![]() |
1-Saat kaç ? 12.39
2-İsim? Çağla 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 1995/ Oğlak 4-Dövmen Varmı? Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? EVET 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Kola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 6 9-Sevdiğin müzik türü? slow 10-En sevdiğin çiçek ? Papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Karalama 12-Sevdiğin renkler? yeşil/ siyah 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Hayal kurduğum noktada inşallah 14-Aşık mısın? Evet 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? GS 17-OLmazsa olmazın ? Sevdiğim Adam/ Ailem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? VAR 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Mesafeleri 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Sevdiğim Adam 21-En nefret ettiğin hareket? El şakaları 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? İstemezdim 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? Yok 25-En sevdiğin spor? Taekwondo 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Utangaç 27-Konuştuğun diller? Türkçe/ Kürtçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? DELİ 29-İş , Okul? Önlisans MEzunuyum/ Halkla İlişkiler Ve Tanıtım |
Slm ben istanbuldan hacı
|
Muhakkak tesvik edices
|
1-Saat kaç ?: 12:48
2-İsim? Harun 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 18 yaşındayım terazi burcu 4-Dövmen varmı ? hayır tabiki :) 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? kola turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 6 9-Sevdiğin müzik türü? kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim 10-En sevdiğin çiçek ? kardelen 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? sokak ağzı 12-Sevdiğin renkler? siyah ve beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Allah izin verirse iyi bir yerde olacağım inşaallah 14-Aşık mısın? evet 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? Beşiktaş 17-OLmazsa olmazın ? annem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? hayatımdan gayet memnunum Allaha şükür 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Allahı düşünüp bugünde uyandığım için şükr ederim 21-En nefret ettiğin hareket? yalan söylenmesi 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? yine kendim olmak isterdim :) 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? sana söyleyemediklerim var sen anla :) 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? utangacımdır 27-Konuştuğun diller? türkçe,kürtçe birazda ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? selamun aleyküm 29-İş , Okul? çalışıyorum |
Hocam şimdi yapmamız gereken chpli mhplileri yanımıza çekmek sakın kimse kötü şaf etmesin lütfen bize zarar verir önümüze bakalım aldık zate ama önümüzde gene seçimler var
|
00:49
Tayfun 26 yaşında yengeç burcuyum Evet var Aşk güzel bir duygudur içimden akıttığım çok yaşlar olmuştur dışa vuramasamda Coca cola 9 Deep house elektronik müzik ve R&b Beyaz papatya Sohbet etmeyi severim nefret duyguları barındırmıyorum Siyah ve beyaz Herkes iyi yerlerde olmak ister en iyisi olmasada güzel yerlerde olmayı vatanıma milletime hayırlı bir birey olmayı tercih ediyorum ve bu yolda ilerliyorum Şuan hayır Ailemle BEŞİKTAŞK Ailem ve sevdiklerim dostlarım Mesafelerden ötürü oturup çay içemesekte sohbet ettiğim dostlarım var. Çok şükür memlunum halimdem Kahvaltıda menemen varmı :) Pek fazla el şakasını sevmem daha doğrusu hiç sevmem Kemal sunal veya cem yılmaz gülmek neşedir güldürmekse sanat Söylenecek milyonlarca kelime varken susmaksa konu gözlerin daha derine işleyerek anlatıyor herşeyi derdim Tafo derler ismimin kısa hali Futbol Açık sözlü İngilizce ve almanca orta seviye Tabi sözünü gündelik hayatımda dialoglarımda sık kullandımı söyler arkadaşlarım Turizm sektöründeyim yazları çalışıyorum DJlik yapıyorum otellerde şuan işsizim. |
Bu sorulara içten ve doğru cevap verelim maksat birbirimizi daha iyi tanımak
1-21:34 2-Muhammed Yasir 3-16 ikizler 4-Yok 5-Hayır 6-Kola Turka 8-7 9-türkü 10-Gül 11-ahlaksız konular 12-Siyah 13-Devletine şerefiyle itaat eden bir asker 14-Galiba :) 15-Aile 16-galatasaray 17-Vatan 18-yok 19-Adalet 20-telefonum 21-Samimiyetsizlik 22-Reis RTE 23-Seni seviyorum 24-Reis 25-Futbol 26-Utangaç 27-Biraz ingilizce biraz ispanyolca 28-Mübarek 29-İş |
