![]() |
hayırlı cumalar..
|
|
Rabbim bu güzel cumayı hayırlara vesile etsin inşaAllah..
Amin |
Rabbim bu güzel cumayı hayırlara vesile etsin inşaAllah..
Amin |
|
|
Cumamız Mübarek Olsun...
|
cumanız mübarek olsun
|
|
|
Cumamız mübarek olsun... Rabbim hayırlara vesile etsin inş...
|
|
Rauf, Müsavir Allah birsin...azze ve cellesin..
biliyorum sen herkeslesin... ama en güzeli BENİMLESİN.... hayırlı cumalar.. |
cumamız hayrola..
|
|
Hayırlı cumalar :güzel:
|
|
Herkese hayırlı cumalar dilerim...
|
Cumamız Mübarek olsun inş...
|
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2166326_n.jpg Bugünün özelliği itibari ile evvela şehitlerimiz için Sonra büyük bir felaketle sarsılan Japonya için, İç savaş içerisinde yıkılan Libya,Bahreyn,Yemen ve diğer Orta Doğu ülkeleri için çokca dua edelim inşaALLAH Vakt- i şerif Cumamız Mübarek Olsun İnşaALLAH... |
|
|
|
|
Cumamız mübarek olsun...
|
Cumamız Mübarek Olsun...Rabbim hayırlara vesile etsin inş...
|
Herkese hayırlı cumalar dilerim...
|
"Ey Rabbimiz!
Bizi sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (bakara, 128) alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) Hayırlı cumalar... |
hayırlı cumalar reyizler...
|
hayırlı cumalar..
|
|
|
ALLAH'ım! Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni!Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana!Bir lahza dahi bana bırakma beni!Sen bana yetersin, yetmem ben bana.Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster!Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsenGönlüme huzur,gözlerime nur, dizime derman ver!Sen "OL" deyince olur, olmaz "OL" demezsen.Canana can, cana canan, kalbe ferman ver!Al işte ellerim, uzattım sana!Ne olur, ne olur bırakma beni bana!Sen bana yetersin, yetmem ben bana! ALLAH'ım ellerimi bırakma! ALLAH'ım Bırakma bizi Tut elimizi! [ A m i n ! ]
Hayırlı cumalar |
Hayırlı cumalar
|
Hayırlı Cumalar
|
|
Cumamiz mübarek olsun insaAllah.
|
|
hayırlı cumalar.
|
Hayırlı Cumalar kardeşlerim...