![]() |
Ben ayaktayım :)
|
MaşALLAH Nun gece gündüz demeden forumu bekliyor :) Dur durak yok :)
|
Yok erken kalkarım devamlı, bugün nette işim vardı, giriş yaptım ben de :hihi2:
Ya da evet Hatice, dediğin gibi, korksun benden =D Turşucu tayfası yani =DD Liste bıraktığım gibi =) |
Alıntı:
|
:) zaten senden herkes korkuyor(kaçın Nun geliyor :) )
|
Önemizdeki yarışmaya bayanlar birden fazla eklensin çünkü forumdaki bayan üyelerin oyların hepsi ona gidiyor haksızlık olmasın ;ı:
|
Alıntı:
Nasıl desem, nasıl anlatsam bilemiyorum :hihi2: Muhalif bir üye, ama kendine bile muhalifti =D En iyisi konuyu dağıtmadan listeye dönelim biz =D barışcan anlamadım dediğini ben, Feride için mi diyorsun yani, yani ona verilen oyların bayan dayanışması olduğunu mu söylemek istiyorsun =DD |
Son 4 yarışmayada baktığınız zaman yarışmada sadece mayıs ayında 2 bayan arkadaşımız var diğerlerinde bir bayan arkadaşımız var neden daha fazla eklenmiyor.?
umarım anlamışsınızdır sayın NUN :) |
Ha tamam ben de söylüyorum ama koymuyorlar =D
Bayanların başarısından ürken beyler var =D Anket listesini onaylayıcı, birden fazla kişiye onay vermiyor =DDDD Ahh ah, bir günlüğüne normal üye yapacaklar beni, sokacaklar listeye, ki tozu dumana katayım, listeleri altüst yapayım felan :hihi2: |
bariscan listedekilerden sadece birinin bayan oldugunu nasil anladin ben kendim, ukba, sen ve muhammet disindakilerin cinsiyetini bilmiyorum :)
|
All times are GMT +3. The time now is 02:14. |