Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Münazara (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=287)
-   -   Münazara ligi yorumlarınız... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=13186)

Meftun 12-12-2007 10:00

Münazara ligi yorumlarınız...

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
o herzaman eleştiren kişiler biz oluyoruz galiba :) ne yapalım yani itiraz mı edseydik :) bize sorsalar siyaset derdik.Ayrıca eleştirirken forumumuz için dedik yoksa kimin ne konuştuğu ne yaptığı ne oynadığı beni ilgilendirmez.arada bende oyun oynuyorum..ben medya takipten sorumlu olduğuma göre neden çok oyun oynadıklarını ve neden haberlerle köşe yazılarıyla ilgilenmediklerini araştırmak kafa yormak benim görevim.yanlışmıyım???..

doğrusun ;) :D

ak_mavish 12-12-2007 10:10

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
o herzaman eleştiren kişiler biz oluyoruz galiba :) ne yapalım yani itiraz mı edseydik :) bize sorsalar siyaset derdik.Ayrıca eleştirirken forumumuz için dedik yoksa kimin ne konuştuğu ne yaptığı ne oynadığı beni ilgilendirmez.arada bende oyun oynuyorum..ben medya takipten sorumlu olduğuma göre neden çok oyun oynadıklarını ve neden haberlerle köşe yazılarıyla ilgilenmediklerini araştırmak kafa yormak benim görevim.yanlışmıyım???..

doğrusun ;) :D

Allah razı olsun sen de olmasan kimse önemsemeyecek beni..

loneliness 12-12-2007 14:59

Kazanan takımı (FİKİR AKIMI) tebrik ediyorum. Katılan takımların değerli üyelerine teşekkür ederim. Güzel bir deneyim olduğu düşüncesindeyim. Sizlerinde katılımıyla inşallah daha güzel turnuvalar yapacağız..

Konular konusunda eleştirileriniz doğaldır. Ancak şunun bilinmesini istiyorum. Münazara turnuvasının yapılmasındaki öncelikli amaç forumumuzda münazara kültürünün oluşması idi. Onun için konunun Magazinsel veya Siyasi olmasının pek de önemi yoktu.

Bundan sonra diğer arkadaşlara örnek olması açısından, sizlerden münazara ile ilgili neler öğrendiğinizi yazmanızı istiyorum.
Bir faydası oldumu yoksa çok mu gereksizdi..

Tekrar hepinize Teşekkür ederim. Saygılarımla
:)

Meftun 12-12-2007 20:20

evlilik aşkı öldürmezmiş :D

mavera 12-12-2007 20:24

Alıntı:

kim demis onu :) gelsin benimle münazara etsin, herhalde söyleyen bekar :D :D

selahattin_ay 12-12-2007 20:34

Alıntı:

:D :D

oss kaldirilmamalidir

akzeinebu 12-12-2007 20:35

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Kazanan takımı (FİKİR AKIMI) tebrik ediyorum. Katılan takımların değerli üyelerine teşekkür ederim. Güzel bir deneyim olduğu düşüncesindeyim. Sizlerinde katılımıyla inşallah daha güzel turnuvalar yapacağız..

Konular konusunda eleştirileriniz doğaldır. Ancak şunun bilinmesini istiyorum. Münazara turnuvasının yapılmasındaki öncelikli amaç forumumuzda münazara kültürünün oluşması idi. Onun için konunun Magazinsel veya Siyasi olmasının pek de önemi yoktu.

Bundan sonra diğer arkadaşlara örnek olması açısından, sizlerden münazara ile ilgili neler öğrendiğinizi yazmanızı istiyorum.
Bir faydası oldumu yoksa çok mu gereksizdi..

Tekrar hepinize Teşekkür ederim. Saygılarımla
:)

Bizde katılan ve takip eden arkadaşlarımıza ve tabii jurimize tşklerimizi sunuyoruz ...

ak_mavish 12-12-2007 20:35

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

oss kaldirilmamalidir

dtp kapatılmamalıdır

selahattin_ay 12-12-2007 20:39

Kesinlikle oss kaldirilmamalidir, Evlilik zaten aski oldurmez , bi sakin sakin bir daha dusun Selo.. Nasil ozune inebiliriz..

Bana bu konularda cok sey katti

Yavuz_ErTürk 12-12-2007 20:47

yorum yapmıyorum.biz ne dediysek ne istediysek tersi oldu :)

All times are GMT +3. The time now is 08:09.