![]() |
oda bende kalsın :)
|
ak parti forum diye aradım google da burayı buldum
|
Merhaba ben akparti resmi internet sayfasında gençlik bölümünde çeşitli incelemeler de bulunurken gördüm.
|
internetten araştırdım.aranıza yeni katılıyorum herkese merhaba
|
Selam Arkadaslar, Kardesler.
Google üzere arama yaptim ve bu forumu buldum. Almanya Bottrop vilayetinde dogdum, büyüdüm ve yasiyorum. AK Parti Hükümete gectiginden beri Türkiyemizi Dünyada ilk kez algilaniliyoruz. Su an Türk oldugum icin cok büyük gurur duyuyorum. "Yolumuza Devam" Türkcem iyi olmadigi icin üzür dilerim. |
Bi Gün Oturdum Kendi Kendime Düşünmeye Başladım Şaka Şaka :)
Googleden Ak Parti Forum Yazdım Bu Site Çıktı Artık Bende Buradayım Saçma Oldu Ama Ne Yapak Sağlık Olsun :) |
ben siteyi az önce keşfettim buda şu şekilde oldu sayın Başbakanımızın imzasını arıyodum bi arabanın arkasında görmüştüm imzayı aratırken profil imzayı buldum hem imzayı aldım hemen üye oldum :D
Herkese merhabalar İstanbul/bakırköy Akparti Teşkilatı olarak.. |
ak partiye üye olmak istedim ve akparti forumla karşılaştım
|
üye olmak istedim akpartiye ve akparti forumla karşılaştım
|
sayın başkanım öncelikle şunu belirtmeliyim bu sayfa gençlik adına çok sevindirici bir sayfa olmuş çalışmalarınızda başarılar dilerim degerli başkanım sizden bir ricam olacak akp olarak ülkenin ak yüzüsünüz ancak akp muhafazakarları temsil ediyorsa şayet her meslek erbabının kendi alanında çalışması konusunu yetkili mercilere iletmenizi sizden teşşekürle bekliyoruz
|
Alıntı:
Alıntı:
bunun muhafazakarlıkla ne alakası var ? |
selam akparti gönül dostları
sitenin varolusundan facebook daki paylasımdan haberdar olduk. Başarılı ve faydalı bir platform olmus. Devamını temmenni ederiz.
|
merhaba arkadaşlar ,siteyi yeni gördüm ve hemen üye oldum. Henüz siteyi tam incelemedim ama güzel oldugu kesin duygu ve düşüncelerimizi paylaşak için tüm genç akadaşlarımızı bekliyorum herkese ak günler
|
internette ak parti ile ilgili haberlere bakarken tesadüf gördüm ben zaten önce istanbul da kayıt yaptırmıştım sonra tokat ta kayıt yaptırdım çokda memnunum nede olsa babamın kızıyım Allah ondan razıolsun bana dogru yolu hep o gösterdi mekanı cennet olsun nur içinde yatsın babacım
|
bu sitede olduğum için bende cok mutluyum Allah hepimizin yardımcısı olsun
|
bu milletin bizim gibi gençlere ihtiyacı oldugunu ve boş durmamız gerektigini düşünmekteyim.o yüzden bu sayfayı aradım ve buldum. allah yardımcımız olsun.
|
akp sitesinden haberdar oldum
|
eskişehir gençlik kollarının sitesini araken buldum iyiki de bulmuşum.
|
Bu gün Ak partili olduğum halde hiç bir icraatımın olmadığını düşünüyordum sanal ortamda ve bu günden itibaren bu foruma kayıt olarak başladım. Gerisi gelir İnşaAllah.)
|
Merhabalar!
Ben Belcikadan Ibrahim, kurulusundan bu yana heb AKP'liyim, daha önce hic aklima gelmedi internette aramak. Simdi buldum burasini üye olmak istedim. Türkcemin kusuruna bakmayin, klavyem'de ¨turk harfleri yok. selamlar |
Internet sitesinden
|
ben zaten 4159 no sarıyerden üyeyidim.RİZE KALKANDERELİYİM:)
|
ÜYE OLMAK İSTİYORDUM İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM.
|
:güzel:
|
çalışmaları beğeni ile izliyorum..
|
eşref nickli üyenizden öğrendim.
|
nette gezerken
|
genclik kolllari sitesinden esim sayesinde haberdar oldum.
|
valla şans eseri oldu desem ayrıca bundan 2 yıl önceye kadar akp'den nefret ederdim nasıl oldu sempati duymaya başladım ayrıca bugüne kadar da hiç bir partiyede oy vermedim referandum da bile oy kullanamdım çünkü askere gittim :)
|
haber
uzun süredir takıp ediyordum site üzerinden buldum
|
internetten buldum
|
uzun zamandır aklımdaydı ama internetim yoktu net aldıktan sonra arama motoruna ak parti üyelik yazdım ordan üye oldum. partimizin ilk kurulduğu sene zaten normal üye olmuştum.
|
AKP İLÇE TEŞKİLATINA ÜYE OLUP PARTİMİZİN FALİYETLERINDE YER ALMAK İSTEDİM VE ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM .
|
tanışma
ak partiye duyduğum sempatimden dolayı ve en önemlisi Başbakanımız Sn:Recep Tayyip Beyin Ülkemiz adına,Halkımız adına yapmış olduğu her çalışmadan bil hassa Ergenekon terör örgütünü ortaya çıkararak yargılanmalarını sağladığı için kendisine minnet borcumuz olduğu kanısındayım.(Bundan sonra yapacağı her çalışmalarındada Cenabı-ı ALLAH Yardımcısı olsun)
buna istinaden içimden bir ses akpartiye üye olmalısın bu kardeşlerle tek yürek olmalısın dedi ve geçtim bilgisayarımın başına google den nasıl üye olunuru denedim ve üyeliğimi gerçekleştirdim. |
İnternette Akparti ile ilgili araştırma yaparken forumunu buldum ve üye oldum..
|
slm
Alıntı:
|
durmak yok yola devam
|
öyle düşünüyordum ak partiye üye olmayı şimdi internee dolaşırken aklıma geldi kısmet bugüneymiş
|
Selamünaleyküm,
Altunizde teşkilatında üyeliğim var,evde internetim ve bilgisayarım olmadığı için üye olamamıştım foruma,artık internetimde var bilgisayarımda. Allahın izniyle. Güzel sohbetler ve bilgi paylaşımları temennimdir tüm yandaşlarıma hayırlı günler dilierim. |
internetten
|
| All times are GMT +3. The time now is 16:30. |