![]() |
cok iyi birşey
kim düşündüyse cokiyiolmuş
|
partinin ilk kuruluş yılından itibaren ben zaten üye idim ama üyeliğim silinmişti bende internet üzerinden üye olmayı gerek gördüm yılların
|
annem babam ben ablam tüm aile hatta tüm akrabalarımız zaten ak partili bende öyle araştırma yaparken buldum :) :D
|
Ak Parti Çalışmalarını beğeniyle takip ederdim. Ancak Bunu hep TV veya Gazete Üzerinden Yapardım. Sonra Ak Parti Web Sitesini keşfettim, çeşitli incelemelerde bulunurken bu forumu ordan öğrendim. ve hemen üye oldum.
Her Şey TÜRKİYE İçin |
:saygılar:
Alıntı:
|
merhabalar ben Emin Halaç AK Partiye uzun zamandan beri üye olmak istiyordum ben hala aktif milli sporcuyum (HENTBOL)cüyüm 196 defa A MİLLİ TAKIMDA 100 ün üzerinde yıldız genç Milli takımda 16 defa ORDU Milli takımda 200 e yakında Plaj Milli Takımında foma giydim DÜNYA 2.liğim 3.lüğüm AVRUPA 5.LİĞİM var su andada Alanya'da MİLLİ TAKIM kampımdayım yarın sabah buradan HIRVATİSTANDA YAPILACAK OLAN AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDİYORUZ VE TÜRKİYE'MİZİ GURURLA TEMSİL EDECEGİZ bu arada 5 yıl önce BJK (Beşiktaş) hentbol takımında hentbol oynuyordum kaptanıydım ve avrupa kupalarında çeyrek finale kalmıştık sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ilede şahsen tanıştımafırsatım oldu kendisi Beşiktaş Hentbol Takımımızı makamına kabul etmisti ozaman duruşundan konusşmasından ve samimi tavırları çok hoşuma gitmişti daha sonra İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMI'na (CHP li bir belediye) transfer oldum orada 5 yıl oynadım şimdi almanya ya transfer oluyorum ve internetten almanyada AKP ye ulasabilecegim bir yer arıyordum ve bu siteyi buldum ve üye olmak istedim ALMANYADA AK PARTİ İÇİN yapabileceğim bişiler olursa bundan onur ve gurur duyarım
|
Google
|
internette gördüm.
|
akpartiforum sitesi google'da gördüm ve hemen gençlik kollarına kayıt yapmak istedim...
|
İNTERNET ÜZERİNDEN KADIN KOLLARINA ÜYELİĞİMİ NASIL YAPABİLİRİM DERKEN BURAYI BULDUM VE ÜYE OLDUM. PARTİMİ SEVİYORUM. HERKESE GÜZEL HAYIRLI GÜNLER DİLERİM. :);1
|
üyesi olduğum bir forumda Ak parti adına hiç hoş olmayan konu açılmıştı..Bende o konuya ekleyebilmek için toplu bir şekilde bulabilmek için Google la AKP icraatleri yazdım ve kendimi bu forumda buldum: )
|
İYİ ÇALIŞMALAR ALLAH EMEĞİNİZİ DAİM ETSİN.BEN GENÇLİK KOLLARINA GİRMEK İÇİN BAŞVURU ADRESİ ARARKEN SİTENİZİ BULDUM VE ÜYE OLDUM.BEN HUKUK FAKÜLTESİ 4.SINIFTAYIM BU KONUDA BANA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.MALATYADA İKAMET ETMEKTEYİM.EMEĞİ GEÇEN HERKESİN EMEĞİ DAİM OLSUN İYİ ÇALIŞMALAR
|
slm ben kendim ve ailem hep ak partiye oyumuzu verdil ben sizi internet aracılığı ile buldum ve katılmak istedim .kabul ettiğiniz için ayrı yeten teşekkür ederim...
|
Haberdar ve Üye Oluşum
Merhaba Arkadaşlar,
Ben; forumdan, özellikle çok başarılı geçen son genel seçim döneminde sık sık ziyaret ettiğim anasayfa vesilesi ile haberdar oldum ve benzer duyguları, düşünceleri paylaştığım insanların yoğun olduğu bir ortamdaki sinerjiye katkı sağlamak için de foruma üye oldum. Şimdiye kadar emeği geçen herkes sağ olsun... Hayırlı olsun... Sevgiler, saygılar ve selamlar, |
selamın aleyküm arkadaşlar. bende akp gençlik kollarına üye olmak istiyordum ne zamandır. internetten araştırıken bu forumu buldum ve hiç geçiktirmeden üye oldum. aranızda olmak güzel ak dostlar...
|
Siyasal forumları dolaşıyordum sonra akpartiforumu gördüm , girdim ve kaydoldum
|
Benimkisi uzun bir hikaye.
