Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   5 vakit namaz kılan komünist. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=126692)

novek 06-18-2010 18:19

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755537)
Novek tamam eyvAllah goministsin..

Bir kominist olarak sosyal adalet diye hangi sosyalist düşüncesi olan insanla neyini paylaştın.. Kendi bilgisayarın var Kominist yoldaşlarında bilgisayarı olmayana bilgisayar aldın mı ?

sosyalist ekonomide insanlar kendi bilgisayarlarını olmayanlara vermek zorundamıdır diyorsun.
bilgisayar benim ozel mulkiyetim tuketim amaçlı.
sosyalizmde ozel mulkiyet yasak degildir.

İntifada 06-18-2010 18:20

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755548)
sosyalist ekonomide insanlar kendi bilgisayarlarını olmayanlara vermek zorundamıdır diyorsun.

novek arkadaş gel lenin yoldaşa soralım diyorum...
Yanaşmıyorsun...

Erhan KARACA 06-18-2010 18:25

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755548)

sosyal eşitlik kardeşim öyle istemiyor musun (:

Küba'da kore de böyle sen niye inkar ediyin kardeş (:

novek 06-18-2010 18:26

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755557)
sosyal eşitlik kardeşim öyle istemiyor musun (:

Küba'da kore de böyle sen niye inkar ediyin kardeş (:

sosyalist ekonomider ozel mulkiyet yasak degildir.
tüketim malları yasak degildir.
üretim araçlarının mulkiyeti yasaktır.
çalışmadan yatarak para kazanmak yok sosyalizmde.
faizde yok.
dinsiz dediginiz sistem islama daha uygun.
bugun musluman ulkeyiz ama bankalar takır takır piyasaya para suruyor. faizle.

Hüdaverdi 06-18-2010 18:29

Komon olmak için kelima-i ne getirmiş acaba :D
Çankaya belediyesi dün oktu bugün iyice koktu sağolsun.Görüyoruz yapılanları elbet.Bakalım hesapları ne vakit kesilecek.
Komünizmin ne cahilce iş olduğunu bilmedne hareket eden bir vatandaşımız.Allah kurtarsın ne diyim.Bu söylemi dahi trajikomik.

Erhan KARACA 06-18-2010 18:36

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755559)
sosyalist ekonomider ozel mulkiyet yasak degildir.
tüketim malları yasak degildir.
üretim araçlarının mulkiyeti yasaktır.
çalışmadan yatarak para kazanmak yok sosyalizmde.
faizde yok.
dinsiz dediginiz sistem islama daha uygun.
bugun musluman ulkeyiz ama bankalar takır takır piyasaya para suruyor. faizle.

Koredeki insanlar neden yurt dışna çıkamıyor o zaman ?

örnek olay (:

Güney Afrika'da devam eden 2010 Dünya Kupası, tarihte görülmemiş ilginç bir olaya sahne oldu. Kuzey Kore'de yurt dışına çıkış çok zor olduğu için, hükümetin, destek adına Çin'den taraftar kiraladığı ortaya çıktı.
Katı Komünist rejimin sürdüğü Kuzey Kore'de yurt dışına çıkış çok kısıtlı ve hemen hemen olanaksız olduğu için hükümet, taraftar desteği için ilginç bir yol buldu. Kuzey Kore Hükümeti, Çin Halk Cumhuriyeti'nden çakma taraftar kiralayarak Güney Afrika'ya gönderdi.
Çoğu tiyatro öğrencisi olan Çinliler para karşılığında maçlarda Kuzey Kore forması giyerek, Kuzey Kore bayrağını sallayıp, öğrendikleri Korece ile tezahürat yapıyorlar.

novek 06-18-2010 18:36

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755561)
Komon olmak için kelima-i ne getirmiş acaba :D
Çankaya belediyesi dün oktu bugün iyice koktu sağolsun.Görüyoruz yapılanları elbet.Bakalım hesapları ne vakit kesilecek.
Komünizmin ne cahilce iş olduğunu bilmedne hareket eden bir vatandaşımız.Allah kurtarsın ne diyim.Bu söylemi dahi trajikomik.

sence nedir komunizm anlat bakalım dogrumu degilmi

Cihannur 06-18-2010 21:25

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755338)
dostumuz amerika yaptırdı. darbeyi.
bu kadar vasat dusunmeyin.
herhangi bir ideolojik gorus ile ne ilgisi var.
tamamen bazı çıkarlar için yapıldı darbeler.
her kendine solcu diyen solcu olmuyor. parti isminde her halk kelimesi olan halkçı olmuyor.
parti isminde her ak kelimesi olanda ak olmuyor canım.

Vasat düşünmüyorum. Kemalistler kendilerini solcu olarak tanımladıkları için onları öyle nitelendiriyoruz. Onlara Faşist Kemalistler, zihniyetlerine de Kemalist - Faşist Zihniyet diyebiliriz. Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin başına işte bu Kemalist - Faşist Zihniyet bela olmuştur. Türkiye Halkını fakir bırakan da, Kürt Sorununa sebebiyet veren de, 4 tane askerî darbeyi yapan da işte bu bozuk Kemalist - Faşist Zihniyettir.

Parti isminde her halk kelimesi olan halkçı olmuyor sözünüzle CHP'yi kastediyorsanız bu sözünüz doğrudur. Cumhuriyet Halk Partisi'nin adında halk kelimesi geçmesine rağmen CHP halkçı değil tam tersine halk düşmanıdır.

Parti isminde her ak kelimesi olan da ak olmuyor diyerek AK Parti'yi kastediyorsanız bu sözünüz doğru değildir. AK Parti ismiyle müsemma tertemiz - ak bir siyasi partidir Rabbime şükürler olsun.

Erhan KARACA 06-18-2010 23:41

Ulan novek oldan snra diyorsun adam yerine koymuyorsun dalga geçiyorsun benimle diyorsun.. niye atlıyorsun mesajı cevap yok diye mi (:

novek 06-19-2010 10:47

ulan erkanmısın nediyon?

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755748)
Ulan novek oldan snra diyorsun adam yerine koymuyorsun dalga geçiyorsun benimle diyorsun.. niye atlıyorsun mesajı cevap yok diye mi (:

All times are GMT +3. The time now is 15:21.