Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Müzik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=191)
-   -   ♪♪Şu anda hangi şarkıyı dinliyorsun,forumda kime armağan ediyorsun? ♪♪ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25927)

NS 04-09-2009 22:55

yeni türkü karanfil-- basta mechul, katil, feride, azra, cerrah, farukarslan, @korfez, morte olmak üzere herkese gelsin :)

sevdesu 04-09-2009 23:04

kıraç--ya seninle ya sensiz

sevdesu, !Mehmet!, &eylül&, >>REYYAN<<, -fatih-, @korfez, Abdullah KAÇ, Adam gibi Adam, adem etyemez, aeo92+, akmmr, akuni, Ak_Kelebek, AK_Türk, Beyazgülüm, çalımlı, Cerrah, CiCi_41, çilik, cnn, demir_ex, depare, dilemma, dirilis.f, ed@, eses, Esra özdemir, eva, Gökmen, Gölge, hakanturkucu, hasan_ist, Hun_Yabgu, hyper, ilkertuna, k.dangir, kararlı, KarBeyazi_M, kartallı, kasım, Katil, kenan49, LotuS, Meçhul, Morte, Mücahidim_ben, politikaci, silwereyes, Tarantula_, tayyipci2434, tek_hece, tyranid, ufuk_genc, Ümmü_Seleme, ÜMİT-AK, [O]bjektif+, ömer faruk, özkanköse, _SoN_

Beritan 04-09-2009 23:06

toplu yollamalar olmasa kimsenin şarkı yolladığı yok:(

NS 04-09-2009 23:07

uğur ışılak - yağmurlar ıslanmasın kişi ayrımına son! herkese gelsin :P

Gökmen 04-09-2009 23:11

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576468)
toplu yollamalar olmasa kimsenin şarkı yolladığı yok:(

Ne demek kardeşim istediğin şarkı olsun ;1 şu anda Sevda,dan Annem Gibi,yi dinliyorum ve Ümmü_Seleme kardeşime gelsin isiyorum...

Beritan 04-09-2009 23:13

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576473)
Ne demek kardeşim istediğin şarkı olsun ;1 şu anda Sevda,dan Annem Gibi,yi dinliyorum ve Ümmü_Seleme kardeşime gelsin isiyorum...

eyvallah sağolasın abi;1

sevdesu 04-09-2009 23:15

bende emre aydın--bebegim dinliorum o da ümmü selemeye gelsin benden :)

Beritan 04-09-2009 23:15

ne kadar kibar insanlarsnız..
nasılda aklınıza geliyorum ya:)
teşekkürler sevdesu:)

Gökmen 04-09-2009 23:22

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576474)
eyvallah sağolasın abi;1

Ne demek kardeşim yeterki iste size özel top 10 listesi bile yaparım :w:

Özgür Çağrı 04-10-2009 00:07

Dj Mıstık - Kolbasti

!Mehmet!, кübLα, &eylül&, >>REYYAN<<, *AZRA*, -fatih-, .SAHRA., 09ayhan, @korfez, @ksen, Abdullah KAÇ, Abidin, Adam gibi Adam, adem etyemez, Aden_Bahçesi, adil33, aeo92, ak çözüm, AK-Arkadaş, akgenclik56, akmmr, akuni, Ak_Kelebek, AK_Türk, alperen, ALPEREN4425, aslan1276, ATmaCA53, AY IŞIĞI, aşk-ı ilahi, aşkıtuğra, bariscan, baskangerede, bayarafat, belgincik, Beyazgülüm, bur-AK, Burak D., çalımlı, Can_Dostu, cartman, cerkezoglu26, Cerrah, ceyhun13, CiCi_41, çilik, cnn, crzy_06, cwebb, demir_ex, depare, dilemma, dirilis.f, durusulu, e.coban, ed@, eda05, eduturkey, efzaesma, emreyegin, eneserciyes, Enfal, ensartopcu, Erdemir36, eses, Esra özdemir, eva, FarukARSLAN., Fatmanur, Feride, fethi, Feyza, firari, fütüvvet, gavran, Gencdadaslar, gençhalim, GKA, gurbetci_merve, GİZLİ_ŞAİR, Gökmen, Gölge, gönülden, hakanturkucu, halludbanaczo, hasan_ist, hipermuhafazakar, Hun_Yabgu, hyper, ilkertuna, ishakyilmaz, k.dangir, kackars, kanahmet, kanal-7com, kararlı, KarBeyazi_M, karcicegi, kartallı, kasım, Katil, kefenci, kenan49, kerem0606, kopekbaligi, KöksalAynalı, LotuS, M-E-C-H-U-L, mackalizeki, Meçhul, medoloy, mehmetozkan, mehmetsur, merwe_37, Morte, muhacir, musab, Mücahidim_ben, müslüm27, mzk_fuji, n2mikedi7, narice, neşe, NuR-eFSaN, OceAnblue, politikaci, Q_ArTz, Rafugee, ramazan03, redyellow, reyAKbay, Rüzgar gülü, S.Çubukcuoğlu, sadeee, sazsızsözsüz, Sekoloji, semraxxx, sertkaya, SERVET001, sevdesu, silwereyes, sina, siranli_29_67, siyah gül 07, solskjaer, son durak, talib-i ilm, Tarantula_, TarihSever, tayyipci2434, tek YILDIZ.61, tek_hece, tyranid, türk_of_the_TOON, ufuk_genc, ultrAstribun, yeahh, yiğit, Ümmü_Seleme, ÜMİT-AK, yuzi, zehraokur, Zeynep, zeynep89, [O]bjektif, ömer faruk, Özgün İrade, özkanköse, öznur, _SoN_, şahin noğay

All times are GMT +3. The time now is 23:48.