler bekliyoruz Rabbim.. "Ümidimizi" tüketme...
ki tükenmesini hiç ama hiç istemediğimiz duygulara "ümit" diyoruz ya.. |
Gerçekten çok üzüldüm.Ağlayacak gibi oldum.ALLAH sevdiklerine bağışlar inşALLAH
|
hala inanıyorum hemde cok inanıyorum sag olarak kurtulacaklar inşallah allah sevdıklerine bağıslar... dualarımız onlar ile
|
Nasıl olurda hala bulunamaz ya ?
Nasıl olur? Kaç gün oldu... Sağ olsa bile bu kadar saat o soğukta durmak insanı öldürür:s İnşAllah sağ salim kurtulur... Muhsin Yazıcıoğlunu bukadar sevdiğimi bilmezdim... Haberlere bakıyorum sürekli bi gelişme varmı diye... Ama Allah'tan ümit kesilmez Kurtulucak inşAllah... Ben duyduğum şeye inanmak istemiyorum :( |
Alıntı:
Amerika son teknoloji ile 1 ay aramış bulamamış... Not: Bunu, ümitsiz olduğum için söylemedim, ümitsizlik yaymak için de söylemedim. Lütfen böyle anlaşılmasın. Nasıl bulunamaz diyenlere bir fikir olması için söyledim. |
BBP'NİN İNTERNET SİTESİNİN ANA SAYFASI DEĞİŞTİRİLDİ http://resim.samanyoluhaber.com//hab...3/8/143383.jpg BBP: Dualarımız Seninle... BBP Genel Merkezi, Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesinin ardından, partinin internet sitesinin ana sayfasını değiştirdi. Partinin ''www.bbp.org.tr'' adresli resmi internet sitesinin ana sayfasına Yazıcıoğlu'nun çiçekler içinde ayakta çekilmiş boy fotoğrafı konuldu. Fotoğrafın içine, ''Umutluyuz! Dualarımız Seninle...'' ibaresi eklendi. BBP liderinin Özel Kalem Müdürü Okan Köksal, AA muhabirine, ümit içerisinde iyi bir haber duymak için ''dualarla beklediklerini'' söyledi. İşte sitenin açılış sayfasındaki fotoğraf |
Bende anlayamıyorum bu işten bişey...
|
Bu işin altında birşeyler arama vakti geldi.Bence bu vaka bir dış güçlerce meydana getirildi.
Seçime 3 gün kala sizcede düşündürücü değilmi? Peki neden Muhsin abi seçildi? Çünkü Muhsin abi tüm siyasi kesimlerce sempati duyulan bir siyaset adamıydı. Hedef yine Akparti arkadaşlar,Duygusal milletimiz 30 saatir bulunmamasını devletede bağlayabilir Eğer seçim gününe kadar bulunmazsa ki sanıyorumki bulunmayacak :( devlete karşı bir güvensizlik ortamı yaratmaya çalışıyorlar . |
Politikacı biraz abartmadık mı..
*** 20:20 Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Nasuh Mahruki, kış koşullarının BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin arama çalışmalarını zorlaştırdığını söyledi. AKUT'un da bulunduğu arama çalışmalarına ilişkin bilgi veren Mahruki, dağlık olan bu bölgede şartların "çok ağır ve görüş mesafesinin çok az olduğunu" vurguladı. http://fotogaleri.haber7.com/inner//...6080744929.jpg moralhaber |
Alıntı:
kim burda hükümeti suçlandı.. yapmayın lütfen herşeye paranoya olmayın yazık üzülüyom |
Alıntı:
katılıyorum şimdiden tv de devletin üstüne yürüyorlar pravoketörler başladı bile taş atmaya |
Alıntı:
|
Alıntı:
siz yandaş medyanın haberlerinden bihabersiniz gliba ellerine fırsat geçti hemen başladılar hükümetin üzeine atlamaya tv. açın bakın |
Alıntı:
evet burda ihmal olduğundan bence hemfikiriz.. çünkü enkaza halen ulaşılmaması büyük bir boşlukmu ,acımı,hatamı bilemem artık bişeyler var ama suç hükümetin denmiyor... kurtarma çalışmalarını ağırdan alanlara.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bide bi telefon kaydı var düşüncesizce her dakika yayınlanan... sanki o konuşanın alesi izlemiyor.. ha bide hava şartlarını tekrarlamaları başka bişey görmüyrum... neyse bu tartışma çok gereksiz... umarım bir haber alınırda kim ne derse desin umrumda bile değil |
muhsin beye saygi acisindan bari isi siyasete götürmeyin lütfen
allah yardimcisi olsun dualarimiz onlarla ,insallah kurtulurlar ,sag salim dönerler |
BBP'DEN SON AÇIKLAMA
BBP: Yeni koordinat tespit edildi, aramalar Ilıca Beldesi Hacıbudak mevkiine kaydırıldı. BBP: Yeni koordinat tespit edildi, aramalar Ilıca Beldesi Hacıbudak mevkiine kaydırıldı. Kaynak :http://www.samanyoluhaber.com/haber-143395.html |
Muhsin Abimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.....
Dualarımız seninle.... |
ALLAH yardımcısı olsun
çok üzülüyorum gözlerim dolu dolu oluyor tv de fotolarını gördüğüm zaman hava koşulları çok kötü maraşın umarım hepsi sağsalim çıkar rabbim yardımcıları olsun hükümet elinden gelen her türlü özeni gösteriyor inşallah hayırlı haberlerini alırız |
Hükümetimiz bu konuda gerekeni yapıyor. Bunun aksini düşünmek, bu olaydan siyasi rant elde etmeye çalışmak, en büyük şerefsizliktir.
