Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Erdoğan, Saadet Partisi'yle ilgili ilk kez konuştu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92107)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 23:06

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563189)
ERDOĞANDA NTV DE KONUŞTU O ÇOK MU MÜSLÜMAN YİYENİM ŞU AN %39 DASINIZ ALLAHU EKBER ...............ÜZÜLMEYİN GEVŞEMEYİN ZİRA ZAFER İNANLARIN OLACAK...........

lan sus beni dellendirme kafire karşı zafer kazanınca Allahü ekber denir yavaş ol

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:08

yav bir git işine ntv ayağına gitti erdoğanın erbakan bizzat açıklama yapmak için bu konulara bu tvlere çıktı bu ??? yine sizden dindar inançlı olduğumuz kesin fesat insanalrsınız kabul edin işte fırsatçısınız....

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 23:08

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563196)
yoooooooo önce bölüne toplayıp sonra böleni bitirmek amaç bu herşey yavaa yavaş ha bu arad siz hani %51 alcektiniz yazık garibansınız ya %38.......oldunuz

senin amacın belli benim ağzımı bozdurma

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:09

baksana sen ya bizler sizin gibi yok ekmek bulamıyormuş babalarımızda sizin zamanınzda noldu gördük ihl lerine açık girdik dindarlık bunu inanç bunu ne gösterdiniz başortumuz için...sus sus konuşma boş boş...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 23:09

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563201)
sinirlenme kardeş bu sonun başlangıcıdır..............

görüşürüz

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:09

sonun ya sonun sizin sonunuzun evet doğru dedin allah söyletti bak...

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:11

ay rezil ya bunlar rezil...sizin ne olduğunuz ortaya çıktı aynı davayı yürütüyorduk zira siz inatlık uğruna yenilgiye uğradığınızdan bu yana...

mzk_fuji 03-29-2009 23:12

Zafer zaten inananlarındır. İnananlar bugün yine 3 seçimdir oldugu gibi zafer sahibi.. siz ne yapıyorsunuz din düşmanlarının kankaları?

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:13

kimde olduğu belli siz buna şükrediniz yükselemednizya yine yerinizde sayıklıyorsunuz zavallı ....

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 23:13

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563213)
evet görüşürüz şuna bak oylarınız düşüyor hala ahkam kesiyorsunuz tayyonun dediği gibi suçluluk piskolojisi

kendine gel düzgün konuş

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 23:16

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563228)
%6 aldık şimdilik bu %150 bir başarı ya ayet hakikaten sizlik haaaa

% 6 la övünecek kadar düştünüz ne kadar hazin baykal kılıklı %52ye bile az dyordu kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:17

haha %150 ymiş ruyanda gör sen onu ayrıcada lafı çalma o söz kuranı kerimden sonra ilk liderimiz söyledi hemen bu lafı sat o laf uzerine alınanlara sizde alınmışsıonız galiba herzamanki gibi ekonomist lider sizden niye bizim liderimizi kıskandığınız için....yazık size..

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:19

siz bulduğunuzla yetinin bizi kıskanın bu yeter oh kıskanıyorsunuz işte belli ettiniz bu harektlerinizle bu lafları bekliyorduk kıskandığınız anladıkya ölsekte gam yemeyiz...

mzk_fuji 03-29-2009 23:20

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563228)
%6 aldık şimdilik bu %150 bir başarı ya ayet hakikaten sizlik haaaa

Başbakan büyük düşünün derken cok doğru söylüyor. Demek %150 artırdınız öyle mi :) basitsiniz, küçüksünüz, bir avuçsunuz, vizyonsuzsunuz. kendi başarılarınızla değil başkalarının oy kaybetmesiyle övünüyorsunuz. cevap verilmeye bile değmezsiniz. Allah sizleri ıslah etsin ne diyeyim. Gidin taptıgınız insanların ayaklarını yalayın belki size cennetten bir arsa bahşeder ortaçağ zihniyetli beyniniz ancak o kadar çalışıyor çünkü.

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:20

ay allahım bu kadar basitleşen saadet partili birsini görmedim yok pardon gördüm hepiniz böylesiniz...mucahidmiş nickinden utan ya girmiş bdie bizim sitemize utanmadan ahkam kesiyorsun..yüzsüzsünüz işte...

Beyazgülüm 03-29-2009 23:21

noluyo heryere laf yetiştirme çabasındasın SP li aynı yerinizde saydığınız, yükselemediğiniz için olmasın

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 23:21

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563242)
ya kardeş sen ne diyorsun herhalde yenilgi piskolojisi bu %8 oy kaybettiğini konuşacağına bizim kazandığımız oyu az buluyorsun siz değilmiydiniz seçimden önce sp %2 de kalır diyen eeeeeeeeeee

sanki kesin belli hem % 8lik kayıp yokki genel seçimle yerel seçim karşılaşması yapılmaz bunu bilmiyosan öğren sonra gel

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:22

ya yok arkadaşım bunların büyük düşündüğü yok allah aşkına bırakın sağ partileri birbirine düşürsünler yazıklar olsun bunlarıda yaşattınızya gelir siteye laf sokuşturup kenara çekilmek varmı insanlıkta birde saadetli olucaksın...sizler yokmusun bu milleti düşüren kandıran...şükran sunacağınıza lidermize yaptığınıza bakın allah ıslah eylesin mucahidmişşş o nickin yarıs bileolamazsın değiş o nicki altında ezilme bari...