1-Saat kaç ? = 12:11 2-İsim? =samet 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? = 25-arslan 4-Dövmen varmı ? -yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?=evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? =Kola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? =3 9-Sevdiğin müzik türü? =halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ? =karanfil 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? =boş ve gereksiz 12-Sevdiğin renkler? =kırmızı mavi beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? = yüksek kariyerli bir iş adamı 14-Aşık mısın? =evet 15-Ailenle misin, tek mi?= evliyim 16-Tuttuğun takım ? =gs 17-OLmazsa olmazın ? =eşim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? =var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? = kaderimi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? =bugun neler olacak 21-En nefret ettiğin hareket? =bencillik 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? = RECEP TAYYİP ERDOĞAN-REİS 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin?= Senden nefret ediyorum 24-Takma adın ? =Dark 25-En sevdiğin spor? =Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? =açık sözlü 27-Konuştuğun diller? = TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?= Ya nasip 29-İş , Okul?= iş Saygılarımla... |
ak parti
iri olacağız diri olac ağız hep beraber türkiye olacağız
|
1. 16:06
2. Süleyman 3. 38 .ikizler 4. Asla 5. Aileme aşığım ülkeme aşığım 6. Kola sevmem 7. 8. 18 9.kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim 10. Bütün çiçekleri severim 11. Anlamsız sohbetleri sevmem 12. Yeşil 13. Iyi bir baba 14. Evet aileme ülkeme aşığım 15. Ailemle 16. Galatasaray 17. Sadakat 18. Uzaklık bakış acısına göre değişir bence yok 19. Işimi 20. GÜNAYDIN 21. Eşek şakalarını sevmem 22. Fatih sultan Mehmet 23. Bu güne kadar hiç olmadı 24. Yok 25. Satranç 26. Cekingenim kelimelerime dikkat etmeye çalışırım 27. Anadilim 28. Merhaba selamaleykum 29. İş Mutlu yarınlar için güçlü ülke güçlü bir ülke için tek yürek tek bilek el ele hep beraber birlikten doğacak güç ile |
1-23:44
2-Süleyman 3-12.04.1998 Koç 4-yok 5-hayır 6-hiçbiri 8- 12(oniki) 9-slow 10-nilüfer 11-bencil konuşma tarzı hep ben hep ben diyen konuşma tarzı 12-sarı ve mavi 13-Adaletli hoşgörülü saygılı dürüst biri olarak görüyorum 14-değilim 15-ailemleyim 16-tutmuyorm 17-olmazsa olmazım yok 18-turan 19-çevremdeki cahil düşünceleri değiştirmek isterdim 20-annecim 5dk daha lütfenn diyip tekrar uyumam 😀 21-alınganlık 22-tekrar kendim olmak isterdim 23-bilemedim 24-silo 25-yürüyüş 26-arasında bişey 27-kütçe kendimi ifade edecek kadar konuşurum ama çok konuşamam karşımdaki anlarım ama 28-hayırlı günler 29-bi işim yok üniversite sınavlarına hazırlanıyorum lise yeni bitti |
1-Saat kaç ? 10.12
2-İsim? Şeyda Ünal 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 19- Balık 4-Dövmen var mı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Kola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? Pop 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Bencil ve egolu konuşma tarzını hiç sevmem. 12-Sevdiğin renkler? Mavi, kırmızı,asker yeşili 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Kaymakam , vali, bakan vs. 14-Aşık mısın? Evet 15-Ailenle misin, tek mi? Aİlem 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa olmazın ? Allah sevgisi 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Bencil insanlardan daha uzaklara taşınmak 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Ders çalışmam lazım, gazeteye yazı yazdım mı :) 21-En nefret ettiğin hareket? Birilerinin dikkatini çekmek için yanındaki insana saçma şakalar itiklemeler de bulunmak 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Sahabelerden biri olmak isterdim. Kim olduğunun önemi yok hepsi çok değerli :) 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Defol artık hayatımdan demek isterdim 24-Takma adın ? Şedo 25-En sevdiğin spor? Basketbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Açıksözlü 27-Konuştuğun diller? İngilizce, Arapça 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? relax 29-İş , Okul? |
Merhabalar..
