Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14262)

Akprens60 11-17-2007 01:15

6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe

cok şukur ne kurtlugumuz var ne kuzulugmuz sayın başkanım keçi kalıcam bu gidişle herhalde

ümitli_bekleyis 11-17-2007 01:15

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
gitmek istemiyorum ama çok uykum var size iyi tartışmalar!!!hayırlı geceler...

Hayırlı geceler :)

Yavuz_ErTürk 11-17-2007 01:15

Alıntı:

Akprens60 Nickli Üyeden Alıntı
cok şukur ne kurtlugumuz var ne kuzulugmuz sayın başkanım keçi kalıcam bu gidişle herhalde

:)

Akprens60 11-17-2007 01:17

yavuz başkanım pazar gunu ıcın bır program yoksa benım bir fikrim var msn goruselım

loneliness 11-17-2007 01:38

Evet arkadaşlar nerde kalmıştık...

selahattin_ay 11-17-2007 01:40

Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar ben bir öneri sundum sizce nasıl diye sordum sadece bir arkadasım ilgilendi lütfen sizde fikirlerinizi söyleyin
bence forumun oyunlar bölümünde haberlerle ilgili sorular sorulmalı ve siyasetten sorular sorulup oyun gibi yapılmalı hem haberleri okumak gerekir hemde yorumlar belirir buarada arkadasları yorum yapmaya alıstırmıs oluruz

katilmiyorum bu goruse bayonet
bir haber okutmak icin adama hizmet etmemeliyz kendisi okumali, kendisi ilgilenmeli
bunu soylerken ben karismam demem illaki olumlu netice alinir gibi gorunurse en onde ben giderim ama bence kalici bir cozum olmaz..
bana hala garip geliyor insan hic mi ilgilenmez ya biz milli geliri binlerce avro olan ulke degiliz nedir bu kayitsizlik :S :S ilgisizlik

ümitli_bekleyis 11-17-2007 01:42

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
bir haber okutmak icin adama hizmet etmemeliyz kendisi okumali, kendisi ilgilenmeli
bunu soylerken ben karismam demem illaki olumlu netice alinir gibi gorunurse en onde ben giderim ama bence kalici bir cozum olmaz..
bana hala garip geliyor insan hic mi ilgilenmez ya biz milli geliri binlerce avro olan ulke degiliz nedir bu kayitsizlik :S :S ilgisizlik

Her gün televizyonda da görüyoruz düşüncesindeler sanırım maalesef ki :-\

selahattin_ay 11-17-2007 01:58

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı

Her gün televizyonda da görüyoruz düşüncesindeler sanırım maalesef ki :-\

ben arkadaslarim ile haberleri izlemiyorum ama nedense ??
sanki tv de haber bakiyorlar ya pembe diziden haber bulmak imkansizlasti
kaldirirlar yakinda

ümitli_bekleyis 11-17-2007 02:00

Bence herşeyin yeri ayrı izlese bile aynı haberi yorum yapmak çok zevkli ve güzel burada bir tadını alsalar bırakamayacaklar da işte başlamıyorlar bir kenarından :-\

loneliness 11-17-2007 02:02

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Bence herşeyin yeri ayrı izlese bile aynı haberi yorum yapmak çok zevkli ve güzel burada bir tadını alsalar bırakamayacaklar da işte başlamıyorlar bir kenarından :-\

evet arkadaşlar iyice bir düşünün bu gecede yarın ekleyin fikirlerinizi değerlendirirler bu sayede

All times are GMT +3. The time now is 06:06.