Konunun diğer bir yönü ise yaşanan olayları düşündüğümüzde teknik olarak daha fazla şeylerin yapılabilmesi. Amerikalı zenginden bahsedildi. Acaba o zengin, düştükten sonra 20 dk boyunca 911 ile görüşmüş mü? Kesinlikle teknik bir zaafiyet söz konusu. Eğer "kar vardı, sis vardı" deyip, yapılan kurtarma çalışmasını başarılı kabul edersek, bundan en büyük zararı yine biz görürüz. Artık olan oldu. Bundan sonrası için teknik olarak eksiklerimizi kapatmak mecburiyetindeyiz. |
ben bir saadetli olarak bbp yi saadetten ayrı görmüyorum saadet olmasa oyumu bbpye veriridim alperen ocaklarının proteslolarına çok katıldım..
bu işin içinde israil vardır..çünkü muhsin başkan yakın çevresine dünyayı yerinden oynatacak deliller olduğunu söylermiş elinde ve bunları açıklamanın zamanını bekliyorum diyormuş.. helikopter belli güçler tarafından düşürülmüş ve muhsin yazıcıoğlunu israil kaçırmış olabilir..çünkü telefonda konuşan muhabire muhsin yazıcıoğlunun sağlığı nasıl diye soruyolar göremiyorum yok burda diyo. dayan genel başkan |
UMUTLARI YEŞERTEN AÇIKLAMA
BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, 'Enkazda 3 canlı olduğunun tespitinin yapıldığını söyleyenler var. Ne derece doğru bunu şu an bizde bilmiyoruz' dedi. Tunç, kendi tespit ettikleri noktaya 20 kişilik AKUT ekibini ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. Bir gazetecinin, ''bir duyum almışsınız, enkazda 3 canlı olabileceği yönünde, bunun aslı nedir?'' sorusu üzerine Tunç, şu yanıtı verdi: ''Biraz önce söyledim. Daha önce bizim 4 mühendis arkadaşımızın tespit etmiş olduğu nokta ile AKUT'un tespit ettiği noktanın aynı olduğunu, köylülerin de aynı noktayı işaret ettiğini... Dördüncü bir tespit olarak da yurt dışındaki arkadaşlarımızın elde ettiği bilgiye göre onlarda aynı noktayı işaret ediyorlar. Bu arada belki gönüllerinden geçeni söylemiş olabilirler. Net bir bilgi değil. Ama 3 canlı olduğunun tespitinin yapıldığını söyleyenler var. Ne derece doğru bunu şu an bizde bilmiyoruz.'' SamanyoluHaber 01:29 |
FLAŞ! 'NASA'DAN DOĞRU YER TESPİT EDİLDİ'
Enkaz bölgesini BBP kendi eş dost ilişkisi ile çözerek NASA'dan öğrendi. NASA'nın yetkililerine göre 3 kişiden hala vucut ısısı sinyalleri alınıyor. Yeni ekipler doğru adrese yola çıktı. http://www.cafesiyaset.com/photos/127511609.jpg 27 Mart 2009 00:45 KOORDİNATLAR NASA'DAN Helikopterin enkazı NASA'daki bir tanıdık mühendis tarafından özel çaba ile Maraş Ilıca Beldesi Hacı Budak Köyü yakınlarında tespit edildi. Ameraka'da yaşayan bir Türk'ün NASA'da çalışan arkadaşına rica etmesiyle uydu vasıtasıyla enkazın yeri tespit edilebildi. ABD Başkanı Barack Obama'nın ziyareti nedeniyle Türkiye semalarında konuşlandırılan üç casus uydu bu kez Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının yer tespiti için kullanıldı. ÜÇ KİŞİDEN VUCUT ISISI SİNYALİ NASA'da çalışan tanıdık mühendis ayrıca enkazdan üç kişinin vucut ısısı sınyali alındığını da bildirdi. Bu bilgilerden sonra BBP Kriz masasının girişimi ile Bursa'dan 20 kişilik arama kurtarma ekibinin acil olarak bölgeye yönlendirildi. Uçakla yola çıkan timin ise bölgeye ulaşmak üzere olduğu öğrenildi. Tüm bu gelişmelerden sonra BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç cafesiyasete bir açıklama yaparak "Helikopterin enkazına kriz masasının kurulmasına rağmen yaşanan bürokratik hantallık yüzünden ulaşamadık. Kriz masası kurduysanız başına da başbakanlık müsteşarını getirdiyseniz bunun anlamı bürokratik işlemlerin azaltılmasıdır. Ancak ne yazıkki bürokratik engelleri aşmakta büyük güçlük çekiyoruz. Başbakanlıktaki kriz masası ile bir türlü hızlı bilgi alışverişi yapamıyoruz." dedi. Tunç bu gelişmelerden sonra nihayet "Askeri birlikler, AKUT ve partililerden oluşan arama birimlerinin Hacı Budak mevkisine yönlendirildildi." dedi. Yeni bilgilerle helikopterin enkazına ulaşmanın an meselesi olduğu belirtildi.. NASA BBP'E BİLGİYİ VERMEDİ, RESMİ KANAL İSTEDİ Nasa, BBP kriz masasının özel çabası ile bulunan helikopter enkazının koordinatlarına ulaşmak için ise resmi kanallardan başvuru istedi. Hatır için koordinatlar bulundu ama BBP yetkilileri yerin adresini alamadı. Bunun üzerine BBP yetkilileri Başbakanlık kriz masasına durumu bildirmiş ve oradan bağlantı kurmaları sağlanarak helikopterin yeri tespit edilmiş oldu. CAFESİYASET ÖZEL |
| All times are GMT +3. The time now is 12:34. |