1-Saat kaç: 14:40 2-İsim: Asil. 3-Yaşın kaç ve burcun ne: 22 Terazi. 4-Dövmen var mı: Yok. 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu: Hayır. 6-Pepsi mi Coca Cola mı, Kola Turka mı: Coca Cola 8-Tercih ettiğin rakam: 5 9-Sevdiğin müzik türü: Akustik, Caz. 10-En sevdiğin çiçek: Lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı: Cıvıklık. 12-Sevdiğin renkler: Siyah, Beyaz. 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun: İşinde iyi bir avukat. 14-Aşık mısın: Evet. 15-Ailenle misin, tek mi: Aile ile. 16-Tuttuğun takım: Fenerbahçe 17-Olmazsa olmazın: Ailem. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın: Yok. 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin: Hayatımdan çok memnunum. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey: Kahvaltı. 21-En nefret ettiğin hareket: Tüm kaba kabul edilebilecek hareketler. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin: Yine kendim olurdum. 23-Bir şey söylemek isteyip de söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin: Aklıma gelen her şeyi söylerim. 24-Takma adın: Yok. 25-En sevdiğin spor: Yüzme. 26-Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü: Açık sözlü. 27-Konuştuğun diller: Upper Intermediate seviye İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bir sözcük: Mamafih. 29-İş , Okul: Üniversite. |
Slm..
|
Merhabalar..
1-Saat kaç: 11:00 2-İsim: emrah 3-Yaşın kaç ve burcun ne: 29 4-Dövmen var mı: Yok. 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu: evet. 6-Pepsi mi Coca Cola mı, Kola Turka mı: Coca Cola 8-Tercih ettiğin rakam: 1 9-Sevdiğin müzik türü: arabesk 10-En sevdiğin çiçek: Lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı: Cıvıklık. 12-Sevdiğin renkler: Siyah, Beyaz. 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun: İşinde iyi biri 14-Aşık mısın: Evet. 15-Ailenle misin, tek mi: Aile ile. 16-Tuttuğun takım: bjk 17-Olmazsa olmazın: Ailem. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın: var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin: Hayatımdan çok memnunum. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey: Kahvaltı. 21-En nefret ettiğin hareket: Tüm kaba kabul edilebilecek hareketler. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin: Yine kendim olurdum. 23-Bir şey söylemek isteyip de söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin: Aklıma gelen her şeyi söylerim. 24-Takma adın: Yok. 25-En sevdiğin spor: Yüzme. 26-Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü: Açık sözlü. 27-konuştuğun diller:türkçe kürtçe 28-Kullanmayı sevdiğin bir sözcük: dürüst 29-İş , Okul: çalışıyorum |
Öncelikle Ak partili İnsanı Öyle böyle sinirlandiramayiz.Istedigi Şekilde Giyinir İsteği şekilde Beslenir.Mantikli Düşünür isek Önemli olan Vatanına Bağlılığı Ve Yapmış Olduğu Hareketler Zaten Eğer Bir insan vatanı için milleti için çaba sarfediyor ve cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu hizmetleri görüyorsa zaten o kişi ak partisidir. selamlar
|
Cook uzun olmus bu yaa :) keske yazabilcek zamanm olsa
|
[QUOTE=kübra;1967]Bu sorulara içten ve doğru cevap verelim maksat birbirimizi daha iyi tanımak
1-01:13 2-Nurullah 3-18- boğa 4-yok 5-Hayır olmadım 6-Hiçbirini sevmiyorum 8-18 9-Türkü 10-Gül 11-Yok 12-Yeşil,mavi 13-Büyük bir insan 14-evet ALLAH'a 15-Ailemle yaşıyorum 16-Başakşehir 17-Kuran 18-Furkan Yalçın 19-Çok şeyi 20-Hafızlık dersim 21-El hareketleri 22-RECEP TAYYİP ERDOĞAN 23-ANLAMADIM 24-HAFIZ 25-KİCKBOX, yüzme, taekvando 26-sözlerimi direk söylerim 27-Türkçe 28- 29-Hafızlık Yapıyorum aynı zamanda Çobançeşme imamhatip Lisesinde okuyorum |
