![]() |
Yöneticiler üyelerin forumdaki profillerinde cinsiyetlerini belirtirebilecekleri bir ekleme yaparlarsa, kimin erkek kimin bayan olduğunu öğrenebiliriz.
|
Günaydınlar...=)
|
NUN maşallah konuyu silip süpürmüşsün :w:
Üyelerin kadın erkek olduğunu belirtecek bir ekleme mi :) Günaydın...=) mı :) yahu anket sohbetinden çıktı bizim en uzun sohbet başlığına dönmüş burası :) Tüm katılımcı arkadaşlar verdiği oylarından ve anketin tarafsızlığı konusunda müsterih olsunlar...anket bizlerin kontrolü altındayken konuyu şahsileştirip tüm yöneticilerimizi zan altında bırakacak tüm mesajlar silinecektir bilgilerinize...NUN diyeceğini demiş zaten bizimki laf :) |
Kaşla göz arasında yine benim yorumlarımı silmişsin nun alacağın olsun. Her harfi için ayrı ayrı hak helal etmeyeceğim sana..
|
benim projeme neden kimse bakmıyor?
gelecek ay yöneticiler olsunlar.... mavili, kırmızılı, kahverengili, yeşilli... renkli bir ay geçirelim... |
Alıntı:
Ya bu arada Gönülden, neden biz Bayan Dayanışması yapmıyoruz, erkek egemen bir liste neden hazırlıyoruz :ağla: barışcan, beni kendime getirdi, "Ne yapıyoruz biz böyle" dedim içimden =) Buna "Dur" diyecek yok mu? Var, biz :hihi2: Savulun, Battal Gazi'nin kızının torununun, kızının torununun, kızının torunu geliyor :hihi2: |
Alıntı:
NUN bayan dayanışmasımı dedin...yahu bayan varda bizmi listeye almadık :( bir ay 5 arkadaş aldıkmıydı diğer aya bayan kalmıyor :w: Ama madem konu burda dillenmiş diğer ankette ne kadar bayan üye varsa toplayıp süper danışıklı bir liste hazırlarız :hihi2: cümle alem liste görsün :) |
Alıntı:
Yoksa bile varmış gibi bir tavır takınmalıyız =D En azından derin yapılanmamız varmış gibi hissedip devamlı diken üstünde oturmalılar :hihi2: Alıntı:
Araya bir iki tane Tavşan Atlet yerleştirmeliyiz :hihi2: Gereği düşünüldü, beylere soruldu? Tavşan Atlet olmak isteyen var mı? Beyler cevap verdi? Töbe valla... Zuhaha :hihi2: |
Alıntı:
Tavşan Atlet mi? Hımm, iyi fikir.http://img816.imageshack.us/img816/9...yansmiley1.gif Başlayabilirsiniz Nûn. Ağustos Ayının Üyesi yarışmasında ilk Tavşan Atletimiz siz olun. http://img844.imageshack.us/img844/2782/koansmiley2.gif |
bildigim kadariyla en fazla yorum yapilan anket bu olsa gerek.. :).. ey ukba sen nelere kadirsin :)
|
All times are GMT +3. The time now is 09:26. |