![]() |
Bu konuyu pek etik bulmuyorum...
|
Biz 3 kişiyiz 1 oy çıktı.İnşallah bu oy oranımız 2'ye yükselecek gelecek seçimlerde.Bu seçimlerde ay farkıyla kaçırdım. |
93 yaşında babaannemle beraber 5 oy.Canım hepimizden önce hazırdı seçim sabahı.
|
Bizdende 7 oy....ÖLÜMÜNE AK PARTİ:)
|
Annem - BaBam - Ben - Kardeşim 4 kişiyiz Fakat kardeşim daha iLkokuLa gittiği için maLesef oy kuLLanamıyor bizden 3 oy geLdi Ak partime =)
|
valla bizden kimse akp'ye vermedi
|
apartmanı katarsak 11 oy ak parti demiştir.
|
Azmış yav.Sizin apartmanda kaç kişi oturuyor?
|
Annem ve babam Ak parti doğrultusunda kullandılar. 3 oy geldi, diyelim...
|
Alıntı:
|
Ben,annem,babam 3 oy geldi ak partiye zaten hepimiz teşkilat içinde ailece ak partimize çalışıyoruz.
|
bizim ki aile apartmanı,ondan
|
8 kişiyiz yalnızca 1 oy çıktı oda benim oyum diğerleri Ak Parti'nin Başörtüsü Sorununa karşı ilgisizliğinden dolayı oy vermedi.
|
4 kişiden 2'si akp ye verdi
|
ak günler yaşamak için 3 oy da bizden :)
|
3 oy bi dahaki seçime 4 oy inş :)
|
bizim aile 3 nüfus 3 üde Ak Parti.
babam çok milliyetçi olduğu için mhp yi düşünüyordu ama sandığa giderken yolda giderken ikna ettim yemin ettirdim Ak Partiye atacağını :) zaten paravanlar yan yanaydı boyum uzun olduğu için gördüm babamı ak partiye atarken :D annem de zaten Ak Partili yani bizim evden komple herkes ak partiye amcamlar full chp ye verdiler. İstatistik çıkarsam babamların sülalesi 6 kişi hepsi de chp ye vermiştir ne yazık ki :( biz hariç tabii |
Babam CHP'ye,
Abim MHP'ye, annemi bilmiyorum :) Benide söylemeye gerek yok zaten :) |
Alıntı:
sen kesin Saadet Partisine oy vermişsindir:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
benimkisi bir espriydi, ağır şeyler yazılmaz böyle şeylere. sen de bana "sen akpye oy vermişsindir" de ödeşelim:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben kime sakin olmam gerektiğini kime gürlemem gerektiğini biliyorum abi, siz rahat olun ;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah sana o evde sabır versin, senin işin çok zor be kardeş. CHPli baban neyse de mhpli ağbeyin konusunda sana kolaylıklar dilerim:) |
Alıntı:
dilekleriniz için teşekkür ederim |
bizim evde 4 oy kullanıldı babam hariç hepsi akpartiye galiba babam ahde vefa diyerek saadete verdi vazgeçiremedik kararından...babaannemde hangisine atacam dedi dedikki babaanne ampul nerdeyse onu mühürle:Doda tamam guzum dedi verdi akpartiye...
ama erkek kardeşim bidahaki seçimlerde oy kullanacak korkarımki mhp ye verecek |
bizim evden 5 kişi Ak Partye verdi,oy verebilenlerin hepsi oluyo bu:)aile apartmanı olduğu için hepsini sayarsak,13 ediyo şimdilik:hihi2:
|
böyle sorular bana hep saçma gelmiştir genelde sorulmaz biliyorum herkest özgürdür genede
|
her gün bir kişi üye oluyor AKpartili oluyor Rabbim verilen oyları boşa cıkartmasın diliyorum AKpartilerimize
|
All times are GMT +3. The time now is 18:14. |