1-12.00
2-serpil 3-24 -başak 4-hayır 5-hayır 6-hiçbiri 8-4 9-pop alaturka latin 10-lavanta papatya 11-labali 12-beyaz pembe mor siyah mavi asker yeşili 13-mesleğimle iyi yerlere gelmiş kendine çevresindekiler efaydalı olabilecek biri 14-evet 15-evliyim 16-fenerbahçe 17-karakterim insanlığım ailem işim 18-yok 19-labali ukala egolu insanları 20-ailem 21-mantıksız itici her hareket 22-başka biri olmak istemem 23-herseyi onun bilmediğini az egosuz olmasını 24-yok 25-volleybol 26-ikisi içinde normal 27-türkçemizi güzel konuşurum az da İngilizce 28-huzur sadakat aile 29-herikiside |
1)insan olmak
2)insanlığı yaşatmak 3)hoşgörülü olmak 4)sevgi,saygıyı öğrenmek 5)allah için yaşamak,mücadele etmek |
Selamun aleyküm arkadaşlar Türk oğlu türk üm 25 yaşındayım gaziantepliyim Üniversite öğrencisiyim elhamdülillah müslüman ım soy adım gibi Ak olan bu davaya gönülden bağlıyım
|
1-Saat kaç ? 16.38
2-İsim? Fırat Doğan 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 30 - Oğlak 4-Dövmen var mı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? hiçbiri, asitli içecekler zararlıdır :) 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? Fantazi 10-En sevdiğin çiçek ? Eşim :) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? 11li 12-Sevdiğin renkler? Mavi, kırmızı ve yeşil 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? inşallah iyi yerlerde oluruz. Gaybı bilemeyiz ki. 14-Aşık mısın? Evet 15-Ailenle misin, tek mi? Aİlem 16-Tuttuğun takım ? BJK 17-OLmazsa olmazın ? iman, ihlas, muhabbet birde sevdiklerim. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? çok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Geçmişte yaptığım hatalarımı. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? yine işe geç kaldım :D 21-En nefret ettiğin hareket? Ağız şapırdatmak 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? kendim olmak isterdim. Yaradan böyle uygun görmüş fazlası ya da azı haddimize değil. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? sana bişey dicem ama diyemiyorum derdim :D 24-Takma adın ? Fıro :) 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Açıksözlü utangaçım :) 27-Konuştuğun diller? Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? estağfurullah 29-İş , Okul? Her ikisi. Hem valilikteyim, hem de mühendislik okuyorum. Hayırlısı... |
Ak parti için çalışmak istiyorum..
|
20:00
Batuhan Şükrü Şahin 21 var hayır hiç birisi 1903 beşiktaş marşları gül yalanı bol olan siyah beyaz devletine milletine yararlı bi birey hayır ailemleyim beşiktaş olmazsa olmazım yok metehan hayatımdan memnunum iş yerim Recep Tayyip Erdoğan futbol yerine göre utangacım ancak biraz açık sözlüyümdür az ingilizce kartal gol gol gol, önlisansta okuyorum kendi dükkanımıza bakıyorum |
*00.59
*Uğur *Yaşım 29 burcum oğlak *Var *Oldum *coca coca *7 *Kulağıma hoş gelen tüm şarkılar *Kaktüs :) *Boş Sohbet *Siyah, beyaz Parlak Buğday Sarısı :) *Zengin :) *Evet *Ailemleyim *BJK *Para *Var *Geleceğimi *Ballı kaymak ilk düşündüğüm şey *laubali *George C Parker *chpsininde hdpsininde mhpsininde Tek çare akp demek isterdim :D *Zaza *kafes döğüşleri *Utngaçım :) *kuş dili :) *para *iş |
Alıntı:
|
SELAM MERHABA ASLEN ESKİŞEHİRLİYİM İSTANBUL PENDİK DE BÜYÜDÜM SON BİR YILDIR ROMANYA BÜKREŞ DE YAŞAMAKTAYIM.