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:24

Kendi çabaları ile düşürdüler birbirimize..allahsorar elbet rabbim izin vermese başbakan başta olmaz şuanda..rabbim izin verdiğine göre sorun yoktur sizlere laf düşmez...bunu o beynine sokasın..SP li mucahid....

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:26

Mucahid arkadaş...ne diye girdin bu siteye bizlere laf yetiştirmek için..yakışmıyor sana sen böyle yapıyorsun saadetlilerinde ne olduğunu ortaya koyuyorsun sen rezil oldun bari diğer partililere yazık etme...

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:26

heh birşey belirlemişsiniz milligörüş sergileyemiyorsunuz bile lafla olmuyor bunlar kardeşim...belli ettiniz kendinizi munakaşaya ne hacet..

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 23:27

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563261)
TÜRKİYED SAĞ VE SOL DİYE BİR ŞEY YOK BİR MİLLİ GÖRÜŞ (CUNDULLAH) BİRDE DİĞERLERİ (HİZBUŞŞEYTANIN İŞBİRLİKÇİLERİ)

suslan münafık bak terbiyemi bozmayı istemiyorum şu güzel günde sen kimsinki şeytanın askeri diyorsun esfelisafilin kılıklı

Yektâ-Ak 03-29-2009 23:27

çok beklersin ruyanda anca görürsün...dikkat edin siz boğulmayasınız...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 23:29

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563269)
YOOOOOOO 29 MARTTA %51 ALCEZ DİYENLERLER GÖRÜŞMEYE GELDİM ALMADILADA HATIRLATIYIM.......

ben %55 demiştim nolacak yani sizin gibi hainler antiakparti yandaşlığı yaparsa normal Allahın adını kullanan ergenekoncular yüzünden insan yanılabilir adı üstünde TAHMİN

mzk_fuji 03-29-2009 23:31

Arkadaşlar uğraşmayın şu sloganistlerle onlar papagan gibi yıllardır aynı şeyleri söylüyorlar ve hiçbirşey yaptıkları yok kimse cevap vermesin bırakın havanda su dövüp dursunlar kendilerince.

Beritan 03-29-2009 23:32

ahhh ahhh öldürücek beni şu tüm saadetliler aynısnız..iğrençsiniz lafları....
kişiye kızıyorsunuz kişiye kızın...kalkıp tüm görüşü yargılamayın..
ama nerde.......

FarukARSLAN. 03-29-2009 23:54

Saadet Partisinin henüz aldığı 1 tane il belediye bile yok.. Şanlıurfa da Fakıbaba geçecek sanırım..

1 olcak.

Belde belediyelerde de ilk 5'te yoktu baktığıma göre.. 'Diğer' kısmında değerlendiriliyor...

İstanbulda da bağırdı çağırdılar o kadar.

Yüzde %5'ti 4'e düştüler..

Vâr olsunlar...

&eylül& 03-30-2009 00:34

artık akplilerde anlıyorlar duvara tosladıklarını.

Beyazgülüm 03-30-2009 00:36

krize rağmen hala dimdik ayaktayız kıskanmayın laf salatası yapmayın

&eylül& 03-30-2009 00:39

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563423)
krize rağmen hala dimdik ayaktayız kıskanmayın laf salatası yapmayın

Kim ya dimdik ayakta olan ben görmedim hani
Sayın başbakan önce kriz teget geçer dedi sonrada kriz var tedbir almamız gerek dedi.Başbakan bile kabullendi yav.
Ne teget geçmesi 12 den vurdu 12 den.

cartman 03-30-2009 00:49

Arkadaslar muhattap almayın rica ediyorum..Basbakan almıyorsa sızde almayın ligimiz farklı biliyorsunuz..

&eylül& 03-30-2009 00:57

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563454)
Arkadaslar muhattap almayın rica ediyorum..Basbakan almıyorsa sızde almayın ligimiz farklı biliyorsunuz..

yav siz nasılsınız ii misiniz.Bir diyorsunuz ki başbakan saygısından susuyor bir diyorsunuz ki muhattap almıyor.Sencede çelişmiyormu.

Beyazgülüm 03-30-2009 01:00

bencede en iyisi muhatap olmamak onlar iyice döksünler içlerinide rahatlasınlar,tatmin şekilleri böyle nasılsa :D:D

cartman 03-30-2009 01:01

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563484)
yav siz nasılsınız ii misiniz.Bir diyorsunuz ki başbakan saygısından susuyor bir diyorsunuz ki muhattap almıyor.Sencede çelişmiyormu.

