Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   ERBAKAN SİYASETE DÖNÜYORMUŞ sizce amaç ne? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=94634)

sina 04-11-2009 03:08

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577403)
benim için 2 sözü yeter boş insan olduğunu kanıtlaması için

haddini bil, sevmiyorsan sevme ama böyle sözler söyleyemezsin

ahmetermiş 04-11-2009 03:36

eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar diye bi söz vardır..yani eski siyasetçiler eskidiler..ve ahirete kulağı delik olması lazım ,hele 80 üzerindekiler..yarın demirelide getirselerde tas tamam olsa..vay be tek kelime ile yazık çok yazık..bu ülkemde ne cevherler var..yeni lider,yeni yüzler varken hala anam babam partisi,,fasa fiso

k.dangir 04-11-2009 13:44

Alıntı:

sina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577788)
haddini bil, sevmiyorsan sevme ama böyle sözler söyleyemezsin

saadet partililerin bizlere söylediklerinin yanında benim söylediklerimde hiçbir yanlış kelime yok

kardeşiniz 04-11-2009 21:20

konunun başlığına cevabım

amaç yalnız ve yalnız allah rızası.

buna canı gönülden inanıyorum. yumuşak yatağınızda yatmak varken siz bu yaşınıza rağmen durmadan davanız için gayret ediyorsunuz.
allah razı olsun hocam allah razı olsun

şeysü 04-11-2009 23:36

Sadece başlığa cevap:

Hocanın derdini merak edenlerin, hocayla hemhâl olmadıktan sonra anlamaları imkansız gibi bir şeydir.

Koltuk, makam, ihtiras diyenler oluyor, sesleniyorum kulaklarını kapatmasınlar:

"Kendi derdi olsa evden dışarı çıkmazdı, O trafo gücündedir, bizler birer ampul...
GÖRENE, KÖRE NE?!!!"

Seyyah 04-12-2009 00:37

Arkadaşlar benim konuyu acarken sorduğum sorunun cok dısına cıkılmıs Hocaya saygımız sonsuz Akparti olarak ben geçmişi tartışalım demedim sadece neden resmi olarak görev aldı merak ettim Saadet partili arkadaşlar lütfen ideolojik tartısma yapmayın hatta tartışma yapmayın sadece bilgilenelim lütfen konuyu açtığıma pişman ettiniz açıkcası lütfen sağduyulu olalım.

sevdesu 04-12-2009 00:48

yaş kemale erdikten sonra bu hırs neden bu kin bu öfke neden.... neden benim görevim burda bitti demek yerine heryerde taşıdığı o bastonu atıyor. daha ayakta duramıyor.... bu çekememezlik neden.... bu dini sadece biz yaşatabiliriz havaları neden.... bir insanı ilahlaştırmak (tövbe haşa) neden...... neden yaniii anlamdıramıyorum....

ultrAstribun 04-12-2009 01:15

Arkadaşlar konunun dışına çıkmaya başladık.
Böyle giderse kilitlenecektir.

Alıntı:

Arkadaşlar benim konuyu acarken sorduğum sorunun cok dısına cıkılmıs Hocaya saygımız sonsuz Akparti olarak ben geçmişi tartışalım demedim sadece neden resmi olarak görev aldı merak ettim Saadet partili arkadaşlar lütfen ideolojik tartısma yapmayın hatta tartışma yapmayın sadece bilgilenelim lütfen konuyu açtığıma pişman ettiniz açıkcası lütfen sağduyulu olalım.

musab 04-12-2009 01:19

ben bi saadetliyim ama bu tartışma konularına girmiyorum..

kararlı 04-12-2009 01:20

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578651)
yaş kemale erdikten sonra bu hırs neden bu kin bu öfke neden.... neden benim görevim burda bitti demek yerine heryerde taşıdığı o bastonu atıyor. daha ayakta duramıyor.... bu çekememezlik neden.... bu dini sadece biz yaşatabiliriz havaları neden.... bir insanı ilahlaştırmak (tövbe haşa) neden...... neden yaniii anlamdıramıyorum....

İRTERSENİZ DİNİ TARTIŞMAYA SOKMAYALIM ZARRALI ÇIKARSINIZ.

BİRAZDA EMPATİ YAPALIM NE DERSİNİZ

sevdesu 04-12-2009 01:21

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578686)
İRTERSENİZ DİNİ TARTIŞMAYA SOKMAYALIM ZARRALI ÇIKARSINIZ.

BİRAZDA EMPATİ YAPALIM NE DERSİNİZ

ne dediğimi anlamayan biriyle tartışmam zaten merak etme

kararlı 04-12-2009 01:24

Alıntı:

ultrAstribun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578680)
Arkadaşlar konunun dışına çıkmaya başladık.
Böyle giderse kilitlenecektir.

ANLAŞILDIDA YAZILARIMI İÇÜN SİLDİNİZ

k.dangir 04-12-2009 01:38

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578711)
ULA SEN NE ZEKİ COCUKSUN:D

DOĞRU HERŞEYİN BİR OLASILIĞI VARDIR UNUTTUM... BELKİ % 7 ALIRSINIZ GENEL SEÇİMLERDE ONUNLA YETİRSİNİZ ARTIK

All times are GMT +3. The time now is 10:09.