|
1-13:57
2-büşra 3-ikizler 4-hayır 5-hayır 6-hiçbiri 8-1 9-ruhu dinlendirici name 10-papatya 11-ilim siyaset 12-beyaz ,pembe 13-ilimi ve irfanı yayan biri 14-biraz 15-Ailemle 16-yok 17-cehaleti önlemek 18-ebrar 19-Hiçbişeyi 21-En nefret ettiğin hareket? Haddi aşmaları 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Tabiki ben 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Selametle 24-Takma adın ? Cesur kız 25-En sevdiğin spor? yüzme 26-acik sözlü 27-türkçe ,ingilizce 28-Allah islah etsin 29-14:11 |
Sorular daha az ve çesıtli olsa daha iyi olabilir mobil üyelerimizi de düsünmeliyiz..
|
Çok fazla soru var ve tamamına yakını şahsi.
|
1-28
2-emre 3-28 aslan 4-yok 5-yok 6-kola turka 8-yok 9-yok 10-papatya 11-boş yere yapılan 12-kırmızı beyaz sıyah 13-bunu insan oğlu göremez 14-evet 15-Ailemle 16-beşiktaş 17-yok 18-ozel 19-hiç bişeyi 20-Oğlum 21-telefonu suratıma kapatılması 22-yok istemezdim 23-kendine çok iyi bak 24-Takma adın ? 25-futbol 26-yerine göre 27-türkçe 28-bismillahirahmanirahim 29-iş ortez protez medikal |
Kadıköy[/U]
|
12:20
EVRİM 28 -YENGEÇ HAYIR HAYIR KOLA TURKA YOK İLAHİLER GÜL GEREKSİZ MUHABBETLER YEŞİL-KIRMIZI (DİYARBAKIRSPOR RENKLERİ) ALLAH DA İYİ BİLİR AMA İYİ İNŞALLAH EVLİYİM AİLEM İLE DİYARBAKIRSPOR DÜRÜSTLÜK VE SADAKAT YOK KENDİM İÇİN DEGİL ÜLKEM İÇİN TERÖRÜN TEMİZLENMESİNİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM GEREKSİZ HAREKETLER HİÇ KİMSE BENLİGİM DAHA GÜZEL ADAM OLMAK HER BABAYİGİDİN HARCI DEGİL YOK YÜZME AÇIK SÖZLÜ TÜRKÇE-KÜRTÇE YA ALLAH İŞ:ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ |
Akparti benim icin bi ayricalik seviyorum reis bizim herseyimiz
|
1. 18.02
2.YILDIZ 3.Aslan 25 4.HAYIR 5.hayir 6.Cola Turka 7.03 9.pop 10.gül papatya 11.boş sohbetler 12. Sarı mavi kırmızı 13. Allah bilir geleceğimizi 14.evliyim 15.ailemle 16.galatasaray 17.eşim annem babam kardeşlerim 18.yok 19.kötülükleri iyilik yapmak isterdim kimsenin canı yanmasın isterdim 20.günüm nasıl gecicek beni neler bekliyor 21.yalan soylenmesi bana 22.istemezdim başka biri olmak 23.onunla ugrasacak zamanım yok ki öyle biri hiç olmadı 24.yok 25.yüzmek 26.yerine göre utangaç yerine göre aciksozlu 27.ingilizce türkçe 28.yok 29.is ankastre mağazası satış elemani |
Ne guzel bir birliktelik helal olsun
|
14:56
|
1.17 49
2.Muhammed Fatih 3.23 ikizler 4.Dövmem yok 5.Hayır 6.Kola içmem 7.Soru yok 8.571 . 1453 9.Türkü İlahi 10.Her türlüsünü severim 11.Öfkeli 12.Beyaz Kırmızı [sanlı bayragımızın rengınden dolayı] 13.Geleğin Lideri... 14.Boş soru sorulmuş 15.Ailemle 16.Takım tutmuyorum 17.Çalışmak ve başarmak 18.Nurullah 19.Dünya hakimiyetini onlardan alıp bizlere geçmesini 20.Bugün için dünden kurduğum planı gerçekleştirmek 21.Yalan 22.RECEP TAYYİP ERDOĞAN 23.Öyle birisi yok 24.Yok 25.Yüzme fitness 26.Açık sözlüyüm 27.Maalesef yok 28.ALLAHUEKBER... 29.2014 Ön lisans Mezunu 2016 AÖF Adalet mezunu 2016 Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi başlangıç 2019 da bitiş inşaallah |