Bence celısmıyıyor iyi takip et basbakan alt ligleri muhattap almıyor ;;)

&eylül& 03-30-2009 01:06

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563494)
Bence celısmıyıyor iyi takip et basbakan alt ligleri muhattap almıyor ;;)

işte benimde anlatmak istedim bu sen diyorsunki muhatap almıyor o diyorki saygısndan susuyor.ama açıklayamassn nese kalsın

k.dangir 03-31-2009 16:25

arkadaşlar gerçekten boşverin laf salatası yapsınlar.. biz 2002 de krizle ülkeyi boç batagına koyan sonrada kaçanları gördük.. o zaman dünya krizi yoktu kendi krizimizi yarattık ve 16 banka kapandı uzan şirketi ülkenin kanını emdi o ortamda...ama şimdiki durum nedir:DÜNYA KRİZİ.... kapitalizm yüzünden kapitalizmin batması yüzünden abd nin ekonomisinin çökmesinden kaynaklanan kriz suan abd de ve avrupada para değil çek senet dönüyor ve o kadar insaat şirketi banka iflas bayragını çekiyorken.... general motors bile eğer yardım edilmezse iflası açıklayacağını söylüyorsa.... ve bakıyoruz ülkemizde allaha şükür banka kapanması büyük şirketlerin batması gibi olaylar olmuyo (tam tersine bu ortamda abd bankası olan ıng bank bu dönemde açılyorsa ) bence kriz 12 den vurmadı ama teğette keçmedi işsizlik arttı çünkü fakat % 40 oy alıyorsa akp millet hala güveniyor ve bende inanıyorumki işsizlikte azalacaktır... sanayisi olmayan ülkelerin batacağı kesin ve net olduğunu abd yi görerek anlıyoruz... ayrıca almanyanın 2 kez yıkılmasına rağmen sanayisi sayesinde çok çabuk güçlendiğinide görüyoruz....bu dönem SANAYİ VE TARIM dönemi olacak ALLAH ın izniyle.. ben AKP den bunu bekliyorum

k.dangir 03-31-2009 16:48

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563198)
yav bir git işine ntv ayağına gitti erdoğanın erbakan bizzat açıklama yapmak için bu konulara bu tvlere çıktı bu ??? yine sizden dindar inançlı olduğumuz kesin fesat insanalrsınız kabul edin işte fırsatçısınız....

kardeş boşuna hiddetlenme anlamazlar.... bunların prof.doktor.necmettin erbakan ları ergenekondan içeri girmiş. tuncay özkanla birlikte kanaltürkte canlı yayında röportaj yapıp .. akp yi kötüledi... bu kadar basit o kadar iyi biri olsaydı akp konyada % 70 almazdı daha hemşerileri oy vermiyo hocalrına :D :D

ishakyilmaz 03-31-2009 16:54

Başbakanımızın sp ile ilgili vakkur duruşu taraflı tarafsız herkesçe kabul gören,takdir edilen bir davranıştır.Kardeşin kardeşe fırsat vermediği bir zamanda başbakanın şidetli saldırılara rağmen dik duruşunu koruması son derece manidardır..

redyellow 03-31-2009 17:01

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563427)
Kim ya dimdik ayakta olan ben görmedim hani
Sayın başbakan önce kriz teget geçer dedi sonrada kriz var tedbir almamız gerek dedi.Başbakan bile kabullendi yav.
Ne teget geçmesi 12 den vurdu 12 den.

Bana göre akp dimdik ayaktadır.

Uzun süredir iktidarda olan, kriz içeriside bulunan bir ülkede, böyle bir ortamda bu oy bana göre başarıdır. İl belediyelerini kaybetmesi onlar açısından hayli düşündürücü olmuştur ama il genel meclisi oylarında bir iktidar partisi olarak çok iyiler diye düşünüyorum.

Bu tür tartışmalarda lütfen particilik gözlüğünü çıkararak bakın.

Ve sırf polemik için hiç yazmayın.

Bu arkadaş banlanmış ama bu arkadaşımız gibi düşünen, davrananlaradır aynı zamanda bu sözlerim.

Bu seçimin en başarısız partisi bana göre tüm imkanlara rağmen, tüm medya desteğine rağmen chpdir.

Çok çok istediği ankara ve istanbulu da alamadılar.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-31-2009 18:25

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 565462)
Bana göre akp dimdik ayaktadır.

Uzun süredir iktidarda olan, kriz içeriside bulunan bir ülkede, böyle bir ortamda bu oy bana göre başarıdır. İl belediyelerini kaybetmesi onlar açısından hayli düşündürücü olmuştur ama il genel meclisi oylarında bir iktidar partisi olarak çok iyiler diye düşünüyorum.

Bu tür tartışmalarda lütfen particilik gözlüğünü çıkararak bakın.

Ve sırf polemik için hiç yazmayın.

Bu arkadaş banlanmış ama bu arkadaşımız gibi düşünen, davrananlaradır aynı zamanda bu sözlerim.

Bu seçimin en başarısız partisi bana göre tüm imkanlara rağmen, tüm medya desteğine rağmen chpdir.

Çok çok istediği ankara ve istanbulu da alamadılar.

VALLA HELAL OLSUN DİYOM BAŞKADA BİŞEY DEMEYE GEREK YOK

All times are GMT +3. The time now is 10:42.