Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Son dakika! Ak Parti Kapatılmadı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38091)

FıRaT_34 07-30-2008 22:22

Son dakika! Ak Parti Kapatılmadı!

ne olduda bu laik düşünürler saksağan gagası gibi akpartiforuma girdiler.benim korkum burda daimi kalıp kuluçkaya yatmaları. >:(

Necip Fazil 07-30-2008 22:23

Bil-mukabele Ahmet Ağabey, sağolasın.

Biz Mevla'na misali " Ne olursan ol yine gel " diyelimde, hayır için gelmeyenleri zaten gönderenler çıkar ;)

Yahu bu arada bizim memleket Muz Cumhuriyeti olmaktan çıkıyor mu ne ? :)

VesseLam

Umut ZORLU 07-30-2008 22:25

Saadetliler. Size sesleniyorum.. Şimdi sorsam Müslümanım dersiniz, Ama nasıl oluyorda Kendinizi CaHP nin çizgisine inersiniz? Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun.. AK Parti Kapatılsın veya Kapatılmasın, Ben bu yolda can vermeyeceksem Banada yazıklar olsun.. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan... Allah c.c Sizlere ve Cümlemize hidayet eylesin.

Demokrat 07-30-2008 22:26

Evet üstadim "ne olursan ol" gel diyoruz ama gelirken yalani, dolani, iftirayi yaninda getirenlerede meydanin bos oldugunu hatirlatmak gerekir :)..
Evet ülkemin geleceginden ilk defa bu kadar umutluyum önce ergeneokon davasi sonra bu dava hadi hayirlisi..

Necip Fazil 07-30-2008 22:33

Söylenecek bazı şeyler var ama, zamanı geldiğinde söylenince daha bir güzel oluyor. Mevla ömür verirde o günlere erer isek, bir kaç kelamımız daha olur inşaAllah.

Velhasılı kelam, hakkımızda hayırlı olan ne ise, o olsun inşaAllah.

VesseLam

Demokrat 07-30-2008 22:41

Alıntı:

Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Umut ZORLU Nickli Üyeden Alıntı
Saadetliler. Size sesleniyorum.. Şimdi sorsam Müslümanım dersiniz,Elhamdulillah Ama nasıl oluyorda Kendinizi CaHP nin çizgisine inersiniz? Ne alaka ;) Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun.. Ak Parti Kapatılsın veya Kapatılmasın, Ben bu yolda can vermeyeceksem Banada yazıklar olsun.. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan... Allah c.c Sizlere ve Cümlemize hidayet eylesin.

Cehape Faizi akap faizi destekliyor,Cehape amerikanci sizdee eee cehape sizemi yakin bizemi ?,onlar bizim kullandigimiz söylemleri kullaniyorsa bizim kabahatimiz ne?,kardesim sasmaladigini kabul et,dikkatini cekerim amerika nin kuyrugunda dolanan biz degiliz :D

sen "c" leri neden yazamiyorsun yoksa klavyen mi bozuk :).. adami kapidan kovsak, bacadan giriyor :).. sormasi ayip chp yle ayniysak neden bize muhalefet bu arada sizin tabela partisini ben muhalefet olarak bile kabul etmiyorum, kendi capinda siyaset yapan aile partisi :)

Hüdaverdi 07-30-2008 22:44

22 Temmuz da Saadet partisine oy verecektim,Allah'a şükür ak partiye oy vermişim ve ak foruma üye olmuşum,yoksa saadetçilerin gerçek yüzünü göremezdim,chplilerden tek farkları seceye yatıp kalkmaları ve Atatürk'ü dillerinden düşürmeleri.Başka fark göremiyorum ???

Başbakan konuşma yaptımı ?

Beritan 07-30-2008 22:45

hadi hayırlısı olsun...

politikaci 07-30-2008 22:46

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
22 Temmuz da Saadet partisine oy verecektim,Allah'a şükür ak partiye oy vermişim ve ak foruma üye olmuşum,yoksa saadetçilerin gerçek yüzünü göremezdim,chplilerden tek farkları seceye yatıp kalkmaları ve Atatürk'ü dillerinden düşürmeleri.Başka fark göremiyorum ???

Başbakan konuşma yaptımı ?

:-* :-* :-*

maviinsan 07-30-2008 22:47

Az önce kemalistlerin forumlarına girdim.Dava açıldığında mangalda kül bırakmayan kemalistler şimdi yusuflamış vaziyette :D Hepsi yıkılmış durumda :D BU fırsat bir daha elimize geçmezdi diyorlar ;D Son kalemizi de kaybettik diyorlar :D

All times are GMT +3. The time now is 01:52.