1) 11:24
2)Cenk ÇORAK 3)1981 (36) TERAZİ 4)YOK ASLADA OLMAZ OSMANLI TURASI VE KURT ISTEDIM AMA GUNAH OLDUGU ICIN YAPTIRMADIM 5)OLDUM EVET 6)BU SORU SIYASI GIBI GELDI AMA PEPSİ 7)NEDEN YOK ANLIYAMADIM 8)34 ISTANBUL TEK GECERIM 9)KULAGIMA HOS GELEN HER MUZIK 10)BEGONYA 11)HATUN MUHABBETI BIDE YALAN MUHABBETLER 12)KIRMIZI , MAVİ , PARLAMENT ,BEYAZ ,BORDO, LACİVERT , SIYAH 13)MARMARIS DOLAYLARINDA SESSIZ SAKIN BI BOLGESINDE MUSTIK BAHCELI BI EWDE ANNEM BABAM ESIM COCUKLARIM AILECEK BIYERDE EWLATLARIMLA BAHCEDE OYUN OYNADIKLARIMIZI TABIKI IKI TANEDE DOBERMAN KOPEGIM 14)EVET EŞİME VE OĞLUMA AŞKLARIM ONLAR BENIM BIRDE İSİME ASIGIM 15)EVLİYİM AİLEMLEYİM 16)GALATASARAY 17)EVLADIM OĞLUM 18)YOK 19)CIKARCILARDAN KURTULMAYI YOLUNUZ ACIK OLSUN DIYE BILMEYI 20)SU ANDA İŞ TEK DÜŞÜNDÜGÜN EVLADIM OGLUM 21)BENIM TIKIM VAR YANIMDA PARMAKLA OYAR GIBI DOKUNMAK DARBELI MATKAP GIBI RAHATSIZ ETMEK 22)DEVLET BUYUGU OLMAK ISTERDIM DUNYA TURK BIRLIGINI KURMAK ISTERDIM 23)SENI HEP SEVDIM BUNU BILIYORSUN VE BIZI AYIRAN BABAMDI BEN BI SECIM YAPMAK ZORUNDAYDIM KESKE SENI SECIP BEN ETTIM BEN EYLEDIM DIYE BILSEYDIM 24)KIRIK 25)KIKBOX 26)ACIK SOZLUYUM 27)TEK DIL TEK YUREK TURKCE 28)İŞ TEKSTIL GOMLEK IMALAT TOPTAN SATIS KENDI IS YERIMIZ |
1-Saat kaç ? 21:42
2-İsim? Yusuf Ahmet Can DEMİR 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 15 Boğa 4-Dövmen varmı ? Hayır, kesinlikle. 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet. 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Pepsi. 8-Tercih ettiğin rakam ? 9 9-Sevdiğin müzik türü? Kulağa ne hoş gelirse. 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? emir verme, üstün görme, hesap sorma. 12-Sevdiğin renkler? Mavi, Gri. 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Siyasetçi 14-Aşık mısın? Çok. 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? ERZURUMSPOR 17-OLmazsa olmazın ? Telefonum 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Hayatımı 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? ''1 tur daha mı uyusam acaba'' 21-En nefret ettiğin hareket? Sus işareti 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Enes b. Malik 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Bilmem :P 24-Takma adın ? - 25-En sevdiğin spor? Futboş 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Açıksözlü. 27-Konuştuğun diller? Türkçe yarı İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? "İnsan Evladı'' 29-İş , Okul? Okul. |
| All times are GMT +3. The time now is 17:02. |