20 30 kişile dönen bir forumda düzenli olarak yazıyordum.Sağcısı,solcusu,koministi şamanisti bile vardı.Gerçekten güzel tartışmalara imza atıyorduk.Hala özlediğim bir ortam.Sonra forumda birkaç sahte üyelikle küfürler filanedildi.Sonra bir kaç üyeninmsn leri çalındı.En sonunda olay kimin başının altından çıktığı ip numaralarından saptandı fakat o ana kadar çok sevdiğim bir abim olan malum forumun yöneticisi bunu açıklamadı kabak benim başıma patladı anlayacağınız. Bende Aşık Reyhani gibi gidirem dedim.Yapılan haksızlığa dayanamadım.Onlarda haklıydı.10 kişinin gitmesindense bir kişiyi göndermek daha akıllıcaydı.Sonra güvenli bir liman olarak gördüğüm akpartiforuma sığındım:)Her şerde bir hayır varmış.Burada çok değerli insanlarla tanıştım.İyiki o olay çıkmışta buraya gelmişim. |
internete
|
Sitede ki EZEL Nickli arkadaş sayesinde başka bi forumda özel mesaj yoluyla : )
|
Ak partinin çalışmalarını ve bize kazandırdığı yenilikleri takdir ediyor ve çok beğeniyorum. Belki benimde katkım olabilir diye gelişmeleride yakından takip edebilmek açısından üye olmayı düşündüm. İnternetten araştırma yaptım ve burdan üye oldum.
|
ben intenette araştırdım akp forum yazdım google çıktı saygılar
|
Arkadaşlarım sayesinde bende bu foruma kayıt oldum.
|
Eskilerdenn....
|
zaten üyeyim bu formuda biyerde konuşulurken duydum.
|
üye olmayı uzun zamandır düşünüyordum.akorg sitesinde gezinirken buldum.herkese selamüm aleyküm.
|
googleden ak parti genclik kollari yazarak buldum
|
Kendim internette araştırarak üye oldum.
|
Google sayesinde Ak Parti Web sitesini gezerken kader beni buralara kadar getirdi.İnşaallah hayırlı olur.
|
üye olduğum başka bir forumda buraya üye olan bir arkadaş vardı... onun vesilesiyle...
|
.
internetten ak parti üyelik formu arıyodum. bu siteyi görünce üye oldum.
|
genclık kollarını gordum ve boyle bır sıtenın olabılecegını dusunerek ınternet uzerınden arastırarak buldum
|
ak partiyi forumla tanışmam bir yanlış tıklama üzerine oldu.googleden ak parti yazmıştım.oradan ak partinin resmi gençlik kolları sitesine giriyordum.ama yanlışlıkla akpartiforuma tıkladım.o yanlış tıklamayı iyiki yapmışım şimdi ise 4 yıldır üyeyim bu foruma
|
üye olduğum başka bir forumda buraya üye olan bir arkadaş vardı,sağolsun onun vesilesiyle buradayız.
|
Bir arkadaşımın vesilesiyle
|
ak parti sitesini dolasurken bu gençlik forumdan haberdarım oldu bnde 19 yasında oldugumdan partimize katkı saglayabilecegimi düşünüorum partide aktif görev almak istiyorum. nasıl olacagından haberdar ederseniz sevinirim.
|
inteenetten haberdar oldum
|
tesadüfen akparti üyelik diye googledan baktım direk bu sayfa cıktı bende üye oldum
|
daha önce int.ten üye olunacağını duymuştum. bakayım diye girdim oldum.
|
gızlı kalmayı tercıh ettım hep
uzun sure sakladım karsı guclerı takıp ettım
|
ben ınternette ılçemızın faalıyetlerını ıncelerken haberdar oldum ve hemen uyelıgımı baslattım
|
| All times are GMT +3. The time now is 14:06. |