Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Futbolda şike soruşturmasi! Aziz Yıldırım gözaltında (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150704)

Cihannur 07-07-2011 01:41

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912610)
Eskişehirspor - Trabzonspor maçından sonra kalp krizi geçirip vefat eden Trabzonspor'lu amcamızın hesabını kim verecek ?

Bana bunun cevabını ver.. Olumsuz etkileyecek diye küme düşürmeyecekler mi adamları..

Suç belli ceza belli ..

ADALETLİ YORUMLAR YAPIN !

Adaletli yorumlar yaparım. Bu konuda daha önce yazmış olduğum bir mesajımı buraya alıntılıyorum:

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912586)

Ben de tam bunu kastediyorum işte. Milyonlarca Fenerbahçeli vatandaşımız var. Eğer Federasyon'dan Fenerbahçe için ağır bir karar çıkarsa, kalp krizinden vefat etmiş olan o Trabzonsporlu vatandaşımızın yaşadığına benzer sıkıntıları pek çok Fenerbahçeli vatandaşlarımız da yaşayabilirler. İşte bu yüzden verilecek kararda hem adalet gözetilmeli, hem de eğer ağır bir karar çıkacaksa kamuoyu böyle bir karara önceden hazırlanmalıdır. Fenerbahçeli olsun, Trabzonsporlu olsun, diğer kulüpleri tutanlar olsun hepsi bizim vatandaşımızdır; aralarında şu kulüplü bu kulüplü diye ayrım yapamayız.

Ne demişim o mesajımda: İşte bu yüzden verilecek kararda hem adalet gözetilmeli, hem de eğer ağır bir karar çıkacaksa kamuoyu böyle bir karara önceden hazırlanmalıdır.

Hüdaverdi 07-07-2011 01:50

Artık fenerin en büyük hedefi kümeden çıkmak ;D

fatos 07-07-2011 02:46

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912669)
Artık fenerin en büyük hedefi kümeden çıkmak ;D

ayyy ne fenasin, galatasarayli iste :V
biz düselim ikinci lige, sizde korkusuz maclara cikin demi? :)
saka saka

Eger gercekden sike durumu dogruysa, versinler cezamizi pasa pasa cekeriz.

Benim üzüldügüm ve yalnis buldugum (bana göre) bu futbolun cok ciddiye alinmasi. hayatda o kadar önemli seyler var. futbol bizler icin sadece eglence amacli olmali. ne yazikki kendini takimina adayanlar, bir yenilgi veya sike ortaya cikinca sagliklarinda oluyorlar. o kadar kaptirmiyalim kendimizi.

Hüdaverdi 07-07-2011 02:49

Gs liysem fenere olan gıcıklığımdandır ;D

fatos 07-07-2011 02:52

fazla sevinme gs li, yakinda sizdede cikar biseyler. :)

ne demisler: gülme komsuna gelir basina

Hüdaverdi 07-07-2011 02:54

Çıksın umrumda olmaz ben mi bir şey kaybetcem ;D
fener kaybetsin yeterli ;D

fatos 07-07-2011 02:58

ayyy inanmiyorum, tam galatasarayli.

öyle olsun bakalim:)

Hüdaverdi 07-07-2011 03:00

Gs temiz takımdır bizden çıkmaz böyle şeyler :karizmatik:
Tüm kalbimizle en temiz duygularımızla kümede fenere başarısızlıklar dileriz ;D
Kümede bile şampiyon olcaksınız ama hala Türkiye kupasını alamadınız :w:

Mavera 07-07-2011 03:09

ben gs dende süpheleniyorum yoksa gs nin bu sene kümede kalmasini nasil aciklayabiliriz ki :D

fatos 07-07-2011 03:09

yakinda duyulur sizdende birseyler, bekliyelim ve görelim ;-)

güzel ve iyi niyetli dileklerin icin tskler.;ı:

bu konuya pek hakim degilim ama neden trabzonspor, sivasspor, fenerbahce,... sike yüzünden gözaltina aliniyor, baskinlara ugruyor. galatasaraya niye bir baskin dahi yok? yoksa kacirdigim birseylermi var?:hmm

All times are GMT +3. The time now is 21:50.