![]() |
|
Ben facebook ta gezerken gördüm gençlik kollarını dedim nasıl üye olabilirim Dedim ve öğrendim
|
Benim bir hedefim var Cumhurbaşkanımız gibi büyük bir insan olmak bu vatana bu millete tüm mazlumlara hizmet etmek artık Cefa bize Sefa milletimizin olsun Ya ALLAH BİSMİLLAH
|
Birim baskanliklariyla alakalı bilgi arayışı içindeyken forumu tesadüfen buldum fakat bu yola davaya verdiğim gönülden dolayı hemen foruma üye oldum
Saygılarımla Sadik ahmet pirgaip |
Google'da Ak Partiye nasıl üye olabileceğimi araştırırken arama sonuçlarından bularak forumumuzdan haberdar oldum.
|
Kendim araştırma yaptım 😊
|
Uzun zaman once siirt akparti binasina uye formu doldurdum yalaniz bana ne yanit nede cevap geldi 9 yildir bende sadece cumhurbaskanimizin izinden gittim burdanda oylesiye bakinca dikkatimi cekti burdan uye oliyim dedim
|
Alıntı:
Partiye üyeliğiniz varmı yokmu diye https://vatandassipar.yargitaycb.gov...baslangic.uyap adresinden sorgulayabilirsiniz. üyeliğiniz varsa telefonunuza mesaj gelmiyorsa telefon numaranız güncel değildir. üye olduğunuz ilçe teşkilatına güncelletirebilirsiniz. |
google
|
İnternetten gençlik kolları sayfasından haberdar oldum
|
Kendim araştırdım
|
All times are GMT +3. The time now is 17:54. |
|